Suka menonton filem? Inilah Cara Percuma Menonton Filem Dalam Talian!

Bagi anda yang gemar menonton filem, terutamanya menonton dalam talian, anda mungkin sudah biasa dengan Kodi. Nah, Kodi adalah perisian di mana anda boleh menonton filem secara dalam talian secara bebas . Seronok, bukan? Memang, tapi sayangnya Kodi mempunyai beberapa kekurangan, salah satunya adalah keselamatan. Jadi, jika menonton filem gunakan Kodi tetapi jangan lupakan VPN. Kenapa? Kerana VPN ini akan menyelesaikan masalah keselamatan di Kodi.

Ringkasnya, Kodi berfungsi melalui alat tambah pihak ketiga . Ini akan membuka saluran streaming untuk menunjukkan filem kegemaran anda. Namun sayangnya, kadang-kadang kandungan yang muncul tidak sesuai dengan kehendak penonton, dan tidak sedikit yang muncul 'kandungan berniat jahat' yang dapat membahayakan keamanan.

Oleh itu, untuk mengelakkan masalah keselamatan ini, di sini akan memberikan penyelesaian untuk menonton filem di Kodi dengan selamat dengan menggunakan 5 VPN berikut.

1. NordVPN

nordvpn

Banyak kelebihan yang anda dapat dari NordVPN ini. Pertama, anda boleh menonton filem tanpa had dengan resolusi HD. Sebenarnya, anda juga tidak perlu kecewa dengan streaming perlahan, kerana NordVPN dapat melakukannya dengan pantas.

Kedua, masalah keselamatan dijamin. Kerana, NordVPN berpusat di Panama yang dapat mencegah kandungan negatif dan memberikan privasi tanpa nama sepenuhnya tanpa had,

Ketiga, NordVPN dapat digunakan di mana-mana peranti, seperti TV pintar, set-top box dan peranti lain. Yang paling penting mengenai harganya, NordVPN cukup mesra di dompet dengan banyak variasi pakej yang dapat disesuaikan dengan keperluan anda. Berminat? Boleh semak terus di sini.

2. Express VPN

Express VPN

Nikmati rancangan kegemaran anda di Kodi dengan selamat, cepat, dan sepenuhnya, tentu saja memerlukan Express VPN. Selain menjamin keselamatan privasi, VPN ini mempunyai senarai lebih dari 1500 pelayan di lebih dari 148 lokasi di dunia yang anda tahu !

Bukan itu sahaja, anda juga diberi akses dan sokongan yang mudah untuk pelbagai platform. Jangan bimbang tentang cara menggunakannya, kerana Express VPN hanya akan membimbingnya. Sekiranya sesuatu tidak difahami, segera tanyakan kepada pasukan sokongan pelanggan melalui sembang 24/7. Ingin mencuba? Cuba periksa di sini.  

3. VPN peribadi

vpn peribadi

Bagi anda yang ingin menonton filem di Kodi dan Netflix dengan selamat dan pantas, cubalah menggunakan VPN Peribadi. Walaupun VPN ini tidak menyediakan banyak pelayan, tetapi soal kelajuan membuka kandungan tidak diragukan lagi.

Selain cepat, VPN juga siap melindungi privasi setiap pengguna dengan menyembunyikan profil pengguna. Bukan hanya masalah selamat dan pantas, kerana VPN Peribadi juga siap melayani pelanggannya bila-bila masa!

Tidak cukup berpuas hati dengan perkhidmatan dari VPN? Tenang, ada jaminan wang dikembalikan untuk penggunaan setelah 30 hari. Bagus, bukan ? Ingin mencuba? Lawati pautan ini. 

4. VyprVPN

VyprVPN

Selain itu, ada VyprVPN dengan sistem keselamatan yang cukup kuat, jadi pengguna tidak perlu bimbang tentang privasi sebagai pelanggan. Tetapi, ada satu perkara menarik mengenai VPN ini, iaitu ketersediaan sistem protokol Chameleon tersuai.

Dalam protokol ini membolehkan pelanggan mengakses kandungan yang disekat sepenuhnya. Hebat, bukan ? Perhatikan, VPN ini mempunyai sekitar 200,000 alamat IP yang tersebar di seluruh dunia .

Malangnya, jika anda berminat dengan VPN ini tidak ada jaminan wang dikembalikan. Tetapi, anda boleh mencubanya terlebih dahulu selama 3 hari penuh secara percuma! Ayuh, cubalah di sini sekarang!

5. IPVanish VPN

IPVanish VPN

Akhir sekali, VPN ini tidak hanya menawarkan privasi dan keselamatan, tetapi juga ketersediaan pelayan. Perhatikan, IPVanish VPN mempunyai lebih dari 1500 pelayan yang dapat diakses untuk anda menonton filem dengan bebas!

Selain itu, pengguna juga tidak akan merasa terganggu dengan kepantasan, kerana VPN ini menjamin akses yang lebih cepat untuk ditonton di Kodi. Sebenarnya, IPVanish VPN ini berani menampilkan kandungan resolusi HD.

Hanya satu kekurangan, kesukaran akses untuk berkomunikasi dengan pelanggan. Tetapi, semuanya dapat diatasi dengan ringan kerana ketika memasang VPN sangat terperinci, jelas, dan mudah. Bagi anda yang berminat menggunakan VPN ini, anda boleh terus mengakses pautan ini!

Itulah cara percuma kelima untuk menonton filem dalam talian dengan selamat dan mudah. Kodi telah menjadi tempat yang menyeronokkan untuk menonton pelbagai kandungan. Tetapi, untuk menonton dengan lebih selesa dan selamat, salah satu dari 5 VPN dapat digunakan sebagai penyelesaian yang tepat. Sekarang, dari lima VPN yang telah disebutkan, tentang VPN mana yang menjadi sasaran anda?