10 Permainan Kereta Lori Terbaik di Telefon Pintar Android

Selain permainan simulator bas, masih banyak permainan simulasi pemanduan kereta yang sangat menarik untuk anda mainkan menggunakan telefon Android. Anda boleh memilih permainan kereta trak sebagai salah satu permainan simulasi yang tidak kurang menariknya dengan permainan simulator lain.

Banyak permainan simulator memandu trak tersedia di PlayStore. Kali ini, kita akan membincangkan dan meringkaskannya dalam perbincangan mengenai 10 permainan kereta trak yang sangat menarik untuk dimainkan. Selain mendapat keseronokan untuk menjadi pemandu trak, permainan ini mungkin juga dapat mengisi masa lapang anda. Lihat ulasan berikut.

10 Permainan Kereta Trak Terbaik di Android

1. Trak Simulator 3D

Permainan trak kereta 3D Simulator

Sekiranya anda hanya ingin mencuba bagaimana menjadi pemandu trak yang boleh dipercayai, anda boleh memilih permainan kereta trak yang satu ini. Truck Simulator 3D adalah permainan simulasi yang akan membawa anda sebagai pemandu trak dengan grafik dan antara muka 3D.

Pelbagai ciri unggul ditawarkan oleh permainan Truck Simulator 3D. Permainan ini siap dengan peta Amerika dan latar belakang bandar. Selain itu, Truck Simulator 3D juga mendakwa bahawa grafik yang disediakan sesuai dengan apa yang ada dalam kehidupan nyata dan banyak lagi ciri yang boleh dipercayai. Ingin tahu? Main permainan di sini.

2. Pemandu Lori Euro

Pemandu Lori Euro

Sekiranya sebelum ini permainan trak kereta dengan latar belakang dan pemandangan bandar-bandar Amerika, kali ini Euro Truck Driver hadir sebagai permainan simulator penunggang trak dengan latar belakang gaya Eropah. Ciri-ciri terbaik siap diuji untuk sesiapa sahaja yang bermain permainan ini. Anda juga boleh menghias trak yang akan anda pandu.

Selain itu, 7 jenama trak terkenal dari Eropah turut mengambil bahagian dalam permainan ini yang anda tahu. Bukan itu sahaja, Pemandu Lori Euro siap dengan 20 bandar latar belakang gaya Eropah untuk para pemainnya. Adakah anda mahu memandu trak Eropah? Main permainan Pemandu Lori Euro sekarang di sini.

3. Grand Truck Simulator

Simulator Lori Besar

Grand Truck Simulator boleh menjadi salah satu pilihan tepat apabila anda ingin bermain permainan kereta simulator trak. Sebab permainan ini akan memaparkan perkara yang lebih realistik. Dalam permainan ini, anda akan merasakan betapa sensasinya sebagai pemandu trak.

Tidak kalah dengan permainan simulator trak lain, Grand Truck Simulator juga mempunyai ciri-ciri unggul di mana anda akan merasa kehabisan petrol dan bahkan trak anda boleh rosak dengan kaca pecah atau badan trak yang dilanggar oleh perlanggaran. Perinciannya agak realistik dan menarik untuk dimainkan. Muat turun dan mainkan permainan di sini, percuma!

4. Simulator Lori Berat

Simulator Lori Berat

Memandu lori lama walaupun ke trak baru yang dapat anda rasakan dengan bermain permainan Heavy Truck Simulator. Salah satu permainan kereta trak yang disarankan pada kali ini menampilkan grafik yang cukup terperinci dengan pelbagai varian trak. Tidak cukup di sana, anda juga akan menikmati semua latar belakang yang disediakan.

Sudah tentu, kerana permainan Heavy Truck Simulator ini menyajikan perkara yang lebih realistik, jadi anda tidak boleh lupa untuk mengisi trak tersebut. Heavy Truck Simulator juga menyediakan tempat untuk mengisi trak anda. Ingin mencubanya juga? Dapatkan permainan di sini.

