10 Aplikasi Penukar Video Terbaik pada Telefon Pintar Android

Adakah anda mahu menukar video menjadi fail MP3 sahaja? Sudah tentu ia dapat dilakukan oleh pengguna telefon pintar Android. Anda hanya memerlukan satu daripada 10 aplikasi penukar video terbaik di Android yang kali ini akan disemak oleh Caris Signal.

Bukan hanya menukar format fail video ke MP3, MP4. 3GP, FLV, dan format lain, aplikasi penukar video juga dapat mengurangkan ukuran video. Adakah anda ingin menggunakan aplikasi untuk mengubah ukuran dan format video? Seterusnya lihat ulasan mengenai isyarat Caris.

10 Aplikasi Penukar Video Terbaik

1. Penukar Video MP3 - Springwalk

Penukar Video MP3

MP3 Video Converter adalah aplikasi video converter yang memudahkan penggunanya menukar atau menukar fail video mereka. Aplikasi ini mempunyai sejumlah ciri yang pasti akan diperlukan oleh anda yang ingin menukar video.

Aplikasi, yang telah dimuat turun oleh lebih dari satu pengguna Android, disokong oleh fitur penukar video MP3 dan ACC dengan dua pilihan, iaitu bitrate, meta data. Bukan itu sahaja, bahkan aplikasi yang dibangunkan oleh pembangun Springwalk ini disokong oleh beberapa fail seperti 3GP, FLV, MP4 dan lain-lain. Anda berminat? Muat turun aplikasi di sini.

2. Penukar Video MP3 - Springwalk, inc

Penukar Video MP3 - Fundevs

Mempunyai nama aplikasi yang serupa tetapi itu tidak bermakna aplikasi ini mempunyai pembangun yang sama. Kali ini MP3 Video Converter dibuat oleh Springwalk, inc. Selain itu, tidak hanya nama aplikasi yang sama, aplikasi yang telah dimuat turun lebih dari 188,000 pengguna PlayStore juga memiliki fitur yang tidak jauh berbeza.

Hanya dalam aplikasinya, Fundevs stretcher MP3 Video Converter menyediakan tiga pilihan untuk menukar video iaitu bitrate, size, meta data. Bukan hanya itu, bahkan aplikasi yang satu ini dapat melakukan pemangkasan selain mengubah saiz video. Cukup lengkap kan? Klik di sini untuk memuat turun aplikasi.

3. Penukar Video ke MP3

Penukar Video ke MP3

Sekiranya aplikasi sebelumnya lebih fokus untuk menukar untuk mengubah ukuran video, kes lain dengan aplikasi untuk menukar Video ke MP3 Converter. Sebabnya, aplikasi ini lebih tertumpu pada menukar video menjadi audio hanya dalam bentuk MP3.

Video to MP3 Converter, dropout pembangun aplikasi , juga menjamin kualiti audio MP3 yang sangat baik atau berkualiti tinggi. Bukan hanya kualitas, aplikasi ini juga menjanjikan fitur konversi yang akan berubah dengan cepat tanpa lambat. Bagaimana anda mahu menggunakannya? Anda boleh klik di sini untuk memuat turun aplikasi secara langsung.

4. Penukar Video Android

Penukar Video Android

Direka oleh pemaju roman10 yang juga telah dimuat turun oleh lebih daripada 56,000 pengguna Android menjadikan Android Video Converter sebagai salah satu aplikasi terbaik yang boleh anda gunakan. Aplikasi ini tidak jauh berbeza dengan aplikasi yang telah disebutkan.

Ciri-ciri yang tersedia dalam aplikasi Android Video Converter yang menawarkan untuk menukar video ke file MP4 atau h.264. Mengubah video menjadi fail audio bolehkah anda menggunakan aplikasi Android yang satu ini.

Hampir semua format video dapat disokong dalam aplikasi seperti format fail asf, avi, divx, flv, m2v, m4v, mjpeg, mkv, mov, mpg, ogg, ogv, rm, rmvb, webm, wmv, dv4 dan lain-lain. Anda berminat? Anda boleh memuat turun aplikasi secara langsung di sini.

5. VidCompact

VidCompact

Bukan hanya menampilkan antara muka yang ringkas dan mudah difahami, aplikasi yang dipanggil VidCompact ini menampilkan aplikasi dengan ciri-ciri yang terpasang di dalamnya. Salah satunya ialah ia dapat menukar video ke MP4 tanpa kerumitan dan kerumitan.

