10 Permainan Layang-layang Terbaik untuk Telefon Pintar Android

Sebagai tambahan kepada koleksi permainan sekolah lama yang dapat membawa anda mengingati masa kecil anda, 10 permainan layang-layang terbaik kali ini juga siap menarik anda untuk mengingati kegembiraan masa kecil ketika bermain layang-layang yang sejuk dengan rakan sekerja. Tidak jarang, mungkin ada di antara anda yang biasa bersaing dengan layang-layang di padang hanya untuk bersenang-senang.

Sekarang, terbang layang-layang tidak perlu memerlukan bidang atau kawasan yang luas atau lapang. Ini adalah kemajuan era yang dapat menjadikan permainan layang-layang lebih mudah dimainkan. PlayStore sudah siap dengan pelbagai permainan layang-layang yang boleh dimainkan. Adakah terdapat permainan pertempuran layang-layang di luar talian? Segera, lihat ulasan berikut Caris Signal.

Permainan Layang-layang Paling Menarik

Sekiranya anda ingin bermain permainan layang-layang, mungkin anda boleh mencuba atau memainkan semua permainan yang kami cadangkan di bawah.

1. Kite Flyng - Kite Fly

Lawan Layang-layang

Permainan layang-layang yang sejuk kali ini hadir sebagai Kite Flyng - Layang Layang. Permainan simulasi untuk bermain layang-layang yang satu ini menyajikan kira-kira 500 jenis layang-layang yang siap digunakan oleh pencinta layang-layang.

Bukan itu sahaja, anda juga boleh bersaing dengan layang-layang dengan permainan ini yang anda tahu. Kite Flyng - Kite Kite mempunyai ciri di mana anda boleh mencabar rakan dalam talian dan memberitahu layang-layang yang paling kuat dengan utas tanpa putus.

Uniknya, ia mengumpulkan jenis layang-layang dan jenis layang-layang dari pelbagai negara seperti Brazil, Chile, Korea Selatan, India, Iraq, Indonesia, Pakistan, Jepun, Jamaiaka, Perancis, Belanda bahkan tahu . Cukup lengkap dan pasti menarik, mari kita bermain permainan di sini.

2. Layang-layang sebenar

Layang-layang sebenar

Mencabar rakan anda untuk bermain layang-layang sekarang tidak perlu mencari padang yang luas tanpa wayar elektrik yang menjengkelkan. Kerana permainan layang-layang, Real Kite, hadir sebagai permainan layang-layang yang boleh dimuat turun secara langsung di PlayStore. Ciri berbilang pemain terbina dalam membantu anda dan rakan anda untuk bersaing dengan layang-layang.

Lebih kurang 360 jenis layang-layang ditawarkan di Real Kite. Sebenarnya, bukan hanya layang-layang, anda boleh memilih sekitar 10  peringkat  yang bagus untuk layang-layang terbang , anda tahu . Sudah tentu, Real Kite ini menawarkan grafik yang sudah menjadi gambar 3D. Ingin bermain Real Kite? Muat turun permainan secara langsung di sini.

3. Pesta Layang-layang Basant - Kite Flyng Fighting

Pesta Layang-layang Basant - Fighting Kite Flyng

Basant Kite Festival - Kite Flyng Fighting adalah permainan layang-layang yang menyeronokkan yang tidak boleh dilepaskan. Perhatikan, permainan ini mempunyai pelbagai model layang-layang yang dapat dimainkan oleh semua pemain. Sedangkan untuk beberapa model layang-layang, seperti Pipa, Peixinho, Raia, Patang, Volantines, Tukkal, Kite, Veloster, GT, Caçadeira, Flechão, Flecinha, Youngwe, Pião Raia, Joystick, Sputnick, Treme Treme, Raia Koreana, Cafifa, Pelequinho, Lechis, Lequis, Lequis, Lequis , Tomawalk, Papagaio, dan banyak lagi.

Tidak hanya model yang beragam, permainan ini juga menyediakan beberapa jenis garis  layang -  layang yang dapat dimainkan, seperti Cerol, Chilena, Manjhas, Roca, Manivela, baris 10, baris 4, dan baris 24. Cukup banyak pilihan,  bukan ? Nah, bagi mereka yang berminat bermain permainan ini, anda tidak perlu risau tentang kapasiti kerana permainan ini agak ringan, hanya 21MB!

