10 Permainan Mermaid Terbaik (Mermaid) di Android Mobile

Terdapat begitu banyak jenis dan jenis permainan yang ada di PlayStore. Terutama jika anda mencari permainan yang sesuai untuk dimainkan oleh gadis-gadis. Anda boleh memilih permainan duyung yang akan dimainkan oleh gadis-gadis di telefon Android. Memang ada banyak permainan untuk kanak-kanak perempuan.

Walau bagaimanapun, 10 permainan duyung ini sama menarik dan sangat menarik untuk dimainkan oleh kanak-kanak, terutamanya kanak-kanak perempuan. Permainan duyung yang akan dibincangkan pada masa ini juga mempunyai pelbagai dan konsep permainan yang cukup menarik. Ingin tahu permainan apa yang akan diulas? Lihat perbincangan berikut mengenai Caris Signal.

10 Permainan Mermaid Terbaik di Android Mobile

1. Duyung - pertandingan harta karun-3

Permainan duyung - pertandingan harta karun-3

Ingin mendapat hadiah daripada duyung? Anda boleh bermain permainan Mermaid - harta karun-3 untuk mendapatkan hadiah menarik. Sudah tentu anda tidak akan diberi ganjaran begitu sahaja. Anda akan diminta untuk bermain Mermaid - harta karun-3 dengan menyelesaikan beberapa misi dengan cabaran yang menarik.

Para pemain diminta untuk menyelesaikan teka - teki dalam permainan. Sekiranya anda dapat menyelesaikan teka-teki yang ada, pemain boleh mendapatkan barang khas dari duyung. Anda juga boleh membuka kunci beberapa item yang anda mahukan. Namun, misi utama permainan ini adalah menyelamatkan semua ikan. Sedia? Muat turun permainan secara langsung di sini.

2. Kisah Cinta Mermaid Rescue

Kisah Cinta Mermaid Rescue

Nama permainan menunjukkan bahawa permainan ini memberikan pemain untuk menyelamatkan ikan duyung yang terperangkap dalam kehidupan manusia. Bermula dengan duyung cantik yang ternyata menyelamatkan seorang lelaki yang lemas di lautan.

Namun, penyelamatannya sebenarnya menghasilkan benih cinta antara duyung dan lelaki itu. Malangnya, duyung tidak dibenarkan bercinta dengan manusia. Jadi apa nasib mereka berdua? Anda boleh meneruskan  jalan cerita  dengan segera bermain di sini.

3. Salun Duyung

Salon Duyung

Permainan berdandan dan berpakaian telah menjadi permainan yang sangat digemari oleh kanak-kanak perempuan. Sama juga dengan Mermaid Salon. Sekiranya permainan biasanya berpakaian dan berpakaian menghadirkan watak seorang gadis cantik, kali ini Mermaid Salon menyiapkan watak putri duyung yang cantik yang siap diganti.

Pertama, sudah tentu pemain boleh membawa putri duyung ke salon untuk mendapatkan rawatan. Bermula dari topeng muka, memilih gaya rambut yang sesuai, untuk menanamkan beberapa solek. Selepas itu, anda juga boleh memilih gaun yang sesuai untuk duyung. Mudah, ringkas dan pasti mengasyikkan. Ayuh muat turun permainan di sini.

4. Salon Makeover Duyung

Salon Makeover Duyung

Permainan seterusnya adalah Mermaids Makeover Salon, di mana permainan ini mempunyai konsep berpakaian, hanya watak yang ditunjukkan adalah duyung  (duyung). Permainan ini mudah dan pasti disukai oleh kanak-kanak, terutamanya kanak-kanak perempuan. Sebabnya, pemain hanya perlu melakukan  perubahan  pada duyung dengan memakai pelbagai jenis peralatan dandanan.

