15 Permainan Biliar Kolam Renang Terbaik untuk Android

Kini anda boleh bermain permainan bola sodok atau biliar melalui peranti Android anda. Betul, permainan biliar ini beredar di Android, malah banyak. Tetapi, di antara banyak permainan, sekurang-kurangnya anda mempunyai beberapa permainan biliar di Android yang tidak boleh dilewatkan.

Beberapa permainan ini boleh dikatakan permainan bola poket terbaik dan tentu saja percuma. Selain percuma, sebahagian daripadanya juga boleh dimainkan tanpa menggunakan internet yang anda tahu. Apa permainan biliard kolam? Teruskan membaca artikel ini hingga akhir!

1. 8 Bola Kolam

8 Bola kolam

Miniclip.com adalah pembangun di belakang permainan yang mendapat penarafan yang baik (4.5) daripada lebih daripada dua juta pengguna di Androd. Adalah wajar bahawa permainan ini mendapat penilaian yang baik. Kerana permainan yang ditawarkan cukup menarik walaupun permainan yang dipersembahkan hanyalah mod biliar 8 bola.

Perkara yang menjadikan permainan ini popular mungkin adalah kerana ia lebih kompetitif daripada permainan biliar lain yang serupa. Anda boleh bermain 1-vs-1 atau kejohanan. Persaingan seperti ini menjadikan permainan ini kelihatan digalakkan.

Permainan bola poket ini juga menghadiahkan duit syiling. Anda yang menang dari permainan boleh mendapatkan duit syiling. Duit syiling ini boleh anda gunakan untuk membeli barang atau mencabar pemain berpangkat tinggi.

Apa yang agak malang adalah ukuran permainan ini yang mencapai 54MB. Tidak terlalu besar malah jika dibandingkan dengan permainan biliar lain dengan grafik yang serupa dengan permainan ini, ukurannya boleh dikatakan cukup besar. Tetapi itu bukan masalah besar. Anda yang berminat dengan permainan ini, boleh memuat turunnya secara langsung di pautan ini.

2. Pooking - Bandar Billiard

kolam 8 bandar

Permainan ini hanya menyediakan mod  pemain tunggal. Walaupun begitu, Pooking - Billiards City masih menyajikan permainan yang menarik dan juga cukup mencabar bagi mana-mana pemain. Dalam ciri-cirinya, Pooking - Billiards City menawarkan paparan grafik 3D dengan kawalan permainan yang mudah. Jadi, anda dapat memahami cara bermain Pooking - Billiards City dengan mudah. Ingin mencuba bermain?

3. Kolam Biliar Pro

pro biliard kolam

Pool Billiards Pro adalah permainan Android yang menjadikan bola poke menjadi lebih menyeronokkan. Permainan ini menawarkan permainan biliar dengan pemandangan bola 3D. Permainan yang dipersembahkan juga menarik, iaitu permainan 8 ball pool dan 9 ball pool game.

Anda boleh memilih mod Cabaran dengan had masa dua minit. Sekiranya anda tidak ingin terikat dengan peraturan, anda dapat memainkan mod Straight Pool Game. Terdapat juga mod versus yang membolehkan anda memainkan kedua-duanya, baik dengan komputer dan pemain lain. Terdapat juga mod Arcade yang membolehkan anda bermain hingga 180 tahap lebih.

Secara keseluruhan, permainan ini dapat anda pilih sebagai alternatif untuk bermain biliar. Anda akan menikmati permainan ini dan melupakan masa. Permainan ini sangat mengasyikkan. Lebih-lebih lagi, nama TerrainDroid sebagai pembangun permainan ini tidak perlu meragukan reputasinya dalam mempersembahkan permainan yang menarik. Anda hanya memuat turun permainan dengan ukuran 6.9 MB di Google Play Store melalui pautan ini.

4. Bola Kolam 3D

Bola kolam 3d

3D Pool Ball adalah permainan biliar yang menyajikan grafik 3D moden. Selain menyukai grafik 3Dnya, 3D Pool Ball juga mempunyai pelbagai ciri yang menjadikan permainan lebih seronok dan mengasyikkan. Dalam permainan, 3D Pool Ball menawarkan permainan 1-on-1. Dengan mod permainan 1-ke-1 ini, anda akan melawan komputer.

Namun, jika anda merasa bosan dengan komputer maka anda boleh melawan pemain lain. Kerana, 3D Pool Ball sudah mempunyai ciri  berbilang pemain  yang dapat dimainkan secara dalam talian. Untuk mod permainan  berbilang pemain,  3D Pool Ball dapat memuatkan 8 hingga 9 pemain. Jadi, anda boleh melawan biliar yang lebih menarik bukan? Muat turun Bola Kolam 3D di sini.

5. Snooker Biliar 3D Break Pool

rehat kolam renang biliar 3d snooker carrom

Permainan ini menawarkan permainan bola poke yang lengkap. Anda bukan sahaja bermain biliar tetapi anda juga dapat memainkan variasi seperti Snooker, Crokinole, dan Carrom. Anda boleh bermain dengan empat tahap kesukaran. Permainan ini dipersembahkan sesungguhnya mungkin, terutama dengan paparan 3D yang cukup memanjakan mata.