5. Pengendali Lori Pengangkut Pasir

Pengangkutan Pemandu Lori Pasir Pengangkut

Permainan ini menawarkan animasi grafik yang sangat realistik. Bukan hanya itu, bahkan permainan ini  memiliki  latar belakang di 4 kota yang berbeza, jadi anda tidak akan merasa bosan memandu trak. Di samping itu, anda juga boleh  menaik taraf  dan mengganti warna cat trak untuk menjadikannya lebih menarik. Tidak perlu risau tentang  permainan,  kerana permainan ini mempunyai cara bermain yang mudah dan sederhana. Berminat? Boleh  dimuat turun  di sini.

6. Kargo Pemandu Lori

Kargo Pemandu Lori

Kali ini permainan trak kereta lebih khusus untuk jenis trak yang mengangkut barang. Lori Pemandu Lori menyediakan pelbagai jenis trak pengangkutan barang yang boleh anda gunakan untuk anda pandu. Anda juga akan merasakan bagaimana untuk menjadi trak kargo supri.

Dalam permainan ini, terdapat pelbagai latar belakang dan pemandangan yang disajikan seperti gunung, sungai dan banyak lagi. Anda juga harus berhati-hati semasa memandu trak semasa membawa barang. Sebabnya, jika anda terhempas atau dianggarkan secara salah, barang yang anda bawa mungkin jatuh dari trak. Bersedia untuk menghantar barang menggunakan trak? Main permainan di sini.

7. Truck Simulator USA

Truck Simulator Amerika Syarikat

Main memandu lori dengan rakan? Sudah tentu anda boleh lakukan dengan permainan kereta trak yang menyediakan trak gaya Amerika. Truck Simulator USA adalah permainan simulasi yang membolehkan anda memandu dan memandu jenama trak terkenal dari USA. Latar belakang yang digunakan dalam bermain Truck Simulator USA juga meliputi Amerika Syarikat, Kanada, dan Mexico.

Anda juga akan melalui kawasan di mana terdapat padang pasir, gunung, salji, dan banyak lagi. Uniknya, permainan Truck Simulator USA ini akan menghasilkan bunyi enjin trak yang disesuaikan dengan bunyi enjin trak di dunia nyata. Bagaimana, anda berminat memainkannya? Main permainan segera di sini.

8. Simulator Lori: Offroad

Simulator Lori Di Luar Negara

Ingin memandu trak yang tidak membosankan dan sangat mencabar? Truck Simulator: Offroad hadir sebagai permainan kereta trak yang lebih mencabar di mana pemain diminta untuk menghadapi setiap misi dengan jalan yang tidak biasa. Laluan yang diambil oleh pemandu boleh menjadi lopak lumpur, gunung yang melampau, dan bahkan mesti melalui sungai.

Bukan hanya jalan yang akan menjadi cabaran, anda juga akan menghadapi berbagai keadaan cuaca. Kadang-kadang cerah dan tidak jarang hujan lebat. Misi ini akan dilaksanakan dengan dua kali iaitu siang dan malam. Menarik bukan? Muat turun permainan Truck Simulator: Offroad di sini.

9. Mendaki Lori Gunung

Lori Simulator 2015

Permainan kereta trak lain kini hadir sebagai Mountain Truck Climb. Permainan ini akan memberikan para pemain untuk memandu dan merasa sebagai pemandu trak dengan jalan yang sejuk dan menarik. Anda bahkan akan memandu trak dari bandar ke bandar untuk membawa barang.

Untuk menjadikannya lebih realistik, ciri sistem lalu lintas yang ada di dunia nyata diterapkan pada permainan Mountain Truck Climb ini. Pada masa akan datang, Mountain Truck Climb akan mengembangkan permainan simulasi ini dengan menghadirkan ciri berbilang pemain. Cukup menarik dan menarik? Muat turun permainan di sini.

10. Simulator Lori 2017

Lori Simulator 2017

Akhir sekali, permainan kereta trak ini menawarkan ciri dan kelebihan yang tidak kalah dengan permainan yang disebutkan dalam perkara sebelumnya. Truck Simulator 2017, itulah nama untuk permainan yang satu ini. Secara keseluruhan terdapat 8 variasi trak dengan pembahagian 4 trak Amerika dan juga 4 trak gaya Eropah.

