10 Permainan Spiderman Terbaik dan Paling Menarik di Android

Apa yang anda ingat tentang Marvel? Ya, pasti ada beberapa supermen yang bersedia menolong penduduk bumi dari kesusahan. Terlepas dari semua pahlawan super yang dibuat oleh Marvel, kali ini disasarkan untuk meninjau beberapa permainan yang mengambil tema salah satu pahlawan super di Marvel, permainan Spiderman.

Spiderman, salah seorang ahli superhero di Marvel, yang terkenal dengan cap dagang, mengeluarkan jaring seperti labah-labah, membuat beberapa pembuat permainan Android merasa terinspirasi. Selain permainan Iron Man, ternyata permainan Spiderman tidak kalah menarik dan seronok dimainkan di telefon Android. Ingin tahu? Lihat ulasan berikut mengenai isyarat Caris.

10 Permainan Spiderman Terbaik

1. Peraduan MARVEL Juara

Peraduan MARVEL Juara

Berbekalkan satu permainan konsep aksi, permainan menarik ini menyajikan permainan di mana pemain akan bertanding dan juga melawan musuh. Di sini disediakan pelbagai watak Marvel yang dapat dipilih secara langsung untuk menjadi pemain permainan superhero MARVEL Contest of Champions.

Salah satu pahlawan terkenal Marvel, Spiderman, juga dipersembahkan dalam permainan yang telah dimuat turun oleh lebih dari 2 juta kali di PlayStore ini. Permainan Spiderman yang satu ini membawa pemainnya dalam pertempuran sengit di mana lelaki labah-labah itu akan menentang watak Marvel yang lain. Sudah tentu anda juga boleh memilih pakatan dan meningkatkan kemahiran anda. Mahu main? Muat turun di sini.

2. MARVEL Spider-Man Tidak terhad

permainan spiderman terbaik MARVEL Spider-Man Unlimited

Tidak ketinggalan, Gameloft, pembangun dan pencipta permainan Spiderman juga menyajikan permainan bertemakan Spiderman yang cukup menarik dan menyeronokkan untuk dimainkan di Telefon Pintar Android. Konsep permainan aksi, pertarungan yang mencabar antara Spiderman dan musuhnya.

Sudah tentu di sini pemain akan diposisikan sebagai wira super Marvel, Spiderman. Dalam permainan ini menyediakan Sinister Six, di mana tahap kesukaran yang dapat diuji oleh pemain; GOBLIN HIJAU (MASALAH 1), VULTURE (MASALAH 2), ELEKTRO (MASALAH 3), SANDMAN (MASALAH 4), DOC OCK (MASALAH 5), DAN MYSTERIO (MASALAH 6).

Jadi apa yang berlaku setelah menyelesaikan semua 6 cabaran? Penasaran dengan sekuelnya? Dapatkan jawapannya dengan mengklik di sini.

3. Pertarungan Masa Depan MARVEL

Pertarungan Masa Depan MARVEL

Pasti ada di antara anda yang biasa dengan kisah yang dikemukakan oleh Marvel. Ya, MARVEL Future Fight adalah permainan yang menyediakan pahlawan super untuk keseluruhan kisah Marvel, termasuk Spiderman. Permainan ini ditawarkan kepada peminat permainan Android dengan bebas memilih salah satu watak pahlawan dari Marvel, terutama Spiderman.

Anda boleh menjadi manusia labah-labah yang bersedia melindungi bumi dari ancaman musuh. Memberitahu bahawa ejen SHIELD memanggil anda untuk meminta pertolongan kerana akan ada serangan dari musuh. Inilah masanya untuk Spiderman bertindak, tentu dengan semua kekuatan yang dimiliki oleh Spiderman, anda dapat menaklukkan musuh. Muat turun permainan di sini.

