15 permainan kucing comel terbaik di Android

Mungkin kebanyakan orang akan memilih haiwan kucing sebagai haiwan peliharaan yang comel dan menggemaskan. Bermain dengan kucing sangat menggembirakan, terutamanya jika anda seorang pencinta haiwan berkaki empat yang comel. Namun, seiring dengan perkembangan dan kemajuan teknologi, anda tidak perlu memiliki kucing untuk bermain, cukup mainkan permainan kucing ini!

Permainan kucing di mana permainan yang mengambil tema haiwan kucing sebagai pelakon utama. Sudah tentu akan sangat menggembirakan bermain permainan yang mempunyai watak comel seperti kucing. Permainan bertema kucing ini dapat berupa kucing bercakap yang meniru suara kami, berpakaian kucing, bahkan permainan yang merawat kucing maya. Ingin tahu? Lihat ulasan berikut.

1. Tom Talking saya 2

Tom Talking 2 Saya

Permainan ini adalah versi terbaru My Talking Tom. Sudah tentu dalam versi terbaru ia mempunyai lebih banyak ciri dan permainannya lebih menarik. Berkata, My Talking Tom 2 dilengkapi dengan ciri-ciri di mana pemain boleh bergerak Tom di mana sahaja, bermain, dan membuang Tom ke dalam  bathup  untuk mandi.

Terdapat satu lagi ciri menarik yang tidak akan dijumpai pada versi pertama permainan, iaitu Tom mempunyai haiwan kesayangannya sendiri. Jadi, Tom boleh bertindak sebagai haiwan peliharaan maya anda dan juga dapat menjaga haiwan lain.

Walaupun dalam versi terbaru ini, Tom dapat merasa sakit, perhiasan dan mainan yang lebih banyak , hingga  permainan mini yang  lebih menarik. Ingin bermain permainan? Boleh dimuat turun  terus  di sini.

2. Tom Bercakap Saya

Tom Bercakap Saya

Bercakap dengan kucing dan kucing peliharaan akan mengikuti kata-kata anda adalah salah satu ciri unik yang ditawarkan oleh permainan kucing yang telah dimuat turun lebih dari 13 juta kali di PlayStore ini. My Talking Tom, permainan yang akan membuat anda marah kerana anda akan merasakan sensasi membesarkan kucing yang boleh bercakap.

Selain kepakarannya dalam mengikuti suara majikan, anda juga dapat memberinya nama mengikut cita rasa, memakai pakaian kucing, memandikannya, bahkan bermain dengan kucing maya My Talking Tom. Cukup unik dan juga menggemaskan bukan? Muat turun permainan di sini.

3. Angela saya yang bercakap

Angela saya yang bercakap

Setelah My Talking Tom, kucing jantan maya, kini hadir dengan versi wanita bernama My Talking Angela. Permainan kucing satu ini tidak jauh berbeza dengan My Talking Tom. Kucing maya Angela juga dilengkapi dengan ciri-ciri di mana anda boleh menjaga dan menjaga Angela.

Selain itu, Angela juga dapat meniru suara yang keluar dari mulut anda. Anda boleh walaupun berpakaian kucing maya Angela dalam pakaian dan juga pakaian seperti seorang wanita. Comel, lucu, dan juga permainan yang cukup menarik untuk dimainkan bukan? Anda boleh klik di sini untuk mendapatkan permainan, percuma!

4. Talking Tom Gold Run

Talking Tom Gold Run

Kucing permainan bertema satu ini dengan konsep bermain seperti Temple Run. Ya, anda akan mempermainkan kucing kucing Tom yang akan terus berlari mendapatkan emas di jalan raya.

Setiap emas yang anda ambil akan menjadi mata wang untuk anda. Semakin banyak emas yang anda dapat, semakin banyak mata yang anda dapat untuk  menaik taraf item  lain. Mari bermain permainan di sini.

5. Bercakap Tom Jetski 2

Bercakap Tom Jetski 2

Seperti namanya permainan, ini adalah versi kedua Talking Tom Jetski. Pada versi kedua, pilihan jet lebih banyak dan pelbagai. Tercatat, Talking Tom Jetski 2 mempunyai 25 jenis jetski yang boleh dipilih oleh pemain. Di samping itu, pemain juga boleh  menaik taraf  untuk jetskin, dengan syarat mereka mesti memenangi setiap perlawanan.