Peralatan dandanan yang disediakan cukup lengkap, mulai dari cat bibir, bedak,  pemerah pipi,  hingga menggayakan rambut duyung. Bukan itu sahaja, pemain juga diminta memilih pakaian yang cantik agar penampilan  duyung  lebih menawan. Boleh buat? Sekiranya ya, klik di sini untuk memuat turunnya.

5. Salon Spa Putri Duyung

Salon Spa Putri Duyung

Memang, permainan salon ini cukup menarik bagi kanak-kanak perempuan. Mermaid Princess Spa Salon juga menyediakan permainan konsep salon dengan tema duyung. Sudah jelas apa yang dilakukan dalam permainan ini ialah anda membentuk duyung yang cantik. Pemain akan diminta untuk menggayakan duyung agar mereka kelihatan lebih cantik.

Bukan duyung biasa, putri duyung yang akan digayakan oleh pemain adalah puteri yang memerintah lautan. Sudah tentu pemain harus melakukannya dengan sempurna dari kepala hingga kaki. Bolehkah anda melakukannya untuk puteri duyung? Buktikan dan muat turun di sini.

6. Puteri Duyung

Puteri Duyung

Setelah dimuat turun lebih dari 30,000 kali di PlayStore, permainan Putri Duyung ini terbukti cukup menyeronokkan dan menarik untuk dimainkan di telefon Android. Sebabnya, permainan ini memaparkan kisah yang boleh dikatakan cukup unik. Dalam plot tersebut, Putri Duyung menceritakan kisah beberapa puteri yang terperangkap dalam kutukan laut di mana mereka berubah menjadi duyung.

Sudah tentu dengan perubahan mereka menjadi duyung memerlukan mereka tinggal di lautan. Namun, para puteri sangat gembira menduduki lautan yang indah. Nah, anda boleh berjalan di sekitar lautan yang indah dengan duyung kegemaran anda. Malah, para pemain juga boleh menggayakan duyung di sana. Cukup menarik, klik di sini dan muat turun permainan.

7. Salon Makeup Duyung

Salon solek duyung

Kembali dengan permainan salun dan berpakaian puteri. Dalam permainan Mermaid Makeup Salon ini, tentunya para pemain akan ditugaskan untuk membuat solekan duyung agar kelihatan lebih cantik dan tentunya lebih menarik.

Alat solek lengkap yang tidak dilupakan disediakan oleh permainan yang diasaskan dan dibuat oleh pembangun atau pembangun yang dipanggil K3Games. Anda boleh membentuknya dengan menggunakan pemerah pipi, pelapik mata, bayangan mata, bibir, dan serbuk. Semua boleh anda gunakan untuk mencantikkan puteri. Mari berpakaian duyung cantik di sini.

8. Duyung Membesar

Duyung Membesar

Penjagaan juga menjaga bayi dari duyung akan sangat menggembirakan dan terdengar sangat unik bukan? Ya, Mermaid Grows Up adalah permainan yang mengambil konsep duyung yang melahirkan bayi duyung. Anda hanya perlu menjaga bayi duyung.

Memandikannya, memberinya makanan, untuk mengajak bayi bermain adalah tugas dan perkara penting yang mesti dilakukan oleh pemain Mermaid Grows Up. Selain memandikan atau memberinya makan, perhatikan juga keadaan kesihatan bayi. Bayi boleh makan terlalu banyak manis, berjumpa dengan doktor sebelum dia sakit! Berminat? Muat turun permainan di sini.

9. Puteri Salon: Duyung Doris

Puteri Salon Duyung Doris

Anda boleh bertualang di dunia bawah laut yang indah yang dapat anda lakukan dengan hanya bermain permainan Princess Salon: Mermaid Doris. Permainan ini akan membuatkan para pemain merasakan bagaimana rasanya menjadi duyung. Sudah tentu ikan duyung juga ingin sentiasa kelihatan cantik dan menawan bukan?

