15 Permainan Luar Talian Terbaik di Android yang Tidak Memerlukan Internet

Buat masa ini tidak sedikit permainan Android yang memerlukan sambungan internet ketika dimainkan. Itu mungkin tidak menjadi masalah jika anda berada di rumah.

Tetapi bagaimana jika anda bercuti di luar bandar, naik gunung, dan ke tempat lain yang sukar mendapat sambungan internet? Ini tentunya sangat mengecewakan, terutama jika anda memerlukan hiburan dari permainan.

1. Subway Surfer

Subway Surfer

Subway Surfer adalah permainan arked yang boleh dimainkan di luar talian. Kerana ia menyeronokkan dan mencabar, permainan ini telah menjadi salah satu permainan kegemaran editor untuk dilewatkan.

Di sini pemain akan melakonkan watak yang dikejar oleh pemeriksa pemarah dan anjingnya. Dia mesti berlari secepat mungkin di lorong kereta bawah tanah dan dapat mengelakkan kereta api yang akan datang. Sekiranya tidak, pemeriksa akan menangkap dan permainan selesai.

Beberapa ciri yang ditawarkan oleh permainan ini termasuk grafik HD yang berwarna-warni dan terang, melayari dengan Hoverboard, melakukan gerakan akrobatik dengan cepat, dan lain-lain.

Kerana popularitinya, Subway Surfer telah dimuat turun lebih dari 1 bilion kali di Play Store dengan penilaian yang baik. Sekiranya anda belum mencubanya, dapatkan permainannya segera di sini.

2. Kuil Larian 2

Larian Kuil 2

Pemain Android mesti biasa dengan permainan yang satu ini. Temple Run 2 adalah permainan larian tanpa henti yang mengharuskan anda berlari, berpusing dan melompat sehingga anda sampai ke garisan penamat.

Sekiranya anda terlambat membelok atau melompat, maka monyet jahat yang mengejar anda akan semakin dekat. Sekiranya anda membuat kesilapan lagi, maka mereka bersedia untuk menerkam anda. Walaupun cara bermainnya cukup mudah, tetapi anda mesti sentiasa fokus dan juga pandai bermain.

3. Tsunami Zombie

Tsunami Zombie

Tidak seperti zombi yang biasanya ditunjukkan dalam filem, zombie dalam permainan Zombie Tsunami ini kelihatan lucu dan tidak menakutkan. Lalu bagaimana permainan ini berfungsi?

Zombie Tsunami mengajak pemain menyerang kota dengan gerombolan zombi, mengubah pejalan kaki menjadi zombi dan mencipta gerombolan terbesar. Mereka juga boleh mencabar rakan mereka untuk berlumba gila dengan memusnahkan semua yang ada di trek.

Dengan sejumlah ciri menarik, permainan Zombie Tsunami telah dimainkan oleh lebih dari 200 juta pemain dari seluruh dunia. Sekiranya anda ingin menyertai pemain lain, segera muat turun permainan di sini.

4. Raja Ludo

Raja Ludo

Ludo King adalah permainan di mana anda mesti mengumpulkan dadu pada titik tertentu. Namun, anda bukan sekadar mengumpulkan dadu. Sebabnya, anda mesti mengeluarkan dadu dari  rumahnya  untuk kemudian berjalan di sekitar papan dan memasuki titik tertentu.

Ia mungkin senang dimainkan. Ya, Ludo King memang permainan yang sangat mudah tetapi akan sangat menggembirakan jika anda bermain dengan rakan-rakan. Salah satu permainan luar talian Android terbaik menawarkan kemudahan berbilang pemain sehingga 4 orang.

Anda hanya perlu menggunakan satu telefon bimbit untuk bermain Ludo King dengan rakan-rakan. Hati-hati dadu anda akan kembali ke  rumahnya  ketika dadu lawan anda menabrak dadu anda. Tertarik dan mahu bermain Ludo King bersama rakan-rakan? Cukup dapatkan Ludo King di sini secara percuma.

5. Helix Jump

Helix Jump

Inilah salah satu permainan yang popular tanpa perlu disambungkan ke internet, Helix Jump. Permainan ini cukup menyeronokkan untuk dimainkan, kerana anda hanya perlu membuat bola turun terus ke bawah. Sengat senang dan sederhana, ya?

