10 permainan orang gila terbaik di Android yang sangat tidak masuk akal

Kadang-kadang untuk mengurangkan tekanan kita memerlukan cara yang sedikit "gila". Namun, anda tidak perlu "gila" untuk dapat mengurangkan tekanan, cukup mainkan beberapa permainan gila di Android sahaja. Ini adalah permainan kegemaran di Android yang agak "gila" jika anda memikirkannya dengan akal.

Berikut ini akan membincangkan beberapa permainan gila di Android yang sangat bodoh. Disebut gila kerana permainan dalam permainan ini sangat mustahil dilakukan di dunia nyata. Ayo , rujuk senarai permainan yang telah diringkaskan di bawah.

Permainan Orang Gila Terbaik di Android

Bosan dengan permainan monoton? Sekiranya ada, anda boleh mencuba beberapa permainan bodoh dan permainan orang gila yang kami cadangkan yang berikut.

1. Cara Bisu Mati 2

Cara bodoh untuk mati 2

Ini adalah permainan yang cukup diminati, seperti yang dibuktikan oleh jumlah muat turun yang mencapai 1.6 juta lebih banyak di PlayStore. Bukan hanya itu, permainan ini juga menjadi salah satu permainan terbaik dari editor PlayStore. Menurut anda apa  yang  menjadikan permainan ini begitu menarik? Jadi, permainan Dumb Ways to Die 2 memberikan pelbagai pilihan untuk bunuh diri dengan cara yang tidak masuk akal.

Tapi, jangan dipandang serius, ya, kerana permainan ini hanya untuk seru. Apa yang menarik mengenai permainan ini juga mengajarkan beberapa cara konyol untuk bertahan hidup hingga mati. Unik,  bukan ? Ayuh, cuba bermain permainan di sini.

2. Crazy Taxi City Rush

Crazy Taxi City Rush

Di Crazy Taxi City Rush, anda akan bermain pemandu teksi yang sangat gila. Tugas anda adalah untuk mengambil penumpang dan menghantar mereka ke destinasi mereka. Namun, semasa memandu anda bebas menabrak kenderaan lain, memandu teksi dengan kelajuan tinggi, dan memandu teksi di bawah laut.

Semua perkara gila ini dapat anda rasakan semasa bermain di Crazy Taxi City Rush. Dengan paparan 3D yang cukup bagus, permainan ini akan terasa lebih hidup dan semakin mencabar. Belum lagi banyak bandar / lokasi yang boleh anda pilih. Berani mencuba?

3. Ragdoll Warriors

Pahlawan Ragdoll

Sekiranya anda suka bermain permainan aksi dengan konsep pertempuran yang menarik, Ragdoll Warriors boleh menjadi pilihan yang tepat. Kerana pertarungan dalam permainan ini berbeza dan sedikit gila jika dibandingkan dengan permainan aksi yang lain. Di Ragdoll Warriors, misi anda adalah untuk menang melawan semua musuh yang cuba menghentikan anda di tengah-tengah pengembaraan yang menarik.

Walau bagaimanapun, musuh yang ditunjukkan dalam Ragdoll Warriors bukanlah raksasa atau zombi, tetapi watak pahlawan terkenal di TV. Watak wira berasal dari DC, Marvel, dan banyak lagi. Selain musuh yang unik dan berbeza, Ragdoll Warriors juga memiliki gerakan kuat yang  tidak dapat diletupkan , deh ! Ingin tahu? Main permainan dengan segera!

4. Doktor Gila

Doktor Gila

Permainan gila ini mengambil suasana di hospital. Sebagai pemain, anda akan memainkan peranan sebagai doktor yang menyembuhkan pelbagai penyakit pesakit yang datang. Doktor Gila akan membuat anda menyembuhkan semua jenis penyakit dengan alat gila.

Dalam permainan ini, anda dapat melihat organ tubuh pesakit dengan segera dan menyembuhkan penyakit yang ada di dalam tubuh pesakit anda. Untuk menjadikan badan pesakit kembali sihat, pada saat terakhir anda harus memberinya beberapa suntikan. Sehingga kini Crazy Doctor telah dipasang lebih dari 200 ribu kali dan anda juga boleh memasang permainan ini secara percuma melalui Play Store.

