15 Permainan Bola Sepak Terbaik di Telefon Android

Kepentingan awam dalam sukan bola sepak tidak perlu ditanya mengenai keberadaannya. Kebanyakan orang lebih suka sukan bola sepak berbanding sukan lain. Inilah yang membuat sebilangan pemaju permainan mengembangkan dan mencipta pelbagai permainan bola sepak yang paling menarik dan tentunya yang terbaik untuk dimainkan di telefon Android.

Beberapa pembangun permainan bola sepak bersaing untuk membuat permainan sukan bola sepak yang sangat layak untuk dimainkan oleh pengguna Android. Anda rasa ada permainan bola sepak piala dunia? Luar talian dan tanpa data? Atau anda ingin mencari permainan bola sepak yang cenderung ringan dengan ukuran kecil juga dapat berbilang pemain? Dapatkan jawapannya dalam ulasan berikut.

1. Bola Sepak Liga Impian

Dream League Soccer 2019

Sentuhan pertama, memenuhi kehendak pengguna telefon bimbit Android dengan menghadirkan permainan bola sepak luar talian. Tetapi, tentu saja semasa memuat turun permainan yang telah dimuat turun lebih dari 11 juta kali ini, ia mesti dimuat turun menggunakan internet atau WiFi.

Permainan ini menyajikan permainan bola sepak yang menarik di mana pemain dapat merasakan pertandingan Dream League Soccer hanya dengan menggunakan telefon bimbit. Permainan ini bahkan menyediakan 6 bahagian yang berbeza di mana terdapat 7 pertandingan yang berbeza juga.

Malah soundtrack yang disiapkan adalah dalam bentuk iringan lagu seperti Sunset Sons, King Nun, Holy Oysters, Tobtok & Maholo. Berminat untuk bermain permainan yang satu ini? Sekiranya berminat boleh terus klik di sini untuk memuat turun permainan.

2. Liga Bola Sepak Dunia

Liga Bola Sepak Dunia

Ia mempunyai pelbagai ciri yang sangat baik, permainan World Soccer League tidak kurang hebatnya seperti permainan bola sepak yang menarik di Android mobile. Permainan yang telah dimuat turun hampir melalui jumlah muat turun 1 juta di PlayStore menawarkan 60 pasukan kebangsaan di pelbagai bahagian dunia.

Bukan hanya itu, 60 kelab bicara bola sepak ditawarkan oleh World Soccer League dengan menghadirkan 2000 pemain bola sepak yang bersedia masuk ke gawang lawan. Terdapat juga 4 mod permainan iaitu Pameran, Piala, Liga dan Latihan. Anda hanya memilih mana yang paling sesuai untuk dimainkan, anda juga mahu? Muat turun di sini.

3. Markah! Wira

Markah! Wira

Masih dengan permainan bola sepak oleh First Touch. Kali ini mereka menamakan permainan Skor! Wira Masih sama dengan Dream League Soccer 2019, permainan Skor! Wira ini juga boleh dimainkan apabila tidak tersambung ke internet. Walau bagaimanapun, cara bermain dua permainan yang dibuat oleh First Touch tidak sama.

Mengikut Skor! Wira, pemain akan diminta menggiring bola sehingga dia dapat menembusi gawang lawan. Markah! Wira akan meletakkan anda pada titik-titik tertentu untuk menggiring bola. Bola yang anda dribbling dapat diambil oleh lawan anda atau bahkan pemain dapat menarik bola keluar dari kawasan pertandingan. Bolehkah anda menerobos gawang lawan dengan 600 tahap yang ada? Buktikan di sini.

4. Sebelas Teratas 2019 - Jadilah Pengurus Bola Sepak

Sebelas Teratas 2019 - Jadilah Pengurus Bola Sepak

Sekiranya sebelum ini anda diminta untuk menggiring dan masuk ke gawang lawan, kali ini permainan dengan konsep bola sepak menyajikan permainan di mana anda akan menjadi pengurus bola sepak. Sebagai pengurus tentunya anda harus menjaga semua keperluan pasukan kegemaran.

Bermula dari menyiapkan jersi sehinggalah kepada taktik yang akan digunakan ketika bermain menentang pasukan lain. Di sini anda juga boleh mencabar pengurus bola sepak yang lain. Sebab permainan ini dihubungkan oleh pemain Top Eleven di seluruh dunia. Tenanglah, anda juga boleh bermain permainan ini di luar talian yang anda tahu. Jom muat turun di sini.

