Kategori: Harga Laptop 2016

10 Pilihan Laptop Berkualiti Murah pada tahun 2016

10 Pilihan Laptop Berkualiti Murah pada tahun 2016

Keperluan untuk komputer riba berkualiti murah menjadikan beberapa pengeluar komputer riba bersaing untuk menghasilkan notebook berkualiti tinggi dengan harga yang berpatutan. Komputer riba membawa spesifikasi yang cukup berbaloi walaupun harganya cukup murah.Dengan adanya komputer riba murah berkualiti tinggi ini, pengguna dengan anggaran rendah dapat memiliki komputer riba untuk menyokong aktiviti mereka.
10 Harga Laptop Terbaik 3 Juta pada tahun 2016

10 Harga Laptop Terbaik 3 Juta pada tahun 2016

Mempunyai anggaran 3 juta dan ingin mencari komputer riba dengan kualiti terbaik? Sudah tentu itu bukan perkara mustahil. Kerana terdapat beberapa jenama komputer riba bernilai 3 juta yang menawarkan spesifikasi yang cukup baik untuk dipilih.Ya, setelah pada artikel sebelumnya kami mengkaji harga terbaik dari 2 juta komputer riba, kali ini akan memberikan beberapa senarai 3 juta komputer riba dengan kualiti yang baik.
10 Laptop Harga 4 Juta Terbaik pada 2016

10 Laptop Harga 4 Juta Terbaik pada 2016

Walaupun pada zaman moden ini sudah ada telefon pintar atau tablet yang menawarkan kemudahan yang serupa dengan komputer riba dan PC, tetapi keberadaan komputer riba tidak dapat diganti. Komputer riba memudahkan semua kerja kita. Malah, komputer riba juga boleh digunakan untuk bermain permainan. Untuk memenuhi pelbagai keperluan ini, komputer riba bernilai 4 juta sudah cukup.
10 Harga Terbaik 2 Juta Laptop pada tahun 2016

10 Harga Terbaik 2 Juta Laptop pada tahun 2016

Mencari harga terbaik dari 2 juta komputer riba memang sukar. Namun, itu tidak bermakna anda tidak boleh mendapatkan komputer riba baru dengan harga sekitar 2 juta. Terdapat beberapa jenama komputer riba berkualiti dengan harga hanya 2 juta. Laptop ini menawarkan spesifikasi yang cukup lumayan walaupun harganya cukup berpatutan.