10 Permainan Hello Kitty yang Lucu dan Terbaik di Android

Permainan lucu tidak terhad kepada permainan yang boleh menggoyangkan perut sambil ketawa terbahak-bahak. Anda juga boleh bermain permainan comel dan menggemaskan dengan watak kucing buatan Jepun. Ya, permainan Hello Kitty, seperti yang diketahui bahawa Hello Kitty adalah watak kartun dari Tanah Sakura yang sangat disukai oleh kanak-kanak, terutama kanak-kanak perempuan.

Permainan ini sesuai untuk kanak-kanak perempuan kerana kecenderungan warna yang biasanya disukai oleh kanak-kanak perempuan. Selain warna, watak Hello Kitty yang comel dan menggemaskan juga menjadi tumpuan ramai kanak-kanak.

Permainan Hello Kitty di Android

Ini adalah permainan Hello Kitty yang telah kami ringkaskan. Adakah permainan mengenai Hello Kitty memasak, berpakaian, berbasikal, salun, hari jadi? Dapatkan jawapannya dalam ulasan berikut.

1. Hello Kitty Nail Salon

Hello Kitty Nail Salon

Seperti yang anda ketahui, memang mungkin kebanyakan peminat Hello Kitty adalah gadis. Itulah sebabnya permainan Hello Kitty Nail Salon menyajikan konsep bermain kasual dan bermain seolah-olah melakukan salon kuku.

Dalam permainan ini, para pemain akan diminta untuk membuat hiasan pada kuku. Ya, cat kuku yang berwarna-warni dengan semua jenis pernak-pernik dapat digunakan pada permainan ini. Sebabnya, ia menyediakan pelbagai cat kuku yang berwarna-warni, bentuk kuku yang berbeza, kepada reka bentuk kuku yang unik yang disajikan dalam permainan ini. Anda berminat? Muat turun terus dan klik di sini.

2. Hello Kitty Café

Hello Kitty Cafe

Tidak berpakaian salon, kali ini permainan Hello Kitty hadir sebagai permainan di mana para pemain akan menjalankan kafe. Ya, anda akan diposisikan sebagai Hello Kitty yang memiliki kafe. Anda boleh mengambil pekerja untuk membantu semua keperluan di kafe. Bukan itu sahaja, malah pemain boleh menghiasi kafe mereka sendiri.

Letakkan semua keperluan di kafe dan buat juga kafe yang selesa dan comel. Tidak cukup, itu sahaja yang harus anda lakukan adalah melayani pembeli di kafe. Kepantasan anda dalam melayani pembeli juga mesti dilakukan. Menarik? Muat turun permainan dengan mengklik di sini.

3. Pertandingan Hello Kitty Jewel Town 3

Pertandingan Hello Kitty Jewel Town 3

Mungkin anda biasa dengan permata permainan. Nah, kali ini permainan dengan watak animasi Hello Kity mempunyai konsep bermain seperti permainan permata. Anda boleh memanggil permainan dengan nama Hello Kitty Jewel Town Match 3. Permainan ini cukup menarik dan ketagihan untuk dimainkan oleh sesiapa sahaja.

Permainan ini mempunyai persamaan dengan permainan permata lain, di mana pemain mesti menyamakan sekurang-kurangnya 3 permata. Tetapi unik, Hello Kitty Jewel Town Match 3 menawarkan perkara yang tidak biasa di mana terdapat juga pemain yang dapat menghias dan memperindah bilik mereka. ingin tahu mengenai keunikan lain yang ditawarkan? Muat turun permainan di sini.

4. Kotak Makan Tengah Hari Hello Kitty

Kotak Makan tengah hari Hello Kitty

Masih terdapat permainan comel dan menggemaskan dalam gaya Hello Kitty. Kali ini mungkin pemain, terutama kanak-kanak perempuan, suka berlama-lama bermain Hello Kitty Lunchbox. Sebab permainan ini menyajikan permainan di mana pemain dapat memasak kotak untuk makan tengah hari.