4. Raja Layang-Layang Penalti

Raja Layang-Layang Sankal

Anda boleh melakukan layang-layang melalui telefon pintar Android dengan memilih Sankal Kite King. Permainan ini akan membawa anda merasakan sensasi bermain layang-layang dengan pelbagai misi dan cabaran di setiap peringkat yang telah disediakan.

Sankal Kite King menyediakan 12 tahap yang boleh anda mainkan. Terdapat juga pelbagai latar belakang untuk bermain layang-layang seperti pantai, padang di kota, bukit, halaman rumah, dan banyak lagi. Juga, Sankal Kite King menyediakan 4 bentuk layang-layang yang berbeza iaitu bentuk bintang, Fighter, Roller dan Diamond. Anda berminat memainkannya? Muat turun permainan secara langsung di sini.

5. Dunia Layang-layang

Dunia Layang-layang

Kite's World mempersembahkan permainan khas untuk Android yang lebih realistik dan lebih menarik. Kite's World, bukan hanya untuk terbang dan mengikat layang-layang anda. Namun, anda juga perlu meningkatkan dan mengembangkan layang-layang agar lebih kuat.

Di sini, para pemain akan mendapatkan beberapa peralatan untuk bermain layang-layang. Jadi, anda tidak hanya memegang layang-layang. Kite's World menyediakan peralatan seperti bermain layang-layang, seperti benang, gam dan lain-lain. Terdapat lebih daripada 20  peringkat menarik yang boleh anda mainkan di Kite's World. Baiklah, setiap tahap / tahap tentu saja mempunyai tahap kesukaran tersendiri. Menarik bukan? Muat turun permainan di sini.

6. Layang-layang Mumbai

Layang-layang Mumbai

Grafik grafik 3D juga ditawarkan sebagai salah satu andalan dan andalan untuk permainan Kites Mumbai ini. Permainan ini yang boleh dimainkan secara dalam talian menawarkan kelebihan lain dengan memasang ciri Betting Mode. Mod ini adalah mod di mana anda boleh bermain layang-layang mengikut isi hati anda.

Namun, ada syarat yang mesti diambil oleh pemain sebelum memilih Betting Mode. Anda mesti mempunyai sekurang-kurangnya 11 syiling untuk dapat memainkannya. Bagaimana anda mendapat duit syiling? Sudah tentu anda mesti memenangi penembak layang-layang. Anda boleh mencabar pemain dalam talian untuk layang-layang. Adakah layang-layang anda paling kuat? Buktikan dan bermain di sini.

7. Kilang Terbang Layang-layang

Kilang Kite Flying

Bukan hanya fokus menerbangkan layang-layang, kerana di Kite Flying Factory pemain akan diminta merancang layang-layang. Jadi, anda akan memulakan permainan ini dengan menentukan reka bentuk layang-layang, maka anda harus memasang layang-layang.

Setelah reka bentuk dan pemasangan layang-layang selesai, anda juga akan diminta untuk mencari batang buluh yang baik untuk layang-layang. Selesai, sekarang anda boleh menerbangkan layang-layang anda sendiri.

8. Kyte

Kyte

Sekiranya anda ingin bermain layang-layang di  luar talian,  cuba mainkan permainan Kyte. Walaupun ia dimainkan di  luar talian,  ia tidak mengurangkan keseronokan bermain layang-layang  Kerana, Kyte telah mempersiapkan sekitar 10 tahap. Tahap yang dibentangkan juga cukup mencabar! Semakin anda naik ke tahap tinggi, semakin sukar layang-layang untuk terbang ke langit.

Di samping itu, Kyte juga menyediakan pelbagai model layang-layang. Model layang-layang di Kyte adalah Batman kyte, Bird kyte, Colorful kyte, Bee Kyte, dan banyak lagi. Jadi, anda tidak perlu merasa bosan dengan model layang-layang,  bukan ? Sekiranya anda ingin mengetahui model layang-layang unik yang lain, terus bermain permainan di sini, ya.

9. Kite Flying Fighting Mania 2018

Kite Flying Fighting Mania 2018

Tidak jauh berbeza dengan Kite Flying Factory di mana pemain mesti merancang layang-layang mereka sendiri sebelum memasuki kejohanan. Anda juga mesti memilih bahan yang berkualiti untuk layang-layang. Sekiranya demikian, anda tidak boleh menyertai kejohanan secara langsung kerana pemain mesti dilatih  terlebih dahulu. Selepas itu, anda boleh mengambil bahagian dalam kejohanan Kite Flying Fighting Mania 2018.