Tenanglah, Princess Salon: Mermaid Doris menyiapkan semuanya. Anda boleh berenang ke dasar laut dan mencari spa untuk merehatkan badan. Jangan lupa untuk melakukan solek dan berpakaian . Unik dari permainan ini, Anda tidak perlu selalu menjadi putri duyung, anda boleh membuat ramuan sehingga anda dapat memiliki kaki seperti manusia. Unik bukan? Muat turun permainan di sini.

10. Puteri Duyung Bercakap Manis

Puteri Duyung Bercakap Manis

Akhir kata, ungkapan biasa ketika menyebut pengakhiran tetapi tetap tidak dapat dilupakan. Sweet Talking Mermaid Princess adalah permainan duyung yang menawarkan keunikan dengan menawarkan duyung yang boleh bercakap dan berinteraksi dengan pemain.

Anda ingin tahu bagaimana duyung boleh bercakap? Nah, jawapannya adalah dengan bermain permainan Sweet Talking Mermaid Princess. Permainan ini menampilkan interaksi yang menarik dengan ikan duyung. Suara yang dihasilkan oleh duyung itu sangat comel dan lucu. Adakah anda ingin tahu? Mainkan permainan dengan mengklik di sini.

Sebagai tambahan kepada 10 permainan duyung yang dijelaskan di atas, kami juga mempunyai cadangan untuk permainan bertemakan duyung lain yang tidak kurang menariknya daripada sepuluh permainan sebelumnya. Apa benda itu? Lihat ulasan penuh berikut.

12. Kisah Cinta Perkahwinan Sihir Duyung!

Kisah Cinta Perkahwinan Mermaid Magic!

Permainan yang satu ini tidak jauh berbeza dengan permainan Mermaid Rescue Love Story di mana anda akan menyelamatkan seorang lelaki tampan yang lemas di lautan. Nah, di sini anda menjadi duyung yang baru jatuh cinta dan berakhir di lorong dengan lelaki itu.

Sebelum berkahwin, putri duyung mesti berpakaian secantik mungkin, jadi itulah sebabnya memakai pelbagai perhiasan dan solek cantik! Jangan membuat lelaki itu kecewa dan menjadi pasangan bahagia dalam Kisah Cinta Perkahwinan Mermaid Magic!

12. Doktor Bayi Baru Lahir Duyung

Doktor Bayi Baru Lahir Duyung

Mempersembahkan permainan yang lebih menarik dan lebih unik, Doktor Bayi Baru Lahir Mermaid mempunyai konsep yang unik. Pernahkah anda terfikir bagaimana jika putri duyung melahirkan dan mempunyai anak? Ya, itulah konsep permainan Doktor Bayi Baru Lahir Mermaid.

Putri duyung hamil dan memerlukan bantuan anda untuk melahirkan bayi duyung yang sangat menggemaskan. Anda boleh membantu putri duyung melahirkan seperti pakar sakit puan yang sedang menolong ibu hamil. Anda juga boleh memandikan bayi dari duyung, memberinya makan, dan juga menjaga bayinya. Menarik dan unik bukan?

13. Permainan Gadis Mandi Duyung

permainan gadis duyung mandi

Mobile Games Media sebagai pembangun permainan Android tidak mahu kalah dengan mempersembahkan permainan menarik dan menarik yang disebut permainan putri duyung mandi. Permainan ini memaparkan kisahnya sendiri. Permulaan cerita, seorang duyung yang cantik dijemput untuk makan malam romantis oleh seorang lelaki tampan.

Sudah tentu, duyung mesti kelihatan secantik mungkin di hadapan lelaki itu. Tugas anda adalah berpakaian dan juga membantu menjadikan duyung kelihatan lebih menarik. Anda boleh membantunya dalam masalah mencuci rambut dengan menggunakan syampu untuk memakai pakaian yang sesuai.

Bagaimana dengan 10 permainan duyung yang disebutkan dalam ulasan di atas? Semua permainan ini sangat menyeronokkan dan menarik untuk dimainkan, terutamanya jika kanak-kanak perempuan memainkannya.