4. Pencarian Teka-teki Marvel

Pencarian Teka-teki Marvel

Ini masih mengenai permainan Spiderman, tokoh superhero dalam bentuk manusia labah-labah. Kali ini konsep permainan puuzle. Mungkin permainan ini hampir sama dengan permainan permata, tetapi pasti ada sesuatu yang unik di sebalik permainan teka - teki bertemakan Spiderman ini.

Marvel Puzzle Quest menampilkan semua watak superhero dalam kisah Marvel termasuk Spiderman. Di sini anda akan dijemput untuk bertanding melawan musuh menggunakan konsep permata. Setiap kali anda menyelesaikan misi, pemain akan mendapat watak baru, termasuk Spiderman. Spiderman sendiri mempunyai kemahiran yang baik untuk menjatuhkan musuh. Menarik, cuba bermain di sini.

5. Spider-Man yang Hebat

Spider-Man yang Hebat

The Amazing Spider-Man adalah permainan bertemakan Spiderman di mana pemain akan ditempatkan sebagai wira, Spiderman. Dalam permainan ini, pemain dapat menikmati pelbagai fitur unggul yang telah dipasang ke dalam permainan yang dibuat oleh pembangun Gameloft ini.

Permainan genre aksi ini akan membawa pemain ke dalam permainan dengan sensasi pertempuran yang menarik. Anda diminta untuk melawan pelbagai jenis musuh, tentu saja, dengan pelbagai cabaran dan rintangan. Terdapat kira-kira 25 misi yang siap diselesaikan. Ingin menyelesaikan semua misi? Muat turun permainan secara langsung dengan mengklik di sini.

6. Spider-Man yang Hebat 2

The Spider-Man 2 yang Menakjubkan

Tidak jauh berbeza dengan pendahulunya, The Amazing Spider-Man, kali ini Gameloft membentangkan versi kedua permainan Spiderman. The Amazing Spider-Man 2, itulah yang biasanya disebutkan. Permainan ini bukan hanya menyajikan pertempuran sengit antara Spiderman dan lawan, tetapi juga disokong oleh animasi 3D dengan kualiti yang cukup baik.

The Amazing Spider-Man 2 menyajikan permainan di mana ceritanya dibandingkan dengan kisah asal dari filem Marvel Spiderman. Bukan itu sahaja, bahkan The Amazing Spider-Man 2 mempunyai gerakan dan kombo yang lebih menarik. Mari bermain dengan mengklik di sini.

7. Polis Tali Pelik Luar Biasa - Vice Spider Vegas

Amazing Strange Rope Police - Vice Spider Vegas

Ini adalah permainan di mana pemain akan diposisikan sebagai Spiderman yang tegas dalam hal menegakkan keadilan. Terletak di New York, Spiderman boleh dikatakan paling ditakuti oleh warga kota kerana tidak enggan menghukum penjenayah.

Setiap kali ada penjenayah, anda harus memulakan tindakan untuk menangkap, membunuh, menembak penjenayah. Jangan lupa, anda juga boleh menggunakan jaring labah-labah untuk mengikat penjahat. Mahu main? Boleh dimuat turun di sini.

8. Spider Survival Jail Prison Stealth Escape Hero

Spider Survival Jail Prison Stealth Escape Hero

Sekiranya Spider Survival Jail Prison Stealth Escape Hero mensasarkan pemain untuk melarikan diri dari penjara. Plotnya, Spiderman ditangkap dan dikurung di penjara. Sepatutnya, pemain mesti memikirkan cara untuk melarikan diri dari penjara dengan selamat tanpa dijumpai oleh pengawal penjara. Anda boleh menyelinap keluar dari penjara dan memanjat tembok seperti labah-labah. Mengujakan? Main di sini.

9. Spider Hero: pengembaraan bandar

Spider Hero: pengembaraan bandar

Adakah anda tahu permainan Super Mario Bross? Anda boleh katakan permainan Spider Hero: city adventure mempunyai konsep dan cara bermain yang serupa dengan Super Mario Bross. Dalam permainan, pemain mesti bertualang untuk mengumpulkan duit syiling yang berada di jalanan.