10. Pergaduhan Layang-Layang

permainan layang-layang Kite Fights

Pertempuran layang-layang dengan rakan sekerja memang sangat menggembirakan. Anda sekarang tidak perlu bersusah payah mencari tempat terbuka untuk mengalahkan kekuatan layang-layang terhadap layang-layang. Kini, Kite Fights hadir sebagai salah satu permainan layang-layang yang siap dimainkan oleh sesiapa sahaja.

Permainan ini merangkumi permainan yang memerlukan sambungan internet, alias dalam talian. Dengan sambungan internet akan membolehkan pemain bertanding menunjukkan layang-layang terkuat. Anda adalah salah seorang pemain dengan layang-layang terkuat? Tunjukkan dan buktikan dengan memuat turun permainan di sini.

Cadangan Permainan Lain

Sebagai tambahan kepada 10 permainan yang disebutkan sebelumnya, kami juga mempunyai sejumlah permainan layang-layang yang menarik. Tetapi sayangnya, permainan yang kami sarankan tidak lagi tersedia di PlayStore.

1. Layang-layang Bandar

Layang-layang Bandar

Mempunyai tema gelap adalah salah satu ciri unik permainan layang-layang yang dikembangkan dan dikembangkan oleh pembangun Technext Studio. City Layang-layang membolehkan pemain menerbangkan layang-layang di kota gelap yang penuh dengan kejahatan, kelawar, dan benda-benda menakutkan lain.

Semakin tinggi anda terbang layang-layang, semakin mudah untuk mencari cahaya walaupun terdapat bandar-bandar yang mencengkam. Permainan ini juga diklasifikasikan sebagai permainan yang tidak begitu rumit dan dapat dinikmati oleh semua orang. Sudah tentu City Kites menyediakan pelbagai peringkat dengan tahap kesukaran yang semakin mencabar.

2. Layang-layang 2!

Layang-layang 2!

Bermain permainan sememangnya secara amnya mendapat markah tertinggi. Semakin tinggi tahapnya, tentunya cabaran yang lebih sukar akan dihadapi. Walaupun begitu, tahap yang lebih tinggi cenderung mempunyai skor dan mata yang lebih tinggi. Itulah yang disematkan oleh permainan layang-layang yang satu ini. Layang-layang 2! Akan mengajak pemain bermain layang-layang.

Sudah tentu, di sini anda mesti mengumpulkan mata dan markah terbanyak untuk mendapat tempat pertama. Tidak semudah yang dikatakan, tetapi permainan Kite up 2! Ia mempunyai tahap yang berbeza dengan kesukaran yang berbeza. Julat mata diberikan dari Kite up 2! Bervariasi bermula dari 40, 80, bahkan 120.

3. Demam layang-layang

Demam layang-layang

Tidak seperti permainan Kite Fighting, Kite Fever bukanlah permainan simulasi untuk bermain layang-layang. Kite Fever adalah permainan dengan misi dan pelbagai cabaran untuk pemain. Permainan Kite Fever ini akan membolehkan pemain bermain layang-layang di tempat yang istimewa.

Semasa bermain, anda diminta untuk menghindari halangan yang biasa dihadapi. Sebagai contoh, anda harus mengelakkan terbang layang-layang anda dari burung, wayar elektrik, antena, dahan pokok dan halangan lain. Anda rasa dapat mengelakkan semua itu?

4. Basant Kite Flying Kite Fight

Basant Kite Flying Kite Fight

Satu lagi permainan layang-layang kini hadir dengan nama permainan Basant Kite Flying Kite Fight. Dalam permainan ini anda diminta untuk menghindari halangan yang menghalangi dengan tujuan utama terbang layang-layang sejauh mungkin. Rintangannya adalah dalam bentuk layang-layang dan dinding lain yang menghalang layang-layang anda terbang. Dengan terbang layang-layang sejauh ini, anda boleh muncul sebagai pemenang.

Sudah tentu pemenang akan mendapat keuntungan, contohnya mendapat layang-layang baru. Jadi, dalam permainan ini anda mesti menang untuk membuka layang-layang baru. Bukan hanya menyajikan pelbagai jenis layang-layang, tetapi juga latar belakang ketika bermain layang-layang juga disediakan pelbagai oleh pembangun Sablo.

Inilah sepuluh permainan layang-layang yang boleh anda mainkan untuk menghilangkan keletihan. Adakah anda mahu juga memainkan salah satu daripada sepuluh permainan yang telah dikaji lebih awal?