8 Permainan untuk menjual kasut di Android yang menyeronokkan untuk dimainkan

Permainan di Play Store kini mempunyai banyak jenis dan juga jumlahnya. Mereka boleh dimainkan oleh semua orang dari pelbagai peringkat umur dan pelbagai kumpulan  jantina, lelaki dan wanita. Salah satu permainan yang mungkin menarik perhatian wanita adalah permainan menjual kasut dan aksesori fesyen lain.

Sekiranya seorang fashionista dan ingin mendapatkan hiburan ringan melalui permainan yang sesuai dengan hobi anda, maka anda boleh menggunakan tablet . Nah, sekarang akan memberitahu anda beberapa kasut dan permainan menjual fesyen lain yang boleh anda mainkan di telefon pintar Android anda. Permainan ini hanya untuk wanita.

8 Kasut Menjual Kasut Permainan Menyeronokkan

1. Fesyen Dunia Tumit Tinggi

Tumit tinggi

Dalam permainan ini, anda boleh menjadi penasihat fesyen dan pereka kasut di mana anda juga boleh memiliki kedai kasut anda sendiri yang dalam hal ini adalah model tumit tinggi . Seperti mempunyai kedai di dunia nyata, dalam permainan High Heels Fashion World ini, anda harus menjaga kedai anda sendiri, seperti membersihkan, mengatur, dan tentu saja melayani pelanggan.

Pembeli kasut anda mungkin meminta reka bentuk khas dan anda mesti melakukannya. Di samping itu, anda juga akan mempunyai pembeli yang kasutnya rosak di mana anda perlu membaikinya.

Permainan kasut tumit tinggi ini mempunyai kawalan yang mudah, permainan ini percuma, dan mempunyai struktur tahap yang baik. Sehingga penulisan ini, lebih daripada 100,000 orang telah memuat turun dan bermain permainan menjual kasut ini. Sekiranya anda mahukannya juga, sila dapatkan di sini.

2. Permainan Butik Fesyen Butik Saya: Demam Berbelanja

Butik 3D

Anda mempunyai impian untuk menjalankan kedai pakaian atau butik anda sendiri? Berminat dengan fesyen, reka bentuk fesyen, dan membeli-belah kelas tinggi? Sekiranya anda seorang fashionista sejati yang suka mengikuti trend fesyen terkini dan ingin tahu bagaimana rasanya menjalankan butik anda sendiri, maka anda boleh mencuba permainan ini: Permainan Butik Fesyen Saya: Fever Shopping.

Dalam permainan itu, anda boleh mengurus dan menghiasi butik anda sendiri, menjual barang mewah termasuk kasut, melayani pelanggan terkenal, dan berpeluang memperoleh gelaran pemilik kedai fesyen terbaik. Semasa anda membina kerjaya sebagai stylist fesyen, anda akan melalui pelbagai peringkat permainan dan peningkatan.

Beratus-ratus ribu orang telah berusaha untuk bermain permainan menjual kasut dan produk fesyen lain tablet ini . Sekiranya anda berminat bermain permainan simulasi butik 3D ini, muat turun aplikasinya terus di sini.

3. Pereka Kasut Kecil - Dunia Fesyen

Pereka Kasut Kecil

Dalam permainan Little Shoe Designer - Fashion World, anda boleh merancang kasut anda sendiri dan menjadi model pereka fesyen. Setelah kasut anda dibuat, anda boleh menjualnya kepada pelanggan di kedai. Anda juga perlu membersihkan kedai kasut anda sebelum pelanggan tiba sehingga kasut paparan anda kelihatan lebih baik.

Apabila pelanggan membeli kasut anda, anda akan menjualnya menggunakan daftar tunai. Oleh itu, jika anda ingin mengalami bagaimana memiliki kedai kasut anda sendiri, jagalah sendiri, dan jual sendiri, maka permainan ini boleh menggembirakan anda. Jadi, buat dan jual kasut dalam permainan Little Shoe Designer - Fashion World dan anda boleh menjadi bintang terkenal di sana.

Masih terdapat beberapa ciri lain dalam permainan menjual kasut ini. Sekiranya anda berminat memainkannya, anda boleh menyertai berjuta-juta orang lain yang telah memuat turun dan memasang permainan ini di telefon bimbit mereka. Dapatkan permainan Little Shoe Designer - Fashion World di sini.

4. Shopping Mall Girl Cashier - Permainan Daftar Tunai

Permainan Juruwang

Dalam permainan kasut Shopping Mall Girl Cashier - Daftar Tunai Permainan ini, Anda akan menjadi pengurus tunai pusat membeli-belah yang menjual pelbagai keperluan pelanggan, seperti pakaian bergaya, aksesori pakaian, kasut, dan barang-barang lain. Ini adalah sejenis permainan simulasi membeli-belah. Anda akan menerima pengiraan harga untuk item yang dibeli oleh pelanggan dan menerima pembayaran tunai.

Anak-anak yang bermain permainan ini dapat merasakan cara berbelanja dalam masa nyata semasa menguruskan daftar tunai di pusat membeli-belah. Itu sekurang-kurangnya dapat mendidik mereka mengenai pengurusan masa.

