10 Permainan Pesawat Tempur Terbaik di Android Mudah Alih

Siapa yang tidak suka permainan perang pejuang? Berjuang di langit melawan musuh adalah permainan yang menarik dan menegangkan. Permainan ini memerlukan strategi agar kita dapat mengelakkan serangan lawan. Namun, semasa mengelakkan kita juga harus melawan dan mengalahkan musuh.

Bagi anda yang mencari cadangan permainan yang menarik dan mendebarkan untuk dimainkan pada masa lapang, akan mencadangkan sepuluh permainan perang pesawat perang yang sangat menarik dan anda harus mencuba!

10 Permainan Perang Fighter yang Sangat Menarik

1. PERMAINAN GUNSHIP

PERTANDINGAN GUNSHIP

Bagi anda yang ingin bermain permainan perang pesawat perang yang menyeronokkan dan menarik, mungkin permainan GUNSHIP BATTLE boleh menjadi salah satu penyelesaian terbaik. Kerana permainan GUNSHIP BATTLE telah disajikan dengan animasi grafik yang menakjubkan dengan menawarkan grafik 3D.

Bukan hanya itu,  pembangun  permainan, yang telah dimuat turun lebih dari 2 juta kali, menawarkan kawalan yang tidak rumit. Dari satu segi, GUNSHIP BATTLE dapat dimainkan dengan mudah. Walaupun mempunyai kawalan yang mudah, misi yang ada dalam GUNSHIP BATTLE tidak dapat dipandang remeh. Terdapat lebih daripada 20 misi yang dapat anda menaklukkan. Berminat? Segera, mainkan permainan di sini.

2. Tempur Pesawat 1942

Tempur Pesawat 1942

Aircraft Combat 1942 hadir sebagai salah satu permainan perang tempur dengan mengambil konsep perang dunia kedua. Permainan Aircraft Combat 1942 ini menyajikan permainan yang menyeronokkan dan menarik di mana pemain akan bersiap sedia untuk melawan musuh.

Setiap pesawat tempur yang anda pilih telah menyediakan pelbagai senjata kuat yang siap untuk memusnahkan musuh anda. Selain menawarkan konsep bermain yang menegangkan, Aircraft Combat 1942 juga menghadirkan grafik animasi 3D moden. Oleh itu, jangan terkejut anda akan dapati permainan Aircraft Combat 1942 ini dengan grafik yang menakjubkan. Muat turun permainan di sini.

3. Gunship Strike 3D

Permainan perang tempur Gunship Strike 3D

Dalam permainan 3D Gunship Strike ini, pemain tidak bertarung menggunakan jet moden tetapi menggunakan helikopter. Walaupun menggunakan helikopter, tetapi helikopter yang digunakan adalah helikopter yang siap berperang melawan musuh.

Tidak kurang menarik dengan permainan tempur lain, Gunship Strike 3D akan membawa anda ke misi untuk menghancurkan pangkalan tentera lawan. Sebenarnya, helikopter yang anda gunakan boleh memilih dan membawa pelbagai senjata untuk menjalankan misi.

Perhatikan, 3D Gunship Strike ini mempunyai lebih daripada 40 misi yang anda sedia menakluk. Tidak ketinggalan, grafik animasi 3D telah menjadi salah satu kelebihan yang ditawarkan oleh Gunship Strike 3D. Bagaimana anda mahu mencuba memainkannya? Dapatkan dan muat turun Gunship Strike 3D di sini.

4. Skuadron - Penembak Neraka Peluru

Skuadron - Penembak Neraka Peluru

Permainan perang satu ini adalah salah satu koleksi permainan arcade. Dalam permainan ini Squadron - Bullet Hell Shooter diminta untuk melawan musuh yang akan menghancurkan dunia. Anda mesti mengelakkan musuh-musuh ini dengan menembak pesawat tempur ke pesawat musuh.

Tembakan yang dilepaskan adalah tembakan berbentuk laser. Hati-hati, musuh anda juga tidak boleh dipandang rendah. Musuh akan terus tiba dari semua arah. Selain menembak musuh, anda juga mesti gesit untuk mengelakkan serangan lawan. Apatah lagi Squadron - Bullet Hell Shooter mempunyai 30 tahap yang siap untuk anda selesaikan. Berminat? Main di sini.

5. Tempur Udara Moden (3D)

Tempur Udara Moden (3D) 

Permainan perang tempur seterusnya datang dari  pemaju  Furun Wang. Permainan ini diberi nama Modern Air Combat (3D). Seperti namanya permainan, Air Combat Modern (3D) menyajikan animasi grafik 3D yang cukup baik. Tidak hanya unggul dari segi grafik, Air Combat Modern (3D) memberikan pertarungan sengit antara pemain dan lawan.