5. Crazy Freekick

Crazy Freekick

Bermain bola sepak tidak semewah Crazy Freekick. Pemain dalam permainan ini mesti menendang bola ke gawang. Namun, ia berbeza dengan bola sepak di dunia nyata apabila penendang hanya mempunyai halangan penjaga gol.

Dalam Crazy Freekick, halangan boleh terjadi dalam bentuk pemain lain yang menunggang motosikal dan melintas di depan gawang, bebek ibu melintas di depan gawang bersama anak-anaknya, sebaris sumo yang siap untuk pergi, ke kereta api pantas yang melintasi depan gawang.

Semua perkara gila ini hanya boleh didapati di Crazy Freekick. Tidak hanya menggunakan teknik khas, anda juga harus mengetuk otak agar dapat memasukkan bola ke gawang.

6. Salon Rambut Gila-Makeover Gadis

Salon Rambut Gila-Makeover Gadis

Kini, trend rambut yang unik dan berbeza dengan yang lain memang digemari. Contohnya, mewarnakan rambut dengan 2 warna sekaligus. Crazy Hair Salon-Girl Makeover menjadikan anda penata rambut untuk menggayakan rambut gadis cantik.

Dalam permainan berdandan ini, anda boleh mewarnai rambut gadis dengan 2 atau 3 warna yang berbeza. Di samping itu, anda bebas membuat rambut gadis kelihatan lurus di sebelah kanan dan kerinting di sebelah kiri. Buat trend fesyen rambut terkini anda yang kelihatan sedikit "gila" di Crazy Hair Salon-Girl Makeover!

7. Pakar Bedah Amatur 4

Pakar Bedah Amatur 4

Permainan percuma yang terdapat di PlayStore satu cukup menarik dan gila untuk dimainkan. Pakar Bedah Amatur 4 adalah di mana anda akan diposisikan sebagai doktor yang sangat amatur. Walau bagaimanapun, anda mesti beroperasi pada pesakit.

Di sini anda tidak akan menggunakan peralatan doktor khas tetapi sebaliknya menggunakan pisau pemotong, gergaji, dan alat lain yang tidak biasa untuk menjalankan operasi. Anda juga diminta untuk beroperasi pada mata, otak, jantung, jantung, dan organ lain. Ingin tahu? Muat turun Pakar Bedah Amatur 4 di sini.

8. Simulator GoatZ GoatZ

Simulator Kambing GoatZ

Dengan membelanjakan 49 ribu rupiah, anda boleh bermain Goat Simulator GoatZ. Ini adalah permainan gila kerana permainan bertema zombie bukan hanya permainan yang merangkumi zombie dalam bentuk manusia, tetapi ada kambing zombie dalam permainan ini.

Terokai bandar yang penuh dengan zombie ini di Goat Simulator GoatZ. Walaupun harus membeli dengan harga 49 ribu rupiah, tetapi sebenarnya permainan ini telah dipasang oleh lebih dari 100 ribu pengguna Android.

9. Crazy Shopping

Belanja Gila

Orang gila permainan bukan sekadar menggambarkan sosok lelaki gila yang hilang akal. Sebabnya, di Crazy Shopping juga merupakan salah satu permainan gila yang membuat pemain ketagih. Dalam permainan ini, pemain mesti dapat membeli semua barang yang diperlukan. Misi sangat mudah,  bukan ? Hanya membeli-belah,  sungguh !

Betul,  tetapi jangan memandang rendah cara berbelanja di Crazy Shopping. Kerana, dalam permainan ini Anda harus berbelanja dengan pantas, memburu barang-barang membeli-belah dengan pelanggan lain. Di sini anda hanya boleh mendorong pelanggan lain untuk mendapatkan barang yang anda perlukan. Semua perkara gila semasa membeli-belah, anda boleh melakukannya di sini!

10. Memandu Kereta di Crazy Town

Memandu Kereta di Crazy Town

Ingin memandu dengan cara yang gila? Sekiranya ada, anda boleh bermain permainan Car Driving di Crazy Town. Seperti namanya, pemain hanya perlu memandu kenderaan di bandar. Tetapi apa yang unik, kenderaan dalam Memandu Kereta di Crazy Town sangat pelbagai. Selain kereta bersaiz sederhana, SUV, ada juga tangki keluli yang  anda tahu !

