10 Permainan Ultraman Terbaik untuk dimainkan di Android

Selain permainan Kamen Rider, beberapa pembangun permainan Android kali ini mengembangkan dan membuat permainan Ultraman. Seperti yang anda ketahui, Ultraman sendiri adalah siri superhero dari Tanah Sakura, Jepun, di mana pahlawan berani melawan monster yang datang menyerang. Nah, ini dibungkus dalam 10 permainan Ultraman yang paling menarik.

Ya, pelbagai konsep permainan ditawarkan oleh beberapa pembangun permainan. Sudah tentu, sepuluh permainan ini akan menjadi ketagihan untuk dimainkan. Ingin tahu bagaimana dan apa permainan Ultraman yang paling menarik dan menarik untuk dimainkan di telefon Android? Cari jawapan anda dengan ulasan berikut.

1. Ultraman Rumble

Permainan Ultraman Rumble

Pencinta Ultraman tidak ketinggalan dalam permainan yang satu ini. Ultraman Rumble, permainan yang membawa para pemain bertarung dan bahkan melawan Ultraman yang asli seperti dalam filem dan siri Ultraman. Pelbagai ciri andalan dan unggul bahkan tidak luput dalam permainan Ultraman Rumble ini.

Anda boleh menikmati kemudahan di alat kawalan atau butang yang digunakan untuk memainkan Ultraman Rumble. Bagi para wira itu sendiri, pemain dapat meningkatkan kekuatan atau kekuatan untuk setiap wira. Malah untuk animasi grafik, Ultraman Rumble juga telah menghadirkan animasi 3D. Ingin bermain juga? Muat turun permainan di sini.

2. Ultraman Rumble2: Heroes Arena

Arena Pahlawan Ultraman Rumble2

Pertarungan antara Ultraman dan monster jahat tidak hanya disajikan dalam filem atau siri kisah Ultraman. Kali ini, Ultraman Rumble2: Heroes Arena, yang menghadirkan permainan tempur, juga merupakan pertarungan sengit antara Ultraman dan musuh-musuhnya. Menarik dan cukup ketagihan, permainan ini juga menampilkan ciri-ciri menarik.

Ultraman Rumble2: Heroes Arena mempunyai ciri di mana anda boleh berduel dengan rakan kongsi. jadi, dalam permainan ini, pemain boleh mempunyai persekutuan untuk berduel dan anda boleh memilih pakatan seperti yang anda mahukan. Tidak kurang, Ultraman Rumble2: Heroes Arena juga telah menyokong permainan dengan animasi 3D yang anda tahu. Mari memuat turun permainan dengan mengklik di sini.

3. Ultraman Battle Dalam Talian

Ultraman Battle Dalam Talian

Sekiranya anda tidak berminat bermain permainan duel secara langsung antara Ultraman dan musuhnya, maka anda boleh bermain permainan kad gaya RPG. Ya, Ultraman Battle Online menawarkan permainan kad di mana anda boleh menggunakan kuasa seperti dalam permainan RPG. Malah istilah yang digunakan adalah seperti dalam permainan RPG.

Bukan hanya menampilkan permainan kad yang unik dan menarik, malah Ultraman Battle Online menyiapkan beratus-ratus watak yang disesuaikan dalam kisah Ultraman yang sebenar. Anda juga dapat memilih pihak dalam pasukan anda untuk menentukan strategi agar permainan kad dapat dimenangi. Berminat untuk bermain? Klik di sini untuk memuat turunnya.

4. Ultraman Bros.

Ultraman Bros.

Kali ini permainan arcade juga menyumbang untuk memeriahkan permainan bertema superhero Ultraman. Anda boleh memanggil permainan ini Ultraman Bros. Permainan ini cukup ketagihan untuk dimainkan walaupun permainan ini tidak memaparkan grafik 3D. Namun, permainan ini sesuai untuk anda mainkan pada peranti Android.

Ultraman Bros., menyajikan pelbagai ciri hebat di mana pemain dapat mengalahkan musuh dalam permainan dengan lebih dari 50 Kemampuan Ultra. Sebagai tambahan, Ultraman Bros disokong dengan ciri di mana anda tidak bersendirian melawan monster, ada 7 saudara ultra yang bersedia membantu. Sekiranya berminat, terus klik di sini untuk memuat turunnya.