Tapi, Helix Jump ini dijamin membuat para pemain teruja kerana tentunya ada cabaran. Kerana, setiap bola terus jatuh dan jatuh, akan selalu ada blok dari berbagai warna yang akan membuat balon itu meletup! Anda harus mengelakkan blok yang mempunyai warna yang berbeza. Boleh buat? Ayuh, bermain permainan di sini.

6. Tiles Hop: EDM Rush!

Jubin Hop

Ini adalah permainan muzik yang dipilih oleh editor yang boleh dimainkan di luar talian. Permainan ini menggabungkan permainan pantas, dan irama muzik berkualiti tinggi seperti gendang, piano atau gitar. Di sini pemain akan dijemput untuk melakukan lompatan sebanyak mungkin untuk mencapai skor tinggi.

Untuk memainkannya, cukup dengarkan muzik dan gunakan refleks muzik untuk menyeret bola ke kiri atau ke kanan untuk memandu bola dari jubin ke jubin. Singkatnya, buat bola melompat dan cuba untuk tidak jatuh dari jubin. Kemudian ikuti irama dan jangan terlepas jalan untuk melambung bola.

Beberapa ciri yang ditawarkan oleh permainan Tiles Hop: EDM Rush! termasuk 30+ pilihan lagu yang menyeronokkan, 20+ latar belakang yang berbeza, 10+ pilihan bola langit, dan sebagainya. Untuk memainkannya, muat turun permainan pertama di sini.

7. Otak Keluar - Bolehkah anda mengatasinya?

Brain Out - Bolehkah anda mengatasinya

Sekiranya anda menyukai permainan teka-teki yang menajamkan otak, cubalah bermain permainan Brain Out - Bolehkah anda meneruskannya ?. Permainan ini telah dimuat turun lebih dari 100 juta kali di Play Store dengan penilaian yang baik.

Brain Out menyediakan pelbagai teka-teki yang menguji minda. Permainan ini menilai kemampuan berfikir logik, refleks, ketepatan, ingatan dan kreativiti pemain. Pemain mesti menjawab setiap teka-teki dengan cara yang tidak biasa untuk mengelakkan kecurangan.

Brain Out - Bolehkah anda mengatasinya? boleh dimainkan di luar talian. Sekiranya pemain sukar menjawab, permainan ini menawarkan sejumlah bantuan yang boleh dibeli atau diperoleh secara percuma. Permainan yang menarik dan mencabar ini boleh dimuat turun di sini.

8. Glow Hoki

Glow Hockey 2 adalah permainan luar talian android terbaik

Glow Hockey adalah salah satu permainan 2 pemain yang paling menyeronokkan untuk dimainkan di telefon Android. Selain dapat dimainkan oleh dua orang, permainan ini juga menawarkan kelebihan sebagai permainan luar talian. Oleh itu, untuk bermain Glow Hockey ini, anda tidak perlu bergantung pada sambungan internet.

Permainan ini cukup mudah, anda harus memasukkan hoki ke gawang lawan. Sekiranya anda berjaya, anda boleh muncul sebagai pemenang. Untuk bermain dengan rakan, anda boleh menggunakan telefon bimbit yang sama. Anda boleh memutar telefon bimbit dengan rakan anda semasa bermain. Nah, anda berminat untuk memainkannya? Sekiranya berminat, anda boleh memuat turun permainan secara langsung dengan mengklik di sini.

9. Pancing

Mata kail

Bagi mereka yang mempunyai banyak masa lapang, Fishing Hook adalah permainan yang patut dicuba. Ini adalah permainan memancing bagi mereka yang ingin menikmati pengalaman memancing yang sebenar. Permainan ini dapat dinikmati tanpa menggunakan data kerana tidak memerlukan sambungan rangkaian.

Cara memancing di Kail Memancing cukup mudah. Sekiranya anda menarik butang, ini bermaksud memotong ikan dan membawanya kepada anda. Sekiranya anda menekan pin dengan alat ukur ketegangan, anda boleh mengurangkan jarak antara ikan.

Sementara itu, jika anda melepaskan ikan pencabar, anda boleh menangkap ikan penantang yang lebih kuat dan lebih mahal pada masa akan datang. Cukup menarik, bukan? Sekiranya anda ingin mencobanya, segera muat turun permainan Fishing Hook di sini.

10. Perompak Bob

Bob Rompakan

Dalam permainan ini, anda akan bermain Bob, pencuri miskin yang bermaksud mengubah cara hidupnya. Bob akan dipaksa untuk mengambil beberapa pekerjaan terakhir sebelum dia dibenarkan meninggalkan kehidupan jenayah.

