Ingin Dapatkan Baucar Diskaun? Hanya lawati code-voucher.com

Pada zaman digital seperti sekarang ini kita dapat membeli barang apa saja melalui laman web membeli-belah dalam talian. Menariknya, laman membeli-belah dalam talian sebesar Lazada, Tokopedia, Bukalapak, Blibli, dan Shopee selalu merosakkan penggunanya dengan memberikan pelbagai potongan harga, penghantaran percuma , pulangan tunai, dan pelbagai promosi menarik!

Sebagai pengguna, sudah tentu kita sangat gembira sekiranya kita dapat membeli barang yang diinginkan dengan harga yang lebih menjimatkan. Terutama jika anda mempunyai banyak kod baucar yang boleh ditukar dengan promosi di laman web membeli-belah dalam talian ini , ia pasti akan sangat bermanfaat bagi anda.

Malangnya, tidak semua pengguna laman web membeli-belah dalam talian dapat memperoleh kod baucar dengan mudah. Ini kerana tidak semua pengguna terkini mengenai promosi yang diberikan oleh setiap e-Dagang. Akibatnya, ketika kami ingin menyelesaikan pembelian, kami tidak tahu kod voucher mana yang harus dimasukkan.

Tidak perlu putus asa kerana sekarang ada yang dapat merasakan belanja dalam talian secara ekonomi dengan pelbagai promosi menarik, anda tahu . Hanya melalui code-voucher.com, anda boleh mendapatkan pelbagai kod promosi dari pelbagai laman membeli-belah dalam talian di Indonesia. Menariknya, anda boleh mendapatkannya dengan segera tanpa perlu mendaftar melalui e-mel!

Apa itu Kode-voucher.com?

logo kod baucar

Kode-voucher.com membantu anda mendapatkan pelbagai kod promosi dari pelbagai laman web membeli-belah dalam talian di Indonesia, seperti Berrybenka, Blanja, Hijabenka, Shopee, Lazada, MatahariMall, Blibli, Bukalapak, Tokopedia, dan Zalora.

Kod yang akan diedarkan kepada anda adalah kod yang boleh digunakan secara langsung untuk berbelanja di laman membeli-belah dalam talian yang anda pilih. Untuk mendapatkan kod ini, anda tidak perlu mendaftar terlebih dahulu, cukup pilih laman web membeli-belah dalam talian yang anda pilih dan cari pelbagai kod promosi yang menarik.

Apa faedah pengguna code-voucher.com?

Kod Baucar 2

Setiap orang boleh mendapatkan kod promosi yang diedarkan oleh code-voucher.com secara percuma atau percuma. Walau bagaimanapun, kod baucar mesti digunakan sesuai dengan terma dan syarat yang berlaku yang disediakan oleh pihak e-Dagang yang anda pilih.

Faedah mengakses code-voucher.com banyak, termasuk mendapatkan pulangan tunai , harga diskaun, caj penghantaran, promosi beli 1 mendapat 1 percuma , dan banyak lagi. Mengapa membayar harga penuh jika anda dapat menjimatkan lebih banyak dengan menggunakan kod baucar?

Cara Mendapatkan Kod Baucar Yang Diinginkan

Kode-voucher.com menyediakan pelbagai kod promosi yang disediakan oleh setiap e-Commerce. Anda boleh mencari kod baucar dengan promosi yang paling menarik pada pendapat anda.

  • Buka pautan code-voucher.com dan klik lajur "periksa semua kedai" untuk mencari laman membeli-belah dalam talian yang mana kod baucar boleh didapati di sini.

Kod 1

  • Pilih kod laman membeli-belah dalam talian yang ingin anda cari. Sebagai contoh, kami memilih koleksi baucar untuk Tokopedia.

Kod 2

  • Untuk membuka kod baucar, klik lajur biru yang bertuliskan "Dapatkan Tawaran."

Kod 3

  • Salin kod baucar yang anda dapat.

Kod 4

Anda boleh mencari kod baucar Tokopedia yang lain di Baucar Tokopedia. Setiap kod memberikan tawaran yang menarik. Sekiranya anda ingin mendapatkan wang tunai , pilih kod promosi cashback. Walau bagaimanapun, jika anda ingin mengurangkan kos penghantaran, pilih kod baucar yang menawarkan penghantaran potongan atau bahkan penghantaran percuma.

Cara Menggunakan Kod Baucar di Tokopedia

Sekiranya anda berjaya mendapatkan kod baucar, segera gunakan kod baucar untuk berbelanja di laman membeli-belah dalam talian yang sesuai. Kali ini, kami juga akan berkongsi panduan menggunakan kod dari code-voucher.com untuk dibelanjakan di Tokopedia:

  • Setelah berjaya log masuk ke akaun Tokopedia anda, inilah masanya untuk memilih item yang sesuai dengan syarat baucar. Di sini, kami akan cuba menggunakan kod baucar SUPER100 untuk membeli barang sekurang-kurangnya 300 ribu rupiah melalui Tokopedia. Setelah menentukan jumlah item, klik "Beli."

Kod 5

  • Anda akan dibawa ke halaman pembayaran , sebelum menyelesaikan belanja, masukkan kod promo atau kupon di menu di bawah tulisan pembayaran.

Kod 6

  • Sekiranya anda berjaya menggunakan kod baucar, maka ada maklumat yang menunjukkan bahawa anda akan mendapat promosi sesuai dengan peraturan yang berlaku.

Kod 7

Setelah melengkapkan kod baucar, selesaikan pembayaran seperti biasa. Sekiranya harganya masih sama, wang tunai yang akan anda terima akan segera dikumpulkan di TokoCash dan anda boleh menggunakannya untuk pembelian selanjutnya.

Cara menggunakan kod baucar e-Commerce Bukalapak, Lazada, dan semua yang lain adalah sama, iaitu anda mesti memasukkan kod yang telah anda perolehi sebelum membuat pembayaran.

Memandangkan kod baucar yang diberikan setiap e-Dagang selalu dikemas kini setiap masa, ada baiknya anda melanggan maklumat kod promo terkini dengan mendaftarkan e-mel anda di voucher- code.com.

Mengapa ia perlu code-voucher.com?

Kod 8

Hanya code-voucher.com yang memberi anda kemudahan untuk mendapatkan promosi di laman membeli-belah dalam talian di seluruh Indonesia. Anda tidak perlu membuang masa mencari kod baucar di akaun media sosial di laman web e-Dagang. Hanya satu laman web, semua kod baucar yang anda perlukan ada.

Dengan melanggan e-mel anda ke code-voucher.com, anda boleh menjadi yang pertama mengetahui promosi menarik di laman jual beli dalam talian, laman pembelian tiket pengangkutan , laman tempahan hotel, dan pedagang lain. Sebilangan e-Commerce memberikan kuota penggunaan kod baucar, jadi dengan melanggan email di code-voucher.com, peluang untuk mendapatkan kuota promosi adalah lebih besar lagi!