10 Permainan Iron Man Terbaik pada Telefon Pintar Android

Marvel mencipta koleksi cerita pahlawan super yang terkenal kerana sangat menarik dan menyeronokkan untuk ditonton. Salah satu filem Marvel adalah Iron Man. Seperti yang anda ketahui, Iron Man berjaya dengan 3 filem. Kejayaan ini juga memberi inspirasi kepada pembuat permainan untuk mengembangkan dan membuat permainan yang unik. Ya, ada di antara mereka yang membuat permainan Iron Man terbaik.

Permainan Iron Man ini pasti akan sangat terikat dengan konsep memerangi musuh disertai dengan memakai pakaian besi. Beberapa pembangun permainan membuat permainan dengan pelbagai konsep. Terdapat permainan arcade dan juga permainan aksi. Ingin tahu 10 permainan Iron Man terbaik? Lihat ulasan berikut mengenai isyarat Caris.

Permainan Iron Man yang paling menarik di Android

Suka watak Marvel, Iron Man? Sekiranya demikian, anda harus mencuba semua permainan yang kami sarankan berikut, ya!

1. Peraduan MARVEL Juara

Peraduan MARVEL Juara

Walaupun ini bukan permainan khas yang menampilkan Iron Man, tetapi MARVEL Contest of Champions juga menampilkan sosok Iron Man di dalamnya. Dalam permainan ini, yang harus anda lakukan ialah berjuang dan keluar dengan penuh kemenangan. Nah, berikut adalah banyak pilihan watak.

Watak-watak dalam MARVEL Contest of Champions disesuaikan dengan pahlawan super yang dibawa oleh Marvel, termasuk Iron Man. Jadi, apabila mahu bertengkar, anda boleh memilih watak Iron Man. Uniknya,  kemahiran  setiap watak juga berbeza, seperti Iron Man yang akan dilengkapi dengan kekuatan gaya Iron Man yang sebenar. Berminat untuk bermain? Muat turun di sini.

2. Penyelamat Flying Robot Grand City

Flying Robot Grand City Penyelamat

Menyelamatkan warga negara dari ancaman musuh berbahaya dan mengganggu menjadi misi utama yang mesti dilaksanakan oleh setiap pemain permainan Flying Robot Grand City Rescue. Permainan Iron Man ini menyajikan animasi grafik dengan watak superhero yang dibuat oleh Marvel. Tidak ketinggalan, Flying Robot Grand City Rescue dilengkapi dengan pelbagai ciri andalan.

Dalam permainan, pemain dibebaskan menggunakan kemahiran, senjata, dan bahkan bertarung dengan musuh. Sudah tentu menggunakan semua senjata yang telah disediakan. Bukan hanya mempunyai misi menyelamatkan rakyat, sebagai pahlawan, anda juga harus membantu polis dan kru ambulans untuk menolong mereka. Berminat? Klik di sini untuk memuat turun permainan.

3. Iron Avenger - Tiada Had

Iron Avenger - Tiada Had

Dalam permainan ini, anda akan bertindak sebagai Iron Avenger. Maksudnya, anda adalah  tentera  atau pasukan khas yang bertujuan untuk keamanan dunia. Sebabnya, dunia dalam permainan ini penuh dengan musuh jahat yang ingin menakluki bumi. Nah, di sinilah peranan anda melawan penjahat dengan pelbagai  kemahiran yang  mereka ada.

Setiap  kemahiran  dalam Iron Avenger - No Limits juga disesuaikan dengan watak pilihan anda. Untuk watak ada banyak variasi, jadi anda tidak perlu bingung memilihnya. Oh ya,  setiap watak yang anda pilih juga boleh ditingkatkan  menjadi lebih kuat dan mempunyai lebih banyak  kemahiran. Sebenarnya, anda boleh menukar warna watak atau jubah. Ingin mencuba bermain permainan? Muat turun di sini.

4. Kelawar Besi 2

Kelawar Besi 2 The Dark Night

Bayangkan jika Bat Man dan Iron Man disatukan, jadi ini adalah hasil permainan Iron Bat 2. Permainan yang diciptakan oleh BrainFreeze masih akan mengambil Iron Man sebagai temanya, tetapi sedikit lebih dimodifikasi bersama dengan Bat Man. Hadir sebagai permainan aksi genre Iron man , tentunya mempunyai daya tarikan tersendiri.

Permainan ini juga melengkapkannya dengan semua jenis ciri unggul. Anda boleh memainkannya dengan mudah kerana Iron Bat 2 dilengkapi dengan Kawalan Mudah. Bukan itu sahaja, anda juga boleh mengajak rakan bermain dengan menggunakan berbilang pemain. Masih terdapat banyak ciri lain, mari kita bermain permainan di sini.