Ciri-ciri dalam permainan Shopping Mall Girl Cashier - Cash Register termasuk menguruskan kaunter wang sebagai juruwang profesional, membeli pelbagai fesyen dan menjualnya kepada pelanggan, membantu pelanggan memutuskan apa yang harus mereka beli, mengira harga dan pengurusan masa, dan banyak lagi. Sekiranya anda berminat dengan permainan ini, sila muat turun di sini.

5. Kisah Fesyen ™

Kisah Fesyen

Dalam permainan Fashion Story, anda akan bermain dengan pemilik butik yang menjual pakaian dan aksesori, seperti beg dan kasut. Anda boleh memilih pelbagai model dan reka bentuk fesyen terkini dengan gaya inovatif. Sehingga pelanggan terkesan dengan butik anda, anda boleh membuat susun atur yang menarik dan menghiasi butik terbaik anda.

Beberapa ciri lain yang anda dapati di Fashion Story adalah rakan yang boleh anda kunjungi di butik dan memberi hadiah seperti di barang-barang di kedai mereka untuk memberi hadiah percuma. Di samping itu, permainan ini juga direka dengan antara muka yang ringkas dan mudah dikendalikan.

Permainan ini percuma untuk anda muat turun di Play Store dan terdapat kemas kini percuma untuk pakaian, aksesori pakaian, dan hiasan butik setiap minggu! Lebih daripada 10 juta orang telah menyertai Fashion Story, jika anda ingin menjadi salah seorang dari mereka, anda boleh menjual permainan ini dengan segera di sini.

6. Fesyen Empire - Butik Sim

Empayar Fesyen

Ini adalah permainan simulasi butik yang lain. Fashion Game Empire - Boutique Sim direka untuk dimainkan oleh wanita dari semua peringkat umur. Permainan ini juga boleh dimainkan semasa anda tidak tersambung ke alias internet di luar talian. Dan yang paling penting ialah kemas kini terus dilakukan agar permainan ini tetap menarik.

Di Fashion Empire - Boutique Sim anda boleh membuka butik dan menjual pelbagai jenis pakaian dengan semua jenis aksesori termasuk kasut, beg, dompet, kosmetik, aksesori, dan lain-lain.

Permainan akan dimulakan di bandar San Francisco. Anda akan bertindak sebagai pereka yang mempunyai cita-cita tinggi dan baru sahaja membuka kedai pertamanya. Anda adalah seorang yang kreatif, yang suka menggayakan boneka barbie ketika kecil, suka bermain sim, suka belajar membuat lakaran, dan mencipta portfolio luar biasa di akademi reka bentuk yang terkenal.

Jalan cerita permainan masih diteruskan dengan penuh kegembiraan. Kedai dan kerjaya anda dapat terus berkembang di sana. Permainan ini nampaknya cukup menyeronokkan kerana telah dimainkan oleh lebih daripada 10 juta pengguna di Play Store. Untuk mendapatkan permainan ini, sila muat turun di sini.

7. Kedai Fesyen - Gadis Berpakaian

Butik Fesyen

Dalam permainan ini anda boleh membuka butik dengan hiasan yang sesuai dengan impian anda. Anda juga boleh membuat gaya pakaian untuk pelanggan mengikut keperluan masing-masing. Di samping itu, anda boleh mengikuti kursus fesyen untuk menjadi stylist terkenal.

Ciri-ciri dalam permainan ini adalah beribu-ribu pakaian, kasut dan aksesori lain yang boleh anda gunakan dan jual. Anda perlu menyelesaikan tugas harian agar butik anda bertambah besar. Berminat menjual kasut dan fesyen? Muat turun dengan segera di sini.

8. Fashion Salon Dash - Permainan Simulator Kedai Fesyen

Kedai Fesyen

Dalam permainan simulasi kedai pakaian ini, anda juga dapat membuka sebuah toko dan menjual berbagai pakaian dan aksesori termasuk sepatu. Anda juga boleh menjadikan perniagaan kedai fesyen kecil anda menjadi perniagaan yang lebih besar. Untuk mendapatkannya, anda perlu bekerja keras dan mengurus masa anda dengan baik agar kedai anda berkembang.

Game Fashion Salon Dash - Fashion Shop Simulator Game membolehkan anda menaik taraf kedai dan barang-barang di dalamnya. Semakin banyak pelanggan yang datang ke kedai anda, semakin terkenal kedai fesyen anda. Muat turun permainan ini di sini.

Nah, itulah beberapa permainan yang menjual kasut (dan aksesori fesyen lain) yang boleh anda mainkan di telefon Android anda. Permainan di atas boleh anda mainkan secara percuma. Walau bagaimanapun, di dalamnya anda mungkin menemui item yang perlu anda beli dengan wang sebenar (pembelian dalam aplikasi). 

Selain permainan, kami juga mempunyai beberapa cadangan permainan yang bagus untuk kanak-kanak perempuan. Ingin tahu permainan apa yang menyeronokkan untuk dimainkan? Ayuh, periksa senarai dalam artikel 10 Games for Girls.