Anda boleh memasak 4 makanan unik dan menarik yang telah disediakan oleh permainan. Selain memasak, anda juga bebas menghias makan tengah hari agar lebih menarik dan cantik. Sebenarnya, kotak makan tengah hari boleh dihiasi sesuka hati. Cukup menarik, menarik, dan juga unik. Sekiranya anda mahu memainkannya, klik di sini.

5. Permainan Hello Kitty

Hello Kitty. Permainan Detektif

Ingin bermain detektif dengan watak animasi Hello Kitty? Ya,  betul-betul,  untuk bermain Hello Kitty Games. Seperti namanya, di sini pemain diminta untuk menyelesaikan pelbagai kes dengan banyak petunjuk. Nah, untuk menyelesaikan kes, anda perlu bermain beberapa permainan, misalnya mencari barang tersembunyi.

Di samping itu, anda juga diminta untuk mencari kata-kata, bentuk padanan, menghafal gambar, dan banyak lagi misi yang mesti diselesaikan. Sekiranya misinya berjaya, itu bermakna anda berjaya menjadi detektif Hello Kitty. Boleh buat? Buktikan dengan  memuat turun  permainan di sini.

6. Hello Kitty Cafe Seasons

Hello Kitty Cafe Seasons

Kembali lagi dengan permainan Hello Kitty yang menyajikan permainan menguruskan kafe. Menjalankan kafe memang merupakan pekerjaan yang sangat sibuk. Lebih-lebih lagi, jika banyak orang yang lapar untuk tiba, pasti pemiliknya juga pelayan kafe akan sibuk melayani pelanggan kafe agar tidak merasa kecewa. Itulah yang harus dilakukan oleh pemain Hello Kitty Cafe Seasons.

Mempunyai kafe yang selesa atau selesa dengan hiasan yang comel dan comel boleh didapati dengan bermain Hello Kitty Cafe Seasons. Di sini anda akan bertindak sebagai Hello Kitty untuk menjalankan perniagaan kafe dengan bantuan watak Hello Kitty yang lain. Mudah, menyeronokkan, juga menarik, muat turun permainan di sini.

7. Hello Kitty Food Town

Bandar Makanan Hello Kitty

Sekarang permainan telah kembali ke permainan di mana Hello Kitty menjalankan perniagaan dengan membuka restoran. Ya, restoran yang menarik, menarik, dan comel ini adalah salah satu konsep Hello Kitty Food Town. Di sini anda diminta untuk melayani pembeli dan pelanggan restoran.

Jangan biarkan pelanggan kecewa dengan perkhidmatan yang anda berikan. Layan mereka dengan cepat. Sebaliknya, Hello Kitty Food Town juga mempersembahkan tempat para pemain dapat menghias makanan yang akan dimakan oleh pengunjung. Dapatkan wang dan tingkatkan restoran. Mari bermain Hello Kitty Food Town di sini.

8. Karnival Hello Kitty

Karnival Hello Kitty

Taman permainan baru sahaja dibuka dan diformalkan di bandar Hello Kitty. Tugas pemain kali ini adalah mengurus dan mengembangkan taman permainan di bandar. Terdapat pelbagai permainan menarik yang siap merosakkan pengunjung taman permainan seperti Roller Coaster, Ferris Wheel, Merry Go Round, Cable Cars, dan lain-lain.

Tidak hanya itu, jangan lupa untuk membuat pendirian atau kedai makan supaya pengunjung merasa lebih selesa di taman permainan. Anda boleh membina tempat makan seperti Snack Bar, Popcorn Machine dan lain-lain. Mari kembangkan dan jadikan taman permainan Hello Kitty lebih terkenal dan luas, pasti menyeronokkan! Muat turun permainan di sini.