5. Ultraman Rumble3

Ultraman Rumble3

Setelah menghadiri versi pertama dan kedua, kini anda juga mesti mencuba Ultraman Rumble3. Dalam versi ketiga ini lebih mencabar dan lebih menarik lagi. Ultraman Rumble3 menyediakan mod permainan dengan pasukan lain. Di samping itu, anda juga dapat meningkatkan kemampuan  kemahiran  setiap ahli pasukan agar lebih kuat dalam menghadapi musuh. Ingin bermain permainan? Muat turun di sini.

6. Superhero Frost Man City Rescue: Permainan Ribut Salji

Permainan Superhero Frost Man City Rescue Snowstorm

Sekiranya permainan yang satu ini lebih unik, dengan konsep ultraman tetapi kekuatannya adalah ais. Kekuatannya tidak hanya unik, di Superhero Frost Man City Rescue: Snowstorm Game juga mempunyai misi yang pelbagai dan tentunya mencabar.

Sebabnya, di sini pemain mesti mengatasi kejahatan dan menyelamatkan bandar dari pelbagai ancaman. Boleh awak lakukannya? Sekiranya anda boleh, segera bermain di sini.

7. Ruang Robot Bros

Ruang Robot Bros

Terdapat lebih daripada 75 tahap yang siap menunggu pemain. Pada setiap tahap Robot Bros Space, ia mempunyai tahap kesukaran tersendiri dan membuat para pemain marah. Walaupun animasi yang dibawa tidak sama seperti Ultraman, tetapi Robot Bros Space masih sangat sesuai untuk anda coba.

Kerana, di Robot Bros Space terdapat 6 jenis robot yang mempunyai  keahlian  tersendiri. Yang menangis lagi, permainan ini siap memaparkan grafik animasi 3D moden. Jangan tanya mengenai  kesan bunyi,  kerana Robot Bros Space telah menyediakan yang terbaik sehingga permainan ini lebih menarik dan mencabar. Ayuh, main permainan di sini.

8. Ultraman VS Monster Adventure

Ultraman VS Monster Adventure

Ingin bermain permainan ultraman yang mencabar dengan memerangi monster jahat? Kemudian anda boleh memainkan permainan yang dibuat oleh  pembangun  Arziky Studio. Ultraman VS Monster Adventure, permainan yang mengundang pemain untuk mengalahkan semua raksasa yang mengganggu penduduk bandar.

Untuk melawan monster, pemain mesti tangkas menggunakan setiap  kemahiran yang  dimiliki oleh Ultraman. Kemahiran yang  dimiliki juga bervariasi, mulai dari meninju, menendang, mengeluarkan gerakan khusus, hingga jungkir balik. Oh ya,  dalam permainan ini pemain juga dapat menembak atau membekukan lawan dengan  gerakan beku !

9. Galaksi Pahlawan Ultra Power

Galaksi Wira Ultra Power

Power Ultra Hero Galaxies adalah permainan yang sangat sesuai dimainkan oleh kanak-kanak. Permainan ini bukan permainan  aksi  atau permainan yang memerlukan terhadap monster. Di Power Ultra Hero Galaxies sangat mudah, iaitu mengatur potongan teka-teki yang masih terkoyak.

Pada mulanya, pemain akan disajikan dengan gambar Ultraman. Kemudian, di bahagian bawah terdapat beberapa kepingan teka-teki. Potongan teka-teki mesti disusun mengikut gambar yang dipaparkan pada awalnya. Sekiranya anda berjaya menyelesaikan satu teka-teki maka anda boleh meneruskan teka-teki seterusnya. Permainan yang sangat baik untuk menajamkan ingatan anak-anak.

10. Kuiz Ultraman Tidak Rasmi

Kuiz Ultraman Tidak Rasmi

Mungkin nama permainan dapat diramalkan sekiranya Kuiz Ultraman Tidak Rasmi akan membuat pemain menjawab soalan. Jangan mengaku peminat Ultraman jika anda tidak dapat menjawab setiap kuis dalam permainan ini dengan betul!

