10 Aplikasi Penyedia Baucar Diskaun Terbaik di Android

Melihat kandungan dompet pada tarikh lama sangat mengerikan. Sebenarnya, sama mengerikannya ketika kita bermain permainan seram pada peranti Android kita. Tidak mungkin makan mewah atau membeli barang yang anda mahukan ketika sudah tua. Nah, pernahkah anda terfikir untuk menggunakan baucar diskaun?

Kini, sesiapa sahaja boleh membeli makanan, elektronik atau barangan lain dengan mudah. Tidak perlu memiliki kad kredit untuk dapat menikmati potongan harga di pelbagai penyewa dalam talian dan luar talian. Dengan menggunakan aplikasi penyedia baucar diskaun yang disyorkan, anda boleh makan mewah atau membeli barang mahal ketika tarikh lama, anda tahu !

10 Aplikasi Penyedia Baucar Diskaun

1. Lakupon

Lakupon

Lakupon juga merupakan aplikasi penyedia laman web dan baucar yang cukup lengkap. Sekiranya kebanyakan aplikasi hanya menawarkan baucar makan di restoran, Lakupon juga menawarkan baucar karaoke, taman permainan, sukan, penjagaan badan, penjagaan gigi, lawatan domestik dan asing, untuk pembelian peralatan rumah tangga dan dapur.

Potongan harga yang ditawarkan oleh aplikasi ini boleh mencapai 90%. Proses pembelian baucar juga sangat mudah dan pembayaran dapat dilakukan melalui perbankan dalam talian . Ayuh , dapatkan baucar diskaun mengikut keperluan anda melalui Lakupon!

2. Paprika

Paprika

Sekiranya beberapa aplikasi menjual baucar diskaun, Paprika mendakwa bahawa aplikasi tersebut tidak menjual baucar. Ini adalah aplikasi penyedia baucar diskaun yang benar-benar percuma. Anda tidak perlu mengeluarkan wang untuk membeli dan mencetak kupon terlebih dahulu.

Yang harus anda lakukan ialah mencari tawaran yang anda mahukan, simpan tawaran yang anda mahukan, kunjungi tempat di mana anda boleh mendapatkan tawaran itu, tuntut dan bayar terus di tempat. Ya, semuanya sangat mudah dan senang!

Paprika menyediakan pelbagai baucar untuk restoran, salun dan banyak lagi. Selain mendapatkan baucar percuma, anda juga boleh memasang Paprika secara percuma melalui Play Store.

3. KLIK Baucar Raja

KLIK Baucar Raja

Makan percutian yang lazat atau mewah bukan lagi sekadar mimpi kerana ada Baucar Raja KLIK. Aplikasi ini menyediakan pelbagai baucar dengan tawaran harga terbaik. Tawaran yang diberikan oleh KLIK Raja Voucher memang didominasi oleh baucar makan.

Namun, itu tidak bermakna anda tidak boleh mendapatkan tawaran lain selain makanan. Sebabnya, di Voucher Raja KLIK anda boleh mendapatkan baucar pakej pelancongan; baucar penjagaan badan, rambut, muka dan pergigian; sukan di pusat kecergasan dan kursus bahasa dan latihan lain.

Sentiasa kemas kini maklumat mengenai tawaran diskaun atau promosi menarik untuk keperluan harian anda hanya melalui aplikasi Baucar Raja KLIK.

4. Fave - Tawaran & Pulangan Tunai

Fave - Tawaran & Pulangan Tunai

Di bawah naungan Groupon Indonesia, Fave diklaim sebagai aplikasi voucher dengan prestasi dan penawaran yang lebih baik daripada aplikasi pendahulunya, Groupon Indonesia. Dapatkan tawaran istimewa dengan potongan harga yang cukup besar di setiap kategori. Kategori yang terdapat di Fave cukup pelbagai, mulai dari Makanan, Kecantikan, Aktiviti, dan Perkhidmatan.

Kencan lama bukan lagi penghalang bagi anda yang ingin kekal dalam gaya hidup mewah. Dengan baucar yang disediakan oleh Fave, anda boleh makan makanan yang enak, karaoke, memasuki taman hiburan, untuk melakukan rawatan kecantikan dengan dana yang terhad.

