Adakah anda suka Ping Pong? Jom Main 10 Permainan Pingpong Terbaik Ini

Suka bersenam? Anda juga mungkin dapat menyalurkan hobi sukan anda dengan bermain permainan dengan jenis sukan yang lain. Banyak jenis dan variasi permainan sukan yang terdapat di PlayStore. Contohnya, anda boleh bermain permainan futsal dan juga permainan offroad. Nah, jika anda pencinta pingpong, anda juga boleh bermain permainan pingpong di telefon Android anda.

Banyak pilihan permainan pingpong yang terdapat di Android PlayStore. Namun, kali ini hanya memilih 10 permainan tenis terbaik dan paling menarik untuk anda mainkan pada peranti Android. Adakah anda fikir ada permainan ping pong dengan ciri berbilang pemain? Tinggal ditala dalam artikel ini sehingga akhir!

10 Permainan Pingpong Terbaik

Adakah anda ingin bermain permainan pingpong yang menarik di Android? Jika ya, anda boleh mencuba salah satu daripada 10 permainan yang kami cadangkan, ya.

1. Pingpong 3D

Pingpong 3D

Menyediakan animasi 3D menjadikan permainan tenis meja ini kelihatan seperti anda sedang bermain sukan pingpong sebenar. Permainan ini dipanggil Table Tennis 3D. Giraffe Games Limited juga tidak terlepas untuk menambah dan memasang pelbagai ciri menarik dalam permainan. Salah satunya adalah permainan yang cenderung sederhana dan tidak rumit.

Selain permainan yang mudah dan sederhana, Table Tennis 3D dilengkapi dengan pelbagai pertandingan tenis meja dunia. Sudah tentu untuk menjadi juara, pemain 3D Table Tennis mesti terus memenangi kejohanan dan meningkatkan kemahiran permainan tenis mereka . Berminat? Muat turun permainan di sini.

2. Pingpong Maya 3D

Tenis meja maya 3D permainan pingpong

Bermain pingpong hampir? Kenapa tidak? Kecanggihan teknologi tidak menghalang anda bermain pingpong maya. Ini dipersembahkan dalam permainan tenis meja yang dipanggil Virtual Table Tennis 3D. Membawa grafik animasi 3D moden telah menjadi salah satu ciri andalan yang disematkan.

Dalam permainan ini mendakwa bahawa pemain dapat merasakan sensasi bermain permainan ping pong juga anda tahu. Bukan hanya itu, permainan ini akan menjadi lebih mencabar kerana adanya 30 tahap dengan 3 tahap kesukaran yang berbeza pada setiap tahap. Ingin tahu betapa sukarnya permainan ini? Cukup pasang permainan 3D Table Tennis Virtual di telefon bimbit anda dengan mengklik di sini.

3. Pingpong Maya

Pingpong Maya

Masih dengan permainan pingpong maya dan masih setia dengan perlakuan animasi grafik 3D. perbezaan kali ini adalah gush adalah permainan yang dipanggil Virtual Table Tennis. Permainan ini mendakwa bahawa permainan ini mempunyai pergerakan yang serupa ketika anda bermain ping pong.

Sekiranya anda merasa bosan bermain sendirian, jangan bimbang, ciri berbilang pemain dapat menjadikan anda lawan untuk bersaing dengan lawan anda dalam talian dan juga menggunakan Bluetooth. Bukan hanya itu, pemain dapat memilih pelbagai mod permainan seperti tutorial Animasi, latihan percuma, Mod Arcade, Mod Tournament, dan Multiplayer. Mari bermain permainan di sini.

4. Sentuhan Pingpong

Sentuhan Pingpong

Servis, putaran, dan smash telah menjadi perkara biasa bagi pemain tenis meja. Seperti permainan pingpong yang dipanggil Table Tennis Touch. Permainan ini yang dikembangkan oleh pengembang Yakuto memang permainan berbayar, tetapi permainan ini cukup menarik dan layak untuk dimainkan di Android.

Dalam permainan ini, Table Tennis Touch melengkapkan permainan dengan pelbagai ciri menarik. Sebahagian daripadanya adalah adanya ciri berbilang pemain. Bukan itu sahaja, anda juga boleh bermain dengan mod kerjaya. Malah, Table Tennis Touch juga menyediakan permainan mini. Mahu? Muat turun di sini.