Bercakap mengenai perlawanan, tentu saja Talking Tom Jetski 2 mempunyai halangan, trek dan cabaran yang lebih menarik. Sebenarnya, Talking Tom Jetski 2 telah menyediakan 5  dunia  untuk melakukan pertandingan, iaitu  Angela's Beach Resort, Ben's Science Lab, Ginger's Sandcastle, Hank's Surf Shack , dan Tom's Treasure Island. Menarik dan lebih lengkap,  bukan ? Ayuh, main permainan di sini.

6. Berbual Tom Bubble Shooter

Bercakap Tom Bubble Shooter

Berlanjutan dan masih berkaitan dengan permainan My Talking Tom. Permainan kucing ini bukan permainan untuk menjaga kucing atau menggayakan kucing maya. Permainan ini, yang telah dimuat turun lebih dari 600,000 kali di PlayStore, menawarkan sesuatu yang berbeza dari My Talking Tom, walaupun masih menggunakan payung yang sama.

Talking Tom Bubble Shooter, permainan konsep untuk melawan musuh dengan menembak gelembung ke arah lawan anda. Setelah anda selesai dengan tentera lawan, pemain akan diminta untuk melawan bos dan tentu saja menghancurkannya. Adakah anda mahu mencubanya? Sekiranya ya, anda boleh klik di sini untuk memuat turunnya.

7. Kucing Nyan

Permainan kucing Nyan Cat

Permainan kucing seterusnya yang tidak kurang menarik dan lucu datang dengan nama Nyan Cat. Permainan ini adalah permainan konsep kucing pengembaraan. Anda hanya perlu mengumpulkan duit syiling dan kemudian menukarnya dengan barang yang diperlukan oleh kucing. Anda boleh menukar duit syiling dengan kuasa dalam bentuk minuman dan makanan.

Dan yang unik dari Nyan Cat adalah grafik dan animasi yang ditawarkan. Bukan animasi 3D dan tidak digambarkan sebagai kucing asli. Gambar yang ditawarkan itu lucu dan unik, hanya gambar biasa tetapi tetap menarik. Adakah anda ingin tahu? Cuba bermain permainan di sini.

8. Bubbu

Bubbu

Bubbu, kucing maya yang anda sedia membiak dengan hanya menggunakan telefon pintar Android. Kucing yang comel dan comel ini akan menjadi haiwan peliharaan maya yang terbaik dan unik. Anda pastinya sebagai majikan bertanggungjawab untuk menjaga dan memenuhi semua keperluan Bubbu.

Bubbu kucing yang indah akan sentiasa menunggu anda memberi makan, minum juga tempat perlindungan. Bukan hanya tentang makan dan minum, anda juga harus memandikannya. Kesihatan dan kebersihan Bubbu tetap menjadi salah satu perkara penting.

Sekiranya anda dan Bubbu bosan melakukan perkara yang sama, anda berdua boleh bermain dengan memanfaatkan ciri 30 permainan mini yang siap dimainkan pada bila-bila masa. Sekiranya anda berminat untuk mengekalkan Bubbu, anda boleh memuat turunnya terus di sini.

9. Restoran Bubbu

Restoran Bubbu

Meneruskan permainan Bubbu, kali ini Bubbu hadir sebagai pemilik restoran. Nah, konsep restoran dalam permainan ini adalah restoran haiwan. Jadi, pelanggan yang datang ke Restoran Bubbu adalah penguin, anjing, burung hantu dan haiwan comel lain. Di sini, pemain bertindak sebagai Bubbu yang menjadi pemilik dan memasak di restoran.

Sebagai pemilik, anda harus melayani pelanggan anda dengan baik. Dan sebagai tukang masak, pastikan hidangan anda sesuai dengan pesanan pelanggan. Menariknya, Restoran Bubbu mempunyai sejumlah menu yang pelbagai, seperti makanan Amerika, Mexico dan Jepun. Ingin bermain Bubbu Restaurant? Sila  muat turun  di sini.

10. Neko Atsume

Neko Atsume

Jangan memelihara kucing, bahkan tidak menggayakan kucing atau membuat kucing meniru suara majikan. Neko Atsume menawarkan permainan kucing yang lebih menarik dan unik. Anda hanya perlu menarik perhatian banyak kucing dengan pelbagai cara. Dalam permainan ini, terdapat pelbagai jenis peralatan yang dapat digunakan.

