10 Aplikasi Ramalan Zodiak Terbaik pada Telefon Pintar Android

Adakah anda percaya ramalan zodiak? Zodiak mungkin cukup popular di kalangan remaja. Populariti zodiak merangkak kerana adanya pelbagai jenis ramalan yang disesuaikan dengan bulan kelahiran. Sebilangan orang percaya dan ada yang menganggapnya sebagai jenaka. Walaupun begitu, aplikasi ramalan zodiak juga popular di Android .

Bagi anda yang mempercayai ramalan zodiak atau hanya untuk bersenang-senang, anda boleh mencuba salah satu daripada 10 aplikasi ramalan zodiak yang cukup popular di PlayStore. 10 Aplikasi ramalan zodiak secara purata akan memberikan ramalan zodiak setiap hari. Ingin tahu? Berikut ini adalah tinjauan mengenai isyarat Caris.

10 Aplikasi Ramalan Zodiak Terbaik

1. Horoskop Harian

Horoskop Harian

Aplikasi zodiak ini cukup popular. Dibuktikan dengan jumlah muat turun lebih daripada 400,000 yang telah memuat turun dan memasang aplikasi ini. Aplikasi ini dengan pemaju Comitic memberikan ramalan zodiak setiap hari anda tahu.

Dua belas zodiak lengkap akan diberikan ramalan mengikut tarikh dan bulan kelahiran. Sebenarnya, apabila anda mendapat ramalan zodiak untuk hari ini, Horoskop Harian akan memberikan ramalan untuk hari berikutnya juga.

Di samping itu, aplikasi Horoskop Harian menyediakan fitur di mana pengguna dapat melihat ramalan pada minggu terakhir. Anda juga dapat menyesuaikan tetapan untuk mendapatkan pemberitahuan setiap hari dari Horoskop Harian. Adakah anda percaya dengan aplikasi yang satu ini? Klik di sini untuk memuat turun aplikasi.

2. Horoskop

Horoskop

Adakah anda ingin mempunyai aplikasi ramalan zodiak yang lebih tepat? Anda boleh menggunakan aplikasi Horoskop. Dalam aplikasinya, Horoskop, bekerjasama dengan ahli asterologi untuk mengira ramalan zodiak yang lebih tepat lagi.

Selain berkolaborasi dengan ahli nujum, aplikasi ini juga akan memberikan ramalan harian untuk setiap zodiak seperti Aries, Taurus, Gemini, Cancer, Leo, Virgo, Libra, Scorpio, Sagittarius, Capricorn, Aquarius dan Pisces.

Sebenarnya, aplikasi yang satu ini akan memberikan penilaian dan juga ramalan tentang orang yang anda suka atau bahkan pasangan anda yang anda kenal. Berminat untuk mencuba aplikasi Horoskop? Cukup klik di sini untuk memuat turun aplikasi.

3. Horoskop 2018

Horoskop 2018

Bukan hanya dapat ramalan harian, malah ramalan mingguan, bulanan, bahkan tahunan. Cukup klik di sini untuk mencuba satu aplikasi ramalan zodiak yang dapat mencari ramalan harian, mingguan, bulanan dan tahunan.

Horoskop 2018, aplikasi yang cukup lengkap. Selain ramalan zodiak, aplikasi ini juga dilengkapi dengan fitur ramalan watak, di mana pengguna dapat mengetahui cara mencirikan diri mereka sendiri. Aplikasi ini juga mendakwa mengetahui keserasian anda dengan pasangan atau orang yang anda suka.

Aplikasi ini adalah aplikasi percuma tanpa perlu membayar apa-apa. Dan kelebihan lain, iaitu 2018 Horoscope adalah aplikasi luar talian. Ini bermakna anda tidak perlu dihubungkan ke internet untuk mendapatkan ramalan anda.

4. Horoskop Percuma

Horoskop Percuma

Ingin tahu atau hanya untuk bersenang-senang dengan ramalan zodiak tahun ini dan bahkan tahun berikutnya? Aplikasi Horoskop percuma akan memberikan ramalan setiap tahun, setiap hari, bahkan setiap bulan yang anda tahu.

Horoskop Percuma juga akan memberikan ramalan zodiak untuk keesokan harinya. Jadi, harapan aplikasi Horoskop Percuma adalah agar penggunanya dapat menyiapkan segalanya untuk hari esok.

Bukan hanya zodiak, bahkan aplikasi yang mengaku dapat meramalkan melalui zodiak juga dapat membaca ramalan melalui kad ramalan tarot. Anda berminat? Cuma klik di sini untuk memuat turun.

