10 Permainan Uno Terbaik di Android untuk Mengisi Masa Percuma

Permainan kad sememangnya sangat menarik untuk dimainkan. Terutama jika anda berkumpul dengan rakan-rakan. Bukan bermain kad atau permainan kad dalam talian hanya menyeronokkan dan menyeronokkan untuk dimainkan, tetapi kali ini permainan UNO adalah salah satu permainan kad terbaik untuk anda mainkan dengan hanya bergantung pada telefon bimbit Android.

Sekiranya biasanya sekumpulan orang bermain permainan UNO dengan membawa kad UNO ke mana-mana, kini kecanggihan teknologi menjadikan permainan UNO lebih mudah dengan hanya memuat turun salah satu daripada 10 versi terbaik dan terbaik dari permainan UNO ini.

Permainan Fun Uno Dimainkan di Android

Adakah anda ingin tahu dan mahu bermain UNO pada telefon Android? Nantikan akhir artikel ini!

1. UNO! ™

UNO! ™

Permainan ini anda boleh bermain  dalam talian  dengan peraturan seperti bermain permainan UNO secara umum. Di sini, anda boleh membentuk pasukan dengan mod  pasukan 2V2. Untuk membentuk pasukan ini, anda boleh mengalahkan pasukan lain untuk mendapatkan  ganjaran  dalam bentuk mata.

Sekarang, jika anda mempunyai banyak mata, semua mata akan dikumpulkan dalam  papan  di UNO! ™. Dan di  papan  akan memaparkan semua pemain UNO! ™ dengan perolehan keputusan setiap mata. Oh ya,  dalam permainan ini juga mempunyai ciri untuk  berbual  di mana semasa anda bermain permainan anda boleh sambil berbual dengan lawan.

2. UNO Classic 2019

UNO Classic 2019

Sesuai dengan nama permainan, 2019 UNO Classic menampilkan permainan UNO klasik dengan  peraturan yang  sama dengan UNO pada umumnya. Cuma bezanya, anda boleh bermain permainan ini di telefon bimbit Android. Nah, untuk bermain permainan ini juga anda tidak memerlukan sambungan internet, alias boleh dimainkan di  luar talian.

Selain dapat dimainkan di  luar talian,  permainan UNO Classic 2019 ini juga tidak perlu membayar atau membeli  permata  . Anda boleh bermain dengan selesa dengan rakan anda. Dan yang paling penting, permainan ini sangat ringan kerana hanya memerlukan kapasiti 8.7MB!

3. UNO King ™

UNO King ™

Sama seperti permainan UNO yang lain, di UNO King ™ juga mengikuti peraturan seperti anda bermain permainan UNO secara umum. Walau bagaimanapun, permainan ini boleh dimainkan secara  dalam talian. Walaupun unik, UNO King ™ dapat membentuk pasukan sehingga 4 pemain. Keunikan lain ialah UNO King ™ selalu mengadakan  acara  dan  kejohanan  antara pemain UNO King ™.

Sekiranya anda mengambil bahagian dan memenangi  acara  dan  kejohanan yang  dianjurkan oleh UNO King ™, anda boleh mendapat  ganjaran. Sebagai tambahan, nama anda akan terpampang di  papan  UNO King ™. Berminat untuk bermain permainan ini? Sila muat turun permainan secara langsung di sini.

4. Uno Klasik

Klasik Uno

Ingin bermain permainan UNO klasik? Kemudian anda boleh mencuba bermain Uno Klasik ini. Dalam permainan, Classic Uno menyediakan ciri untuk bermain hingga 4 pemain dengan minimum 2 pemain. Nah, jika anda ingin bermain dengan kumpulan tertentu atau orang tertentu, maka anda boleh menggunakan ciri  bilik peribadi. Dalam ciri ini tidak akan ada orang lain yang bergabung  dengan kumpulan anda secara sembarangan  dan anda boleh berbual dengan orang di dalam  bilik  sahaja.

5. Kad Parti

Pesta Kad

Seterusnya, kami mencadangkan permainan Card Party untuk pengalaman permainan UNO yang menarik dan menarik. Seperti kebanyakan permainan lain, Card Party juga mempunyai ciri-ciri hebat. Keunikan permainan ini adalah adanya kad khas, seperti WIZARD, ARROW, dan MEGABLOCK. Selain memiliki kad khas, permainan ini juga mempunyai fitur yang dapat memuat hingga 6 pemain,  Anda tahu !

