15 Permainan Perlumbaan Motosikal Keseronokan Terbaik di Android

Bukan hanya kereta yang boleh bersaing di litar lumba atau di jalan raya. Kenderaan roda dua yang disebut motor juga boleh digunakan untuk perlumbaan motor. Anda tidak boleh melakukannya dengan sebenar-benarnya, anda juga boleh menunggang motosikal secara digital dengan bermain 15 permainan perlumbaan motor di telefon bimbit Android terbaik dan paling menarik yang anda tahu.

Permainan lumba motosikal ini menawarkan pelbagai permainan untuk bersaing dengan kepantasan lawan. Adakah anda suka motogp, motocross, atau suka lumba liar? Mungkin anda boleh menemui semuanya dalam artikel ini. Anda rasa ada motorsikal Valentino Rossi dan ninja? Dapatkan jawapannya dengan mendengar ulasan berikut.

1. Traffic Rider

Permainan perlumbaan motosikal Traffic Rider

Soner Kara, gilakan permainan lumba motosikal yang mampu meraih lebih daripada 5 juta pengunduh di PlayStore. Permainan ini dinamakan Traffic Rider. Sekiranya anda mahu memandu sejauh dan secepat mungkin, Traffic Rider adalah permainan yang sesuai untuk anda.

Sebabnya, dalam permainan ini, pemain akan diminta untuk memandu kenderaan roda dua secepat mungkin dan sejauh mungkin dengan pelbagai halangan. Di samping itu, Traffic Rider menyajikan mod bermain mod kerjaya di mana terdapat lebih daripada 70 misi di dalamnya. Berani menakluk semua cabaran? Muat turun di sini.

2. Perlumbaan Basikal Sebenar

Perlumbaan Basikal Sebenar

Ingin merasakan sensasi perlumbaan motosikal secara  nyata ? Sekiranya ada, pilihan yang tepat jika anda memuat turun permainan Real Bike Racing. Kerana, dalam permainan ini, pelbagai jenis motosikal sejuk dipersembahkan. Terdapat lebih daripada 10 jenis perlumbaan motor yang boleh anda pilih untuk berlumba.

Selain pelbagai pilihan motosikal, Real Bike Racing juga menghadirkan trek lumba yang lebih mencabar. Jalan yang boleh anda sesuaikan dengan tahap kesukaran atau bermain dalam mod permainan percuma. Oh ya,  walaupun permainan ini juga  menyokong  VR  , anda tahu,  sama ada menggunakan Google Cardboard atau VR lain. Berminat?

3. Uphill Rush 2 USA Racing

Uphill Rush USA Racing

Jumlah mod permainan yang disajikan, menjadikan Uphill Rush 2 USA Racing layak untuk anda cuba. Kerana, terdapat  permainan permainan berbilang pemain  di mana anda boleh berlumba dengan pantas dengan pemain Uphill Rush 2 USA Racing yang lain. Sekiranya anda memenangi perlumbaan dengan skor tertinggi, maka nama anda akan terpampang di papan pendahulu  di Uphill Rush 2 USA Racing.

Tetapi, jika anda merasa ingin berlatih untuk mengasah kemahiran anda dalam perlumbaan, anda boleh memilih mod permainan  pemain tunggal. Nah, dalam mod ini anda boleh memilih jalan yang diingini, misalnya latar belakang bandar, pegunungan atau lain-lain yang sangat anda sukai. Dalam mod  pemain tunggal  terdapat juga cabaran di setiap lorong, dan anda mesti dapat melewati cabaran tersebut. Menarik,  bukan ?

4. Bike Racing 2018 - Perlumbaan Basikal Ekstrim

Bike Racing 2018 - Perlumbaan Basikal Ekstrim

Seperti namanya, permainan ini mengajak pemain untuk berlumba dengan keadaan ekstrem. Dalam permainan, pemain akan dijadikan pelumba motosikal, lengkap dengan aksesori perlumbaan motosikal dan perlumbaan motor yang sejuk. Tetapi, ketika berlumba di trek, anda boleh jatuh atau terluka kerana setiap pelumba dalam permainan ini dapat mengetuk motor pelumba lain.

Bukan hanya faktor pelumba lain, yang membuat pemain boleh  terhempas  semasa perlumbaan adalah latar belakang dan jalan yang dilalui pelumba. Kerana, Bike Racing 2018 - Extreme Bike Race menyediakan pelbagai latar belakang dan jalan yang cukup melampau, ada jalan  luar,  gunung, bahkan mungkin anda harus menghadapi batu. Sangat mencabar, bukan ?

