15 Permainan Poker Terbaik untuk dimainkan di Telefon Android

Main permainan yang menyeronokkan dan menarik? Mungkin konsep permainan atau mempunyai jenis permainan kad boleh menjadi salah satu penyelesaian terbaik untuk anda. Selain bermain kad atau domino, anda boleh mengandalkan permainan poker sebagai salah satu permainan kad yang paling menarik dan menarik untuk dimainkan di telefon Android.

Sekarang kecanggihan teknologi tidak akan membuat anda terganggu, anda hanya perlu pergi ke PlayStore dan memuat turun permainan poker yang ada di PlayStore. Namun, kadang-kadang orang keliru dalam menentukan permainan konsep poker terbaik. Jangan risau, sekarang saya akan mencadangkan 15 permainan poker terbaik dan menyeronokkan untuk dimainkan di telefon bimbit Android. Lihat ulasan hingga akhir!

1. Luxy Poker

Luxy Poker

Sekiranya anda ingin bermain poker bersama rakan-rakan di Indonesia, pilihlah permainan Luxy Poker. Ini adalah salah satu permainan poker dalam talian. Oleh itu, anda mesti terus berhubung dengan internet semasa bermain permainan Luxy Poker ini.

Anda tidak perlu bersusah payah membuat akaun dalam permainan Luxy Poker ini, kerana anda boleh log masuk ke permainan ini menggunakan akaun Facebook atau Twitter. Setiap hari, Luxy Poker akan memberikan cip dan pelbagai hadiah menarik kepada pemenang Luxy Poker. Ingin mencuba bermain? Anda boleh memuat turun aplikasi secara langsung di sini.

2. Zynga Poker - Texas Holdem

Zynga Poker - Texas Holdem

Bermain menentang pemain Zynga Poker - Texas Holdem akan lebih mencabar dan pastinya lebih menarik. Itu adalah salah satu ciri andalan yang ditawarkan oleh permainan yang telah memperoleh lebih dari 1 juta muat turun di PlayStore.

Pada awal permainan anda, Zynga Poker - Texas Holdem akan memberi anda sekitar 60,000 cip secara percuma. Bukan hanya itu, Zynga Poker - Texas Holdem menghadirkan permainan seperti anda bermain permainan poker sebenar dengan lawan anda. Sebenarnya, anda boleh mengambil bahagian dalam setiap pertandingan poker yang disediakan, anda tahu. Mahu? Muat turun di sini.

3. Permainan Poker Live Hold'em Pro

Permainan Live Hold'em Pro Poker

Tidak ketinggalan, Scientific Games Interactive (IL) juga melancarkan permainan poker yang juga menyeronokkan dan menyeronokkan untuk dimainkan untuk peranti Android. Permainan ini, yang juga mendapat lebih dari 1 juta muat turun di PlayStore, menampilkan pelbagai ciri menarik dalam permainan.

Live Hold'em Pro Poker Games sudah siap dengan tiga kejohanan poker berbeza iaitu Texas Shootout, Sit & Go, dan Double or Nothing. Bukan hanya kejohanan, malah Live Hold'em Pro Poker Games memberikan bonus seperti cabaran bermain poker dan juga ciri tangan bertuah. Ingin bermain Live Hold'em Pro Poker Games? Muat turun permainan di sini.

4. World Series of Poker - Texas Hold'em Poker

World Series of Poker - Texas Hold'em Poker

World Series of Poker - Texas Hold'em Poker Permainan poker yang dibuat oleh Playtika ini tidak dibenarkan dimainkan oleh kanak-kanak di bawah usia 13 tahun. Permainan ini mempunyai had umur minimum 13 tahun. Namun, tidak kurang menarik, World Series of Poker - Texas Hold'em Poker juga menyajikan pelbagai ciri varian menarik di dalamnya.

Anda boleh mendapatkan ciri kerepek percuma setiap 4 jam. Selain itu, Gelang WSOP akan diberikan kepada anda yang beruntung mendapatkannya. Bermain kejohanan poker? Sudah tentu menjadi perkara paling mencabar di mana anda dapat menunjukkan kemahiran anda dalam bermain poker. Anda berani? Muat turun di sini.