Tetapi, mengambil duit syiling bukanlah sesuatu yang sukar, kerana ada banyak musuh yang menjaganya. Anda mesti mencari jalan untuk tidak bertemu dengan musuh. Atau, jika anda dapat melawan musuh. Boleh buat? Main di sini.

10. Marvel Pinball

Pinball Marvel

Adakah anda tahu permainan Pinball? Sekiranya anda suka Pinball, cubalah permainan yang satu ini. Unik dan menarik, Marvel Pinball menawarkan konsep permainan gaya Pinball klasik. Berbeza dengan yang lain, permainan ini menyajikan Pinball dengan tema watak dari Marvel, termasuk Spiderman.

Anda akan dapat melihat superhero Spiderman bertengger dalam permainan Marvel Pinball. Zen Studios membentangkan satu permainan yang menarik dengan gamplay yang agak mudah dan tidak rumit. Malah kanak-kanak boleh bermain permainan ini. Adakah anda juga mahu bermain? Muat turun di sini.

Cadangan Permainan Spiderman yang lain

Bukan hanya sepuluh permainan di atas yang membawa tema Spiderman, kerana beberapa permainan ini juga mempunyai tema Spiderman dengan permainan yang menarik. Malangnya, permainan yang kami cadangkan tidak lagi tersedia di PlayStore.

11. Wira Aneh: Pertempuran Masa Depan

Pertempuran Masa Depan Wira Pelik

Permainan Spiderman ini dikembangkan oleh pembangun permainan bernama Fun Action Apps. Permainan kali ini memaparkan kisah di mana watak utama menjadi wira untuk menyelamatkan kota dari serangan makhluk asing.

Tidak bergurau, makhluk asing ini sangat kuat sehingga anda harus bersedia menghadapi semua cabaran dan rintangan untuk melawan mereka semua. Anda boleh menaikkan watak Spiderman yang digunakan. Nah, adakah anda bersedia untuk menjadi wira penyelamat bandar?

12. Perjalanan Spiderman

Perjalanan Spiderman

Memainkan pengumpulan duit syiling menggunakan watak Spiderman sebagai watak utama adalah salah satu keunggulan dan keunikan yang ditawarkan oleh permainan Journey of Spiderman. Permainan dibuat dan pengembangan pembangun TEX STUDIO cukup menarik dan menyeronokkan untuk dimainkan. Mungkin anda biasa dengan permainan di mana anda harus mendapatkan duit syiling yang ada di sana.

Selain duit syiling, sudah tentu anda akan bertemu dengan musuh. Nah, dalam permainan ini musuh akan dihadapi dalam bentuk monster. Pelbagai jenis raksasa terdapat dalam permainan ini. Sangat mudah untuk bermain, anda hanya perlu melompat, berlari, berayun, dan banyak lagi. Selain itu, Journey of Spiderman juga menghadirkan butang yang tidak rumit.

Sudah tentu permainan yang berjaya meraih hampir 20,000 kali jumlah muat turun sangat sesuai untuk kanak-kanak dan orang dewasa.

13. Spider Hero: Pertempuran Akhir

Pertempuran Akhir Spider Hero

Kembali dengan animasi tindakan permainan watak Spiderman. Kali ini Spider Hero: Final Battle yang akan siap menjadi permainan menarik untuk Android HP. Spider Hero: Final Battle, memaparkan jalan cerita yang menarik di mana wira mesti mencari misteri di sebalik kejahatan. Kejahatannya tidak sembarangan.

Semua jenayah ada kaitan dengan ibu bapa Spiderman. Dikatakan bahawa ibu bapa Spiderman adalah seorang profesor yang melakukan penyelidikan di makmal rahsia. Apa yang anda fikirkan oleh ibu bapa Spiderman?

Berikut adalah 10 permainan Spiderman yang paling menarik untuk dimainkan pada peranti Android anda. Mulai dari permainan aksi hingga teka - teki tersedia. Anda telah menentukan permainan Spiderman mana yang akan anda mainkan?