10 Permainan Permata Terbaik di Telefon Pintar Android

Anda pengguna telefon pintar Android sememangnya sangat menyukai permainan yang terdapat di PlayStore. Android memang banyak menyajikan pelbagai permainan yang menyeronokkan, menyeronokkan, dan menarik. Salah satu permainan Android dengan minat yang cukup banyak adalah permainan perhiasan, permainan yang menjadikan tema permata sebagai animasi utamanya.

Namun, tidak jarang pengguna HP Android keliru memilih permainan permata yang paling menarik. Tidak perlu risau, sekarang akan merangkumnya menjadi 10 versi permainan permata terbaik Caris Signal. Adakah anda ingin tahu permainan permata apa yang termasuk dalam kategori permainan terbaik ini? Mari lihat tinjauan berikut mengenai isyarat Caris.

10 Permainan Permata Terbaik di Android

1. Bintang Permata

Bintang Permata

Telah dimuat turun hampir 800,000 kali di PlayStore menjadikan permainan Bintang Permata ini cukup popular dan banyak peminat. Sudah tentu jumlah peminat dalam permainan ini bukan sekadar memuat turun. Kerana permainan Jewels Star mempunyai kegembiraan tersendiri untuk para pemain.

Bermain dengan cara yang mudah tetapi masih menarik, pemain Jewels Star hanya boleh memadankan permata yang mempunyai minimum 3 permata. Anda boleh memadankannya dengan sebelah kanan dan kiri atau atas dan bawah. Kumpulkan mata dan anda boleh membuka kunci untuk item menarik yang lain. Anda juga boleh menyelesaikan 350 tahap, mari bermain dengan mengklik di sini.

2. Pertukaran Permata

Tukar Permata

Jewels Switch juga menawarkan permainan dengan mengambil tema permata yang sangat menarik untuk dimainkan oleh pengguna Android anda. Permainan putus sekolah dan penciptaan pembangun Words Mobile dapat bersaing dengan Jewels Star dengan membuktikan lebih dari 700,000 kali permainan dimuat ke peranti Android.

Jewels Switch semakin mencapai popularitinya dengan mempersembahkan sekitar 250 tahap yang siap diselesaikan oleh para pemain. Setiap tahap pasti mempunyai tahap kesukaran yang berbeza, semakin tinggi tahapnya, semakin sukar cabaran yang akan dihadapi. Anda berani menakluki 250 tahap di Jewels Switch? Buktikan dan mainkan permainan di sini.

3. Permata Legenda

Permata Legenda

Tidak jauh berbeza dengan 2 permainan permata di atas yang telah disebutkan. Jewels Legend juga menyiapkan permainan ketagihan untuk dimainkan di telefon Android. Tidak bersemangat, Jewels Legend sebenarnya menyiapkan lebih dari 1000 tahap dalam permainan. Sudah tentu ini akan menjadi cabaran bagi para pemain.

Masih sama cara untuk memainkannya, yang sepadan dengan sekurang-kurangnya 3 perhiasan yang serupa. Namun, jika anda berjaya memadankan 4 permata maka anda akan mendapat lebih banyak keuntungan. Lalu bagaimana dengan memadankan 5 permata? Sudah tentu bonus akan lebih menarik yang anda tahu. Ingin tahu apa bonus? Cukup klik di sini untuk bermain permainan.

4. Permata Mania ™

Permainan Jewel Mania ™

Pencinta permainan Android tidak ada salahnya jika anda mencuba permainan yang satu ini. Jewel Mania ™, itulah nama permainan yang mengambil dan membawa tema permata ini tidak kurang menarik untuk dimainkan yang anda tahu. terdapat banyak ciri dan bonus yang sangat menarik dalam Jewel Mania ™ ini.

Beberapa ciri menarik seperti kehadiran sekitar 600 tahap dalam permainan, membuat kombo untuk mendapatkan lebih banyak mata, dan banyak kelebihan ciri lain. Permainan ini boleh dimainkan oleh sesiapa sahaja, dari kanak-kanak hingga orang dewasa. Sebabnya, permainan ini sangat senang dimainkan. Menarik bukan? Muat turun permainan di sini.

5. Klasik Bejeweled

Klasik Bejeweled

Permainan Bejeweled Classic menawarkan permainan gaya permata klasik. Dengan 3 mod berbeza yang disediakan, pemain dapat memilih salah satu daripada tiga mod tersebut. Sekiranya anda suka bermain seperti biasa, pemain Klasik Bejeweled boleh memilih mod klasik. Untuk mod kedua, anda boleh bermain dengan pemasa.

Mod kedua ini akan menjadikan pemain lebih terkawal, artikel dengan mod ini pemain mesti mengejar masa. Mod ketiga, anda boleh bermain dengan mencari intan. Nah, tiga mod yang ditawarkan sangat menarik? Muat turun di sini.

6. Permata Permata

Jewel Mash

Tidak jauh berbeza dengan permainan yang telah disebutkan sebelumnya. Jewel Mash adalah salah satu permainan yang kami cadangkan untuk dimainkan di telefon bimbit Android anda. Permainan ini cukup menarik dan senang dimainkan, menarik perhatian para pemain dalam mempersembahkan grafik animasi dengan kualiti maksimum.

Beberapa ciri andalan disematkan dalam permainan ini. Ciri-ciri ini merangkumi pelbagai tahap mencabar yang siap diselesaikan, jumlah perompak yang bersedia untuk berperang dan mengajak pemain untuk bertanding. Bukan hanya itu, bahkan permata kekuatan yang disediakan dapat diperoleh dengan cara yang menarik. Mahu memainkannya? Klik di sini untuk memuat turun permainan.