5. Belanja Balik

Belian balik

Ingin mencari wang tunai untuk setiap pembelian di kedai dalam talian? Kemudian anda harus memuat turun aplikasi ShopBack. Dalam aplikasi ini, anda akan dibanjiri dengan tawaran pengembalian wang tunai yang tentunya memberi manfaat kepada anda yang gemar membeli-belah dalam talian.

Di ShopBack, anda akan diberi pelbagai kod wang tunai. Jumlah atau pengembalian tunai nominal itu sendiri bergantung pada pembelian barang di kedai dalam talian. Kemudian, ShopBack juga akan sentiasa mengemas kini setiap promo cashback terkini di laman web kedai dalam talian tertentu dengan beberapa syarat. Mahu membeli-belah dengan murah? Anda boleh menggunakan ShopBack.

6. EVoucher

EVoucher

Sama seperti aplikasi penyedia baucar diskaun lain, EVoucher juga merupakan laman web yang kini hadir dalam bentuk aplikasi untuk memudahkan pengguna telefon pintar mengakses dan mencari baucar diskaun.

Mahukan percutian yang menyeronokkan dengan kos yang berpatutan? Anda boleh memilih kategori Travel & Leisure. Ingin membeli peralatan rumah dengan potongan harga yang menarik? Cukup masukkan kategori Peralatan Rumah Tangga dan cari barang yang anda cari.

Bagaimana jika anda mahu makan dengan baik walaupun anda sudah tua? EVoucher juga menyediakan baucar di beberapa restoran terkenal. Pilih sahaja apa yang anda mahu makan hari ini dan beli baucar di sini!

7. Pomona

Pomona

Cara menyimpan dan memotong belanja nominal adalah memuat turun Pomona. Ini adalah aplikasi yang juga menyediakan pelbagai promo cashback seperti Shopback. Terdapat pelbagai jenis cashback yang boleh anda gunakan di kedai-kedai tertentu.

Cara mendapatkan wang tunai dari Pomona agak mudah. Pertama, anda hanya perlu log masuk akaun Pomona atau buat akaun terlebih dahulu. Kemudian, klik pada bahagian  get cashback. Selepas itu, muat naik resit belanja anda. Mudah dan praktikal,  bukan?

8. Promoji

Promoji

Promoji tidak menjual kupon diskaun seperti pelbagai aplikasi lain. Walau bagaimanapun, aplikasi ini akan memberikan maklumat mengenai potongan harga di pusat membeli-belah atau pelbagai keperluan. Kategori yang terdapat di Promoji adalah eCommerce, Hiburan, Makanan & Minuman, Hadiah & Hobi, Acara, dan beberapa kategori lain.

Jadi, anda boleh mendapatkan tiket promo untuk membeli konsert muzik, minuman kegemaran di kedai kopi terkenal, hingga tawaran di laman membeli-belah dalam talian. Kehadiran Promoji memang memberi nafas segar bagi para pemburu potongan harga.

9. Baucar Ultra

Baucar Ultra

Ingin mendapatkan  baucar  di banyak pilihan kedai? Sekiranya demikian, anda harus mencuba aplikasi Ultra Voucher. Ini adalah aplikasi yang menyediakan berbagai kupon, mulai dari kupon belanja pakaian, makanan, hingga buku.

Di Voucher Ultra, anda boleh mendapatkan kupon secara percuma, atau membeli kupon yang sangat anda perlukan. Voucher yang terdapat pada Ultra Voucher mempunyai pelbagai nilai dan boleh ditukar di KFC, MAP, Carrefour, Indomaret, Alfamart, Hypermart, Superindo, dan banyak lagi.

10. Wang Tunai

Pokok Tunai

Cashtree mempunyai sistem yang lebih unik daripada aplikasi lain. Jadi, di sini anda hanya perlu mengumpulkan  wang tunai  yang kemudian anda boleh ubah menjadi baucar. Nah, baucar yang anda dapat, anda boleh menggunakannya di pelbagai kedai di Indonesia.

Jadi, bagaimana anda mendapat  wang tunai ? Sangat mudah dan sejuk, anda hanya perlu bermain permainan di Cashtree dan mengumpulkan  wang  sebanyak mungkin. Selain mendapatkan baucar, Cashtree juga aktif mengedarkan hadiah dalam bentuk telefon bimbit.

