10 Permainan Naruto Terbaik dan Paling Menarik di Android Mobile

Siapa yang tidak kenal anime Naruto? Hampir semua orang tahu animasi dengan konsep ninja ini. Namun, bukan hanya anime yang diminati ramai. Kerana permainan anime Naruto cukup dicari dengan 10 permainan Naruto yang sudah pasti anda mahu mainkan di telefon bimbit Android.

Sekiranya anda seorang pencinta anime Naruto, maka anda tidak boleh ketinggalan sepuluh permainan anime Naruto yang paling menarik yang dimainkan di Android ini. Pelbagai konsep permainan ditawarkan dari pelbagai pembangun permainan di Android, tentunya mereka masih menggunakan tema Naruto dalam animasi. Adakah terdapat permainan pengembaraan untuk Naruto di luar talian? Dapatkan jawapannya dalam ulasan berikut.

10 Permainan Naruto Terbaik di Android

Pencinta anime Naruto yang sedang mencari permainan bertema Naruto, sila mainkan semua permainan yang kami sarankan berikut, ya!

1. Blazing Ninja Terunggul

Ninja Blazing Terunggul

Berjuang dan bertengkar menggunakan watak dari anime Naruto adalah ciri utama yang ditawarkan oleh Ultimate Ninja Blazing. Pemain permainan boleh memilih pelbagai watak anime Naruto untuk bertarung di tempat yang disediakan. Selain itu, formasi pertempuran Shinobi diterapkan pada permainan Ultimate Ninja Blazing.

Kembali kepada watak Naruto yang hadir dalam permainan Ultimate Ninja Blazing. Permainan ini telah menyiapkan lebih dari 100 watak dengan taktik serangan yang sangat mencabar. Juga, Ultimate Ninja Blazing ke dalam kategori anime permainan paling menarik yang anda tahu . Muat turun permainan di sini.

2. Tegangan NARUTO X BORUTO NINJA

Voltan NARUTO X BORUTO NINJA

Pencinta anime Naruto dan mereka yang suka bermain permainan, jangan ketinggalan NARUTO X BORUTO NINJA VOLTAGE. Kerana permainan yang satu ini siap membawa pemain ke dalam pertempuran yang menarik dan mencabar. Ada banyak watak yang disesuaikan dengan watak dalam anime Naruto.

Bukan hanya itu, terdapat juga sistem  pemeringkatan pertempuran  di mana setiap pemain akan sentiasa diperingkat  berdasarkan skor keseluruhan  pertempuran yang  dilakukan. Dia menangis, anda juga boleh memainkan NARUTO X BORUTO NINJA VOLTAGE dalam pelbagai pemain sehingga 4 pemain,  anda tahu ! Mari muat turun permainan di sini dengan segera.

3. Liga Ninja: Pertempuran Moba

Liga Ninja

Konsep permainan ini adalah MOBA, tetapi watak pemain mengikuti animasi Naruto. Jenis pertempuran permainan ini juga berbeza dengan permainan MOBA lain di mana pemain akan melawan gerakan ninja yang sejuk. Di sini, anda akan memainkannya dengan sistem 5 lawan 5.

Di samping itu, pemain juga diminta mengumpulkan duit syiling dari setiap  pertempuran  . Kemudian, duit syiling akan dapat  membuka  barang yang pastinya sangat berguna untuk  pertempuran  pada masa akan datang. Ingin mencuba bermain permainan? Dapatkan permainan di sini.

4. Stick Ninja: Ultimate Legends

Stick Ninja Ultimate Legends

Stick Ninja: Ultimate Legends adalah permainan bertema Naruto dan salah satu permainan menarik yang boleh anda mainkan di Android. Konsep bermain permainan ini sangat mudah, anda hanya perlu mengawal watak ninja yang anda pilih, boleh melompat, menendang, memukul, dan juga mengeluarkan chakra khas.

Nah, chakra setiap pemain boleh berbeza. Jadi, anda boleh memilih watak terlebih dahulu sebelum anda dapat mengetahui chakra setiap watak. Oh ya,  selain itu permainan ini juga menyediakan pelbagai mod permainan, salah satunya adalah  cerita. Dengan mod  cerita,  anda dapat mengikuti setiap misi melalui jalan cerita yang telah disediakan.