5. Horoskop dan Tarot

Horoskop dan Tarot

Tidak jauh berbeza dengan aplikasi ramalan zodiak Zodiak, Horoskop dan Tarot percuma juga menawarkan ciri ramalan zodiak dan ramalan dengan kad tarot. Bukan itu sahaja, bahkan aplikasi ini juga boleh membuat tuntutan mengenai kerjaya dan cinta anda.

Percaya atau tidak, tetapi aplikasi yang dinaungi oleh pemaju Horoscope.com didakwa dapat memberikan nasihat dan jawapan terhadap ramalan anda dengan tepat. Malah anda juga dapat mengetahui keserasian anda dengan seseorang. Berminat untuk mencuba aplikasi Horoskop dan Tarot? Cuma klik di sini dan sedia memuat turun.

6. Horoskop Harian - Somapps

Horoskop Harian - Somapps

Kembali lagi dengan aplikasi ramalan zodiak dengan nama Horoskop Harian. Sebenarnya, aplikasi ini tidak jauh berbeza dengan aplikasi sebelumnya, cuma pembangun membuat aplikasi yang membuat perbezaan.

Untuk Horoskop Harian yang dibuat oleh Somapps, ia tentunya mempunyai ciri memberi ramalan zodiak setiap hari. Sebagai tambahan kepada ciri-ciri ini, Horoskop Harian akan menyediakan pasangan zodiak yang sesuai untuk zodiak yang anda miliki. Anda juga boleh mengetahui watak rakan anda.

Tidak berpuas hati sehingga fiturnya tidak lengkap, Horoskop Harian bahkan menyertakan ciri nombor bertuah, di mana pengguna juga akan diberitahu tentang nombor bertuah itu. Adakah anda berminat untuk mengetahui nombor bertuah anda ? Klik di sini dan cari nombor bertuah anda.

7. Horoskop Harian Percuma

Horoskop Harian Percuma

Aplikasi ramalan zodiak kali ini dilengkapi dengan nama Horoskop Harian Percuma. Aplikasi yang dibawa oleh pembangun Free Horoscopes pastinya memberikan ramalan zodiak setiap hari. Hanya dengan menggunakan telefon pintar Android, pengguna dapat mengetahui ramalan mengikut zodiak yang mereka miliki.

Dan bagi pengguna yang ingin mendapatkan bukan hanya ramalan zodiak, anda boleh menggunakan aplikasi Horoskop Harian berbayar. Dalam aplikasi berbayar pengguna akan dapat menikmati ciri ramalan kerjaya, percintaan dan keperibadian. Bersedia untuk mengetahui ramalan zodiak dengan aplikasi Horoskop Harian Percuma? Cukup klik di sini dan muat turun aplikasinya dengan segera.

8. Horoskop Harian Percuma - Astrospeak

Aplikasi ramalan zodiak Astrospeak

Sudah tentu mempunyai nama aplikasi yang sama dengan pembangun yang berbeza. Namun, sebenarnya aplikasi yang satu ini sering disebut dengan nama Astrospeak. Astrospeak tidak jauh berbeza dengan aplikasi sebelumnya. Pengguna boleh mendapatkan ramalan harian, mingguan atau bulanan.

Di samping itu, ciri nombor bertuah disertakan dalam aplikasi Astrospeak. Pengguna aplikasi dapat mengetahui nombor bertuah untuk hari ini, minggu depan dan bahkan sepanjang bulan.

Anda bahkan boleh bertanya tentang apa sahaja ramalan hidup anda dan Shri Ram Charit Manas Prashnavali atau Ramayana akan menjawab semua soalan anda. Adakah anda percaya dengan aplikasi yang satu ini? Cuma klik di sini dan tanyakan semua perkara mengenai Ramayana.

9. Horoskop Harian - AstroYogi

Horoskop Harian - AstroYogi

Sekali lagi aplikasi zodiak dengan nama yang sama tetapi tentu saja pembangun yang berbeza. Dalam aplikasi Horoskop Harian yang dibuat oleh AstroYogi, ia menawarkan perkhidmatan ramalan zodiak harian bermula dari zodiak Aries, Taurus, Gemini, Cancer, Leo, Virgo, Libra, Scorpio, Sagittarius, Capricorn, Aquarius dan Pisces.

Bukan sahaja setiap hari, malah mingguan tetapi juga bulanan akan diberikan ramalan kepada anda dari aplikasi Horoskop Harian - AstroYogi. Selain zodiak, penggunanya juga dapat mengetahui ramalan gaya Cina.

Sekiranya aplikasi lain menawarkan nombor bertuah yang lain, contohnya dengan aplikasi yang satu ini. Bukan hanya nombor bertuah malah warna bertuah akan diberitahu oleh aplikasi. Menarik dan berminat? Anda boleh memuat turun aplikasi di sini.

