10 Permainan Bola Tampar Terbaik dan Paling Menarik di Telefon Android

Salah satu jenis permainan yang ada dan dapat dipilih oleh pengguna Android, terutama bagi anda penggemar permainan di telefon bimbit Android, anda dapat memilih jenis permainan sukan. Banyak permainan sukan yang ditawarkan oleh pembangun permainan Android, salah satunya adalah permainan bola tampar.

Sekiranya anda suka sukan menggunakan alat bola, bukan hanya permainan bola sepak, anda juga boleh bermain permainan bola tampar. Kali ini, merangkumnya menjadi 10 permainan bola tampar yang paling menarik dan tentunya sangat menyeronokkan untuk dimainkan. Adakah terdapat permainan bola tampar pantai dengan 2 ciri pemain? Ayuh, cari jawapannya dalam ulasan berikut.

10 Permainan Bola Tampar Terbaik di Android

Bagi anda yang ingin bermain permainan bola tampar di telefon bimbit, anda boleh mencuba bermain semua permainan bola tampar terbaik yang kami cadangkan, ya.

1. Juara Bola Tampar 3D

Permainan bola tampar 3D Volleyball Champions

Sudah membawa ciri animasi 3D, permainan Juara Bola Tampar 3D ini akan membawa anda seperti pemain bola tampar yang boleh dipercayai. Tidak perlu bersusah payah memainkannya, hanya dengan menggunakan satu jari dan sapu, arahkan lawan anda. Mudah dan sederhana, itulah permainan yang dipersembahkan oleh permainan yang telah memperoleh lebih dari 300,000 muat turun.

Di samping itu, ciri-ciri lain yang sangat baik yang disediakan oleh permainan bola tampar 3D Volleyball Champions, iaitu penggabungan ciri berbilang pemain. Anda boleh bersaing dengan pemain Juara Bola Tampar 3D yang lain dalam talian. Malah paparan skrin untuk bermain berbilang pemain boleh anda bahagikan atau terbahagi kepada dua. Mari bermain permainan di sini.

2. Bola Tampar Spike Masters

Bola Tampar Spike Masters

Kali ini pembangun permainan bola tampar RMC SPEAR mempersembahkan permainan bola tampar yang sangat menarik yang dipanggil Spike Masters Volleyball. Permainan ini tidak memaparkan pemain secara langsung atau menunjukkan pemain dalam masa nyata. Bola Tampar Spike Masters lebih merupakan permainan strategi untuk perlawanan bola tampar.

Jadi, dalam permainan ini para pemain hanya perlu mengatur strategi yang tepat agar pasukan anda dapat memenangi pertandingan bola tampar. Kedengarannya mudah dan remeh, tetapi mengatur strategi tidak semudah yang disangka. Ingin mencuba cabaran menjadi pengatur strategi bola tampar? Cuba bermain Bola Tampar Spike Masters di sini.

3. Tempat Melepak Bola Tampar

Tempat Melepak Bola Tampar

Unik! Bukan animasi seperti manusia, tetapi animasi cacing lucu yang dipaparkan dalam permainan yang telah mendapat lebih dari 42,000 muat turun. Permainan ini dinamakan Volleyball Hangout, permainan bola tampar di Android yang menarik dan menarik. Uniknya, Hangout Bola Tampar memang menyediakan ciri berbilang pemain tetapi menggunakan Bluetooth.

Jadi, pemain permainan Tampar Bola Tampar boleh memilih dua mod permainan. Pratama mode, pemain dapat bersaing dengan pemain yang disediakan oleh permainan (AI). Sementara itu, untuk mod kedua iaitu multiplayer Bluetooth, di mana pemain boleh mengajak rakan untuk bertanding dengan menyambungkan Bluetooth. Menarik bukan? Jom muat turun terus di sini.

4. Bola Tampar Stickman

Bola Tampar Stickman

Sekiranya sebelum ini ada permainan bola tampar di mana pemain itu adalah cacing yang comel, kali ini stickman adalah pemain bola tampar dalam permainan Bola Tampar Stickman. Permainan ini tidak kurang hebatnya dengan permainan bola tampar yang lain. Anda boleh memilih sekitar 32 pasukan bola tampar dengan juga menampilkan 24 lokasi permainan bola tampar.

