Ayuh, Cantikkan PlayStation 4 dengan Skin Fortnite!

PlayStation 4 atau PS4 adalah konsol permainan video yang dibuat oleh Sony Computer Entertainment. Dari namanya, jelas bahawa konsol ini adalah generasi keempat siri PlayStation. Boleh dikatakan, PS4 adalah konsol yang cukup popular. PS4 kemudian mempunyai peningkatan yang dinamakan PS4 Pro.

PS4 Pro bukan generasi seterusnya dari siri PlayStation. PS4 Pro hanyalah peningkatan alias peningkatan dari PS4. Beberapa peningkatan atau pembezaan PS4 Pro berbanding versi biasa adalah badan yang sedikit lebih besar dan penggunaan GPU 4.20 TFLOPS. Di samping itu, PS4 Pro mempunyai sokongan untuk skrin 4K dan HDR, menyokong permainan VR , dan kemampuan untuk mengalirkan Netflix dan Youtube dengan resolusi 4K.

Kerana beberapa ciri tambahan ini, jelas PS4 Pro lebih menarik daripada PS4 biasa. Harganya juga jelas lebih mahal tetapi penambahan beberapa ciri menjadikan PS4 Pro lebih bernilai dibeli. Kerana tidak pelik, jika begitu ramai orang cukup berminat untuk membeli PS4 Pro.

Hanya satu perkara yang malang dari PS4 Pro, yang masih mengekalkan badan hitam. Penggunaan badan hitam ini telah menjadi ciri khas konsol PlayStation sejak era PS2. Sekiranya di PlayStation generasi pertama, warna badannya abu, maka PS2, PS3, PS4, dan sekarang PS4 Pro hadir dalam warna hitam.

Warna hitam pada konsol lebih sesuai. Tidak terlalu terang dan tidak kelihatan mencolok. Gabungan bentuk dan warna hitam juga menunjukkan bahawa bentuknya kelihatan agak kukuh. Ini juga ditunjukkan oleh badan PS 4 Pro.

Namun, warna hitam pada konsol PS4 Pro bagi sesetengah pengguna boleh membosankan. Bayangkan, warna badan konsol PlayStation yang sentiasa hitam jelas menjadikannya tepu, terutama bagi pengguna yang sudah menguji PlayStation dari generasi pertama.

Penggunaan Kulit untuk PS4

actionfiguresale

Pengguna yang merasa bosan dengan badan hitam di konsol ini kemudian menjadi peluang untuk peniaga. Tidak sedikit peniaga yang menjual kulit PS4 dan PS4 Pro dengan pilihan warna biru, emas, dan lain-lain. Cuma kulit satu warna ini juga kelihatan membosankan kerana badannya hanya mempunyai satu warna. Bezanya, warnanya lebih mencolok daripada warna konsol PS4 lalai, yang berwarna hitam.

Nah, bagi mereka yang merasa tidak berminat dengan kulit PS4 yang hanya berubah warna, anda boleh menyemak laman Actionfigursale.com. Laman web ini adalah laman web yang menyediakan pelbagai tokoh aksi dari pelbagai media seperti tokoh dari pelbagai filem, komik, dan juga tokoh dari pelbagai permainan popular.

Tidak hanya menyediakan mainan aksi, laman Actionfigursale.com juga menyediakan kulit untuk PS4 dan PS4 Pro. Kulit yang disediakan juga pelbagai jenis. Ada kulit yang satu warna, ada juga kulit watak dari anime, filem, dan permainan.

Salah satu contohnya ialah kulit Fortnite PS4 Pro. Kulit ini terdiri daripada penutup untuk melindungi konsol PS4 Pro dan kulit untuk tongkat PS4 Pro Fortnite ( pengawal ) itu sendiri adalah permainan pertempuran kerajaan yang cukup popular di konsol PS4.

Jadi, apa ciri kulit yang dibeli dari Actionfigursale.com? Kulit ini ternyata mempunyai kelebihan yang cukup bagus. Salah satu kelebihannya ialah kulit Fortnite PS4 Pro, yang ternyata mudah dipasang dan dikeluarkan tanpa kemahiran tertentu. Kulit ini juga dapat melindungi konsol dan pengawal PS4 Pro dari calar dan debu. Selain itu, kulit ini juga sesuai dengan konsol PS4 biasa.

Cara Membeli Kulit PS4 Pro di Actionfigursale.com

Sekiranya anda, pembaca Carisken.com mempunyai PS4 Pro dan benar-benar memerlukan kulit yang menarik dan berkualiti, sila beli kulit Fortnite PS4 Pro di Actionfigursale.com. Cara membelinya juga agak mudah. Tidak perlu bersusah payah untuk mendaftar juga. Inilah langkahnya.

  • Pertama, sila klik pada kulit Fortnite PS4 Pro jika kulit ini memang cukup menarik. Atau jika anda memerlukan kulit PS4 Pro lain dari pelbagai watak, anda boleh terus mencari di laman web ini. Harganya agak murah yang anda tahu, iaitu $ 13.90.

actionfiguresale

  • Seterusnya, pilih "beli sekarang". Masukkan jumlah yang anda ingin beli jika anda benar-benar ingin membeli lebih daripada satu.

actionfiguresale

  • Seterusnya, pilih "lanjutkan untuk memeriksa". Halaman akan muncul untuk mengisi data penghantaran seperti e-mel, nombor telefon dan alamat lengkap. Oleh itu, anda hanya perlu memasukkan data penerima dan tidak perlu mendaftar terlebih dahulu

actionfiguresale

  • Sekiranya anda mempunyai kupon diskaun, masukkan potongan di sebelah kanan atau di ruangan yang bertuliskan "masukkan kod diskaun anda di sini". Kemudian pilih "pesanan lengkap". Halaman akan muncul untuk memilih kaedah penghantaran.
  • Kerana dihantar dari luar negara, penghantaran dapat mencapai 20 hingga 40 hari. Namun, bagi mereka yang ingin tiba dengan cepat, mereka dapat memilih "pengiriman standard" atau "pengiriman ekspres" dengan akibat dari menambahkan biaya atau tidak gratis. Sekiranya anda tidak tergesa-gesa, anda hanya perlu memilih kaedah penghantaran percuma.

actionfiguresale

  • Selepas itu, klik "Terus ke kaedah pembayaran" alias pilih kaedah pembayaran. Pembayaran boleh dibuat menggunakan kad kredit atau PayPal. Setelah semua proses selesai, tunggu barang tiba.

Sekali lagi, bagi anda yang benar-benar mempunyai PS4 Pro dan PS4 dan mahu badan konsol kelihatan berbeza, sila beli kulit konsol PS4 Pro di Actionfiguresale.com. Dijamin, tidak akan kecewa dengan kualiti produk kulit di Actionfiguresale.com. Selain itu, terdapat kaedah penghantaran percuma untuk dipilih. Jadi, anda tidak perlu membayar lebih banyak lagi untuk penghantaran, melainkan anda benar-benar mahu barang lebih cepat.