Jualan Musim Semi - Dapatkan OEM Global Windows 10 dengan harga $ 12 dengan diskaun 20% dari URCDKey

Dalam beberapa tahun kebelakangan ini, masyarakat Indonesia mulai celik dalam penggunaan hak cipta, terutama dalam muzik dan filem. Kehadiran perkhidmatan streaming muzik dan filem yang kini mulai menjadi salah satu penyebab penurunan penggunaan produk cetak rompak dalam bidang muzik dan filem.

Namun, dalam bidang perisian alias perisian, penggunaan cetak rompak masih agak tinggi, malah boleh dikatakan teruk. Mengapa begitu teruk? Kerana Indonesia berada di posisi 1 sebagai negara dengan pengguna perisian paling cetak rompak di dunia.

Cara Dapatkan OS Windows 10 Asli dan Office Original Murah 2016

Kaedah yang paling betul untuk mengatasi atau sekurang-kurangnya mengurangkan penggunaan OS cetak rompak tentunya dengan membeli OS Windows yang asli tetapi masih mampu dimiliki oleh banyak orang. Salah satu cara adalah dengan membeli kunci OS Windows 10 dengan harga yang murah di URCDkey.com.

URCDkey adalah laman web yang menjual pelbagai kunci untuk aktiviti sistem operasi Windows, Microsoft Office, dan pelbagai program lain. Salah satunya adalah kunci untuk mengaktifkan Windows 10 Pro, yang dijual pada harga $ 14.67. Menariknya, URCDkey menawarkan potongan 20% hingga $ 11.74 atau hanya memasukkan kod "CS20".

URCDkey juga menjual kunci untuk pengaktifan Microsoft Office 2016 Professional Plus. Harga Microsoft Office 2016 Professional Plus di URCDkey adalah $ 39.61. Produk ini juga mendapat potongan 20% hingga $ 31.63, atau hanya menggunakan kod "CS20". Harga kunci pengaktifan tentunya lebih murah daripada harga runcit kedua-dua program di pasaran.

Cara membeli produk ini boleh dilakukan dengan mengikuti langkah-langkah di bawah.

  1. Lawati URCDkey.com kemudian pilih "daftar" untuk mendaftar di laman web ini.

urcd 1

  1. Buat akaun seperti biasa buat akaun di kedai dalam talian .

urcd 2

  1. Pilih produk yang akan dibeli. Contohnya, anda akan membeli Microsoft Office 2016 Professional Plus.

urcd 3

  1. Pilih "Beli Sekarang" laman web akan mengarahkan ke halaman pembelian. Di bahagian "Kod Promosi" masukkan kod "CS20" (tanpa tanda petik.) Contohnya seperti dalam gambar di bawah.

urcd 4

  1. Setelah menggunakan kod promosi, anda dapat melihat potongan 20%. Selepas itu, jangan lupa klik "hantar pesanan"

urcd 5

  1. Di bahagian ini, terdapat beberapa pilihan kaedah pembayaran. Yang paling mudah adalah jelas menggunakan PayPal. Kaedah pembayaran ini praktikal dan banyak digunakan oleh orang Indonesia. Terdapat juga kaedah pembayaran lain, tetapi ini biasanya kaedah pembayaran antarabangsa, jadi ini bukan debit bank, seperti pemindahan ke akaun.

urcd 6

  1. Setelah membuat pembayaran, kod pengaktifan produk yang akan dibeli akan dihantar melalui e-mel.

Kaedah yang sama boleh digunakan jika anda ingin membeli CD KEY GLOBAL OEM Microsoft Windows 10 Pro di URCDkey.com. Oleh itu, tanpa perlu berlama-lama lagi, segera dapatkan pengaktifan Windows 10 Pro dan Microsoft Office 2016 Professional Plus yang asli dengan harga yang sangat berpatutan. Lebih-lebih lagi, diskaun 20% tidak semestinya hadir lagi di kemudian hari.

Dengan hanya menghabiskan total Rp600 ribu, OS Windows Pro dan Microsoft Office 2016 Professional Plus yang asli sudah dapat diperoleh. Sudah tentu penggunaan kunci ini lebih baik daripada menggunakan kaedah retak atau kaedah lain.

Dengan penggunaan perisian asli, apalagi harganya murah, tentunya menyumbang untuk mengurangkan jumlah penggunaan perisian cetak rompak di Indonesia. Penggunaan perisian asli juga merupakan bentuk cara untuk menghargai hasil kerja orang lain. Oleh itu, mari kita segera menggunakan perisian asal dan mula meninggalkan program cetak rompak dengan perlahan. Selamat tinggal retak ! Selamat Datang ke Windows Original.