Bersihkan Lap Semua Data pada iPhone dengan iMyFone Umate Pro

Adakah anda tahu bahawa melakukan tetapan semula data kilang tidak akan menghapus semua data anda sepenuhnya? Kemungkinannya, data yang anda hapus masih dapat dipulihkan dengan mudah. Kemudian, ini juga mengganggu privasi.

Mungkin anda mahu menjual iPhone yang tidak digunakan tetapi anda mahu semua data terhapus dengan sempurna tanpa ada yang dapat melihat semua data yang anda miliki sebelumnya. Sekarang, untuk menghapus semua data itu sepenuhnya, anda tidak boleh bergantung pada menetapkan semula data .

Lalu, bagaimana memadam keseluruhan data dengan selamat? Sangat mudah, anda hanya perlu memasang aplikasi iMyFone Umate Pro - The Ultimate iPhone Data Eraser. Apakah itu? Sekiranya anda ingin tahu, mari lihat penjelasan berikut.

Apa itu iMyFone Umate Pro?

iMyFone Umate Pro - Pemadam Data iPhone Terunggul

Seperti yang dijelaskan dalam perenggan sebelumnya, ini adalah aplikasi yang menjamin semua data pada iPhone akan dihapus sepenuhnya tanpa dapat dipulihkan lagi. Aplikasi ini sangat berguna bagi anda yang ingin memindahkan iPhone anda ke orang lain.

Mungkin ada beberapa data penting atau bahkan fail yang tidak diketahui oleh orang lain. Sekiranya anda ingin menghapus data atau fail dari iPhone, maka anda tidak hanya perlu klik hapus. Kenapa? Kerana kaedah ini sebenarnya tidak akan menghapus data dan fail anda .

Oleh itu, aplikasi iMyFone Umate Pro - Pemadam Data iPhone Terunggul. Sudah tentu aplikasi ini akan menjamin keselamatan dan privasi semua data di iPhone anda. Dengan cara itu, data dan semua fail yang telah anda hapus tidak akan dipulihkan oleh sesiapa pun.

Oleh itu, adakah hanya dapat menghapus data dan fail? Tentu tidak, kerana aplikasi ini mempunyai pelbagai ciri yang berkualiti dan akan sangat membantu pengguna iPhone. Ingin mengetahui ciri-cirinya? Baca selebihnya dalam artikel ini hingga akhir, ya.

Keistimewaan ciri iMyFone Umate Pro

Aplikasi pasti mempunyai ciri yang akan membantu setiap pengguna, begitu juga dengan iMyFone Umate Pro - Pemadam Data iPhone Terunggul. Berikut adalah beberapa ciri yang pasti dapat membantu anda:

1. Jaminan Keselamatan

Jaminan Keselamatan

iMyFone Umate Pro - Pemadam Data iPhone Terunggul akan menjamin keselamatan semua data dan fail yang dihapuskan. Artinya, semua data yang telah dihapus menggunakan aplikasi ini maka kemungkinan 0% dapat dikembalikan. Jadi, orang lain tidak dapat memulihkan data yang telah anda padamkan.

Data apa yang akan dihapuskan? Segala-galanya, bermula dari SMS, senarai panggilan masuk dan keluar, foto, video, dokumen penting, dan data lain. Cara membuangnya juga sangat mudah, anda hanya perlu mengimbas iPhone menggunakan aplikasi ini dari iMyFone. Kemudian, pilih data yang ingin anda padamkan. Akhirnya, padamkan data.