Anda boleh bermain atau bermain bola tampar di pantai, bumbung, dan banyak tempat menarik lain untuk dijadikan arena bola tampar. Bukan itu sahaja, bahkan Stickman Volleyball sudah siap dengan 4 tahap kesukaran dari yang paling mudah iaitu mudah hingga yang paling sukar, pro . Adakah anda seronok bermain bola tampar? Buktikan dengan bermain permainan di sini.

5. Cabaran Bola Tampar - permainan bola tampar

Cabaran Bola Tampar - permainan bola tampar

Sama seperti permainan bola tampar yang lain, di sini anda boleh bermain bola tampar mengikut peraturan bola tampar secara umum. Tetapi apa yang berbeza dari permainan ini adalah SUPERPOWERS. Nah, pada ciri ini, anda boleh melakukan  smash  dengan kesan sejuk, seperti bola api, bola lenyap, kecepatan tinggi, blok , dan banyak lagi.

Namun, untuk dapat menggunakan SUPERPOWER, anda mesti menguasai  kemahiran  tertentu. Untuk meningkatkan  kemahiran,  anda boleh  meningkatkan  kekuatan, seperti  kekuatan, kekuatan, stamina,  dan lain-lain. Bagaimana anda meningkatkan kemahiran ? Anda mesti sering bermain dan mesti memenangi permainan, ya! Ingin mencuba bermain? Muat turun di sini.

6. Bola Tampar Pantai 3D

Bola Tampar Pantai 3D

Ingin merasakan sensasi bermain bola tampar pantai? Walaupun hanya bermain bola tampar, Beach Volleyball 3D akan membawa anda ke pengalaman bermain bola tampar yang menarik. Permainan ini akan memberikan pingat emas bagi sesiapa sahaja yang memenangi perlawanan bola tampar menentang pemain bola tampar yang boleh dipercayai.

Bukan hanya itu, Beach Volleyball 3D juga membolehkan pemain mengawal semua pemain dalam pasukan anda. Hanya sapu skrin telefon Android dan mainkan perlawanan bola tampar. Jangan lupa untuk menjadi pemenang dan membawa pingat emas. Menarik dan menyeronokkan, mari muat turun Beach Volley 3D di sini.

7. Kejohanan Bola Tampar

Kejohanan Bola Tampar

Dalam permainan Kejuaraan Bola Tampar ini, anda boleh menemui beberapa ciri menarik. Sebagai contoh, permainan ini menyediakan 36 pasukan bola tampar yang boleh anda pilih untuk dimainkan. Bukan itu sahaja, anda juga bebas memilih reka bentuk bola tampar.

Tetapi yang menarik dari permainan ini ialah, anda akan merasakan cabaran kejohanan menarik yang anda  ketahui. Kejohanan Bola Tampar juga merangkumi beberapa tahap kesukaran yang akan disesuaikan dengan kejohanan dan  cabaran  . Penasaran dengan cabaran? Boleh terus bermain di sini.

8. Beach VolleyBall Champions 3D

Beach VolleyBall Champions 3D

Seperti namanya, dengan permainan ini, anda akan dijemput untuk bermain bola tampar di pantai. Tetapi, jika anda tidak mahu bermain di kawasan  luar,  maka Beach VolleyBall Champions 3D juga menyediakan kawasan  tertutup. Selain memiliki berbagai pilihan latar belakang, Beach VolleyBall Champions 3D juga dilengkapi dengan fitur menarik, salah satunya adalah memilih pasukan anda sendiri.

Di sini, anda boleh memilih pasukan juara dan memilih pasukan yang akan ditentang oleh anda. Kemudian, setiap pasukan mempunyai ahli pasukan dengan  kemahiran yang  berbeza. Kini, setiap  kemahiran yang  dimiliki oleh ahli juga dapat ditingkatkan  mengikut kehendak anda. Cukup menarik,  bukan ?