Masih ada ciri unik lain di mana anda juga boleh menjemput pemain dari rakan Facebook anda. Sebenarnya, setiap permainan yang anda lakukan pasti ada  ganjaran berupa duit syiling. Sekarang, jika itu masalah bahasa, anda tidak perlu risau kerana Pesta Kad menyediakan 9 bahasa yang berbeza. Ingin mencuba bermain permainan ini?

6. Hurray Uno

Hurray Uno

Bukan hanya menampilkan 9 atau 6 pemain, Hurray Uno sebenarnya membentangkan lebih dari itu, iaitu hingga 10 pemain! Bermain permainan UNO dengan lebih ramai pemain tentunya akan lebih menggembirakan. Selain mempunyai sebilangan besar pemain, Hurray Uno juga mempunyai kelebihan lain.

Pemain Hurray Uno boleh bermain UNO dalam talian dan luar talian. Sekiranya anda mahu berduel dengan pemain lain, pilih permainan dalam talian. Namun, jika anda ingin menguji kemampuan betapa hebatnya Hurray Uno, boleh memilih permainan luar talian. Ingin tahu? Muat turun di sini.

7. Kira Uno Berguna

Kira Uno Berguna

Versi terbaik permainan UNO untuk dimainkan pada peranti Android kini hadir sebagai permainan yang disebut Handy Uno Count. Permainan ini dibuat, dikembangkan, dan dibesut oleh pembangun permainan bernama Handy Apps For Android. Tidak jauh berbeza dengan permainan UNO umum yang diketahui oleh kebanyakan orang.

Handy Uno Count menyediakan permainan yang sama menarik dan menyeronokkan untuk dimainkan di telefon Android. Uniknya, Handy Uno Count menyediakan ciri di mana pemain dapat mengetahui sejarah UNO. Anda boleh menekan butang yang disebut ciri sejarah permainan dan Handy Uno Count akan menerangkannya. Unik kan? Muat turun di sini.

8. Satu dalam talian

Satu Dalam Talian

Satu dalam talian juga merupakan salah satu permainan UNO yang menarik untuk anda mainkan di telefon Android. Sebabnya, permainan ini mempunyai antara muka yang cukup mudah dan senang difahami. Kemudian, permainan ini juga boleh dimainkan oleh 4 pemain. Setiap pemain diberi 7 kad untuk memulakan permainan. Nah, sebelum bermain, anda mesti menentukan mod permainan terlebih dahulu, mahu bermain  penalti  atau  campur tangan. 

9. Onu sekarang Crazy Eights

Onu kini Crazy Eights

Bermain UNO dengan rakan-rakan sungguh menyeronokkan dan mengasyikkan. Terutama jika anda memainkannya hampir tanpa perlu menggunakan kad UNO. Onu kini Crazy Eights, permainan konsep UNO dengan ciri berbilang pemain dalam talian di mana pemain boleh mengundang rakan sebaya untuk bermain.

Anda boleh menukar bentuk dan avatar yang ada di Onu sekarang Crazy Eights. Malah, anda juga boleh menyertai pertandingan permainan UNO dengan pemain Onu sekarang Crazy Eights di seluruh dunia. Permainan ini juga siap dengan ciri-ciri untuk anda berlatih mengasah kemahiran permainan UNO dengan ciri pemain tunggal. Mari bermain permainan di sini.

10. Uno Classic

Uno Classic

Sekiranya anda lebih suka permainan UNO klasik maka anda boleh bermain Uno Classic. Seperti kebanyakan permainan, Uno Classic juga mempunyai peraturan yang serupa dengan permainan UNO lain dengan maksimum 4 pemain. Namun, dalam permainan ini anda boleh bermain dengan pemain Uno Classic dari seluruh dunia.

Di samping itu, anda boleh bermain sambil berbual dengan lawan di Uno Classic dengan menggunakan ciri  sembang. Tetapi, jika anda ingin memilih pemain maka anda boleh menggunakan  bilik peribadi. Dalam ciri ini tidak akan ada pemain lain yang bermain secara  rawak.