7. Permata Kuil Permata: Perlawanan 3

Pertandingan Pencarian Kuil Permata 3

Jewels Temple Quest: Match 3 juga hadir sebagai permainan bertema dan konsep permata yang menyeronokkan dan paling menyeronokkan untuk dimainkan. Permainan yang tidak terlalu rumit dan cukup ketagihan siap dengan mempersembahkan sekitar 1000 peringkat yang boleh anda cuba. Setiap tahap pasti mempunyai cabaran dan kesukaran tersendiri.

Apa yang menjadikan permainan ini berbeza ialah anda tidak perlu mengumpulkan hati untuk dapat memainkannya. Anda hanya perlu bermain permainan ini berkali-kali tanpa sekatan. Walaupun unik, permainan ini boleh didapati di luar talian. Tidak perlu kuota internet dan antara muka yang disediakan juga mudah dan menarik. Main Permata Kuil Permata: Padankan 3 di sini.

8. Permata Legenda - Teka-teki Pertandingan 3

Permata Legenda - Teka-teki Pertandingan 3

Tidak ketinggalan, pembangun bernama LinkDesks LLC juga mengembangkan permainan konsep permata. Permainan ini dinamakan Jewels Legend - Match 3 Puzzle. Tidak jauh berbeza dengan permainan permata lain, Jewels Legend - Match 3 Puzzle juga menyajikan konsep permainan yang mudah tetapi tetap menyeronokkan untuk dimainkan.

Sekiranya anda menjumpai 4 permata, permata pencahayaan khas akan muncul . Sekiranya anda berjaya mencari dan menyelesaikan 5 permata, bonus yang akan kelihatan lebih hebat sebagai bom permata. Bolehkah anda mendapat semua bonus yang anda mahukan? Main permainan segera di sini.

9. Bintang Permata 3

Bintang Permata 3

Anda boleh mendapatkan 180 peringkat dengan 8 sangat cantik adegan dengan bermain Jewels Star 3. Permainan yang telah dimuat turun oleh lebih daripada 79,000 kali oleh pengguna-pengguna Android akan menjadi sangat menarik untuk dimainkan oleh anda. Pemain Jewels Star 3 juga dapat menghadapi cabaran yang sangat menarik.

Pelbagai ciri tidak kurang disediakan oleh Jewels Star 3. Cari dan dapatkan bonus seperti The Lightning Jewel, The Bomb Jewel, The Energy Jewel , dan juga The Timing Jewel. Nah, cukup menarik dan menarik bukan? Klik di sini dan mainkan permainan.

10. Jewel Pop Mania: Teka-teki Match 3

Teka-teki Pertandingan 3 Permata Pop Mania

Akhir sekali, permainan ini yang penuh dengan misi dan cabaran dan rintangan menarik hadir dengan nama Jewel Pop Mania. Permainan ini cukup menyeronokkan dengan mencari 3 permata yang sama. Selepas anda menemui permata yang sama, hancurkannya!

Dapatkan mata dan markah tertinggi, jadilah pemenang untuk permainan Jewel Pop Mania. Anda juga boleh bermain permainan ini tanpa sekatan STAMINA. Jadi permainan ini anda boleh mengakses dan bermain bila-bila masa yang anda mahukan. Menarik dan praktikal, mari muat turun permainan di sini.

Cadangan Permainan Lain

Sebagai tambahan kepada 10 permainan di atas, kami juga mempunyai beberapa cadangan permainan bagus yang lain. Sekiranya anda berminat dan ingin tahu, anda boleh segera memeriksa beberapa permainan berikut.

11. Kejatuhan Percuma Beku

Permainan Elsa Free Frozen Fall

Permainan ini sememangnya menjadi kegemaran ramai kanak-kanak. Permainan ini sangat ketagihan dan mudah dimainkan. Seperti permainan permata lain, di mana pemain mesti memadankan satu permata dengan permata yang lain. Di samping itu, anda juga harus memastikan mendapat skor tertinggi setiap permata yang telah dikumpulkan.

Bukan hanya permainan yang menyeronokkan, kerana Frozen Free Fall mempunyai animasi grafik yang menarik. Ya, Frozen Free Fall menyajikan tema animasi kartun Disney yang terkenal, iaitu Frozen. Menarik untuk bermain? Ayuh, segera muat turun permainan secara percuma di sini.

12. Bintang Permata: pengembaraan OZ

Pengembaraan Jewels Star OZ

Terdapat satu lagi permainan permata yang menarik untuk dimainkan, pengembaraan Jewels Star: OZ. Ini adalah permainan percuma di mana pemain mesti menyamakan satu permata dengan permata yang lain. Sekiranya pemain dapat memperoleh banyak permata yang sama, tentu skornya akan lebih tinggi. Bolehkah anda mendapat skor tertinggi dalam pengembaraan Jewels Star: OZ? Buktikan dengan bermain permainan di pautan ini.

13. Permata Tanah - Main Percuma

Permata Tanah - Main Percuma

Seperti namanya, Gemmy Lands - FreePlay boleh dimuat turun secara percuma. Bukan itu sahaja, pemain permainan ini pasti akan merasa dicabar dengan tahap 1865! Setiap tahap di Gemmy Lands - FreePlay berbeza, tahap awal mungkin tidak sukar bagi anda. Namun, setelah berada di tahap tinggi, maka anda dapat merasakan cabaran yang lebih sukar. Ingin mencuba? Muat turun di sini.

Itulah 10 permainan permata yang menyeronokkan dan terbaik untuk dimainkan di telefon bimbit Android anda. Bukan hanya kanak-kanak yang boleh bermain permainan ini, tetapi untuk orang dewasa permainan permata masih menyeronokkan dan menarik untuk dimainkan. Ayuh cuba!