10 Permainan Badminton Terbaik di Telefon Pintar Android

Bagi anda yang gemar sukan, terutamanya badminton atau badminton, kemajuan teknologi kini memudahkan anda bermain badminton. Namun, permainan sukan atau badminton yang akan dibincangkan pada masa ini adalah permainan badminton dalam erti permainan badminton maya.

Banyak pembangun permainan hadir dan juga boleh menjadi pilihan untuk anda. Namun, tidak jarang anda mungkin keliru untuk memilih permainan badminton terbaik. Itulah sebabnya kami akan memasukkannya ke dalam 10 permainan badminton yang paling menarik untuk Android HP. Ingin tahu? Adakah ia akan lebih menarik berbanding permainan drag bike? Lihat artikel!

10 Permainan Badminton Terbaik di Android

1. Liga Badminton

Liga Badminton

Ini adalah salah satu permainan badminton terbaik yang dipilih oleh editor PlayStore dan pastinya salah satu pilihan terbaik isyarat Caris. Dalam permainan Liga Badminton ini, pemain akan dijemput untuk bertanding dalam sukan badminton yang cukup mencabar.

Ini adalah permainan dalam talian, jadi anda mesti disambungkan ke internet. Kerana Badminton League adalah permainan yang mengharuskan anda berada dalam talian, permainan ini menyediakan fitur  berbilang pemain  di mana anda dapat bermain badminton dengan pemain lain. Ingin mencuba? Muat turun di sini.

2. Badminton

Badminton

Permainan badminton hampir dengan persembahan grafik animasi yang digolongkan sebagai kata-kata baik kini disajikan oleh permainan yang disebut Badminton. Permainan ini adalah ciptaan pembangun Enjoysports. Dikelaskan sebagai mudah, jadi, Badminton boleh dimainkan oleh kanak-kanak berumur sekurang-kurangnya 3 tahun.

Bukan hanya itu, suara atau suara belakang yang disiapkan juga terdengar lebih nyata. Dalam permainan ini yang dipersembahkan oleh Badminton, pemain dapat meningkatkan kemahiran bermain badminton untuk memenangkannya. Cara bermain, anda hanya perlu bergerak ke arah depan, belakang, melompat dan menembak ke arah lawan. Mudah? Muat turun di sini.

3. Badminton 3D - Permainan 3D

Badminton 3D - Permainan 3D

Ini memiliki nama permainan yang sama dengan permainan yang dibuat oleh Giraffe Games Limited, walaupun tentu saja permainan yang dibuat oleh 3DGames tidak kurang hebatnya dengan permainan yang dibuat oleh Giraffe Games Limited. Di sini, pemain dapat mencipta watak yang pasti dapat ditingkatkan dalam kemahiran .

Buat dan buat master badminton. Bukan hanya itu, bahkan Badminton 3D juga membolehkan anda bersaing dengan tuan badminton hebat yang telah tersedia dalam permainan ini. Jangan takut menghadapi kesukaran untuk bermain, Badminton 3D telah memastikan bahawa permainan dapat dimainkan oleh semua orang, termasuk kanak-kanak. Mari bermain di sini juga.

4. Badminton 3D

Permainan badminton 3D badminton

Giraffe Games Limited memang telah melancarkan pelbagai permainan Android yang boleh dianggap berjaya. Kali ini, pembangun menggegarkan permainan badminton dengan nama Badminton 3D. menarik perhatian, permainan yang telah memenangi lebih dari 200,000 kali pengunduh mempunyai permainan yang menyeronokkan dan mudah.

Sebenarnya, Badminton 3D adalah permainan untuk dimainkan dalam talian atau mesti disambungkan ke internet. Jadi, dalam permainan Badminton 3D, pemain boleh mengajak rakan lain untuk melawan kemampuan dalam sukan badminton.

Walau bagaimanapun, jika anda ingin bermain tanpa perlu menghabiskan kuota internet, pemain boleh memilih berbanding AI yang telah disediakan. Anda boleh bertanding melalui pertandingan, liga, dan pertandingan badminton lain. Mahu main? Muat turun di sini.

5. LiNing Jump Smash 15 Badminton

LiNing Jump Smash 15 Badminton

Pelbagai mod permainan yang disediakan oleh permainan LiNing Jump Smash 15 Badminton. Ini juga menjadikan salah satu permainan unggul yang dibuat oleh pembangun MEDIASOFT ENTERTAINMENT. Bukan itu sahaja, malah siap dengan ciri di mana pemain dapat menyesuaikan watak pemain badminton.

Selain daripada itu, LiNing Jump Smash 15 Badminton memang mempunyai pelbagai mod permainan. Di sini pemain boleh memilih mod pameran, berbilang pemain, kejohanan, dan latihan. Semuanya disiapkan dengan fungsi masing-masing. Apakah fungsi semua mod ini? Dapatkan jawapannya dengan memuat turun permainan di sini.

6. Bintang Badminton

Bintang Badminton

Bermain badminton secara maya dengan bergantung pada telefon Android boleh dilakukan dengan bermain permainan stretcher Enjoysport. Permainan badminton kali ini disebut Badminton Star. Dikelaskan sebagai permainan dengan ukuran kecil atau ringan hanya 13MB, permainan ini dapat mencapai lebih dari 40,000 pengunduh.