5. Texas Holdem & Omaha Poker: Pokerist

Texas Holdem & Omaha Poker: Pokerist

Cip percuma juga disediakan oleh permainan poker bernama Texas Holdem & Omaha Poker: Pokerist. Permainan ini, yang telah memperoleh hampir 160,000 kali muat turun, cukup menarik dengan banyak ciri yang ditawarkan dalam permainan untuk para pemain. Dalam permainan ini, pemain boleh memasuki pertandingan poker turnamen.

Bukan hanya itu, terdapat juga beberapa misi atau misi yang mesti diselesaikan oleh pemain Texas Holdem & Omaha Poker: Pokerist. Uniknya, permainan yang dibuat oleh pembangun KamaGames membolehkan pemain berbual di satu ruang sembang atau berbual. Menarik dan menarik, mari kita bermain di sini.

6. Gabenor Poker 3

Gabenor Poker 3

Bukan hanya memberikan 30,000 cip secara percuma, anda juga boleh mendapatkan emas percuma semasa bermain permainan poker Governor of Poker 3. Bukan hanya itu, 7 jenis permainan poker juga disediakan seperti permainan poker Tunai, kejohanan Sit N Go, Turns up Tournament with peti , Tolak atau Lipat, dan banyak lagi.

Sekiranya anda bosan dan ingin mengajak rakan anda bermain Governor of Poker 3 bersama rakan anda, anda boleh menjemput rakan anda untuk bermain. Ciri sembang tidak terlepas dari pemasangan salah satu ciri unggul permainan ini yang anda tahu. Berminat? Klik di sini untuk memainkannya.

7. Panas Poker

Panas Poker

Poker Heat adalah permainan yang menawarkan permainan kad gaya poker dan pastinya menarik untuk dimainkan pada peranti Android anda. Dalam permainan, pemain akan disajikan dengan pelbagai ciri unik dan menarik untuk diuji satu persatu.

Pemain boleh mengambil bahagian dalam pertandingan poker atau liga yang telah disediakan oleh permainan Poker Heat. Bukan itu sahaja, anda juga dapat bersaing dengan rakan pemain Poker Heat di seluruh dunia dan rakan anda juga boleh bertengkar dengan anda. Pelbagai bonus dan hadiah untuk anda sedia menunggu sekiranya anda memenangi Poker Heat. Muat turun permainan di sini.

8. Poker Texas Boyaa

Texas Poker Boyaa

Boyaa juga merupakan salah satu  pembangun  permainan Android yang menghadirkan Poker Texas Boyaa. Dalam permainan ini, ia tidak jauh berbeza dengan permainan poker lain di mana anda akan bersaing dengan pemain Texas Boyaa Poker lain di seluruh Indonesia.

Uniknya, dalam permainan ini anda boleh bermain sambil menghantar mesej juga emoji. Jadi, permainan akan lebih interaktif dengan adanya ciri  sembang bilik. Di samping itu, Texas Texas Boyaa juga aktif mengadakan pelbagai jenis  acara  dengan hadiah menarik yang boleh anda perjuangkan. Ingin tahu? Sila klik di sini terus untuk mendapatkan permainan.

9. Poker Pro.ID

Poker Pro.ID

Jangan mengaku pandai bermain poker sekiranya anda belum berjaya memenangkan poker di Poker Pro.ID. Ini juga permainan yang cukup terkenal di Indonesia dan para pemainnya berasal dari Indonesia. Permainan ini juga mendakwa bahawa pemain akan mendapat cip percuma dengan kemudahan yang menarik. Ingin mengetahui lebih lanjut? Muat turun permainan di sini.

10. DH Texas Poker

DH Texas Poker

Seperti permainan poker lain, di DH Texas Poker juga memberikan banyak hadiah. Terdapat  kerepek  percuma setiap hari. Nah,  kerepek  yang anda dapat dapat digunakan untuk  meningkatkan. Di samping itu, terdapat DH Texas Poker  dalam talian sebagai hadiah. Setiap kali anda bermain  dalam talian  , permainan ini akan memberikan hadiah khas untuk permainan seterusnya. Apa yang menarik lagi, dalam permainan ini juga dapat saling mengirim hadiah, kemudian dalam bentuk duit syiling atau  kerepek. Jadi, mahu bermain permainan ini?