5. Ninja Return: Kemahiran Utama

Kemahiran Ultimate Ninja Return

Ninja Return: Ultimate Skill juga merupakan salah satu permainan Naruto yang boleh anda cuba. Kerana genre aksi  permainan ini mengajak pemain untuk melawan monster jahat di 5 kampung yang berbeza. Nah, untuk dapat menang melawan monster, anda mesti mempunyai watak ninja yang kuat. Agar watak ninja anda menjadi kuat, ini bermakna anda mesti rajin  menaikkan  watak yang anda pilih.

Setiap kali anda bertarung dengan monster, anda akan mendapat mata. Anda boleh mengumpulkan mata ini untuk  meningkatkan kemahiran, senjata,  dan lain-lain. Menarik,  bukan ? Supaya anda tidak bosan, Ninja Kembali: Ultimate Skill juga menyediakan pelbagai mod permainan yang menyeronokkan anda  tahu !

6. Ninja Smasher - Naruto & Kawan

Ninja Smasher - Naruto & Kawan

Permainan Ninja Smasher - Naruto & Friends lebih mudah. Anda tidak perlu  meningkatkan kemahiran,  memburu monster, mengikuti jalan cerita atau bahkan mengumpulkan senjata tertentu. Dalam Ninja Smasher - Naruto & Friends, apa yang dilakukan pemain adalah  smash  alias membunuh semua watak yang muncul dalam permainan ini.

Tetapi, ada satu syarat bahawa anda boleh menang, iaitu jangan sekali-kali membunuh watak wanita. Sekiranya anda secara tidak sengaja membunuh watak wanita dalam permainan ini, maka secara automatik anda akan dinyatakan  tamat permainan. Nah, apa yang membuat permainan ini menjadi gegabah, di akhir misi akan muncul bos dengan  kemampuan  dan kekuatan yang mungkin sukar ditaklukkan.

7. Kejohanan Shinobi

Kejohanan Shinobi

Kembali lagi dengan permainan pertempuran, kali ini kami mengesyorkan permainan Tournament of Shinobi. Seperti namanya, di sini anda akan dijemput untuk bertanding dalam kejohanan untuk mendapatkan mata. Mata yang diperoleh boleh berbeza-beza, seperti  kemahiran  baru atau chakra baru.

Nah, bahagian yang menarik dari permainan ini adalah, terdapat kira-kira 100 pahlawan yang boleh anda pilih sebagai watak wira. Kemudian, terdapat juga 30 penyokong yang akan menyokong atau menolong anda ketika bertempur. Tertarik oleh pahlawan dan penyokong? Main permainan dengan segera!

8. Stickman Ninja 2

Stickman Ninja 2

Sekiranya permainan yang satu ini lebih unik di mana Stickman Ninja 2 mempersembahkan penampilan watak  stickman. Tetapi,  stickman dilukis mengikut watak dalam anime Naruto. Dalam permainan, anda hanya perlu melawan musuh.

Tidak perlu risau tentang  pengawal,  kerana Stickman Ninja 2 mempunyai  antara muka  dengan sistem kawalan dinamik dan cukup mudah digunakan. Berminat untuk bermain permainan Stickman Ninja 2? Sekiranya berminat, sila muat turun permainan di sini secara percuma!

9. Stickman Ninja

Stickman Ninja

Ini adalah versi pertama Stickman Ninja 2. Walaupun ini adalah versi pertama, tetapi permainan Stickman Ninja tidak kurang menarik,  mengapa,  daripada versi kedua. Sistem permainan sama dengan versi kedua permainan.

Apa yang membezakan Stickman Ninja dan Stickman Ninja 2 adalah cabarannya. Walaupun tidak terlalu banyak cabaran, namun Stickman Ninja mempunyai  cabaran  yang cukup untuk membuat  ruam. Muat turun di sini.

10. Naruto: Ninja Evolution - Percuma

Naruto Ninja Evolution - Percuma

Naruto Game: Ninja Evolution - Free agak berbeza dengan permainan sebelumnya. Permainan ini tidak mengundang pemain untuk bertarung atau mengumpulkan mata tertentu. Permainan ini mempunyai konsep novel visual. Jadi, pemain hanya perlu mengikuti jalan cerita.