Anda juga boleh memampatkan video atau mengubah ukuran video ke ukuran yang dikehendaki oleh pengguna. Memotong dan menggandakan anda boleh lakukan dengan aplikasi VidCompact ini. Cukup lengkap dan praktikal. Ingin mencuba aplikasi yang satu ini? Cukup klik di sini dan muat turun aplikasinya.

6. penukar video mp3

Penukar Video - Vidsoftlab

Aplikasi penukar video datang lagi untuk menukar video menjadi fail berformat audio dalam bentuk MP3. Aplikasi ini lebih tertumpu pada membuat perubahan dari video ke audio sahaja. Penukar video mp3 menjanjikan kemudahan menukar hanya dalam tiga klik.

Video converter mp3 juga menyokong fail dengan format 3gp, mp4, mpeg, vob dan lain-lain. Pengguna aplikasi dapat menyesuaikan kadar bit sebelum menukar video. Beberapa pilihan kadar bit disediakan oleh aplikasi iaitu 8Kbit / s, 16Kbit / s, 24Kbit / s, 32Kbit / s, 64Kbit / s, 128Kbit / s, 192Kbit / s, 256Kbit / s. Adakah anda sesuai dengan aplikasi ini? Anda boleh klik di sini untuk mendapatkan permohonan secara langsung.

7. Penukar Audio / Video untuk Android

Penukar Video Audio untuk Android

Sesuai dengan nama aplikasi, aplikasi ini bergantung pada fitur yang lebih lengkap yaitu menukar file video bahkan untuk audio dapat diubah menggunakan aplikasi Android Audio / Video Converter ini.

Pengguna aplikasi dapat menikmati fitur untuk menukar fail video dengan menukarnya menjadi mp4, h.264, avi, mpg, flv, wmv, mov, mkv, asf, m2ts, webm dan lain-lain. Mengurangkan saiz video yang boleh anda lakukan dengan aplikasi yang satu ini. Bagaimana, cukup lengkap dan tidak rumit bukan? Klik di sini Anda boleh memuat turun aplikasi.

8. Penukar Video - org aKingi

Penukar Video - org aKingi

Video Converter yang dibuat oleh org aKingi menawarkan ciri untuk menukar dan kompres untuk video yang anda miliki. Kelajuan dan kemudahan tidak luput dari perhatian Video Converter yang satu ini. Cukup masukkan video yang ingin anda ubah / nyahkompreskan setelah itu pilih format video yang akan menjadi output .

Anda boleh memilih format video sebagai output seperti 3gp, aac, ac3, avi, flac, mp2, mp3, mp4, mpg, mkv, mov, ogg, wav, wma, wmv. Kelebihan lain, tentu saja, anda tidak perlu kecewa dengan iklan yang tiba-tiba muncul ketika anda serius menukar video. Mudah dan cukup lengkap kan? Muat turun aplikasi di sini.

9. Penukar Video - vidsoftlab

aplikasi penukar video mp3

Sekali lagi, aplikasi ini juga mempunyai nama yang sama dengan aplikasi sebelumnya. Perbezaan dari aplikasi sebelumnya adalah pada fitur untuk Slow-Motion, trim, Reverse, crop, rotate , dan juga stabil. Pengguna juga boleh melakukan video terbalik .

Video Converter adalah aplikasi yang dibuat oleh vidoftlab, ia juga menyokong fail video dalam MP4, FLV, MPEG-1.2, MOV, MKV, WMV, AVI, VOB, 3GP, SWF, MP3, AAC, WAV, dan banyak format lain . Anda berminat menukar video dengan aplikasi ini? Muat turun aplikasi dengan mengklik di sini.

10. Penukar Video - Keerby

Penukar Video - Keerby

Sokong dengan pelbagai fail video seperti Mp4, Flv, Avi, Mkv dan format lain sebagai input. Manakala sebagai aplikasi output pengguna dapat mengubah video menjadi format MP4, 3G2, Asf, Audio Only (Mp3, Aac, Wma, Mp2), Avi, DVD (format NTSC dan PAL), Flv, Mp4, Mpeg1, Mpeg2, Wmv.

Bukan sahaja untuk menukar video, walaupun putar dan ciri flip adalah juga terkandung di dalam permohonan untuk menukar video yang dibawa oleh Keerby pemaju . Adakah anda ingin mencuba menggunakannya? Sekiranya berminat, anda boleh klik di sini untuk mendapatkan permohonannya.

Itulah 10 aplikasi penukar video terbaik yang boleh menjadi pilihan anda untuk mengubah format video anda. Aplikasi mana yang paling sesuai untuk anda?