10 Aplikasi Ramalan Dalam Talian Terbaik di Telefon Pintar Android

Tidak berpuas hati dan tidak mempercayai aplikasi ramalan zodiak? Mungkin anda boleh menggunakan salah satu daripada 10 aplikasi ramalan dalam talian terbaik untuk versi ini. Ada beberapa orang yang mempercayai ramalan, tetapi tidak sedikit orang yang menganggap ramalan itu hanya rekaan.

Walaupun begitu, beberapa aplikasi ramalan dalam talian ini memberikan ramalan nama dan tarikh lahir, ramalan pasangan jiwa, ramalan masa depan, ramalan sawit, bahkan ramalan orang Jawa juga yang anda ketahui. Percaya atau tidak kembali antara satu sama lain. Anda ingin tahu dan ingin mencuba salah satu aplikasi berikut? Mari lihat ulasan berikut mengenai aplikasi pada isyarat Caris.

10 Aplikasi Ramalan Dalam Talian Terbaik di Android

1. Ahli sihir (peramal)

Aplikasi ramalan dalam talian ahli sihir

Mempunyai konsep seperti ahli sihir atau ahli sihir. Aplikasi ramalan yang satu ini boleh menjadi pilihan untuk anda. Kerana aplikasi Sorceress mempunyai fitur di mana anda dapat memperoleh ramalan sesuai dengan pertanyaan yang akan diajukan oleh penyihir itu.

Pertama sekali anda mesti memuat turun aplikasi dan klik di sini untuk jalan mudah. Selepas itu, penyihir akan memberikan soalan yang anda hanya boleh menjawab "ya" atau "tidak" selepas itu. Anda boleh mengetahui ramalan mengikut apa yang berlaku dalam diri anda.

Aplikasi ahli sihir tidak menjamin kebenaran 100%, tetapi aplikasi ini mendakwa bahawa anda dapat peluang yang lebih baik. Berminat?

2. Fortune Teller - Jalan Hidup

Penilik nasib

Fortune Teller adalah aplikasi ramalan dalam talian yang juga boleh menjadi pilihan terbaik untuk peranti telefon pintar Android anda. Aplikasi ini, yang memberikan ramalan harian, juga menyediakan kemudahan di mana anda dapat mengetahui ramalan untuk masa depan.

Bukan hanya itu, ramalan mengenai hubungan anda dapat dijumpai dengan menggunakan aplikasi ini. Malah anda juga dapat mengetahui ramalan kesihatan yang anda tahu. Walau bagaimanapun, tidak ada yang benar 100%. Itu dikatakan oleh aplikasi Fortune Teller.

Walaupun begitu, aplikasi Fortune Teller berharap para penggunanya akan mempersiapkan diri dengan lebih baik untuk mengambil aspek positif untuk meningkatkan kemahiran positif anda juga. Rasa sesuai dengan aplikasi ini? Klik di sini untuk memuat turun aplikasi secara percuma.

3. Maksud Nama Primbon

Ramalan Ramalan Nama

Anda baru mempunyai anak dan keliru untuk memberi nama? Aplikasi ramalan dalam talian Primbon Meaning Name mungkin menjadi jalan penyelesaian anda dalam memberikan nama. Kerana aplikasi yang dibangunkan oleh pembangun AppsAndroidIndonesia memberikan ramalan untuk makna nama seseorang baik untuk orang yang sudah mempunyai nama atau untuk bayi baru lahir.

Bukan hanya memberi nama kepada bayi sahaja, bahkan anda juga dapat menggunakan aplikasi ini untuk mengetahui nama baik untuk syarikat atau kedai anda yang anda tahu. Aplikasi ini berfungsi dengan formula Pythagoras dalam menentukan makna nama serta membandingkan nama terbaik. Berminat untuk mengetahui maksud nama anda? Klik di sini untuk memuat turun aplikasi.

4. Bacaan Sawit - Fortune Teller

Bacaan Sawit

Aplikasi ramalan ini disertakan dengan ramalan sawit atau disebut Palm Reading. Aplikasi Palm Reading mendakwa bahawa pengguna akan dapat memperoleh ramalan yang tepat serta perincian dengan melihat tapak tangan pengguna.

Palm Reading juga akan membantu pengguna mengetahui ramalan masa depan bahkan perkara tersembunyi yang ada pada diri anda juga. Untuk menggunakan aplikasi ramalan telapak tangan ini, anda hanya perlu menjawab beberapa soalan dan aplikasi Palm Reading akan membuat ramalan mengikut jawapan yang anda berikan.