Aplikasi yang Disyorkan Lain

Sebagai tambahan kepada 10 aplikasi penyedia baucar diskaun yang telah dibincangkan di atas, cadangkan aplikasi lain yang termasuk dalam kategori aplikasi penyedia baucar diskaun. Walau bagaimanapun, beberapa aplikasi berikut tidak lagi tersedia di PlayStore.

11. YUKK

YUKK

Bagi anda yang gemar berbelanja pakaian, mungkin aplikasi YUKK ini akan sangat membantu anda menjimatkan wang. Dalam aplikasi percuma ini, YUKK menyajikan pelbagai jenis promo diskaun untuk setiap pembelian pakaian di kedai tertentu dengan jenama pakaian tertentu. Mendapatkannya mudah, dan ada juga diskaun terkini setiap hari yang akan sentiasa dikemas kini di YUKK. Ayuh, beli!

12. Masa

Masa

Potongan harga untuk makan, kecantikan, fesyen, malah diskaun untuk bermain di taman hiburan juga disediakan oleh DisTime. Ya, aplikasi ini mendakwa bahawa pengguna boleh mendapat potongan harga hingga 80%,  anda tahu. Perkara yang baik adalah, anda tidak perlu memindahkan terlebih dahulu untuk mendapatkan kod diskaun.

Inilah kelebihan DisTime di mana pengguna boleh mendapatkan potongan secara langsung tanpa memindahkan terlebih dahulu kerana anda boleh membayar terus kepada  peniaga . Tidak mahu terlepas diskaun dan promo menarik? Tenang, DisTime akan selalu memberikan pemberitahuan untuk setiap promo. Jangan ketinggalan!

13. isikota

isikota

Ingin membeli-belah dengan harga murah, tetapi tidak tahu kedai mana yang memberikan potongan harga. Bagi anda pemburu diskaun, kini anda boleh mendapatkan diskaun di pelbagai tempat di bandar anda melalui isikota. Tidak hanya menawarkan potongan makanan, tetapi juga untuk membeli-belah di butik, pusat membeli-belah, dan pasar raya.

Di samping itu, ISIKOTA juga menyediakan katalog membeli-belah di pasar raya setiap minggu. Jadi, anda boleh mencari barang keperluan harian dengan harga yang lebih rendah berkat maklumat dari aplikasi ini. Bukan hanya itu, isikota juga sangat membantu anda untuk mencari lokasi stesen minyak terdekat atau melihat jadual filem di pawagam kegemaran anda.

14. Baucar Percuma

Baucar Percuma

Ingin mendapatkan baucar percuma? Anda boleh memuat turun dan memasang salah satu aplikasi penyedia baucar diskaun terbaik. Voucher Percuma, aplikasi yang menyediakan baucar percuma untuk sesiapa sahaja yang menggunakan aplikasi tersebut.

Dalam aplikasi tersebut, Voucher Percuma menyediakan pelbagai baucar percuma seperti baucar kredit dan juga voucher permainan. Aplikasi ini juga menawarkan pakej data percuma untuk anda pengguna Telkomsel, Indosat, Axis, XL, Tri, Bolt.

15. Dealoka

Aplikasi penyedia baucar diskaun Dealoka

Bercakap mengenai aplikasi yang memberikan promosi dan potongan harga yang menarik, nama Dealoka tidak boleh dilupakan. Walaupun Dealoka masih agak baru, tawaran yang diberikan oleh Dealoka sangat menarik.

Anda boleh membeli baucar diskaun untuk makan di restoran terkenal, melakukan rawatan badan dan rambut di tempat terbaik, dan memasuki taman permainan atau mengikuti kelas di pusat kecergasan. Potongan harga yang ditawarkan oleh Dealoka sungguh hebat. Hidup mewah pada tarikh lama, mengapa tidak selagi anda boleh menggunakan baucar dari Dealoka?

Ingin membeli-belah berjimat cermat? Atau adakah anda ingin makan dengan rakan-rakan ketika anda belum menerima gaji bulanan anda? Tidak ada masalah kerana dengan sebilangan aplikasi penyedia baucar diskaun ini, anda akan mendapat potongan atau promosi menarik untuk semua jenis perkara yang anda perlukan.