Dalam permainan, pemain Modern Air Combat (3D) akan ditempatkan sebagai juruterbang tempur. Pesawat yang anda naiki mesti menyelesaikan misi tertentu, salah satunya adalah mengalahkan pangkalan musuh.

Anda mesti menguasai udara untuk dapat menaklukkan setiap musuh. Nah, bolehkah anda melakukannya? Sekiranya anda boleh, buktikan dengan bermain permainan Modern Air Combat (3D) di sini.

6. Air Navy Fighters Lite

Air Navy Fighters Lite

Menjadi juruterbang untuk pejuang memang tidak mudah. Namun, jika anda ingin merasakan sensasi menjadi juruterbang pejuang, maka anda boleh bermain permainan Air Navy Fighters Lite. Permainan perang satu ini cukup menyeronokkan dan menarik untuk dimainkan di telefon bimbit Android anda.

Sebabnya, di sini anda akan diberikan pelbagai jenis misi untuk melawan musuh. Anda akan menjadi juruterbang pejuang yang bersedia untuk menaklukkan musuh. Selain menawarkan permainan tegang, Air Navy Fighters Lite juga mempunyai grafik yang cukup terperinci.

Dapat dilihat bahawa Air Navy Fighters Lite mempunyai pelbagai animasi cuaca. Jadi, ada kemungkinan pemain akan bertengkar dalam cuaca panas, siang, malam, ribut, dan lain-lain. Sekiranya anda bosan dengan pertempuran, Air Navy Fighters Lite menyediakan permainan  penerbangan percuma di  mana anda hanya boleh terbang dengan pesawat terbang. Adakah anda mahu bermain permainan ini? Klik di sini untuk memuat turun permainan.

7. Sky Force Diisi Semula

Sky Force Dimuat Semula

Permainan Sky Force Reloaded adalah versi lanjutan setelah kejayaan permainan Sky Force 2014. Sudah tentu dalam versi lanjutan ini,  pembangun  Infinite Dreams menawarkan ketegangan dan kegembiraan permainan perang tempur yang ada di Sky Force Reloaded.

Permainan yang sudah ada "Editor's Choice" di PlayStore menawarkan pelbagai tahap yang sukar untuk anda menaklukkan. Belum lagi bahawa anda juga akan menghadapi pertempuran pesawat yang hebat dengan pemimpin hebat juga.

Selain memiliki misi untuk berperang dengan musuh, anda juga akan diberi misi untuk menyelamatkan penduduk dari semua kekacauan yang ada. Sekarang, adakah anda bersedia untuk melaksanakan tugas-tugas Sky Force Reloaded? Simpan dan melawan musuh di Sky Force Reloaded dengan mengklik di sini.

8. Pesawat Udara

Pesawat Udara

Tidak dikalahkan oleh  pembangun  lain, RORTOS adalah salah satu pembangun permainan AirFighters yang menawarkan konsep permainan pertempuran pesawat. Dalam permainan tersebut, AirFighters akan mengundang pemain untuk menjadi juruterbang pejuang.

Dalam AirFighters, pemain akan diberi pelbagai misi untuk melawan musuh. Bukan itu sahaja, malah AirFighters telah menyediakan pelbagai jenis pesawat tempur untuk dipilih. Beberapa jenis pesawat tempur yang boleh dipilih adalah F / A-18 Super Hornet, MiG-29K Fulcrum, F-14 Super Tomcat, A-6 Intruder, AV-8B Harrier I dan banyak lagi. Muat turun permainan di sini.

9. STRIKERS 1999

STRIKERS 1999

Sekiranya anda gemar bermain permainan arked, anda harus mencuba STRIKERS 1999. Ini adalah permainan percuma yang akan mengundang pemain untuk mengingati bermain permainan arked dalam gaya tahun 90-an. Walaupun nampaknya  sekolah lama,  tetapi permainan ini masih menyeronokkan untuk dimainkan  anda tahu. 

Sebabnya, di sini anda boleh memilih dua pesawat pejuang, iaitu F-22 dan F-17. Kedua-dua pesawat ini sama-sama dilengkapi dengan senjata yang  kuat. Untuk menjadikan permainan lebih menyeronokkan, anda boleh bermain dengan pemain STRIKERS 1999 yang lain dalam mod berbilang pemain. Sekiranya anda sering menang, skor anda akan muncul di  papan pendahulu. 