5. Iron Avenger - RPG Perang Tanpa Batas

Iron Avenger - RPG Perang Tanpa Batas

Seterusnya, kami mencadangkan permainan yang disebut Iron Avenger - Infinite Warfare RPG. Dalam permainan ini, anda memainkan peranan Iron Avenger yang mempunyai tugas untuk memerangi jenayah. Perhatikan, permainan ini mendakwa bahawa mereka mempunyai pelbagai watak watak jahat dengan tahap kesukaran yang membuat para pemain lebih bersemangat.

Selain variasi dalam watak  penjahat , Iron Avenger - Infinite Warfare RPG juga dilengkapi dengan pelbagai watak Iron Avenger. Tetapi, untuk menggunakan semua watak ini, anda mesti  membuka kunci  terlebih dahulu. Untuk dapat  membuka kunci  pastikan anda mengikuti setiap  cabaran yang  diberikan oleh permainan ini, ya.

6. Ultimate KungFu Superhero Iron Fighting Game Percuma

Ultimate KungFu Superhero Iron Fighting Game Percuma

Lebih unik lagi, kali ini permainan Iron Man menghadirkan kombinasi iron man dengan  kemahiran  gaya KungFu. Ya, di sini anda menjadi Iron Man dengan baju besi seperti biasa, tetapi anda mempunyai kekuatan pertempuran seperti KungFu.

Yang harus anda perjuangkan dalam Ultimate KungFu Superhero Iron Fighting Free Game adalah penjenayah yang mengganggu ketenteraman rakyat. Oleh itu, anda harus memastikan untuk menghancurkan penjenayah dan menyelamatkan warga kota dari ancaman bahaya, ya! Mari selamatkan mereka di sini.

7. Iron Avenger - Jalan Perang Percuma

Iron Avenger - Jalan Perang Percuma

Iron Avenger - War Road Free adalah satu lagi permainan bertemakan Iron Man yang menarik untuk dimainkan. Dalam permainan ini, anda hanya perlu melompat, menembak, dan terbang seperti Iron Man dalam filem ini. Anda mesti berjaya menyelamatkan diri dari musuh yang ingin membunuh anda. Oleh itu, ketangkasan diperlukan semasa bermain Iron Avenger - War Road Free. Mahu main? Muat turun di sini.

8. Misi Penyelamat Bandar Robot Besi

Misi Penyelamat Bandar Robot Besi

Sesuai dengan nama permainan, Iron Robot City Rescue Mission ini juga memiliki misi utama dalam menyelamatkan penduduk kota. Bergantung pada kekuatan anda untuk menumpaskan musuh yang ingin menghancurkan bandar.

Selain dari itu, Iron Robot City Rescue Mission juga mendakwa bahawa animasi grafik yang dipaparkan sangat bagus sehingga akan membuat pemain menyukainya. Sebenarnya,  kesan bunyi  yang disampaikan cukup menggelegar. Anda ingin tahu betapa baiknya permainan ini? Muat turun di sini.

9. Wira Epik Budak Skater

Wira Epik Skater Boy

Mungkin konsep permainan melayari sambil mengambil duit di jalanan menjadi sangat popular. Itu dibuat oleh pembangun permainan Skater Boy Epic Heroes. Mereka mempersembahkan permainan di mana Iron Man akan menunggang dan melayari.

Tidak ada pertempuran dan duel, anda hanya perlu melayari dengan pantas. Bukan hanya kepantasan, tumpuan mengambil duit syiling juga diperlukan. Anda juga tidak boleh ditangkap oleh robot yang mengikuti untuk menangkap anda. Mari bermain permainan menarik dengan tema Iron Man dengan mengklik di sini.

10. Jenayah Gangstar Wira Iron Stickman Rope

Wira Tali Stickman Iron Crime Gangstar

Sama dengan kebanyakan permainan superhero di mana pemain akan bertindak sebagai wira yang bersedia menyelamatkan dunia. Tetapi dalam Gangstar Crime Iron Stickman Rope Hero, anda akan diberitahu untuk mencari kedamaian di sebuah kota yang penuh dengan penjenayah. Nah, tugas anda cukup mudah iaitu menghancurkan semua penjenayah yang menyusahkan warga negara. Kedengarannya mudah, ya? Walaupun semua musuh yang akan anda hadapi cukup baik,  anda tahu.