Cadangan Permainan Lain

Sekiranya anda masih ingin tahu tentang permainan UNO yang menarik, anda boleh melihat beberapa permainan yang disyorkan berikut. Tetapi sayangnya, permainan yang kami sarankan tidak lagi tersedia di PlayStore.

1. Skip-Bo ™ Percuma

Skip-Bo ™ Percuma

Walaupun mempunyai nama yang berbeza, permainan Skip-Bo ™ Free mempunyai konsep yang serupa dengan permainan UNO. Tidak hanya memiliki bentuk kad yang serupa, bahkan aturan dan cara bermain Skip-Bo ™ Free sangat serupa dan tidak jauh berbeza dengan permainan UNO.

Dalam permainan maya gaya pembangun Magmic inc menghadirkan animasi grafik yang cukup berkualiti. Bukan hanya animasi yang cukup bagus, tetapi Skip-Bo ™ Free dilengkapi dengan kesan bunyi yang cukup baik. Pemain Skip-Bo ™ Free juga dapat memilih berapa banyak lawan yang akan bertanding.

2. Permainan kad nombor warna: uno

Permainan nombor kad warna uno

Terdapat permainan UNO lain yang menyeronokkan dan boleh dimainkan di telefon Android, permainan nombor kad Warna: uno. Permainan ini mempunyai  peraturan  klasik, serupa dengan permainan UNO pada umumnya. Di samping itu, anda boleh memainkannya dengan pemain dari seluruh dunia. Yang paling penting, permainan ini adalah super ringan hanya 1.5MB,  anda tahu ! Berminat untuk bermain?

3. Kad Luar Talian Uno Berbilang pemain

Kad Luar Talian Uno Berbilang pemain

Sesuai dengan nama permainan, anda dapat memainkan Uno Multiplayer Offline Card tanpa memerlukan sambungan internet. Walaupun begitu, permainan ini masih cukup menarik dan menarik, kerana anda tidak akan mudah menang. Lawan yang dihadapi cukup mencabar. Anda juga tidak perlu risau tentang kapasiti, kerana permainan ini juga menyertakan cahaya hanya 13 MB.

4. UNO ™ & Kawan

Permainan UNO ™ & Friends

Gameloft memiliki berbagai permainan yang telah diluncurkan olehnya, tetapi kali ini mereka secara resmi memperkenalkan permainan UNO maya yang dapat dimainkan pada perangkat Android. UNO ™ & Friends telah dimuat turun oleh lebih daripada 1 juta pemuat turun di PlayStore. Tentunya bukan tanpa sebab, artikel UNO ™ & Friends mempunyai banyak ciri andalan yang menarik.

Gameloft menjamin kemudahan pemain dalam mengetahui dan belajar bagaimana bermain dan peraturan yang ada di UNO ™ & Friends. Walaupun mudah dipelajari, UNO ™ & Friends direka sebagai satu permainan yang sukar untuk ditakluki. Anda juga boleh mengajak rakan untuk bermain dan bersaing dengan kemampuan permainan di UNO ™ & Friends.

5. Fasa 10

Fasa 10

Bolehkah anda bermain UNO? Sekiranya anda benar-benar dapat memainkannya dan merasa seronok dalam permainan UNO, anda dapat membuktikannya dengan segera dengan memainkan permainan Fasa 10, anda boleh klik di sini untuk memuat turun permainan secara percuma. Tidak jauh berbeza dengan konsep permainan kad UNO pada umumnya, Fasa 10 mempunyai peraturan yang sama.

Walaupun mempunyai peraturan dan cara permainan yang sama, tetapi ciri-ciri yang disediakan pastinya sedikit berbeza. Pada Tahap 10 anda boleh menghadapi 9 lawan yang berbeza. Anda juga boleh mencuba 3 tahap kesukaran yang berbeza. Mahu main?

Bagaimana dengan 10 versi permainan UNO terbaik Caris Signal? Semua permainan UNO yang disebutkan sebelumnya adalah permainan yang menyeronokkan dan menyeronokkan. Sekarang, mengenai permainan mana yang anda mahu mainkan? Tuliskan pendapat anda di ruangan komen, ok?