Anda bukan sahaja dapat memperoleh ramalan mengenai diri anda, anda juga dapat mengetahui cinta, kewangan, pekerjaan, kesihatan, keberuntungan, dan banyak lagi. Anda berminat? Klik di sini untuk memuat turun aplikasi Palm Reading.

5. Ramalan temu janji

Ramalan pasangan

Sekiranya sebelum ini aplikasi ramalan dalam talian memang dapat meramalkan segalanya, perkara lain dengan aplikasi ramalan perjodohan. Aplikasi ini ditujukan dan khusus untuk pengguna yang ingin mengetahui keserasian dengan pasangan yang didambakan.

Hanya dengan memasukkan nama penuh anda juga nama lengkap pasangan yang ideal lengkap dengan tarikh lahir masing-masing dan kemudian hasil yang sesuai muncul. Aplikasi ramalan ini mempunyai konsep kalkulator cinta. Menarik perhatian anda? Segera muat turun aplikasi di sini.

6. Pocket Fortune Teller 5D

Pocket Fortune Teller 5D

Aplikasi Pocket Fortune Teller 5D ini juga boleh menjadi pilihan bagi anda yang ingin mengetahui ramalan harian. Sekarang, dalam 5D Pocket Fortune Teller ini, anda akan diramal mengenai kehidupan, percintaan, dan juga pekerjaan yang anda lakukan sekarang.

Setiap hari, Pocket Fortune Teller 5D secara rutin akan menghantar ramalan yang berbeza untuk hari itu dan hari-hari yang akan datang supaya anda lebih bersedia untuk hari esok. Juga, Pocket Fortune Teller 5D mempunyai ciri untuk mengira peratusan keserasian dengan pasangan anda 

7. Ramalan Primbon

Aplikasi ramalan dalam talian ramraan primrose

Masih ada di sekitar aplikasi ramalan berdasarkan primbon Jawa. Kali ini ia hadir sebagai aplikasi Primbon Divination. Tidak jauh berbeza dengan aplikasi ramalan Java sebelumnya. Ramalan Primbon juga akan memberikan ramalan tentang makna nama dan juga mengenai kehidupan anda.

Malah, Prediksi Primbon juga memberikan ramalan Tibet, ramalan yang agak unik untuk mengetahui cara fikiran dan juga untuk mengetahui sifat seseorang. Bagi anda yang keliru memilih jodoh, anda juga boleh menggunakan aplikasi ramalan Primbon juga. Berminat untuk mencubanya? Klik di sini untuk memuat turun aplikasi.

8. Witch Hazel

Witch Hazel

Sekiranya aplikasi ini tidak menghantar  wang harian,  anda akan segera diminta nama lengkap anda. Jadi, setelah anda memuat turun Witch Hazel, ruangan nama penuh akan muncul dengan segera yang mesti diisi. Selepas itu, Witch Hazel akan segera menyatakan ramalannya untuk anda. Berminat untuk mencubanya?

9. Peramal Indonesia

Peramal Indonesia

Nah kali ini aplikasi ramalan hadir dengan konsep kad Tarot. Tukang Ramal Indonesia, pembangun aplikasi putus sekolah Moon & Sun Soft memberikan ramalan yang sesuai dengan kad tarot pilihan anda.

Dalam aplikasi ini anda juga dapat memilih pelbagai ramalan mengikut rasa ingin tahu anda. Seperti ramalan nasib hari ini, keadaan kewangan, percintaan, kesihatan, sekolah, pekerjaan, kejayaan, jodoh dan banyak lagi. Bersedia untuk mengetahui maksud kad tarot yang anda pilih? Klik di sini untuk memuat turunnya.

10. Ramalan Makna Kelahiran

Ramalan makna kelahiran

Akhir sekali, aplikasi ramalan ini mengemukakan konsep ramalan yang disesuaikan dengan tarikh, bulan dan tahun kelahiran. Sebagai tambahan kepada tarikh, bulan dan tahun kelahiran, aplikasi ini berdasarkan pengiraan weton, star, dan zodiak mengikut keperibadian masing-masing.

Dengan menggunakan aplikasi Prediksi Makna Kelahiran, pengguna dapat mengetahui tentang keperibadian mereka secara terperinci dan menyeluruh. Malah, anda juga boleh mengetahui tentang keberuntungan warna, bunga dan perkara lain. Ingin menggunakan aplikasi Ramalan Makna Kelahiran? Buka Google Play Store atau anda boleh klik di sini.

Itulah sepuluh aplikasi ramalan dalam talian yang boleh digunakan untuk anda yang ingin mengetahui ramalan masa kini atau masa depan. Aplikasi mana yang menarik perhatian anda?