11. Appeak - Permainan Poker Percuma

Appeak - Permainan Poker Percuma

Bukan perkara yang pelik jika poker memerlukan duit syiling untuk memainkannya. Anda pasti harus mengumpulkan sebanyak mungkin syiling untuk dapat memainkannya. Walau bagaimanapun, kadangkala duit syiling yang anda miliki akan habis dengan cepat. Itulah sebabnya permainan Appeak - The Free Poker Game siap dengan 7000 syiling setiap hari.

Jadi, anda tidak perlu bimbang kehabisan duit syiling dan tidak boleh memainkannya. Selain memberi duit syiling setiap hari, permainan ini yang dibuat oleh pembangun Appeak memberikan ciri di mana anda boleh bermain dalam talian dan bertarung dengan lebih dari 100,000 pemain Appeak - The Free Poker Game di seluruh dunia. Adakah anda merasa dicabar? Main Appeak di sini.

12. Poker Luar Talian

Poker Luar Talian

Seperti namanya, permainan yang satu ini boleh dimainkan di  luar talian. Jadi, anda tidak perlu bersusah payah menyambung ke internet. Selain itu, Poker Offline juga tersedia dalam banyak mod permainan, seperti NO LIMIT HOLD'EM, SIT & GO, Poker-Match-3, BLACKJACK, LUCKY WHEEL. Semua mod permainan ini tidak perlu disambungkan ke internet.

Hanya saja, jika anda ingin memasuki kejohanan dengan pemain Poker Luar Talian yang lain, maka anda harus disambungkan ke internet. Nah, kejohanan ini juga akan menunjukkan skor anda  dalam talian  dalam  kedudukan & liga. Sebenarnya, jika anda berada  dalam talian  , anda juga boleh mengajak rakan di Facebook untuk bermain bersama. Menarik, bukan ?

13. Poker Dalam Talian (& Luar Talian)

Poker Dalam Talian (& Luar Talian)

Seterusnya, kami mengesyorkan Poker Online (& Offline). Seperti namanya, permainan ini boleh dimainkan di  luar  talian atau  dalam talian. Dalam permainan  dalam talian,  pemain boleh mencabar pemain Poker Dalam Talian (& Luar Talian) lain dari seluruh dunia untuk mendapatkan hadiah menarik. Namun, jika anda bergantung pada mod  offline  maka anda boleh melawan AI dari permainan Online Poker (& Offline) ini. Berminat untuk bermain permainan ini? Ayuh, segera muat turun permainan di sini.

14. Mangga Capsa Susun

Mangga Capsa Susun

Capsa Susun sebenarnya adalah jenis permainan poker, sebilangan orang juga menyebutnya poker versi Cina. Sekiranya anda ingin bermain poker dan mencuba cabaran baru, anda boleh memuat turun Mango Capsa Susun. Di sini, anda boleh bermain sekurang-kurangnya 2 pemain dan maksimum 4 pemain.

Setiap pemain akan diberikan 13 kad di bahagian atas, tengah, dan bawah. Anda boleh memainkannya seperti  peraturan  poker pada umumnya, membuat  kombo  misalnya. Uniknya, anda boleh mengajak pemain Mango Capsa Susun yang lain untuk bertanding yang terbaik dalam permainan ini. Anda juara?

15. Dunia Poker - Offline Texas Holdem

Dunia Poker - Offline Texas Holdem

Satu lagi permainan menarik, Poker World - Offline Texas Holdem. Dalam permainan, Poker World - Offline Texas Holdem juga menyediakan  cip  percuma setiap hari. Bukan hanya itu, permainan ini juga mengadakan kejohanan di pelbagai bandar. Nah, dari kejohanan itu, anda boleh mendapat hadiah menarik.

Tetapi, jika anda tidak mahu memasuki kejohanan dan ingin mencabar pemain poker (AI) permainan, maka pilih mod  luar talian. Dalam mod permainan, anda boleh memainkannya di mana sahaja dan bila-bila masa.

Itulah koleksi permainan poker terbaik dan paling menarik yang boleh anda mainkan di telefon Android. Semua permainan di atas cenderung tidak dibenarkan untuk kanak-kanak dengan usia minimum 13 tahun. Nah, permainan poker mana yang ingin anda mainkan?