Dalam permainan itu, Badminton Star memasang pelbagai ciri unggul seperti pemain boleh memilih 10 watak pemain badminton yang berbeza. Bukan itu sahaja, bahkan Badminton Star memberikan lebih daripada 20 atribut untuk digandingkan dengan watak pemain Badminton Star. Sekiranya berminat, anda boleh terus bermain permainan di sini.

7. Badminton Bintang 2

Bintang Badminton 2

Memilih watak pemain badminton kegemaran anda adalah salah satu sorotan yang ditawarkan oleh permainan yang dibuat oleh pembangun Enjoysports. Tidak sekali atau dua kali, Enjoysports memang telah mengeluarkan banyak permainan badminton yang berkualiti dan menarik untuk dimainkan di telefon Android.

Sudah tentu, permainan kali ini juga menampilkan pelbagai ciri dan varian andalan. Badminton Star 2, mampu menjadikan pemain untuk menggantikan raket menjadi lebih baik dalam bertanding dalam pertandingan badminton. Tema yang dibentangkan bervariasi dan tidak membuat pemain merasa cepat bosan. Tertarik dengan ciri lain? Cuba bermain permainan di sini.

8. Cabaran Badminton Pro 3D

Cabaran Badminton Pro 3D

Akhir sekali, permainan badminton ini juga tidak terhindar dari memasukkan anima 3D ke dalam permainan. 3D Pro Badminton Challenge menyediakan permainan badminton yang menarik dan menarik untuk dimainkan dengan menghadirkan pelbagai cara bermain. Anda boleh memilih mod Perlawanan Pantas, Kejuaraan, Cabaran, dan Latihan.

Tidak cukup di sana, 3D Pro Badminton Challenge juga menyajikan pelbagai ciri yang cukup bagus untuk permainan Android. Anda boleh menyesuaikan watak pemain badminton yang anda pilih. Juga, watak yang anda pilih mesti sentiasa meningkatkan kemahiran untuk dapat melawan pemain lain. Berminat? Anda boleh memuat turun permainan di sini.

9. Juara Dunia Badminton Sebenar 2018

Juara Dunia Badminton Sebenar 2018

Permainan ini membebaskan pemain untuk mengubah suai dan memilih watak mereka sendiri. Jadi, anda boleh menentukan jenis pakaian yang ingin anda pakai, untuk memilih raket yang disesuaikan dengan tahap tahap. Nah, untuk naik level, maka anda mesti dapat memenangi permainan. Terdapat dua mod permainan yang disediakan, iaitu 1 vs 1 atau melalui pertandingan.

Sekiranya 1 vs 1, maka pemain akan bertanding dengan AI dari Real Badminton World Champion 2018. Tetapi, jika anda mahukan pertandingan yang lebih mencabar, maka pilihlah mod kejohanan. Di sana, anda akan bertemu pemain lain dan bersaing dengan sesama pemain Real Badminton World Champion 2018.

10. Liga Perdana Badminton

Liga Perdana Badminton

Sama seperti kebanyakan permainan badminton, di Badminton Premier League anda juga dapat bermain badminton dengan pelbagai cara bermain. Mode permainan yang disediakan adalah,  Mod Latihan Badminton Premier, Smash BadPlay QuickPlay, Perlawanan Ramah Badminton Super, kejohanan kalah mati Pro Badminton, dan Kejuaraan Jelajah Dunia Badminton Dunia .

Selain menyediakan banyak pilihan mod permainan, permainan ini juga menyediakan berbagai  item peningkatan,  baik untuk raket maupun penampilan pemain. Hanya dengan itu, untuk dapat  meningkatkan,  anda perlu memenangi permainan terlebih dahulu. Berminat? Boleh terus bermain permainan di sini.

11. Badminton 3D - SuperCreative

Badminton 3D - SuperCreative

Sekali lagi, permainan badminton mempunyai nama yang sama tetapi dengan tandu dan ciptaan dari pembangun permainan yang berbeza. Kali ini SuperCreative membawa permainan badminton dengan menghadirkan animasi grafik 3D moden. Badminton 3D - SuperCreative, ini juga tidak kalah menarik dan mengasyikkan.

Kerana, Badminton 3D - SuperCreative dilengkapi dengan pelbagai ciri yang boleh dipercayai yang dapat dimanfaatkan oleh pemain. Anda boleh menemui pelbagai watak pemain badminton yang unik dengan sajian latar belakang yang menarik. Anda juga boleh menyertai kejohanan Badminton 3D - SuperCreative.

12. Liga Super Badminton 2018

Liga Super Badminton 2018

Ingin bermain badminton di telefon bimbit Android? Baiklah, kami sarankan bermain Liga Super Badminton 2018. Dalam permainan ini, anda akan dicabar untuk melawan pemain badminton. Bukan itu sahaja, malah anda akan disajikan dengan paparan grafik animasi 3D yang  anda tahu. Penasaran dengan pelbagai cabaran dalam Badminton Super League 2018?

Berikut ini adalah tinjauan dan perbincangan mengenai 10 versi permainan badminton Caris Signal yang paling menarik. Sekiranya anda mempunyai permainan lain yang paling menyeronokkan, sila cadangkan di ruangan komen.