10. Horoskop - Tanda Zodiak Astrologi Horoskop Harian

Horoskop - inovasi harian

Di hujung sana adalah permohonan ramala keciciran zodiak pemaju mewarnai Team. Aplikasi ini, yang disebut Horoskop, menawarkan ramalan zodiak setiap hari untuk pengguna Horoskop. Malah aplikasi ini juga mendakwa dapat memberikan ramalan juga setiap minggu dan bulanan untuk pengguna.

Ramalan untuk tahun berikutnya tidak terlepas dari ciri yang dipasang pada Horoskop. Bagi anda yang ingin membaca watak anda sendiri, anda juga boleh menggunakan aplikasi Horoskop. Terdapat unsur-unsur air, api, angin, dan bumi yang akan menggambarkan watak anda. Berminat untuk mencuba aplikasi ini? Cuma klik di sini dan dapatkan ramalan.

Cadangan Permohonan Lain

Sekiranya anda masih tidak sesuai dengan sepuluh aplikasi di atas, maka kami menyediakan beberapa aplikasi ramalan zodiak lain yang tidak kurang hebat dan menariknya. Berikut adalah penerangan lengkap mengenai cadangan aplikasi lain.

11. Horoskop Zodiak

Horoskop Zodiak

Zodiak Horoskop hadir sebagai aplikasi bagi anda yang ingin tahu atau hanya untuk bersenang-senang mengetahui ramalan zodiak. Setiap hari, Zodiak Horoskop akan memberikan ramalan mengenai cinta, kerja, persahabatan, dan banyak lagi.

Di samping itu, Zodiak Horoskop akan meramalkan warna keberuntungan dan nombor bertuah. Sekiranya anda tidak mahu melewatkan ramalan setiap hari, maka anda boleh mengaktifkan ciri pemberitahuan dan Zodiac Horoscope akan selalu memberikan pemberitahuan untuk setiap ramalan. Berminat untuk mencubanya?

12. Rahsia Horoskop

Rahsia Horoskop

Keunikan aplikasi Rahsia Horoskop ini adalah, tema yang membawa nola kristal seperti anda pergi ke peramal. Ya, dalam Rahsia Horoskop ini, anda akan diberi ramalan harian mengenai pasangan, kedudukan, dan juga kehidupan seharian anda.

Bukan itu sahaja, anda bahkan boleh membaca artikel mengenai zodiak, misalnya anda ingin mengetahui zodiak Scorpio, kemudian anda boleh membaca artikel zodiak Scorpio. Cukup menarik, bukan? Ayuh dapatkan aplikasi percuma di sini.

13. Horoskop Kelahiran

Horoskop Kelahiran

Anda juga boleh mendapatkan ramalan zodiak berdasarkan tarikh lahir anda yang disesuaikan dengan zodiak anda. Baiklah, jika anda ingin mengetahui ia mudah, muat turun aplikasi Horoskop Kelahiran. Dalam aplikasi ini, anda dapat mengetahui ramalan mengenai hubungan cinta, keluarga, persahabatan, dan kerjaya.

Secara unik, anda dapat mengaktifkan pemberitahuan dan menjadikan ramalan harian anda sebagai  wallpaper  dan  widget  di layar telefon Android anda  Sangat menarik dan menarik, ya? Berminat untuk mencubanya?

14. Cinta Horoskop

Horoskop Cinta

Sekiranya anda melihat dari namanya, anda mungkin dapat meneka bahawa Horoskop Cinta memang lebih menumpukan pada ramalan zodiak mengenai percintaan anda. Dengan aplikasi Cinta Horoskop ini, anda dapat mengetahui sama ada anda serasi dengannya, atau mempunyai jodoh yang lebih baik daripada dia.

Selain ramalan cinta, Love Horoscopes juga memberi maklumat mengenai nombor bertuah. Nombor bertuah ini akan berbeza setiap hari dan bergantung pada setiap zodiak. Bagaimana, ingin tahu mengenai nombor cinta dan bertuah anda?

15. Horoskop + kekayaan harian

Horoskop + kekayaan harian

Satu lagi aplikasi untuk mencari tahu berdasarkan zodiak, iaitu Horoskop + kekayaan harian. Dengan bergantung pada aplikasi ini, anda dapat mengetahui ramalan harian anda berdasarkan zodiak. Anda boleh mengetahui kekayaan hari ini dari Horoskop + kekayaan harian. Oh ya,  aplikasi ini juga akan sentiasa mengemas kini ramalan untuk anda dengan menggunakan ciri pemberitahuan, ya.

Sekarang itulah aplikasi ramalan zodiak kesepuluh yang dapat digunakan pada telefon pintar Android anda. Bolehkah anda mempercayainya atau tidak hanya untuk bersenang-senang, aplikasi mana yang paling menarik bagi anda?