Mari, Beli Perisian Utama Bermula dari $ 9,95 di Keyworlds 2020 Spring Sale!

Microsoft Office yang terdiri daripada Word, Excel, Power Point, dan perisian Microsoft Office lain adalah perisian yang paling sering digunakan oleh pelbagai kumpulan, mulai dari pelajar, pekerja, hingga pemacu perniagaan.

Begitu banyak orang yang menggunakan pejabat, jadi hanya ada orang yang membuat Microsoft Office cetak rompak dengan harga "jauh lebih murah". Sebenarnya, Microsoft Office cetak rompak sangat merugikan penggunanya.

Memang benar, jika Microsoft Office Original sangat mahal. Tetapi sebenarnya ada , yang menjual lesen Microsoft Office dengan harga yang sangat murah, salah satunya ialah Keyworlds 2020 Spring Sale. Ini adalah laman web yang menjual pelbagai kunci asli dengan pelbagai diskaun , termasuk untuk pembelian Microsoft Office Original.

Bagaimana hendak membelinya? Sekiranya anda ingin tahu, mari teruskan membaca artikel ini hingga akhir, ya!

Mengapa Microsoft Office Original?

Microsoft Office

Sebelum anda mengetahui cara mendapatkan Office yang murah dan asli, anda harus terlebih dahulu memahami sebab penggunaan Microsoft Office Original. Dengan menggunakan Office yang asli, anda boleh mendapat faedah seperti:

1. Sokongan Teknikal

Sekiranya anda menggunakan Microsoft Office yang asal, anda secara automatik akan mendapat perkhidmatan Sokongan Teknikal percuma tanpa had. Artinya, jika anda menghadapi masalah ketika menjalankan Microsoft Office ( crash) maka pengguna dapat segera mengeluh.

Aduan yang anda berikan akan segera ditangani oleh Microsoft dan akan segera diperbaiki oleh masalah kemalangan anda . Dengan cara itu, anda boleh menggunakan Microsoft Office dengan selesa tanpa gangguan lagi.

2. Selamat dari Virus

Perkara yang paling penting dari Microsoft Office Original adalah keselamatannya. Anda tidak perlu khawatir tentang virus yang mungkin menyerang PC anda, kerana Microsoft Office yang asli memiliki sistem keselamatan antivirus yang dapat menyaring virus.

Jadi, Microsoft Office Original ini secara automatik akan mengunci dan membuang virus yang tersimpan dalam data anda sehingga virus dalam data tersebut tidak tersebar di PC anda. Bagus, bukan ?

3. Kelengkapan Ciri

Seperti yang kita ketahui, Microsoft Office mempunyai banyak ciri yang diperlukan untuk aktiviti harian. Jika anda menggunakan Microsoft Office Original, semua fitur di dalamnya dapat diakses sesuai keperluan. Tidak seperti Microsoft Office cetak rompak, biasanya ada beberapa ciri yang tidak dapat digunakan dan perkara seperti ini biasanya akan berakhir dengan kesalahan sistem.

4. Kemas kini Perisian Terkini

Nama perisiannya tentu ada kemas kini sistem, sama ada untuk menambah ciri baru atau memperkuat sistem keselamatan. Sekiranya anda menggunakan Microsoft Office yang asal, anda secara automatik akan mendapat kemas kini perisian terkini secara percuma!

Walau bagaimanapun, ini tidak berlaku jika anda menggunakan Microsoft Office cetak rompak. Sekiranya anda tidak mendapat kemas kini perisian terkini , ada kemungkinan anda tidak dapat menjalankan ciri terkini atau lebih buruk lagi, anda tidak lagi dapat menjalankan Microsoft Office.

Cara Membeli Microsoft Office Asli pada Hari Jualan Musim Bunga!

Sekarang, anda sudah tahu betapa pentingnya menggunakan Microsoft Office Original dan sekarang adalah masa anda mula membeli Microsoft Office yang asli. Adakah harganya sangat mahal? Tidak! Kerana, anda boleh bergantung pada Keyworlds 2020 Spring Sale untuk mendapatkan Microsoft Office Original.

Pada saat seperti ini , pembeli boleh mendapat potongan besar sehingga 45% yang anda tahu ! Bagaimana untuk? Sangat mudah, mari kita pertimbangkan ulasan berikut!

1. Pilih Microsoft Office Wajib

Pilih Microsoft Office Wajib

Sebenarnya anda tidak perlu membeli semua perisian di Microsoft Office. Anda boleh memilih perisian yang diperlukan untuk menyokong aktiviti harian. Sekarang, jika anda hanya memerlukan Word, Excel, dan Power Point, pilih saja pakej Office Standard. Namun, jika anda memerlukan semuanya, anda boleh memilih pakej Microsoft Office yang lengkap. Tetapi, kedua-duanya mempunyai harga yang berbeza, ya!

2. Lawati Laman Web Keyworlds

Lawati Laman Web Keyworlds

Sekiranya anda ingin mendapatkan Microsoft Office yang murah hingga diskaun 45%, anda boleh menyertai promo Keyworlds 2020 Spring Sale dengan menggunakan kod SBSL45.

Selain menawarkan Microsoft Office yang murah, Keyworlds 2020 Spring Sale juga menjual Windows 10 Pro dengan harga $ 15.31 dan anda masih boleh mendapat diskaun 35% lagi menggunakan kod TLIZ35. Oh ya,  anda boleh menggunakan kod diskaun untuk membeli perisian apa pun, ia tidak semestinya Microsoft Office. Sangat murah, bukan ?

Sekarang, untuk mendapatkan diskaun, anda boleh membeli perisian asli ini di Spring Sale. Namun, jika perisian yang anda mahukan tidak ada di Spring Sale, cubalah juga mengunjungi Halaman Perisian untuk melihat senarai perisian asli yang dijual oleh Keyworlds. Jadi tunggu apa lagi? Masih berumur dengan menggunakan perisian cetak rompak?

3. Beli terus!

Sekarang setelah anda menentukan perisian yang akan anda beli dan sudah mengetahui harga dan potongan yang anda dapat, inilah masanya untuk membeli perisian tersebut dengan segera! Untuk membeli perisian di Keyworlds, anda boleh mengikuti langkah-langkah berikut:

  • Klik BELI SEKARANG pada perisian yang ingin anda beli.

segera beli 1

  • Kemudian, pilih pilihan Tambah ke carta untuk memasukkan perisian ke dalam keranjang pembelian.
  • Kemudian, klik lihat carta untuk meneruskan ke bahagian transaksi.

segera beli 2

  • Setelah selesai, jangan lupa mengubah bahagian negara menjadi  Indonesia.

segera beli 3

  • Akhirnya, anda boleh mengklik PROSEDUR UNTUK SEMAK dan membuat pembayaran melalui  PayPal.

4. Nikmati Perisian!

Nikmati perisian

Setelah transaksi anda berjaya, Keyworld akan segera memprosesnya. Tidak lama, sungguh, dan sangat pantas. Anda segera diberi kunci lesen sesuai dengan pembelian. Selepas itu, anda dapat menikmati perisian yang asli tanpa halangan. Sangat mudah, bukan ?

Ya, itulah petua dan cara untuk membeli Microsoft Office Original yang murah di Keyworlds 2020 Spring Sale. Jadi, adakah anda masih ragu-ragu untuk menggunakan Microsoft Office Original? Harganya sudah sangat murah, anda tahu !