9. Hello Kitty Semua Permainan untuk kanak-kanak

Hello Kitty Semua Permainan untuk kanak-kanak

Sesuai dengan nama permainan, Hello Kitty All Games for kids ditujukan untuk kanak-kanak. Sebabnya, permainan ini akan mengajak pemain belajar sambil bermain, terutama dari segi matematik dan ingatan. Tetapi, selain itu, ada juga permainan untuk menggayakan Hello Kitty dengan memakai pakaian dan aksesori yang comel. Ingin bermain? Muat turun  permainan di sini.

10. Hello Kitty Racing Adventures

Hello Kitty Racing Adventures

Seperti namanya, permainan ini mengajak pemain untuk berlumba. Nah, watak yang memandu kereta ini sangat lucu, salah satunya ialah Hello Kitty. Nah, tugas anda dalam permainan ini sangat mudah. Anda hanya perlu memandu kereta mengikut lorong dan jangan lupa untuk mengambil hati di jalan. Hati yang diambil akan menjadi skor anda pada akhir perlumbaan. Ingin mencuba bermain permainan? Boleh dimuat turun terus di sini.

Cadangan Permainan Lain

Sekiranya anda masih ingin tahu tentang permainan menarik yang lain dengan tema Hello Kitty, maka anda boleh menyemak beberapa cadangan berikut. Tetapi sayangnya, permainan yang kami sarankan tidak lagi tersedia di PlayStore.

1. Salon Kecantikan Hello Kitty

Salon Kecantikan Hello Kitty

Sekiranya sebelum ini permainan dengan tema Hello Kitty meminta para pemain menguruskan kafe dan taman, sekarang Hello Kitty Beauty Salon hadir sebagai permainan di mana pemain akan menguruskan salon. Pemain Salon Kecantikan Hello Kitty akan mengurus dan melayan pelanggan salun yang datang.

Tidak perlu merasa gementar sendirian mengurus dan melayan pelanggan salun, artikel yang boleh anda sertai beberapa rakan dari Hello Kitty seperti My Melody, Badtz-Maru, Kerokerokeroppi, dan watak Hello Kitty yang lain.

2. Hello Kitty World - Permainan Menyeronokkan

Hello Kitty World - Permainan Menyeronokkan

Mempunyai konsep yang serupa dengan permainan Hello Kitty sebelumnya, iaitu mengurus dan mengembangkan taman permainan. Kali ini Hello Kitty World - Fun Game yang menjadi salah satu permainan comel dan menggemaskan dan bahkan ketagihan. Anda boleh membuat taman permainan anda sendiri.

Bukan hanya buta, anda juga boleh menghiasi taman permainan mengikut keinginan anda. Lebih dari 1000 item untuk hiasan telah disediakan oleh Hello Kitty World - Fun Game. Sekiranya anda bosan menguruskan taman permainan, pemain boleh memanfaatkan ciri permainan mini di mana terdapat pelbagai permainan ringan yang menarik.

3. Taman Hello Kitty

Taman Hello Kitty

Menguruskan taman yang comel dan menarik dapat dilakukan dengan memainkan watak Hello Kitty yang comel ini , Hello Kitty's Garden. Dalam permainan ini, Hello Kitty's Garden menyajikan permainan yang menarik di mana pemain akan diminta untuk menguruskan taman dan menjaga semua tanaman di taman.

Selain memelihara, anda juga menanam tanaman baru malah pemain dapat menghias kebun seperti yang diinginkan. Terdapat pelbagai peralatan yang tersedia untuk menyokong pemain yang menguruskan taman di Hello Kitty's Garden. Tenanglah, anda tidak bekerja sendiri, rakan-rakan Hello Kitty sedia membantu.

Nah, ada 10 ulasan mengenai permainan Hello Kitty yang comel yang juga menggemaskan. Bagaimana, anda telah menentukan permainan mana yang akan dimuat untuk dimainkan di telefon Android?