15 Permainan Sniper Terbaik dan Paling Menarik di Telefon Android

Permainan menembak tidak pernah abadi. Sudah 10 tahun permainan sniper masih menjadi idola. Beberapa permainan sniper popular yang dikenali sebagai permainan dalam talian terbaik adalah Counter Strike dan Point Blank.

Namun, permainan sniper tidak semestinya hanya permainan dalam talian di PC. Sebabnya, anda boleh bermain permainan serupa pada peranti Android anda. Berikut ini akan meninjau beberapa permainan sniper terbaik yang boleh anda mainkan pada peranti Android. Tidak hanya tersedia dalam talian, ada juga beberapa permainan luar talian yang dapat dimainkan di telefon pintar atau tablet Android.

1. Jungle Sniper Hunting 3D

Jungle Sniper Hunting 3D

Dalam permainan Snipper terbaik, kali ini disebut Jungle Sniper Hunting 3D. Permainan penembak tepat satu ini tidak akan membuat pemain menembak manusia tetapi anda harus menembak pelbagai jenis haiwan liar. Bermula cerita, pemain akan diposisikan sebagai seseorang yang suka memburu.

Kerana hobinya, dia pergi ke hutan untuk mencari haiwan liar. Sudah tentu pemain tidak akan dipersenjatai dengan tangan kosong, anda akan dilengkapi dengan senjata yang bagus untuk memburu. Selain itu, Jungle Sniper Hunting 3D juga menyediakan 8 tahap dengan tahap kesukaran yang berbeza.

Untuk grafik, Jungle Sniper Hunting 3D ini mempunyai animasi yang bagus. Jadi, adakah anda bersedia untuk memburu Jungle Sniper Hunting 3D? Tekan sini untuk muat turun.

2. Sniper Fury

Sniper Fury

Permainan pertempuran FPS ini memang sangat mengagumkan. Selain dapat dimuat turun secara percuma, Sniper Fury juga menawarkan paparan HD dengan grafik 3D yang cukup hebat. Terdapat 130 misi yang mesti diselesaikan semasa anda bermain permainan ini. Anda boleh mengumpulkan dan memilih senjata moden anda sendiri yang akan digunakan semasa bermain Sniper Fury.

Bukan hanya itu, permainan ini menjadi lebih menarik kerana memberikan cabaran PVP berbilang pemain. Anda boleh mencuri senjata dari pemain lain untuk mematahkan pertahanan mereka dalam mod PVP berbilang pemain. Kemudian, membina  yang kuat Skuad untuk mendapatkan harta yang telah diambil.

3. Hitman: Penembak tepat

Hitman: Penembak tepat

Hitman: Sniper adalah permainan yang dikembangkan dari filem Agen 47 Hitman skrin lebar. Rasakan pengalaman menjadi pembunuh senyap dalam permainan ini. Tingkatkan kemahiran anda dan atur pembunuhan yang tepat untuk sasaran anda.

Untuk merealisasikan semua itu, pemain akan dilengkapi dengan 17 senjata moden yang sangat unik. Satu perkara yang menjadikan Hitman: Sniper lebih menarik adalah papan pendahulu yang membuat anda termotivasi untuk meningkatkan skor untuk menjadi "pembunuh" terbaik terhadap pemain lain di dunia. Permainan sniper terbaik yang dikembangkan oleh SQUARE ENIX Ltd. ia berjaya mendapat penilaian 4.5 di Play Store.

4. Penembak Senapang 3D Sniper

Penembak Gun Sniper 3D

Mari bersenang-senang dengan Sniper 3D Gun Shooter. Ini adalah permainan sniper yang menyeronokkan dan boleh membuat anda ketagih. Jadilah penembak terbaik dan berjuang dalam perang global untuk memerangi jenayah. Permainan ini menawarkan ciri-ciri dalam bentuk grafik 3D dan animasi realistik yang cukup hebat.

Di samping itu, terdapat ratusan misi mendebarkan yang membuat anda tercabar untuk menyelesaikannya. Kawalan dalam permainan ini sangat mudah dan intuitif. Tugas anda adalah membersihkan 13 bandar yang telah dijajah oleh pengganas. Sniper 3D Gun Shooter telah dipasang 100 juta kali dan boleh dimuat turun secara percuma.