5. Pingpong

Pingpong

Masih dengan permainan pingpong maya yang boleh dimainkan pada peranti Androi. Pingpong, begitulah permainan dipanggil. Anda akan bersedia untuk mengatasi sekitar 50 cabaran dengan pelbagai rintangan yang berbeza. Tenis Meja juga menyajikan ciri berbilang pemain yang bahkan dapat mengundang rakan Facebook untuk bersaing bersama.

Sekiranya anda tidak mahu memainkannya dalam pelbagai pemain, anda boleh memilih mod kerjaya yang juga akan menyediakan pelbagai perlawanan yang tidak kurang menarik. Malah, Tenis Meja juga menyediakan pelbagai jenis permainan mini yang siap menghiburkan anda. Ingin tahu? Cuba dan mainkan permainan di sini.

6. Tuan Ping Pong

Tuan Ping Pong

Permainan Ping Pong kini hadir untuk dimeriahkan menjadi salah satu permainan maya yang cukup menyeronokkan dan menarik untuk dimainkan pada peranti Android. Permainan ini tentunya dilengkapi dengan pelbagai ciri unggul yang semakin menjadikan permainan ini menarik dan menarik. Anda boleh menjumpai 90 peringkat untuk pertandingan kejohanan tenis meja maya.

Di samping itu, anda akan berhadapan dengan 30 tuan pemain ping-pong yang tentunya merupakan cabaran yang sangat menggembirakan. Sebenarnya, Ping Pong Masters sudah siap dengan varian 40 raket untuk bermain pingpong. Anda boleh mengumpulkan semuanya. Rasa berminat memainkannya? Klik terus di sini untuk permainan Ping Pong Masters.

7. Saya Raja Ping Pong 🙂

Saya Raja Ping Pong

Selain itu, ada I Ping Pong King 🙂 yang akan membuatkan anda berasa selesa bermain pingpong lama. Keunikan permainan ini adalah bahawa ia tidak menawarkan animasi 3D moden, sebaliknya saya Ping Pong King 🙂 mempersembahkan animasi yang berbeza dan lebih  segar. Sekiranya anda lihat, permainan ini mempunyai warna yang menarik dengan watak pemain yang digambarkan secara sederhana, ia memberikan kesan menarik di dalamnya.

Selain daripada animasi grafik yang unik, permainan ini juga menawarkan peraturan yang serupa dengan pingpong seperti biasa. Menariknya, saya Ping Pong King 🙂 menyediakan pelbagai AI yang boleh dicabar oleh pemain. AI dalam permainan ini sukar dikalahkan  anda tahu. Mahu membuktikannya? Boleh  dimuat turun  di sini.

8. Jelajah Dunia Pingpong - Permainan 3D Ping Pong

Jelajah Dunia Pingpong - Permainan Ping Pong 3D

Seterusnya, kami mencadangkan permainan Table Tennis World Tour - The 3D Ping Pong Game. Seperti namanya, dalam permainan ini memaparkan animasi 3D yang cukup baik. Walaupun penampilan animasinya 3D, permainan ini cukup ringan (bergantung pada setiap telefon bimbit).

Untuk cara bermainnya masih sama dengan permainan ping pong lain di mana pemain akan diisytiharkan sebagai pemenang jika dia mendapat 2 mata lebih tinggi daripada lawan. Sebagai contoh, anda dan pemain lawan anda berada pada skor 11:10, yang bermaksud bahawa permainan masih berjalan walaupun skor anda lebih tinggi tetapi hanya 1 mata berbeza. Cukup menarik,  bukan ? Ayuh, segera bermain permainan!

9. Pong Classic - Pingpong

Pong Classic - Pingpong

Ingin bermain ping pong dalam gaya klasik? Kemudian anda boleh mencuba bermain Pong Classic - Ping Pong. Seperti namanya, selain peraturan klasik seperti permainan ping pong pada umumnya, permainan ini juga memaparkan grafik animasi klasik yang hanya bergantung pada hitam putih.

