Hasilkan Mata Wang Crypto dengan Platform Perlombongan UpHash

Sukar untuk mencari orang yang belum pernah mendengar tentang crypto secara umum, atau terutama bitcoin. Apabila pemandu gunting rambut atau teksi hanya bercakap mengenai pelaburan dalam bitcoin, anda tahu bahawa semua orang telah mendengar mengenai mata wang kripto.

Semua orang menghubungkan bitcoin dengan perlombongan dan perlombongan dengan pertanian. Ladang perlombongan kripto memerlukan banyak peralatan dan elektrik, sekaligus merosakkan alam sekitar. Sekiranya kerosakan persekitaran tidak terlalu bermasalah untuk anda, anda mungkin keberatan dengan bil elektrik yang mahal.

Walau bagaimanapun, perlombongan bukan hanya mengenai pertanian kripto dan bitcoin bukan satu-satunya mata wang kripto. Terdapat lebih daripada 1000 mata wang kripto, beberapa di antaranya, seperti Monero atau Ripple, perlu mendapat perhatian lebih.

uphash1

Hanya peniaga yang berpengalaman yang dapat meramalkan mata wang mana yang akan naik dalam harga dan kapan, tetapi ada cara lain untuk mendapatkan mata wang kripto - perlombongan di platform canggih dan kuno UpHash.

Perlombongan mata wang kripto adalah pengesahan transaksi. Mesin khas yang menjalankan algoritma kompleks digunakan untuk menghasilkan hash (hash adalah nombor dalam jumlah besar, dan biasanya ditulis dalam bentuk heksadesimal; Hash Rate adalah kelajuan di mana komputer menyelesaikan operasi dalam kod bitcoin).

Mesin murah untuk menghasilkan bitcoin tersedia pada tahun 2009, tetapi apabila semakin banyak orang memasuki dunia mata wang maya, perlombongan menjadi lebih kompleks dan peralatan menjadi lebih mahal.

Perlombongan hari ini tidak menguntungkan, pelombong tidak akan menghasilkan cryptocurrency yang mencukupi yang setimpal dengan perbelanjaan mereka untuk peralatan. Ini berlaku sekiranya orang itu melombong seorang diri.

UpHash dan Penyelesaian untuk Penambang

uphash2

Uphash adalah platform perlombongan yang maju. Platform ini membantu anda menghasilkan mata wang kripto. Anda kemudian boleh mengeluarkan mata wang kripto (jumlahnya dalam USD) ke akaun bank anda. Dan pada akhirnya anda akan mendapat wang sebenar. Anda akan menjana wang dan anda tidak perlu bersusah payah melakukan banyak perkara, komputer yang sesuai untuk anda.

UpHash mendapat ganjaran kecil (peratusan) dari pendapatan anda. Sukar untuk mengatakan berapa banyak wang yang anda akan dapat. Ini bergantung pada anda, komputer anda, dan kadar pertukaran mata wang crypto.

Nilai tukar sentiasa berubah dan komputer biasa (dengan pemproses Core i7-3770S dan kad grafik AMD R9 270) memberikan keuntungan sekitar $ 30 dolar sebulan. Komputer dengan dua AMD R9 390 - sekitar $ 110 sebulan.

Secara keseluruhan, jika anda mempunyai komputer yang kuat dan jika anda menggunakan UpHash pada satu atau lebih peranti anda secara berterusan - anda akan menjana banyak wang setiap bulan. Komputer biasa juga dapat menghasilkan sejumlah wang yang lumayan untuk pemiliknya.

Proses Keselamatan, Kesahan dan Pengeluaran

uphash3

Adakah ini selamat? Adakah ini sah? Adakah senang mengeluarkan wang?

  • Uphash sangat selamat. Pemproses dan kad video melakukan pengiraan matematik dan cryptocurrency dihasilkan. Ini tidak lebih berbahaya daripada permainan komputer biasa.
  • Platform perlombongan UpHash dan yang serupa sangat sah dan terkawal.
  • Anda boleh mengeluarkan wang anda ke Visa, Mastercard atau membuat pesanan pembayaran.

Catatan: Anda mesti mempunyai sekurang-kurangnya 15 USD dalam akaun anda untuk dapat mengeluarkan wang.

Komputer anda dapat menjana wang untuk anda setiap saat, menjadikan komputer anda berfungsi untuk anda - uphash.io