2. Empat Jenis Penghapusan Data

4 Jenis Penghapusan Data

iMyFone memahami sepenuhnya bahawa setiap pengguna mempunyai keperluan yang berbeza untuk penghapusan data. Ada yang ingin menghapus semua data sekaligus dan ada juga yang hanya ingin menghapus beberapa data. Atas dasar itu, maka iMyFone mempunyai 4 jenis penghapusan data yang disesuaikan dengan keperluan penggunanya. Berikut adalah jenisnya:

  • Membuang Data Peribadi

Untuk jenis pertama adalah menghapus Data Peribadi di mana pengguna hanya akan menghapus data yang bersifat privasi. Contohnya, anda ingin menghapus semua mesej, panggilan masuk, panggilan keluar, foto, video, malah media sosial seperti WhatsApp, WeChat, KiK, dan lain-lain. Baiklah, semua ini akan dihapuskan dengan mudah dan selamat oleh iMyFone.

  • Memadamkan Fail yang Dihapus

Seperti yang kita ketahui bahawa menghapus fail sebenarnya tidak akan menghapus fail tersebut. Sebaliknya fail yang telah dipadam masih dapat dipulihkan dengan mudah. Oleh itu, iMyFone wujud untuk memenuhi keperluan pengguna di mana aplikasi dapat menghapus Fail yang Dihapus .

Maksudnya, semua fail yang telah anda hapus di iPhone akan dihapus lagi oleh iMyFone dan tidak akan dapat dipulihkan lagi. Dengan begitu, anda boleh bernafas dengan lebih mudah dan tidak perlu risau lagi kerana fail anda telah dihapus dengan bersih dan selamat.

  • Memadam Semua Data

Sekiranya jenis ini sesuai untuk anda yang ingin memindahkan iPhone anda kepada orang lain. Sebelum anda memberikan atau menjual iPhone anda kepada orang lain, pastikan terlebih dahulu semua data terhapus sepenuhnya tanpa dapat dipulihkan. Dengan begitu, semua data pada iPhone anda tidak akan dapat dilihat oleh orang lain.

  • Mengeluarkan Fragmen Swasta

Biasanya, dalam aplikasi pihak ketiga terdapat serpihan dan jejak peribadi yang benar-benar dapat menyusup data privasi anda. Sekarang, untuk mengelakkan dan mencegah kebocoran privasi, iMyFone mempunyai ciri untuk menghapus fragmen dan jejak peribadi. Jadi, privasi anda dapat dijaga dengan selamat.

3. Padamkan Semua Data dalam Semua Aplikasi

Memadam Semua Data di Semua Media Sosial

Inilah yang mungkin anda perlukan, di mana menghapus semua sembang atau panggilan di media sosial tidak hanya klik hapus . Kenapa? Kerana ia tidak akan benar-benar menghapus sembang dan telefon yang ada di media sosial.

Dengan bantuan aplikasi iMyFone, anda boleh menghapus semua sembang dan telefon yang ada di media sosial, sama ada WhatsApp, Line, KiK, WeChat, Snapchat, Instagram, Facebook, Skype, dan bahkan sejarah penyemak imbas akan dihapus dengan mudah tanpa dapat kembali lagi.

4. Pengoptimum iOS

Pengoptimum iOS

Simpan yang terbaik pada akhirnya, jangan fikir iMyFone ini hanya dapat menghapus data kerana aplikasi ini juga dapat mengoptimumkan prestasi yang ada pada iPhone. Bagaimana boleh? Tentu anda boleh, kerana iMyFone akan menghapus sampah dan fail yang rosak yang tidak dapat diimbas oleh aplikasi lain.

Dengan membuangnya, ia pasti akan menjadikan prestasi iPhone lebih ringan dan boleh menjadi lebih optimum. Bagus lagi, iMyFone juga dapat menghapus fail sampah & temp dan menyahpasang untuk semua aplikasi. Sangat lengkap, bukan ?

Jadi, adakah anda masih bimbang tentang fail yang dapat dipulihkan dengan mudah oleh orang lain? Tidak perlu risau lagi, bukan ? Kerana iMyFone Umate Pro - Pemadam Data iPhone Terunggul siap menghapus semua data tanpa dapat dipulihkan lagi. Ia bahkan boleh digunakan untuk mengoptimumkan prestasi iPhone ! Ayuh, segera muat turun aplikasi di pautan ini.