Jualan Eksklusif Edisi Dalam Talian F11 Khas di Shopee habis dalam 11 minit

JAKARTA, 27 MEI 2019- OPPO Indonesia mempersembahkan OPPO F11 Edisi Khas eksklusif di Shopee, sebuah syarikat e-dagang terkemuka di Asia Tenggara dan Taiwan. OPPO secara rasmi melancarkan varian smartpho ne F11 Edisi Khas Online Terkini pada 14 Mei 2019 jam 11:00 malam di Shopee. Kesungguhan masyarakat sangat besar dalam menyambut produk terbaru dari OPPO Indonesia.

oppo-f11

Aryo Meidianto A, Pengurus PR Oppo Indonesia mengatakan, "Kami mula membuka pesanan OPPO F11 Edisi Dalam Talian Khas melalui laman web e-dagang Shopee pada 14 Mei jam 11.00 WIB. Namun, tepat pukul 11:11 WIB atau setelah 11 minit berlalu, peranti ini habis terjual. "

Jualan awal Edisi Dalam Talian Khas OPPO F11 berjaya. Orang ramai menunggu pelbagai ciri yang ditawarkan dengan harga yang berpatutan. OPPO F11 Special Online Edition mempunyai spesifikasi yang sama dengan edisi biasa. Apa yang menjadikan siri ini berbeza adalah 64 GB dalaman yang lebih kecil. Walau bagaimanapun, peranti F11 Edisi Dalam Talian Khas masih boleh diperluas dengan kad mikro-SD tambahan hingga 256GB.

Selain itu, Edisi Dalam Talian Khas OPPO F11 juga disertakan dengan reka bentuk yang menarik dalam pilihan warna Marble Green, dan ciri-ciri yang boleh dipercayai seperti kamera ganda 48MP + 5MP, yang dilengkapi dengan Mod Malam Ultra untuk mendapatkan potret yang menakjubkan dalam keadaan gelap.

Bukan itu sahaja, telefon pintar ini juga dilengkapi dengan VOOC Flash Charge 3.0 yang mampu mengecas hingga 75% hanya dalam 30 minit. Ciri Hyper Boost juga disertakan dalam Edisi Dalam Talian Khas F11 untuk meningkatkan pecutan prestasi hingga 3x lebih cepat

Lebih dari itu, kelebihan lain yang ditawarkan OPPO adalah hadiah istimewa, yang merupakan pakej kad SIM keutamaan selama 1 tahun bernilai 3.3 juta, dan juga peluang untuk memenangi Hadiah Utama dalam bentuk 1 unit Toyota GA / T, dan masing-masing 3 paket emas murni 15 juta setiap satu dalam Program Cabutan Bertuah.

Bagi pengguna yang tidak berpeluang memiliki unit Edisi Dalam Talian Khas OPPO F11 pada tempoh penjualan awal, OPPO dan Shopee akan mengadakan kempen Hari Jenama Super untuk semua produk OPPO dari 27 - 30 Mei 2019. Tunggu apa lagi? Dapatkan segera produk tersebut!

Jangan lepaskan! Shopee Super Brand Day OPPO hanya di Kedai Rasmi OPPO di Shopee.