5. MotoGP Racing '18

Perlumbaan MotoGP '18

Bagi pencinta perlumbaan motor sudah biasa dengan MotoGP  dong ? Nah, permainan ini sudah siap memberikan pengalaman untuk menjadi pelumba gaya MotoGP. Seperti namanya, MotoGP Racing '18 menyediakan pelbagai jenis motosikal yang sejuk dan sukar untuk dilayari di trek perlumbaan. Sekiranya anda tidak berpuas hati dengan motor yang ada, maka anda boleh  menaik taraf  sehingga motor dapat berjalan lebih pantas.

Tetapi, untuk  menaik taraf,  sudah tentu anda mesti mempunyai modal. Nah, untuk mendapatkan modal, anda mesti sentiasa menenangkan perlumbaan motor dalam MotoGP Racing '18, mahu bermain  pemain tunggal  atau  berbilang pemain. Untuk mod  berbilang pemain,  anda boleh mengundang rakan untuk berlumba dan skor akan dipaparkan di  papan pendahulu  permainan MotoGP Racing '18.

6. Bike Race Free - Permainan Perlumbaan Motosikal Teratas

Bike Race Free - Permainan Perlumbaan Motosikal Teratas

Satu lagi permainan perlumbaan motosikal terbaik dan boleh menjadi penyelesaian yang tepat untuk anda, pilih permainan Bike Race Free - Permainan Perlumbaan Motosikal Teratas. Permainan ini cukup unik, kerana permainan yang diarahkan oleh pembangun Top Free Games memaparkan lintasan dan animasi 2D yang tidak biasa dengan hanya menyediakan garis dan lengkung yang melengkung.

Selain trek yang hanya berbaris, permainan ini juga dilengkapi dengan fitur berbilang pemain. Dengan ciri berbilang pemain ini, pemain dapat diundang untuk bertarung dengan cepat dan cepat dalam bermain Bike Race Free - Top Motorcycle Racing Games. Mari bermain permainan di sini.

7. Bike Racing 3D

Perlumbaan Basikal 3D

Perlumbaan motosikal dengan grafik animasi 3D moden telah menjadi salah satu yang unggul yang diberikan oleh permainan Bike Racing 3D. Permainan lumba motosikal ini menyajikan permainan yang cukup ketagihan dan juga sangat menarik untuk dimainkan di mana pemain boleh memilih salah satu daripada 5 pilihan motosikal.

Bike Racing 3D juga tidak hanya menyediakan trek perlumbaan yang monoton. Anda boleh mencuba 60 trek untuk lumba motosikal. Sudah tentu untuk berlumba dalam 60 trek, anda harus memainkannya dalam mod kerjaya. Anda berminat untuk mencuba permainan yang satu ini? Sekiranya berminat, terus klik di sini.

8. Perlumbaan Moto

Perlumbaan Moto

Ingin berlumba dengan pantas dengan menggunakan motosikal di kawasan bandar yang tidak kurang menyeronokkan daripada permainan lumba kereta? Di atas jambatan dan melihat pemandangan yang menakjubkan? Sudah tentu semua yang anda boleh lakukan dengan bermain permainan lumba motosikal yang dinamakan Racing Moto. Permainan ini, yang telah dimuat turun lebih dari 700,000 kali, juga mempunyai antara muka yang cukup baik.

Di sini pemain akan mendapat skor atau mata tertinggi jika dia dapat memandu motosikal dengan kelajuan rata-rata. Jangan lupa, selagi anda meningkatkan kelajuan motosikal anda, pemain mesti dapat melalui semua cabaran dan rintangan. Boleh buat? Muat turun di sini.

9. Pembalap Motosikal Highway Rider

Pelumba Motosikal Highway Rider

Mengujakan! Permainan Highway Rider Motorcycle Racer bukan sekadar meminta pemain memandu motosikal mereka dengan kelajuan penuh di lebuh raya. Malah permainan yang dikembangkan oleh pembangun bernama Battery Acid Games dapat membuat anda dikejar oleh polis kerana memandu motor terlalu cepat.

Di samping itu, permainan ini mempunyai ciri di mana pemain boleh bersaing dengan pemain lain, alias anda boleh bermain berbilang pemain. Ciri berbilang pemain ini disematkan untuk anda mencabar atau dicabar oleh pemain Highway Rider Motorcycle Racer lain dalam talian. Sangat mencabar, menarik dan juga ketagihan yang anda tahu, muat turun permainan di sini.

10. Lumba Moto Trafik

Lumba Moto Trafik

Sudah lebih daripada 260,000 pemuat turun telah memuat turun dan memasukkan permainan Race the Traffic Moto pada peranti Android mereka. Race the Traffic Moto, juga menyajikan permainan lumba motosikal di mana anda diminta untuk memandu motosikal dengan kelajuan yang melebihi purata. Bukan hanya perlumbaan motor, motosikal Vespa yang boleh anda gunakan untuk berlumba dalam permainan ini yang anda tahu.