5. Operasi Penutup Sniper

Operasi Penutup Sniper

Permainan ini menjalankan misi, di mana anda akan dijadikan komandan untuk menyelesaikan misi. Dalam misinya, anda mesti melawan pengganas yang tidak stabil, anda mesti menyerang dengan sangat berhati-hati. Oleh itu, di sini, ketangkasan  penembak tepat  diperlukan. Di sini, anda boleh menjadi penembak tepat yang mesti menembak musuh dengan tepat.

Di samping itu, permainan ini akan lebih mencabar dengan menempatkan pemain di zon perang. Zon perang berbeza-beza, boleh berupa hutan, desa, sungai, dan banyak lagi. Nah, mengenai senjata, anda tidak perlu risau, kerana Operasi Penutup Sniper telah menyediakan senjata yang bagus  .

6. Penembak tepat Zombie Hunter

Penembak tepat Zombie Hunter

Sekiranya anda ingin mengalami penembak tepat dengan misi yang tegang, maka anda tidak boleh ketinggalan Zombie Hunter Sniper. Sebabnya, di sini musuh anda bukan orang yang hidup, tetapi zombie. Sebenarnya, zombi yang dipaparkan tidak sebilangan kecil dengan pelbagai jenis zombi dan menakutkan.

Tetapi bersabarlah, kerana anda dapat mengalahkan semua zombi dengan persenjataan lengkap. Anda boleh memilih senjata pilihan anda, dari senapang sniper, senapang serang, busur silang, bazooka hingga senapang mesin. Apa sahaja senjata, anda boleh  menaik taraf  untuk menjadikan senjata lebih  kuat. Ayuh, cuba bermain permainan!

7. Panggilan Mini: Sniper

Panggilan Mini Sniper

Pembentangan grafik dalam permainan Call of Mini: Sniper cukup menarik. Di sini anda tidak akan ditunjukkan grafik orang, tetapi lebih cenderung dengan grafik watak gaya kartun. Walaupun mempunyai watak gaya kartun, tetapi Call of Mini: Sniper tidak boleh dipandang rendah sebagai salah satu permainan sniper terbaik kami.

Kerana, Call of Mini: Sniper sangat menarik untuk dimainkan dengan pelbagai ciri menarik. Call of Mini: Sniper menceritakan sebuah syarikat yang ternyata mengembangkan zombie.

Di sini anda harus bertahan melawan zombi dengan pelbagai cara salah satunya adalah menjadi penembak tepat. Anda boleh bertahan melawan zombi? Main permainan secara langsung dengan mengklik di sini.

8. Lebuhraya Sniper Shooter

Penembak Sniper Lebuhraya

Banyak jenayah di bandar, tugas anda adalah untuk menghapuskan jenayah yang ada. Namun, anda harus melakukannya dengan kemas dan senyap, seperti  penembak tepat. Sebagai penembak tepat, anda mesti sentiasa berwaspada dan tepat dalam menembak. Sudah tentu persenjataan sangat diperlukan, jadi Highway Sniper Shooter telah menyediakan tembakan khas untuk  penembak tepat itu.

Selain dilengkapi dengan senjata, pemain juga dilengkapi dengan navigasi untuk menunjukkan arah. Jadi, kemudian akan ada misi, dan misi telah ditentukan oleh lokasinya. Seterusnya, pemain hanya perlu mengikuti navigasi yang ada. Sekiranya anda berjaya menyelesaikan misi, maka anda berhak mendapat markah tertinggi. Skor boleh ditukar untuk meningkatkan  senjata yang anda miliki.

9. Sniper Moden

Anda pasti setuju jika Modern Sniper berada dalam senarai permainan sniper terbaik. Permainan menembak ini mempunyai grafik 3D berkualiti HD yang kelihatan sangat realistik. Sebagai pemain, anda akan dibawa ke kawasan yang mempunyai kadar jenayah yang tinggi.

Namun, usaha anda dalam menembak lawan tidak semudah yang anda bayangkan. Kerana, ada serangan dan pembunuh berbahaya yang secara senyap-senyap dapat menghabisi anda. Tugas anda sebagai pemain adalah menyelesaikan 50 cabaran yang terdapat dalam Modern Sniper.

10. Sniper Shooter Percuma

Sniper Shooter Percuma

Mencari permainan penembak tepat yang boleh dimainkan di luar talian tanpa sambungan internet? Sniper Shooter Free nampaknya menjadi pilihan yang tepat. Permainan sniper percuma ini boleh anda dapatkan di Play Store. Kawalan yang mudah dan grafik 3D menjadi tarikan utama permainan ini.