5. Bola Sepak FIFA

Bola Sepak FIFA

Dimuat turun oleh lebih daripada 5 juta muat turun di PlayStore, FIFA Soccer hadir sebagai salah satu permainan bola sepak terbaik yang boleh anda mainkan dalam permainan ini. Bukan hanya itu, permainan ini juga cenderung lebih ringan daripada permainan lain. FIFA Soccer hanya memerlukan kurang dari 100MB.

Terlepas dari semua itu, permainan ini juga disertakan dengan berbagai fitur yang membuat peminat merasa seperti di rumah untuk bermain FIFA Soccer lama. Sebab permainan ini menyediakan lebih daripada 30 liga, 550 pasukan, dan 17,000 pemain yang anda kenal. Ingin tahu? Muat turun permainan di sini.

6. Bola Sepak Kepala

Bola Sepak Kepala

D&D Dream tidak mahu kalah dengan melancarkan permainan bola sepak yang menarik dan menarik untuk anda cuba di telefon bimbit Android anda. Bersedia dengan pelbagai kejohanan dan pertandingan bola sepak, Head Soccer juga siap untuk mencabar anda dengan menghadirkan 7 jenis mod permainan.

Pemain boleh memilih mod permainan arked, Tournaments, Survival, League, Cup Head, Death Mode, dan Fight Mode. Bukan hanya itu, pemain dibenarkan memilih salah satu daripada 73 watak dalam permainan Head Soccer ini. Rasa tercabar dan mahu bermain permainan Head Soccer? Klik terus di sini untuk mendapatkan permainan.

7. Bola Sepak FIFA 16

Bola Sepak FIFA 16

Electronic Arts mengembangkan salah satu permainan bola sepak terbaik di Android dengan menamakannya FIFA 16 Soccer. Permainan ini cenderung lebih berat dan mesti mempunyai kapasiti yang sangat besar. Untuk memuat turun permainan FIFA 16 Soccer ini, anda memerlukan sekitar 1.4GB kapasiti percuma pada telefon pintar Android.

FIFA 16 Soccer, walaupun diklasifikasikan sebagai permainan berat tetapi permainan ini cukup menyeronokkan untuk dimainkan. Lebih-lebih lagi jika anda peminat bola sepak. Dalam permainan itu, disertakan 10,000 pemain bola sepak dari seluruh pelosok dunia dengan menghadirkan 500 pasukan yang juga ada di dunia. Sekiranya berminat, muat turun permainan di sini.

8. Pemogokan Bola Sepak

Pemogokan Bola Sepak

Ini adalah permainan percuma di mana pemain boleh bermain dengan mudah tetapi masih membuat saya penasaran. Jadi, cara bermain itu mudah, anda hanya perlu memasukkan bola ke gawang dengan mengarahkan kaki mengikut sepakan ke arah gawang. Anda boleh mengatakan konsep permainan sepakan percuma ini  Tetapi, jika anda mahukan cara bermain yang lebih mencabar, anda boleh memilih  mod kerjaya  untuk bersaing dengan pemain Football Strike yang lain di pelbagai peringkat.

9. Bola Sepak Sebenar

Bola Sepak Sebenar

Gameloft juga tidak mahu ketinggalan dengan menyiapkan permainan bola sepak yang menarik dan terbaik untuk dimainkan pada peranti Android. Kali ini, Real Football akan memanjakan peminat bola untuk bermain bola dengan animasi grafik 3D.

Bukan hanya menampilkan grafik animasi yang sudah moden, anda juga dapat memilih pasukan dan pemain bola sepak untuk bergabung dengan pasukan bola sepak anda. Pilih yang paling kuat sehingga anda selalu dapat masuk ke gawang lawan. Menjaringkan dan memenangi pertandingan bola sepak. Muat turun permainan dengan mengklik di sini.

10. Pemenang Soccer Evo Elite

Pemenang Soccer Evo Elite

Terdapat 3 mod permainan dalam permainan Winner Soccer Evo Elite. Pertama, anda boleh memilih  Mod Perlawanan Persahabatan  di mana anda boleh memilih 2 pasukan dari 32 pasukan untuk bertanding. Untuk mod kedua, mod  Piala Dunia  , di mana anda boleh memilih kelab bola sepak kegemaran anda dari 32 kelab bola sepak yang ada untuk bersaing di Piala Dunia.