9. Bola Tampar Pantai

Bola tampar pantai

Sekiranya permainan bola tampar sebelumnya menunjukkan gambar yang cukup realistik, maka ia berbeza dengan Beach Volleyball. Dalam permainan, Bola Tampar Pantai tidak menampilkan animasi seperti orang-orang yang bersaing dalam bola tampar, tetapi hanya bentuk bujur dengan warna merah dan biru untuk setiap pemain.

Walaupun kelihatan sederhana, tetapi Beach Volleyball cukup menarik dan ketagihan di mana anda boleh melawan AI dari Beach Volleyball atau menentang rakan untuk dijemput bermain Beach Volleyball.

10. Kejohanan Bola Tampar 2014

Kejohanan Bola Tampar 2014

Walaupun nampak ketinggalan zaman dengan angka pada "2014" tetapi permainan ini bukan permainan sekolah lama. Tepatnya permainan yang satu ini dapat menjadi salah satu pilihan permainan bola tampar terbaik untuk peranti Android. Sebabnya ialah Kejohanan Bola Tampar 2014 akan menyajikan pertandingan bola tampar digital yang terasa lebih nyata.

Memang dalam permainan ini hanya ditawarkan pasukan bola tampar lelaki, tetapi Kejohanan Bola Tampar 2014 lengkap dengan ciri-ciri seperti 3 tahap kesukaran yang berbeza-beza. Sekiranya anda pemain pemula, anda boleh menggunakan kesukaran "mudah". Sementara itu, jika anda sudah merasa profesional, beralihlah ke kesukaran "sukar." Berani mencuba? Muat turun di sini.

Cadangan Permainan Lain

Selain dari 10 permainan yang telah kami sebutkan di atas, kami masih mempunyai beberapa cadangan permainan menarik untuk dimainkan. Tetapi sayangnya, permainan ini tidak lagi tersedia di PlayStore.

1. Jelajah Pro Bola Tampar 2016

Jelajah Pro Bola Tampar 2016

Akhir sekali, walaupun mempunyai nombor 2016, permainan ini boleh menjadi salah satu permainan bola tampar terbaik untuk anda. Volleyball Pro Tour 2016, juga tidak kalah dalam menyematkan dan menyiapkan pelbagai ciri yang layak untuk pemain permainan Volleyball Pro Tour 2016.

Dalam permainan tersebut, Volleyball Pro Tour 2016 telah membawakan ciri berbilang pemain. Ya, di sini anda boleh bermain bola tampar dengan 2 pemain. Walau bagaimanapun, pemain mesti disambungkan ke internet terlebih dahulu, alias dalam talian. Anda juga boleh membelah paparan permainan atau membelah layar menjadi dua.

2. Permainan Bola Tampar

Permainan Bola Tampar

Permainan bola tampar yang disebut Volleyball Games ini juga melengkapkan permainan dengan animasi grafik yang lucu dan lucu. Namun, itu tidak bermaksud Permainan Bola Tampar adalah permainan yang lucu. cuma itu, animasi yang ada adalah gambar pemain yang kecil dan kelihatan comel. Walaupun masih membawa 2D, permainan ini boleh menjadi penyelesaian yang tepat untuk anda.

Pertama atau pada awal Sukan Bola Tampar, pemain akan diminta untuk mengambil bahagian dalam pelbagai kejohanan. Sudah tentu anda mesti memenangi kejohanan yang ada sehingga anda boleh merangkak hingga ke seluruh dunia. Nah, bolehkah anda mencapai puncak kemenangan di dunia?

3. Ninja Voli 2X

Ninja Volley 2X

Watak Ninja sama dengan pejuang, baik menggunakan pedang atau  bintang. Tetapi unik dalam permainan ini, tepatnya ninja bermain bola tampar. Eits,  bola tampar yang dimainkan oleh ninja tidak sembarangan  Kerana, dalam Ninja Volley 2X ada 18 teknik bermain bola tampar a la ninja. Ingin tahu semua teknik yang dimainkan oleh ninja?

Nah, bagaimana dengan sepuluh permainan bola tampar yang telah diulas di bawah ini? Adakah terdapat permainan bola tampar yang ingin anda muat turun dan mainkan? Sekiranya anda mempunyai cadangan permainan bagus yang lain, anda boleh menulisnya di ruangan komen, ok?