Oh ya, permainan ini boleh dimainkan dengan segera di mana sahaja dan bila-bila masa. Sebabnya, permainan ini boleh dimainkan di luar talian. Yang penting, permainan ini juga diklasifikasikan sebagai sangat ringan dan tidak memakan banyak kapasiti, kerana permainan ini hanya berkapasiti 12MB! Muat turun permainan dengan segera di sini.

11. robot membunuh raksasa

robot membunuh raksasa

dalam permainan robot kill monster anda akan menemui permainan di mana grafik animasi yang ditawarkan tidak berkualiti 3D. Uniknya, robot membunuh monster menyediakan grafik untuk animasi kartun yang sebenarnya membawa sesuatu yang lebih comel tetapi tetap menarik. Permainan ini juga menunjukkan di mana OEM akan melawan monster.

Monster digambarkan seperti kartun dan cenderung membawa kelucuan di dalamnya. Tetapi jangan menjadi slaah, permainan ini sangat menarik di mana pemain akan dicabar dalam tahap dengan tahap kesukaran yang berbeza-beza. Sebenarnya, raksasa membunuh robot mendakwa bahawa permainan ini akan mencabar otak dan reaksi anda.

12. Pertempuran Ultraman

Pertempuran Ultraman

Bertemu lagi dengan permainan Ultraman yang menyajikan genre aksi dalam permainan. Sekarang Pertempuran Ultraman akan siap menarik perhatian anda ke pertempuran sengit. Galaksi diancam dengan berbagai monster jahat yang siap menyerang, sudah waktunya pahlawan, Ultraman, diperlukan untuk menyelamatkan galaksi.

Hancurkan dan jatuhkan raksasa. Tidak hanya mengatasi kejahatan yang dilakukan oleh raksasa, mengumpulkan koin dan membuka kunci watak baru menggunakan duit syiling. Tidak berpuas hati sehingga di sana, pemain juga dapat memperoleh skor tertinggi dan dengan serta-merta memberitahu semua rakan anda untuk melakukan perkongsian ke media sosial.

13. Pencarian Robot

pencarian robot

Permainan unik dan menarik dengan tema Ultraman kini hadir lagi dengan permainan pencarian robot. Permainan ini juga menyajikan permainan Ultraman dengan grafik kartun animasi. Ya, bukan animasi 3D tetapi masih menyeronokkan untuk dimainkan. Quest Robot menyiapkan permainan dengan banyak tugas untuk melawan monster.

Bukan tanpa tujuan, anda melumpuhkan musuh untuk menyelamatkan dunia. Itulah tugas pahlawan Ultraman. Pelbagai ciri tidak terpisah tertanam dalam pencarian robot. Anda dapat merasakan keseronokan pengembaraan yang menyenangkan dengan pelbagai tahap menarik.

14. Ott Superman pergi

Ottman Superman pergi

Kembali lagi dengan permainan yang lebih serius dengan watak animasi dari kisah Ultraman. Sekarang permainan Ott Superman go akan siap dimainkan oleh anda peminat Ultraman atau juga peminat permainan Android. Ott Superman go menawarkan permainan di mana anda harus melawan kejahatan yang ada di muka bumi.

Tugas dalam permainan Ultraman ini tidak jauh berbeza dengan permainan lain, menyelamatkan bumi. Monster dalam permainan juga berbeza-beza. Pemain boleh melawan dan menjatuhkan musuh seperti Black King, Bartan Star, Mo Chilong, dan musuh lain. Adakah anda bersedia untuk melawan mereka semua?

15. Lelaki Ultra Wira

Lelaki Lari Wira Ultra

Sesuai dengan nama permainan, di sini pemain mesti berlari untuk mendapatkan duit syiling. Anda mesti mengumpulkan sebanyak mungkin syiling supaya skornya juga lebih tinggi. Tetapi, untuk menjalankan sambil mengumpulkan duit syiling boleh dikatakan tidak mudah. Kerana, setiap kali anda berlari, anda akan menemui pelbagai rintangan. Jangan biarkan anda dilanda rintangan, ya!

Berikut ini adalah ulasan mengenai 15 permainan Ultraman yang paling menarik dan menarik untuk memainkan versi Caris Signal. Adakah terdapat sepuluh permainan yang ingin anda muat turun dan mainkan segera di telefon Android anda?