Anda bebas memandu ke mana sahaja dan dibenarkan menabrak sesiapa sahaja di bandar ini. Sekiranya anda memilih kereta kebal sebagai kenderaan, mungkin anda juga boleh menembak senjata kepada orang-orang di bandar.

Cadangan Permainan Lain

Selain daripada 10 permainan yang disebutkan di atas, kami juga masih mempunyai beberapa permainan bagus yang menyeronokkan untuk dimainkan. Tetapi sayangnya, beberapa permainan ini tidak lagi tersedia di PlayStore.

1. Petualangan Fun Simulasi Gigi Kanak-kanak Gila

Petualangan Kanak-kanak Gila Simulasi Petualangan Menyeronokkan

Permainan menarik yang boleh anda mainkan dengan tema orang gila adalah Crazy Children Dentist Simulation Fun Adventure. Dalam permainan ini, pemain akan diposisikan sebagai doktor gigi gila untuk memeriksa kesihatan gigi kanak-kanak. Terdapat 4 pesakit yang boleh dipilih berdasarkan tahap kesihatan pergigian. Setiap pesakit mesti dilayan secara berbeza dengan alat yang berbeza.

2. Crazy Bikers 2 Percuma

Crazy Bikers 2 Percuma

Pernahkah anda membayangkan menyertai perlumbaan basikal dengan mumia, badut, tengkorak dan penyanyi yang menyerupai Elvis? Baiklah, semua ini boleh didapati di Crazy Bikers 2 Free. Sebenarnya ini adalah permainan lumba basikal sederhana.

Namun, watak-watak dalam permainan ini membuatnya kelihatan sedikit "gila" jika dibandingkan dengan permainan lumba basikal yang lain. Selain itu, trek lumba yang digunakan dalam permainan ini juga cukup menggila kerana anda boleh berlumba di padang pasir ke gunung es yang penuh dengan salji.

3. Doktor Gigi Gila

Doktor Gigi Gila

Adakah anda bercita-cita menjadi doktor gigi? Sekiranya ya, jadikan impian anda menjadi kenyataan dalam masa yang singkat dengan bermain Crazy Dentist. Dalam permainan ini, anda memainkan peranan sebagai doktor gigi gila yang merawat pesakit dari manusia hingga gorila.

Sekiranya gigi pesakit rosak, anda tidak enggan mencabut gigi. Malah, anda juga menghidangkan pewarnaan gigi dengan pelbagai warna. Walaupun sedikit "gila" tetapi di Crazy Dentist anda mempunyai tujuan untuk merawat dan mencantikkan gigi pesakit yang datang ke tempat anda.

4. Roda Gila

roda gila

Beberapa sukan lasak memang memerlukan keberanian para pemain. Namun, adakah anda dapat bermain permainan gila ini? Crazy Wheels adalah permainan yang memerlukan pemain menjalankan watak dengan menunggang basikal mini.

Namun, ini tentu tidak semudah yang anda bayangkan kerana watak itu mesti menunggang basikal di landasan yang sangat berbahaya dan penuh dengan ranjau.

Terdapat bola besi besar yang siap memukul badan watak, sehingga roda tajam di bawah trek siap berlari di atas badan jika pemain jatuh. Walaupun watak itu berdarah dan patah tangan, watak itu masih boleh menunggang basikal.

5. Permainan Pembedahan Pergigian Kanak-kanak Gila

Permainan Pembedahan Pergigian Kanak-kanak Crazy

Seperti namanya, permainan ini akan meletakkan pemain sebagai doktor gigi pediatrik. Ya, pesakit yang datang ke Crazy Kids Dentist Surgery Game adalah kanak-kanak. Sebagai doktor gigi, sudah tentu tugas anda adalah menjaga gigi pesakit. Walau bagaimanapun, dalam Crazy Kids Dentist Surgery Game, anda akan merawat gigi pesakit dengan cara yang tidak masuk akal dan tidak biasa. Ingin mencuba?

10 pilihan permainan gila ini dapat membuat anda terhibur dan gembira. Sekiranya anda tidak mempercayainya, cubalah sendiri memasang dan memainkan permainan ini. Ada cadangan untuk permainan "gila" lain? Ayuh , tulis cadangan anda di ruangan komen kami!