Bukan hanya itu, Sniper Shooter Free disertakan dengan pelbagai senario dan sasaran. Terdapat 13 tahap yang boleh anda selesaikan dalam permainan ini. Ingin bermain Sniper Shooter Free pada telefon pintar atau tablet anda? Itu terpulang kepada anda kerana permainan yang dikembangkan oleh Fun Games For Free serasi dengan kedua-duanya.

Selain 10 permainan sniper terbaik yang dibincangkan di atas, ia juga mempunyai beberapa cadangan permainan sniper Android yang lain. Permainan yang disyorkan berikut tidak kurang menarik dengan sepuluh permainan di atas. Berikut adalah senarai lengkap:

11. Komando Garis Depan

Komando Garis Depan

Dalam permainan ini, anda adalah komando yang memberontak dari diktator yang kejam. Anda mesti menggunakan kemahiran khas untuk bertahan dari serangan tentera musuh dan membalas dendam tentera yang jatuh.

Frontline Commando adalah permainan 3D dengan kawalan yang tepat. Menyelesaikan misi dalam permainan ini tidak mudah, tetapi anda mendapat sokongan senjata yang tidak kurang mematikan. Frontline Commando boleh dipasang secara percuma, tetapi anda juga boleh membeli item tambahan dalam permainan ini dengan wang sebenar.

12. Sniper Tentera

Sniper Tentera

Ubah telefon atau tablet Android anda menjadi medan perang yang memerlukan anda untuk melawan musuh. Di Army Sniper, anda akan berubah menjadi penembak tepat untuk memerangi keganasan. Permainan ini hadir untuk menjadi permainan penembak tepat yang lebih menarik daripada sebelumnya.

Dengan menggabungkan jalan cerita bertemakan aksi yang sedikit mencengkam, Army Sniper juga menawarkan kepuasan pengambilan gambar yang tepat. Terdapat 3 tahap kesukaran yang berbeza dalam permainan ini, yang mudah, normal dan sukar. Army Sniper telah dipasang sekitar 50 juta kali oleh pengguna Android melalui Play Store.

13. Menembak Sniper Gunung 3D

Menembak Sniper Gunung

Ingin merasakan pengalaman menjadi penembak kepala di atas gunung? Anda boleh mula memasang Mountain Sniper Shooting 3D. Cabaran dalam permainan ini adalah musuh bersembunyi di pergunungan ais yang luas dan peluru terhad. Oleh itu, anda mesti menggunakan senjata anda dengan sangat bijak.

Anda akan mensasarkan musuh menggunakan AK-47. Pistol yang anda gunakan akan dimuat semula secara automatik. Mountain Sniper Shooting 3D adalah permainan sniper yang telah dipasang 50 juta kali.

14. Pemburu Rusa 2018

Pemburu Rusa 2016

Sebelum menembak musuh anda, mungkin anda harus belajar memburu dengan menembak rusa terlebih dahulu. Deer Hunter 2018 adalah permainan sniper yang mengundang anda untuk memburu rusa.

Tidak perlu takut bahawa musuh diam-diam mengejar anda kerana di sini anda hanya akan berlatih menembak. Tetapi, tentu saja, setiap tangkapan tajam anda akan menghasilkan ganjaran yang dapat membawa anda ke puncak papan pendahulu permainan ini.

15. Penembak tepat Polis 2017 Dimuat Semula

Penembak Tembak Polis 2017 Dimuat Semula

Adakah anda ingin merasa sebagai penembak tepat polis? Nah, permainan Reloaded Polis Sniper 2017 ini dapat menjadikan anda sebagai salah seorang polis penembak tepat. Permainan ini yang dibuat oleh  pembangun  The Game Storm Studio akan menempatkan pemain sebagai pegawai polis yang mempunyai misi tertentu.

Sudah tentu misinya adalah untuk menghancurkan gerakan jenayah. Di sini anda akan membawa Sniper untuk membunuh penjenayah dari kejauhan. Anda akan mendedahkan jenayah dan semua kegiatan jenayah di bandar. Bersedia untuk menjadi penembak tepat polis dalam Polis Sniper 2017 Reloaded? Dapatkan permainan dengan segera dengan mengklik di sini.

Koleksi permainan sniper terbaik untuk Android ini menawarkan pengalaman menembak pada telefon pintar atau tablet. Jadi, bermain permainan sniper tidak perlu melalui PC. Sekiranya anda mempunyai cadangan mengenai permainan sniper Android lain yang mesti anda mainkan, sila tulis cadangan anda di ruangan komen.