Semasa bermain, anda boleh menukar sudut pandangan dengan mudah sehingga memudahkan anda memasukkan bola ke dalamnya. Permainan ini juga akan menyajikan sudut pandang yang dapat membantu anda mencari tembakan yang tepat dan menganggarkan di mana bola akan jatuh.

Permainan dengan sokongan banyak bahasa pasti tidak membosankan anda. Sebabnya, anda bukan sahaja bermain 8-Ball Pool dan 9-Ball Pool, tetapi anda juga boleh bermain 7-Ball Pool dan 3-Ball Pool. Terdapat juga mod seperti Rotation Pool (61), biliar 4-Ball, Biliar Tiga-bantal, Biliar satu-bantal dan banyak lagi.

Secara keseluruhan, anda boleh mengatakan permainan ini sebagai permainan biliar yang sesuai untuk anda, peminat kolam dengan mod permainan lengkap. Anda boleh memuat turun permainan ini dari Kinetic Bytes di sini.

6. Kolam Mania

mania kolam

Walaupun biliard adalah permainan yang hanya sesuai untuk orang dewasa, kanak-kanak juga akan menyukai Pool Mania, yang menawarkan ratusan tingkat. Berbekalkan grafik 3D yang cukup menakjubkan, anda akan merasakan sensasi bermain biliar seperti yang asli.

Permainan ini sangat mudah dimainkan, tetapi itu tidak bermaksud permainan ini tidak mencabar,  anda tahu ! Terdapat sekurang-kurangnya 120 tahap dalam mod  arked dan setiap tahap mempunyai skor maksimum 3 bintang. Terdapat juga mod  challange yang boleh anda mainkan di mana anda mesti mendapat markah sebanyak mungkin sebelum masa habis.

Permainan ini boleh dimainkan secara percuma dan tidak mengandungi iklan  pop-up yang boleh mengganggu keselesaan bermain. Adakah anda berminat dengan permainan biliard ini? Sekiranya ya, sila muat turun di sini.

7. Pro Kolam 2020

kolam pro 2020

Pro Pool 2018 adalah pilihan permainan biliard maya yang boleh anda mainkan pada peranti Android. Tidak jauh berbeza dengan permainan biliard lain, Pro Pool 2018 juga menawarkan permainan bola biliar yang menyeronokkan dengan semua ciri.

Dalam permainan Pro Pool 2018 ini, pemain boleh bermain  berbilang pemain  melalui sambungan internet. Anda akan menentang pemain Pro Pool 2017 di seluruh dunia. Sekiranya anda tidak mahu bermain  berbilang pemain, permainan  Pro Pool 2018 ini menawarkan mod permainan melawan komputer.

Mod main dengan komputer anda boleh bermain hingga tahap 5. Pada setiap tahap juga mempunyai tahap kesukaran tersendiri. Bukan hanya itu, malah Pro Pool 2018 juga menyajikan pilihan jenis biliar seperti 8 bola AS, 9 bola AS, atau 10 bola AS. Yang mana anda mahu pilih? Pilih jenis secara langsung dengan memuat turun Pro Pool 2018 di sini.

8. Kings of Pool - 8 Kolam dalam talian

raja kolam

Kings of Pool adalah permainan biliar yang boleh anda mainkan menggunakan sambungan internet. Permainan ini yang dikembangkan oleh  pembangun  Uken Games akan membawa pemain menjadi sensasi bermain yang menyeronokkan dan menyeronokkan. Dalam permainannya, Kings of Pool menawarkan permainan biliar klasik dengan 8 bola.

Di sini, anda boleh bertarung dan bertarung di papan biliar dengan pemain Kings of Pool di seluruh dunia. Anda juga boleh membuat  kelab  khas sebagai  pesta  untuk melawan biliar dengan pemain lain.

Bukan hanya itu, Kings of Pool juga menyediakan ciri  sembang. Jadi, anda tidak akan bosan hanya bermain dan boleh berbual dengan rakan pemain lain. Mahu main? Muat turun di sini.

9. Kolam bola dalam talian percuma 8 bola biliar saya

biliard saya di luar talian kolam 8 bola percuma

Walaupun masih agak baru berbanding permainan serupa yang lain, Hot! 8 Pool Online Free Pool Game 2019 berjaya mencuri hati pengguna Android. Anda hanya perlu menumpukan perhatian untuk bermain permainan yang kelihatan sangat sederhana ini. Permainan ini berjaya mendapat penilaian 4.0. Ini adalah permulaan yang baik untuk aplikasi permainan baru. Di samping itu, anda boleh mendapatkan permainan ini secara percuma di Google Play Store.

Bermain permainan ini akan membuatkan anda berasa seperti bermain biliar secara sebenar . Permainan ini boleh dimuat turun secara percuma di Google Play Store. Sehingga kini, Panas! 8 Ball Online Free Pool Game 2019 telah dipasang lebih kurang 30 ribu kali oleh pengguna Android. Anda juga boleh mendapatkan permainan Biliar 2018 dengan mengklik di sini.