Tetapi, anda boleh mengalahkan semua musuh jika anda dapat senjata dan dapat mengasah  kemahiran  dengan betul. Tetapi untuk mendapatkan persenjataan yang baik, anda boleh mendapatkannya dengan membeli. Oh ya,  selain itu, permainan ini juga mendakwa dapat memaparkan animasi 3D yang hebat! Ingin tahu? Ayuh, bermain permainan di sini.

Cadangan Permainan Iron Man yang lain

Bukan hanya 10 permainan di atas yang menyenangkan untuk dimainkan, kerana beberapa cadangan permainan berikut juga patut dipertimbangkan. Namun sayangnya, permainan yang kami sarankan di bawah ini tidak lagi tersedia di PlayStore. Berikut adalah beberapa permainan lain yang disyorkan.

1. Bunuh boneka besi

Bunuh anak patung besi

Sebenarnya permainan boneka besi Bunuh ini tidak mempunyai watak jahat. Anda juga tidak perlu memilih watak Iron Man. Malah, anda juga tidak perlu bersusah payah  mengemas kini  watak Iron Man. Tepat dalam permainan Bunuh besi boneka menugaskan pemain untuk menendang, memukul, menumbuk, dan membunuh watak boneka Iron Man. Ya, permainan ini hanya ditujukan untuk anda yang kesal dan ingin memukul seseorang, gunakan permainan Bunuh besi boneka sebagai outlet.

2. Labah-labah Besi Yang Menakjubkan

Labah-labah Besi Yang Menakjubkan

Permainan yang satu ini lebih unik dan menarik, kerana The Amazing Iron Spider menggabungkan pahlawan super Spiderman dengan Iron Man. Jadi, dalam permainan ini anda dapat melompat-lompat, menarik jaring seperti Spiderman, tetapi dengan menggunakan  setelan  gaya Iron Man.

Bukan hanya penampilannya seperti Iron Man, kerana kekuatan Iron Man tersemat dalam watak-watak dalam The Amazing Iron Spider. Oh ya,  pakaian dari Iron Man bukan hanya satu perkara,  anda tahu. Anda boleh mengumpul pelbagai jenis  sejuk sesuai  dalam permainan ini. Ingin tahu?

3. Iron Battle Fighting Man

Manusia Pertempuran Besi

Pernahkah anda membayangkan bagaimana menjadi Tony Stark yang pintar dan mampu membuat JARVIS? tidak perlu bersusah payah untuk membayangkannya. Anda dapat merealisasikan bayangan ini dengan bermain permainan Iron Battle Fighting Man. Permainan ini yang dikembangkan oleh pembangun Kenai Bright Workshops sangat menyeronokkan untuk dimainkan.

Mengambil konsep aksi, pemain dijemput untuk bertindak melawan musuh. Anda boleh memakai dan membantu JARVIS untuk menghancurkan semua musuh. Bukan hanya dengan bantuan JARVIS, anda juga dapat memanfaatkan semua senjata. Dan unik, plot cerita yang ditawarkan sangat menarik untuk anda ketahui.

4. Bandar Wira: Legenda Besi

Legenda Iron Hero City

Menceritakan jalan cerita di mana makmal rahsia meletup. Ya, mereka merahsiakan bahawa mereka telah meneliti sesuatu yang dilarang. Selepas letupan berlaku, seseorang berubah menjadi superhero dengan kekuatan luar biasa.

Sudah tentu wira adalah protagonis yang bersedia membantu semua rakyat. Tugas wira dalam permainan Iron Man yang satu ini adalah membasmi penjenayah yang bertindak sewenang-wenangnya. Anda juga akan diberikan pelbagai misi yang mesti diselesaikan.

5. Kebangkitan Kelawar Besi

Kebangkitan Kelawar Besi

Permainan Iron Man yang lain kini hadir sebagai Rise of the Iron Bat. Berlari, melompat, dan juga terbang dapat dilakukan oleh pemain untuk mendapatkan dan mengambil mata yang telah disediakan. Rise of the Iron Bat mempunyai grafik animasi 3D yang keren.

Bukan hanya itu, Rise of the Iron Bat juga memudahkan pemain untuk bermain permainan dengan memasang pin butang yang ada. Selain butang dan animasi 3D, Anda juga dapat dimanjakan dengan suara belakang dari permainan Rise of the Iron Bat. Tugas anda dalam bermain permainan Rise of the Iron Bat cukup mudah, hanya mengumpulkan mata dan menambah kekuatan.

Sekarang ini adalah 10 permainan Iron Man terbaik dan paling menarik untuk dimainkan di telefon Android. Permainan Iron Man mana yang akan anda mainkan?