Sudah tentu, Truck Simulator 2017 juga menyajikan permainan yang akan terasa realistik dengan adanya ciri sistem lampu isyarat sebenar yang diterapkan pada permainan ini. Tidak ketinggalan, grafik 3D juga lebih menarik untuk dimainkan oleh anda tahu. Jadi, mahu bermain Truck Simulator 2017? Muat turun permainan pertama di sini, percuma!

Sebagai tambahan kepada 10 permainan di atas, kami juga menyimpan cadangan permainan terbaik lain dengan konsep memandu trak. Baiklah, cadangan permainan berikut sama menariknya dengan 10 permainan sebelumnya yang  anda tahu. Apakah mereka? Nantikan di sini!

11. IDBS Indonesia Truck Simulator

Simulator Lori IDBS Indonesia

Permainan ini telah memperoleh lebih daripada 15,000 pengunduh di PlayStore. Sudah tentu itu menjadikan Truck Driver Cargo salah satu pilihan permainan memandu simulasi terbaik untuk isyarat Caris. Unik, permainan ini membentangkan Bahasa Indonesia kerana  IDBS Studio pemaju  berasal dari Indonesia.

Nah, dalam permainan ini pemain dibenarkan untuk merancang trak semenarik dan unik yang mungkin. Istimewa sekali lagi, anda akan diminta untuk memandu trak ke seluruh Jawa  Bayangkan, betulbetul-  betul menjadi pemandu trak? Sekiranya anda berminat, anda boleh memuat turun permainan secara langsung di sini.

12. Kren Penggali Berat

Kren Penggali Berat

Memang, permainan yang satu ini menyajikan permainan simulasi untuk menggerakkan  kren. Walau bagaimanapun, Heavy Excavator Crane juga menyediakan permainan simulasi kereta trak. Nah, di sini anda akan diminta untuk memandu lori pasir dan memandu ke tapak pembinaan. Di jalan tidak selalu lancar, anda akan menemui beberapa cabaran. Bersedia untuk menakluknya?

13. Lori Tangki IDBS

Lori Tangki IDBS

Memandu trak tidak bermaksud hanya trak kargo, jika anda ingin merasakan sensasi menjadi pemandu trak tangki maka muat turun dan mainkan permainan IDBS Tank Truck. Dalam permainan yang satu ini, anda akan diposisikan sebagai penunggang trak tangki yang dipenuhi petrol.

Tank Truck IDBS juga mempunyai beberapa ciri unik, misalnya peta wilayah Jakarta. Ya, di sini anda akan memandu trak tangki petrol di wilayah Jakarta. Anda akan menghantar tangki bensi dari satu stesen minyak ke stesen minyak yang lain di Jakarta. Istimewa, anda boleh memainkan lagu seperti MP3 semasa memandu trak tangki. Menarik, ya?

14. Simulator Lori

Simulator Lori

10 jenis trak yang boleh anda gunakan dan pandu dengan bermain permainan Truck Simulator ini. Permainan kereta trak ini juga bergantung pada ciri dengan 11 baris yang berbeza. Tentunya ini akan menjadi lebih mencabar bagi para pemain dalam mengemudi trak seperti pemandu trak sebenar. Truck Simulator mempunyai konsep trak yang terdapat di Eropah.

Mod siang dan malam dipasang dalam permainan Truck Simulator ini. Lebih realistik dengan ciri di mana trak mesti selalu diisi petrol. Bukan hanya petrol, malah jika anda terhempas, ia akan mempengaruhi kerosakan trak yang anda gunakan. Menarik dan cukup realistik bukan? Tetapi sayangnya, permainan ini tidak lagi tersedia di PlayStore.

Sekarang itulah kereta permainan trak kesepuluh yang menarik dan juga menyeronokkan untuk dimainkan oleh anda. Permainan ini sesuai untuk semua orang. Jadi, permainan kereta lori mana yang menarik perhatian anda ketika anda bermain?