10. Jumlah Snooker

jumlah snuker

Sekiranya anda mencari permainan kolam yang sederhana dan tidak berpetualang, Total Snooker juga cukup menarik untuk dilihat. Anda boleh bermain  dalam talian dalam mod kejohanan untuk mengetahui siapa yang terbaik di antara semua pemain.

Anda juga boleh  menjadi hos kepada  satu  perlawanan persahabatan dengan menjemput kawan-kawan anda ke dalam permainan. Pandangan  overhead permainan ini juga dapat dilaksanakan dengan baik dan menjadikannya kelihatan sederhana sambil tetap mengutamakan  fizik yang realistik. Dapatkan Total Snooker pada pautan ini.

11. 9 Bola Kolam

Kolam Bola 9

Seperti namanya, permainan ini hanya menyediakan mod bermain biliar dengan 9 bola. Walaupun hanya menampilkan satu jenis, tetapi 9 Ball Pool sudah memiliki animasi grafik yang cukup bagus menggunakan 3D.

Bukan hanya animasi, bahkan cabaran dalam permainan ini sangat bervariasi. Perhatikan, 9 Ball Pool mempunyai lebih dari 120 level yang dapat anda mainkan. Bolehkah anda menaklukkan setiap peringkat? Buktikan di sini.

12. Real Pool 3D - Permainan Hot 8 Ball And Snooker 2019

Realpool 3D

Selain paparan grafik 3D yang menawan dan realistik, Real Pool 3D benar-benar menawarkan pelbagai mod permainan. Contohnya ada Percubaan Masa di mana anda harus memasukkan bola sebanyak mungkin dalam 4 minit. Kemudian ada mod Matrix yang menerapkan sistem tambah-tolak berdasarkan nombor bola.

Sama ada bermain melawan CPU atau bergantian dengan rakan-rakan, permainan ini benar-benar menawarkan pengalaman biliar yang  luar biasa . Terdapat juga dua varian perspektif yang boleh dipilih dari atas atau dari sudut pandang pemain. Main permainan Real Pool 3D dengan mengklik pautan ini!

13. Pool Stars - Permainan berbilang pemain dalam talian 3D

bintang kolam

Ingin bermain  dalam talian atau  luar talian , Pool Stars yang membawa reka bentuk 3D ini sangat mampu memenuhi kehendak anda. Terdapat juga dua jenis permainan berdasarkan perspektif yang anda mahukan seperti 3D Pool Game Mode (orang pertama atau 2D Pool Game Mode ( bird-eye view ).

Secara unik, anda boleh membuat versi cabaran anda sendiri dan memuat naiknya ke internet sehingga pemain lain di seluruh dunia dapat memainkannya. Bermain secara kompetitif juga sangat disokong dalam mod berbilang pemain. Adakah anda berjaya mencapai  kedudukan pertama? Mari segera bermain Pool Stars di pautan ini!

14. Kelab Biliard

Kelab Biliard

Inilah permainan biliar yang benar-benar mampu membuat sesiapa sahaja terhanyut. Billiards Club benar-benar unik dengan menghadirkan mod permainan AR atau Augmented Reality. Anda juga boleh meletakkan meja di dunia nyata, seolah-olah anda bermain nyata.

Mod 2D juga tidak kurang menarik. Reka bentuk yang mempesonakan dan kesan visual lain menjadikan sesi permainan terasa mengagumkan dan menghiburkan. Dalam permainan ini, anda boleh bermain  dalam talian dan berkomunikasi dengan ciri sembang bersepadu. Siapa tahu, mungkin anda akan menjumpai rakan untuk berjumpa dan bermain biliar secara sebenar. Menarik kan?

15. Biliard Dalam Talian

Biliard dalam talian

Satu lagi permainan dalam talian dengan konsep permainan bola poke terbaik. Billiards Online adalah, sesuai dengan nama permainan, ini adalah permainan di mana anda dapat bersaing untuk bermain biliar secara online dengan pemain Biliar Online lainnya.

Walau bagaimanapun, jika anda tidak mahu bermain dalam talian, anda juga boleh memilih mod  pemain tunggal  di mana anda akan bersaing dengan AI Billiards Online. Nah, permainan ini juga menyajikan permainan biliar dengan 8 bola atau 9 bola. Anda boleh memilih mengikut kehendak anda. Sekiranya berminat, anda boleh memuat turun permainan secara langsung di sini.

Itulah koleksi permainan bola poket terbaik di Android yang boleh anda mainkan secara percuma. Sekiranya anda mahukan lebih banyak, anda boleh memuat turun versi berbayar permainan biliard dan poke. Beberapa permainan biliard berbayar terbaik adalah Real Pool 3D, Virtual Pool Mobile, Pool Break Pro, dan Total Pool. Namun, jika anda menghadapi masalah kewangan, anda boleh menikmati enam permainan percuma.