Namun, jika anda lebih suka menjadi  jurulatih  bola sepak di Winner Soccer Evo Elite, maka pilih mod ketiga iaitu  Mod Latihan. Dalam mod ketiga ini, anda boleh melatih pasukan yang ingin anda praktikkan  kemahiran tersebut . Jadi mod mana yang anda lebih suka?

11. Liga Bola Sepak Bergerak

Liga Bola Sepak Mudah Alih

Dalam permainan Mobile Soccer League ini, pemain dapat memainkan pelbagai  liga yang  tersedia. Terdapat banyak jenis perlawanan dari pelbagai negara, seperti Piala Dunia Rusia 2018, Piala Dunia Rusia 2018, Piala Amerika Syarikat 2016, Liga Juara-Juara, Liga Sepanyol, dll. Istimewa, anda juga boleh bermain Mobile Soccer League ini dengan menggunakan  kayu bedik! Mari bermain permainan!

12. Pengurus Bola Sepak Terbaik 2019

Pengurus Bola Sepak Teratas

Sekiranya anda suka menjadi pengurus dalam permainan bola sepak, anda mungkin dapat memainkan permainan Top Soccer Manager 2019. Terdapat sebelas pasukan yang boleh dipilih. Selain menawarkan pelbagai pasukan hebat, Top Soccer Manager juga siap menampilkan grafik animasi 3D ketika anda bermain.

Bosan bermain sendiri? Pilih mod permainan  berbilang pemain  dengan pasukan wira. Jangan lupa untuk merancang baju seragam pemain, buat sehelai sekerap mungkin! Boleh awak lakukannya? Muat turun dan mainkan permainan di sini.

13. Master Bola Sepak 2019

Master Bola Sepak 2019

Football Master 2019 adalah satu permainan bola sepak yang menarik untuk dimainkan di telefon bimbit Android. Permainan ini sangat sesuai untuk anda yang sangat gemar bermain sebagai  pengurus  bola sepak. Dalam permainan ini, anda akan terlibat sebagai pengurus kelab bola sepak. Sebagai pengurus, anda mesti bertanggungjawab atas semua perkara yang berkaitan dengan kelab. Bukan hanya pemain, anda juga perlu memikirkan taktik yang baik jika anda ingin memenangi permainan.

Apa yang menarik mengenai permainan Master Football 2019 ialah anda boleh bekerjasama dengan pasukan bola sepak yang lain. Anda boleh  menggabungkan  pemain dari pasukan anda sendiri atau pasukan lain. Oh ya,  permainan Master Football 2019 juga mempunyai lesen rasmi dari FIFPro jadi anda akan bertemu pemain bola sepak dan kelab dari Eropah.

14. Piala Bola Sepak 2019

Piala Bola Sepak 2019

Sekiranya permainan Piala Sepak Bola 2019 menyediakan tiga jenis mod permainan, iaitu  musim, kejohanan,  dan  latihan. Dalam mod  musim,  anda akan disertai oleh pasukan dan anda akan menjadi ketua pasukan bola sepak. Tetapi, jika  kejohanan,  anda boleh bergabung dengan mana-mana pasukan untuk mendapatkan kejuaraan di liga berprestij. Semasa  berlatih,  mod permainan khas untuk mengasah kemahiran anda dalam memimpin dan menerobos gawang lawan. Jadi mod mana yang akan anda mainkan?

15. Legenda Piala Dunia Soccer Star 2022

Legenda Dunia Bintang Sepak Bola 2017

Pencinta permainan sukan bola sepak tidak perlu risau tentang kapasiti permainan Soccer Star 2022 World Cup Legend. Tidak perlu giga untuk dapat bermain permainan bola sepak di telefon Android. Kerana permainan yang satu ini hanya memerlukan kapasiti kosong 89MB pada telefon bimbit anda, anda tahu.

Bukan hanya itu, permainan menguruskan pasukan bola sepak kali ini menyajikan permainan di mana anda boleh memilih pemain dalam pasukan anda sendiri. Bermula dari memilih ke hadapan hingga pemain pertahanan. Bersaing dan bertanding untuk kemahiran bola sepak di Liga? Mengapa tidak, mari kita bermain permainan di sini.

Itulah koleksi permainan bola sepak terbaik dan juga menyeronokkan untuk dimainkan pada peranti Android. Anda boleh memilih yang anda mahukan. Kira-kira, permainan mana yang ingin anda muat turun dan mainkan di telefon Android?