Tetapi, permainan ini tidak akan membosankan kerana semua watak dalam Naruto muncul dalam permainan ini. Bukan hanya itu, Naruto: Ninja Evolution - Free juga menyediakan permainan mini yang ketagihan. Tertarik dengan permainan? Main sahaja!

Cadangan Permainan Lain

Masih ingin tahu mengenai permainan Naruto yang lain? Sekiranya demikian, anda boleh melihat beberapa permainan yang kami cadangkan. Tetapi sayangnya, permainan cadangan ini tidak lagi tersedia di PlayStore.

1. Ninja Arena

Ninja Arena

Masih dengan isyarat permainan anime Naruto terbaik Caris, kali ini kami mengesyorkan Ninja Arena. Permainan sederhana ini ternyata cukup ketagihan dan menarik untuk  anda ketahui. Perhatikan, terdapat sekitar 41 watak yang dapat dipilih oleh pemain. Di samping itu, Ninja Arena juga mempersembahkan 20 peringkat untuk pertempuran antara ninja.

Yang berseru, anda boleh bermain dengan tiga mod berbeza. Mod pertarungan pasukan pertama (CPU & Arcade), mod pertarungan pemain tunggal  kedua  (CPU & Arked), dan mod terakhir untuk latihan. Oh ya,  pemain juga tidak akan bosan dengan latar belakang pertarungan, kerana di Ninja Arena terdapat 14  latar belakang yang  berlainan ketika bertarung. Menarik, ya?

2. Ninja Rebirth - Monster Legend

Ninja Rebirth - Monster Legend

Jenis permainan dengan PvP juga ditawarkan oleh permainan terbaik yang satu ini. Adakah Ninja Rebirth - Monster Legend di mana permainan ini menampilkan lebih daripada 50 watak yang disesuaikan dengan anime Naruto. Di sini, anda boleh bermain sendiri  (pemain tunggal)  atau ingin membuat  persatuan  dengan pemain Ninja Rebirth - Monster Legend yang lain.

Menariknya lagi, di Ninja Rebirth - Monster Legend selalu ada cabaran menarik yang pastinya membuat anda merasa seperti bermain di rumah. Penasaran dengan cabaran dalam permainan ini?

 3. Shinobi Legend - Ninja Battle

Shinobi Legend - Ninja Battle

Terdapat banyak lagi permainan anime Naruto terbaik dan menyeronokkan untuk dimainkan. Ini adalah permainan pertarungan antara ninja dengan pelbagai gerakan keren. Anda boleh bertarung di tempat yang berbeza, salah satunya adalah di  penjara bawah tanah. Di samping itu, anda juga dapat membentuk  persatuan  dengan pemain lain untuk berjuang bersama-sama untuk mendapatkan hadiah menarik. Mahu main?

4. Kuiz Konoha Ninja

Kuiz Konoha Ninja

Jangan mengakui kekasih Naruto jika anda belum bermain permainan ini. Sekiranya anda sangat menyukai dan menghafal Naruto, cuba jawab semua soalan dalam Konoha Ninja Quiz. Ya, permainan ini membawa konsep permainan kuiz. Kemudian, muncul gambar di mana anda harus meneka setiap watak yang ditunjukkan dalam gambar. Bolehkah anda meneka dengan betul?

5. Pertempuran Ninja World: Super Kombat

Pertempuran Ninja World Super Kombat

Akhir  sekali,  sekarang Tiger mengesyorkan Battle of Ninja World: Super Kombat. Ini adalah permainan pengembaraan yang menarik untuk dimainkan di Android. Bagaimana tidak, artikel anda akan menemui musuh yang mesti ditentang setiap kali anda berjalan.

Bukan hanya musuh yang mencabar, bahkan Battle of Ninja World: Super Kombat juga menyediakan sekitar 20 watak sesuai dengan watak dalam anime Naruto,  anda tahu ! Cukup menarik dan menarik,  bukan ?

Itulah sepuluh permainan Naruto terbaik dan yang disyorkan oleh anda pencinta anime Naruto juga peminat permainan di Android. Permainan Naruto mana yang paling anda mahu mainkan? Atau adakah anda mahu bermain permainan Doraemon? Anda boleh menyemak cadangan dalam artikel ini, ya.