Tidak ada watak pemain dalam permainan, pemain hanya ditandai dengan garis putih dengan bola ping pong yang ditarik oleh titik putih. Tetapi yang menyeronokkan, permainan ini boleh dimainkan dengan mod  berbilang pemain  dengan pilihan tahap kesukaran yang anda  tahu. Ingin bermain juga? Dapatkan permainan di sini.

10. Ping Pong Classic HD 2

Ping Pong Classic HD 2

Bermain ping pong secara klasik juga disediakan oleh permainan yang disebut Ping Pong Classic HD 2. Permainan ini walaupun kelihatan klasik, tetapi dapat bersaing dengan permainan pingpong lain yang anda tahu. Tidak kurang menarik, menarik, dan cukup ketagihan dengan pelbagai ciri hebat yang dipasang pada permainan Ping Pong Classic HD 2.

Dalam permainan, pemain akan menghadapi 3 tahap kesukaran yang berbeza. Bermula dari yang paling mudah, yang paling sukar, anda boleh mencuba dengan menyertai kejohanan pingpong di Ping Pong Classic HD 2. Malah, Ping Pong Classic HD 2 juga menyediakan 2 ciri permainan pemain . Ingin bermain? Muat turun Ping Pong Classic HD 2 di sini.

Cadangan Permainan Lain

Selain dari 10 permainan di atas, kami masih mempunyai beberapa koleksi permainan pingpong terbaik dan terbaik untuk Android. Tetapi sayangnya, permainan yang kami sarankan tidak lagi tersedia di PlayStore.

1. Pingpong Sebenar

Pingpong Sebenar

Ciri berbilang pemain juga dibawa oleh permainan pingpong yang telah menerima lebih daripada 150,000 kali muat turun. Anda boleh memanggil permainan ini Tenis Meja Sebenar. Pemain Tenis Meja Sebenar akan bersaing kerana kehebatan dan kemahiran mereka dalam bermain pingpong bertaraf dunia.

Terdapat kira-kira 20 cabaran menarik dan anda boleh mencuba dalam permainan dan pengembangan ini Girrafe Games Limited. Selain bermain berbilang pemain yang mesti disambungkan ke sambungan internet, pemain juga dapat memilih mod kerjaya. Nah, bagaimana anda merasa tertarik dengan Tenis Meja Sebenar?

2. Pro Arena Pingpong LITE

Pingpong Pro Arena LITE

Bermain ping-pong seperti seorang profesional dengan hanya telefon bimbit Android? Pasti boleh. Kini, Pro Arena Table Tennis LITE hadir sebagai permainan ping pong yang mempunyai pelbagai ciri unggul dan varian yang tersemat dalam permainan.

Pro Arena Table Tennis LITE, akan membawa pemain untuk merasakan sensasi pingpong maya. Malah, pemain Pro Arena Table Tennis LITE akan menghadapi lebih dari 200 lawan yang akan bertanding dalam pertandingan pingpong.

3. Ping Pong 3D Pingpong Langsung

Ping Pong 3D Pingpong Langsung

Menampilkan grafik 3D animasi dan kesan bunyi yang cukup mampu, Ping Pong 3D Tenis Meja juga boleh menjadi penyelesaian yang tepat untuk anda yang ingin bermain permainan pingpong. Bukan itu sahaja, pemain Ping Pong Tenis Meja 3D juga boleh memilih 3 mod permainan yang berbeza. Uniknya, ketiga-tiga mod permainan mempunyai tahap kesukaran mereka sendiri.

Pertama, Ping Pong Tenis Meja 3D Langsung menyediakan mod padanan pantas. Dalam mod ini, pemain boleh memilih 3 tahap kesukaran iaitu mudah, sederhana, dan sukar. Untuk mod kedua, mode kerjaya, akan diberikan tahap kesukaran seperti tingkat lokal, tingkat negara, tingkat negara, tingkat benua, bahkan mencapai tingkat internasional. Pada mod ketiga iaitu Head to Head Mode. Itulah tiga mod menarik dan unik. Berminat memilih salah satu daripadanya?

Itulah koleksi 10 versi permainan pingpong terbaik, menyeronokkan, dan paling menarik dari Caris Signal. Adakah terdapat 10 dari 10 permainan ini yang ingin anda mainkan? Tuliskan di ruangan komen.