10. Pasukan Angkasa

Skuad Angkasa

Space Squad ini mirip dengan permainan STRIKERS 1999, kerana ia mempunyai konsep permainan arcade. Dalam permainan ini terdapat banyak mod permainan, salah satunya adalah PvP. Anda boleh melawan pemain Space Squad yang lain dan jika anda memenangi pertempuran, anda akan mendapat bonus!

Namun, jika anda bosan dengan mod PvP, cubalah mod permainan yang  mudah, normal  dan  heroik. Nah, ketiga-tiga mod ini, anda akan menghadapi bos lawan yang sangat kuat untuk bertarung! Bolehkah anda menaklukkan musuh?

Ingin bermain permainan pejuang yang lebih menarik dan mencabar? Jangan risau, anda masih mempunyai sejumlah permainan yang menyeronokkan dengan tema perang menggunakan pesawat tempur. Berikutan kajian semula.

11. iFighter 1945

iFighter 1945

iFighter 1945 adalah permainan pejuang lain yang boleh menjadi penyelesaian yang tepat untuk anda. Permainan yang menyajikan penampilan perang dunia kedua akan membuat para pemainnya merasakan sensasi pesawat perang seperti perang yang sebenarnya.

Dalam permainan, iFighter 1945 telah menyiapkan pelbagai ciri menarik. iFighter 1945 menawarkan tiga pilihan tahap kesukaran dengan 5 pesawat tempur yang berbeza. Di samping itu, anda boleh memainkannya dengan 4 pengawal berbeza iaitu  gerakan, sentuhan, pad kegembiraan dan relatif. Jangan lupa 8 misi mencabar untuk anda menakluki. Sedia? Mari bermain iFighter 1945 di sini.

12. Panggilan Perang Moden

Panggilan Perang Moden

Keseronokan Call of Modern War adalah kerana ciri-cirinya yang lengkap dengan pelbagai senjata canggih ketika pemain berperang melawan musuh. Tetapi, kelebihan permainan ini bukan hanya itu, artikel permainan ini juga menyajikan animasi gambar 3D moden.

Sebenarnya, lokasi perang tidak membosankan dan boleh berubah mengikut tahapnya. Perkara yang baik sekali lagi, setiap pejuang dalam Call Of Modern War adalah pejuang di dunia nyata yang  anda tahu. Bagaimana, berminat untuk memainkannya? Boleh dimuat turun di sini.

13. Sayap Perang

Sayap Perang

Sekiranya permainan yang satu ini membawa jalan untuk bermain PVP, lawan 4 berbanding 4. Tentunya lebih menarik dan lebih menggembirakan, kerana pemain juga harus mengatur strategi yang tepat agar tidak kalah kepada musuh. War Wings juga mendakwa bahawa permainan ini akan menampilkan sensasi pertempuran yang sebenar dengan kehadiran animasi grafik yang cukup bagus.

Lebih menarik lagi, War Wings telah menyediakan lebih daripada 70 pesawat tempur lengkap dengan persenjataan yang kuat. Ingin mencuba bermain permainan? Ayuh, segera muat turun War Wings di pautan ini.

14. Pesawat Perang Moden

Pesawat Perang Moden

GDCompany adalah  pembangun  permainan Android yang membuat permainan tempur yang menarik. Di Modern Warplanes, anda akan bertempur menggunakan pesawat moden, lengkap dengan pelbagai senjata.

Bukan itu sahaja, malah Modern Warplanes juga mempunyai 12 jenis  kapal terbang tempur  yang tentunya mencabar pemain. Oh ya,  jika anda bermain permainan ini, pastikan anda menyambung ke internet. Kerana, Pesawat Perang Moden mesti dimainkan dalam talian. Anda boleh memuat turun permainan Modern Warplanes di sini.

15. Panggilan Perang Udara Tidak Terbatas

Panggilan Perang Udara Tidak Terbatas

Tidak kurang menarik dengan permainan lain, kerana Call of Infinite Air Warfare juga menghadirkan animasi 3D yang cukup baik untuk permainan HP Android. Juga, permainan ini mempunyai pelbagai senjata dan pesawat tempur untuk digunakan melawan musuh.

Bukan hanya itu,  persekitaran yang  dipersembahkan cukup menakjubkan. Sebenarnya, sistem kawalan pejuang sangat mudah dan ringkas. Jadi, pemain tidak akan keliru semasa bermain permainan ini. Berminat? Mari segera bermain permainan di sini.

Masih bingung mencari permainan untuk mengisi masa lapang? Mula-mula periksa senarai permainan perang pejuang dari yang berikut, mari ! Sekiranya anda mempunyai cadangan untuk permainan lain yang serupa, kongsi dengan kami di ruangan komen, ya.