Bukan peralatan seperti ketika anda bermain permainan perang, tetapi anda harus menyediakan semua yang disukai kucing. Anda boleh menyediakan makanan, mainan, rumah kucing, dan lain-lain. Satu-satunya matlamat anda dalam bermain permainan ini adalah untuk menarik perhatian kucing untuk datang ke halaman rumah anda. Unik bukan? Muat turun permainan di sini.

11. Simulator Kucing

Simulator Kucing

Pernahkah anda terfikir betapa seronoknya menjadi kucing comel? Sekarang anda tidak perlu bersusah payah membayangkannya, mainkan permainan simulator kucing yang satu ini, Cat Simulator. Permainan ini hanya menyediakan ciri menarik seperti anda kucing sebenar. Anda berjalan seperti kucing, makan seperti kucing, malah berinteraksi dengan rakan kucing anda.

Permainan ini anda boleh bermain dalam talian dan bertemu pemain lain yang juga menjadi kucing. Di samping itu, terdapat pelbagai permainan mini yang boleh dimainkan oleh pemain. Anda juga boleh merakam ketika anda kucing, klik di sini untuk memuat turun permainan.

12. Kraf Kucing Simulator 3D

Kraf 3D Simulator Kucing

Masih dengan permainan simulator kucing. Kali ini permainan diberi nama dan dipanggil Kitten Cat Simulator 3D Craft. Permainan kucing ini yang telah dimuat turun hampir 200,000 kali di PlayStore menyajikan permainan di mana para pemain dapat merasakan keseronokan dan kegembiraan menjadi kucing.

Terdapat tiga cara bermain yang boleh dipilih iaitu bertahan, mod masa, dan juga mod bebas. Selain menghadirkan tiga permainan yang berbeza, anda juga dapat menikmati kemudahan animasi 3D dari permainan Kitten Cat Simulator 3D Craft ini, mahu? Klik di sini untuk memuat turun permainan.

13. Mimitos cat

Cat tiruan

Memelihara kucing maya tidaklah rumit dan rumit seperti menjaga kucing yang sebenar. Sekiranya anda lebih berminat untuk menjaga kucing maya, maka anda boleh memilih kucing Mimitos sebagai salah satu permainan membesarkan kucing melalui telefon bimbit Android yang juga paling menarik.

Anda dapat merasakan sensasi mempunyai kucing yang comel, comel dan comel. Kucing Mimitos menyediakan kucing jantan yang siap untuk anda rawat. Sudah tentu anda mesti membersihkan dan memandikannya secara berkala. Jangan lupa untuk memberinya makan juga. Anda juga boleh bermain bersama kucing maya gaya Mimitos, anda tahu? Muat turun di sini.

14. CatHotel

CatHotel

Bukan hanya manusia yang memerlukan kemudahan hotel, tetapi haiwan peliharaan seperti kucing juga harus dimanjakan dengan semua kemudahan terbaik seperti hotel bintang 5. Ya, permainan CatHotel adalah permainan yang akan menjadikan anda pemilik hotel untuk kucing yang comel dan menggemaskan.

Sudah tentu anda akan diminta dan ditugaskan untuk merawat dan melayani kucing yang datang berkunjung. Berkhidmat dengan sebaik mungkin, dari memberi makan, merawat kucing, memandikan dan membersihkan kucing, bahkan memerhatikan ketika kucing sibuk bermain. Unik dan menarik bukan? Klik di sini dan dapatkan permainan, percuma!

15. Bercakap Tom Pool

Bercakap Tom Pool

Walaupun permainan ini kelihatan sederhana tetapi permainan ini cukup ketagihan. Dalam permainan Talking Tom Pool ini, anda hanya perlu melakukan tiga perkara iaitu meluncur, melompat, dan memadankan kucing di kolam renang.

Di samping itu, Talking Tom Pool menyajikan pelbagai ciri menarik, mulai dari menggunakan  kuasa  dan anda juga boleh mendapatkan pelbagai jenis bonus jika anda mencapai skor tertinggi. Menarik,  bukan? Sekiranya anda berminat, anda boleh memuat turun permainan secara langsung di sini.

Comel, praktikal, dan masih menarik, itulah sepuluh ulasan permainan kucing terbaik yang disyorkan oleh Caris Signal. Anda juga ingin bermain salah satu permainan?