Ya itu unik, selain 6 pilihan motosikal menarik yang dipersembahkan, Race the Traffic Moto juga dilengkapi dengan 3 mod permainan yang berbeza. Tenang, permainan ini juga mempunyai grafik animasi 3D moden. Mari bermain permainan di sini.

Masih ingin tahu mengenai permainan lumba motor lain? Kemudian anda boleh mencuba cadangan permainan lumba motosikal berikut. Permainan cadangan ini menarik seperti sepuluh permainan di atas,  anda tahu.

11. Perlumbaan Basikal Offroad

Perlumbaan Basikal Offroad

Seperti namanya, permainan ini menyajikan tema bermain lumba motor dengan konsep  offroad. Di sini  treknya cukup mencabar kerana anda akan dijemput untuk naik dan turun bukit yang cukup tajam. Selain jalan curam, ada juga jalan dengan rintangan berbatu, jalan berlubang dan tebing curam. Yang lebih menegangkan adalah perbezaan cuaca. Jadi, anda boleh berlumba dalam keadaan berkabus atau hujan lebat.

Nah, selain cabaran menarik, permainan ini juga menampilkan animasi 3D yang cukup bagus. Malah, permainan ini juga mempunyai paparan kamera dengan sudut lebar. Dan lebih baik lagi,  kawalan  permainan ini sangat mudah yang  anda tahu. Ingin mencuba bermain permainan? Ayuh, segera sampai di sini.

12. Perlumbaan Moto Moto 2

Perlumbaan Moto 2

Bermain permainan lumba motosikal sangat menyeronokkan, terutamanya jika  trek  atau trek yang digunakan adalah adrenalin yang cukup mencabar. Nah, bagi anda yang ingin mencuba bermain permainan lumba motosikal di Android, anda boleh memuat turun Moto Traffic Race 2. 

Dalam permainan ini, bukan sahaja menampilkan trek perlumbaan yang mencabar, anda juga boleh mencabar rakan untuk bersaing dengan motosikal di sini. Ya, Moto Traffic Race 2 menyediakan ciri  berbilang  pemain di mana pemain boleh mengundang orang lain untuk turut serta dalam permainan ini. Menarik ya?

13. Perlumbaan Bike Attack

Bike Attack Race Stunt Rider

Bukan sekadar berlumba sembarangan di jalanan dengan kelajuan yang sangat luar biasa. Bike Attack Race sebenarnya menyajikan permainan lumba motosikal yang lebih dari itu. Apa yang lebih? Sekiranya anda hanya menghadapi halangan dalam bentuk kereta atau trak yang melalui jalan-jalan, sekarang anda akan berhadapan dengan samseng.

Ya, Bike Attack Race menyajikan permainan lumba motosikal di mana pemain boleh menendang samseng semasa menunggang motosikal. Anda mesti mengelakkan ancaman samseng yang menyerang. Pemain juga boleh menggunakan senjata api untuk melawan samseng ketika berlumba motosikal dengan samseng. Mencabar? Ya sememangnya! Muat turun di sini.

14. Perlumbaan 3d Bike Stunt Race Master

Perlumbaan 3d Bike Stunt Race Master

Walaupun ini bukan permainan yang menampilkan  trek  lumba di bukit atau gunung, tetapi Bike Stunt Race Master 3d Racing juga sangat tegang yang  anda tahu. Kerana, dalam permainan ini  lintasannya dalam bentuk kayu dengan rintangan berupa gelen yang menyala. Sebenarnya, di sini terdapat halangan seperti bulatan kayu yang berapi-api. Sepatutnya, pemain mesti dapat mengelakkan semua rintangan dan cabaran. Tidak semestinya anda harus seimbang dengan papan kayu nipis tanpa jatuh. Boleh buat? Muat turun di sini.

15. Perlumbaan Trek Berkemungkinan Basikal

Perlumbaan Trek Berkemungkinan Basikal

Satu lagi permainan perlumbaan motosikal yang mencabar dan menarik untuk dimainkan, Bike Impossible Tracks Race. Seperti namanya, semua baris dalam permainan ini sangat sukar sehingga disebut  trek yang mustahil. Kerana jalannya sangat bulat di atas awan. Jadi, selain anda harus mengelakkan halangan, anda juga harus dapat mengimbangkan motor agar tidak jatuh.

Selain menyediakan jalan yang mencabar, permainan Bike Impossible Tracks Race juga dilengkapi dengan fitur yang memadai. Salah satu ciri adalah penampilan animasi 3D yang moden dan cukup lancar. Di samping itu, terdapat  kesan bunyi  yang menjadikan permainan lebih menarik dan tegang. Ingin mencuba? Muat turun di sini.

Nah, itu semua ulasan versi permainan lumba motor Caris Signal yang paling akan datang dan terbaik. Anda boleh memilih permainan mana yang akan anda mainkan. Sekiranya, anda mempunyai cadangan permainan terbaik yang lain, anda boleh memberikannya di ruangan komen.