Untuk melakukan aksi tersebut, Bob harus menyelinap melewati penjaga keamanan, penduduk, dan anjing grey yang sedang tidur ketika dia pulih barang rampasan di setiap panggung. Nasib baik dia dapat menggunakan kemahiran seperti ninja untuk bersembunyi dalam beberapa tekanan yang ketat dan mengelakkan pengesanan.

Sekiranya anda ingin menceburkan diri dalam jalan cerita lucu yang menampilkan animasi lucu, skrip yang menyeronokkan, dan kisah yang benar-benar berputar, Robbery Bob patut dimainkan. Sekiranya berminat, muat turun permainan di sini.

11. Bola Stack

Bola Tumpukan

Sekiranya anda ingin bermain permainan  luar talian yang  menarik dan ketagihan, maka anda harus mencuba permainan ini dari AI GAMES FZ. Kerana, Stack Ball mempunyai konsep bermain yang sederhana. Anda hanya perlu menghempas bola ke arah blok berputar. Walau bagaimanapun, anda mungkin tidak memukul blok dengan warna yang berbeza. Sekiranya anda memukul balok yang berbeza, ia akan dinyatakan gagal. Boleh buat?

12. Selamatkan Gadis itu

Selamatkan gadis itu

Seperti namanya, dalam permainan ini anda akan diminta untuk menyelamatkan seorang wanita dari pengejaran penjenayah. Namun, ini bukan permainan aksi, tetapi permainan teka-teki rumit yang memerlukan kemahiran berfikir cerdas untuk diselesaikan.

Setiap tahap dalam permainan ini akan memberi anda senario di mana anda harus menggunakan IQ dan kecerdasan untuk menyelesaikannya. Selesaikan cabaran lucu dengan betul dan wanita itu akan selamat. Sekiranya ia salah, maka ia tidak akan berakhir dengan baik untuknya.

Setakat ini permainan Save The Girl telah dimuat turun lebih daripada 50 juta kali di Play Store. Sekiranya anda ingin cuba menyelamatkan wanita itu dengan menggunakan kepintaran, segera mainkan permainan ini dengan memuat turunnya di sini.

13. Smart TTS 2020

Smart TTS 2019

Sekiranya anda biasa memainkan teka-teki rahang di majalah, surat khabar atau surat khabar, sekarang anda boleh memainkannya di telefon Android anda. Kehadiran permainan Smart 2020 TTS pasti dapat menghilangkan kebosanan anda dalam sekelip mata, terutamanya permainan ini tidak memerlukan akses internet.

Untuk cara bermain sama seperti TTS secara umum. Anda hanya perlu menjawab soalan ke sisi atau memanjang. Sekiranya demikian, anda boleh beralih ke soalan lain. Tetapi jika jawapannya salah, anda boleh memilih ciri "bantuan".

14. Hello Stars

Hello Bintang

Permainan ini juga boleh dimainkan tanpa perlu menyambung ke rangkaian internet, Hello Stars. Ini adalah permainan sederhana di mana pemain hanya perlu menarik garisan untuk menggulung bola. Bukan hanya bergolek, kerana bola yang digulung mesti menangkap bintang. Jangan biarkan bola berpusing ke arah yang salah! Muat turun permainan di sini.

15. Raja Ular & Tangga

Raja Ular & Tangga

Bermain permainan ular dan tangga memang sangat menggembirakan. Terutama jika anda bermain dengan rakan atau keluarga. Nah, sekarang anda tidak perlu bersusah payah membawa papan tangga ular untuk bermain. Cukup dengan memuat turun permainan Snakes & Ladders King di PlayStore, anda boleh bermain ular dan tangga bersama rakan.

Permainan Snakes & Ladders King tidak jauh berbeza dengan permainan ular dan tangga secara umum. Anda hanya perlu menggulung dadu dan mengikut bilangan dadu yang keluar.

Snakes & Ladders King juga menyediakan ciri  berbilang pemain  yang membolehkan anda bermain dengan rakan. Kelebihan lain iaitu Snakes & Ladders King boleh dimainkan di luar talian yang anda tahu. Mari bermain Snakes & Ladders King di sini.

Sekarang itulah koleksi permainan luar talian Android terbaik hari ini yang boleh anda mainkan tanpa sambungan internet. Sebenarnya terdapat banyak tajuk permainan lain yang layak masuk dalam senarai ini. Sekiranya anda mempunyai permainan Android tanpa sambungan internet yang lain, anjurkan kami melalui ruangan komen di bawah.