Cara Membeli Windows 10 Pro Asli yang Murah (Diskaun 85%)

Adakah anda masih menggunakan sistem operasi cetak rompak hari ini? Walaupun terdapat banyak kelebihan yang akan anda perolehi jika menggunakan sistem operasi asli (asli) daripada menggunakan sistem operasi cetak rompak, termasuk mendapatkan sokongan untuk kemas kini perisian terbaru, prestasi yang lebih baik, tidak membuat kesalahan komputer riba atau banyak masalah, faedahnya menggunakan Windows seumur hidup kehidupan dan banyak lagi.

Untuk menyokong aktiviti pembelajaran dan kerja harian anda, sangat disarankan untuk menggunakan sistem operasi asal yang asli agar pembelajaran dan kerja anda menjadi lebih baik dan optimum.

Sepintas lalu mengenai Windows 10, Microsoft Windows 10 adalah sistem operasi terbaru sehingga kini. Windows 10 adalah sistem operasi generasi terkini yang dihasilkan dari gabungan Windows 7 dan 8, dengan ciri dan reka bentuk yang lebih baik dan menarik.

Kelebihan Windows 10

Berikut adalah beberapa perkara penting dari kelebihan Windows 10 yang mungkin tidak anda ketahui:

1. Windows 10 adalah OS terbaik untuk permainan

Microsoft telah membuat perubahan besar pada permainan PC dengan Windows 10. Kami akan melihat sokongan DirectX 12 API yang menjanjikan prestasi permainan yang lebih baik dan lebih pantas. Keupayaan DirectX telah meningkatkan prestasi sebanyak 85% dan 300%. Selain itu, Windows 10 juga mempunyai mod untuk merakam 30 saat terakhir permainan yang anda mainkan.

2. Boleh bermain Xbox Live pada Windows 10

Microsoft bertujuan untuk memberikan pengalaman Xbox Live sepenuhnya ke PC Windows 10, termasuk membolehkan anda menstrim permainan dari konsol Xbox One anda terus ke PC. Anda juga boleh menghantar dan membalas mesej melalui Xbox Live, dan melihat  streaming  atau  permainan rakaman  orang lain dan melihat maklumat Xbox yang lain.

3. Microsoft Office universal terdapat di Windows 10

Microsoft menyajikan ciri Microsoft Office universal yang menyokong kedua-dua paparan  skrin sentuh  yang dapat berjalan dan dapat dihubungkan dengan semua  peranti  smartpone dan tablet.

Kelemahan Windows 10 Pro

Kelemahan Windows 10 pro adalah harga lesen yang mahal sekitar 200 USD atau sekitar Rp 2.900.000 (Harga 14500) apabila ditukar.

Tetapi sekarang anda tidak perlu risau kerana anda boleh mendapatkan harga yang murah dengan  potongan 85%.  Anda hanya perlu  membayar 12 USD atau IDR 174,000  menggunakan  kod promo diskaun dari Carisken.com . Di samping itu anda juga boleh mendapatkan harga yang murah untuk produk Microsoft Office yang  asli . Inilah cara membeli Windows 10 pro  orginal / original:

Beli Windows / Office yang asli atau lesen permainan yang murah, pantas dan mudah di Goodoffer24.com!

Goodoffer24.com adalah   pegawai dalam talian yang menjual  perisian  dan  permainan  asli ( asli ) dengan harga murah dan dengan penghantaran e-mel yang cepat. Di samping itu, kedai ini juga menawarkan produk unggulan seperti keahlian Xbox Live Gold dan lesen PUBG ( Playerunknown's Battlegrounds ) di Steam PC.

15% USD

1. Buka kedai dalam talian Goodoffer24.com ,  masukkan kategori  produk  perisian  atau pautan berikut:

  • Windows 10 Pro Professional CD-KEY (32/64 Bit)  Harga $ 11.89
  • Microsoft Office 2016 Pro Professional Plus CD-KEY (1 PC)  Harga $ 26.93
  • Windows 10 Pro + Office 2016 Pro -  Harga Bundle $ 33.16

2. Pilih butang  "TAMBAHKAN KE CART" .

1-1

3. Kemudian klik pada menu " Terapkan Kod Diskaun ". Kemudian masukkan kod  Caris Signal15  di ruangan  Masukkan kod diskaun . ia akan  didiskaunkan  lagi kepada  $ 11.89.

Isyarat Caris15

4. Langkah terakhir klik butang " PROCCED TO CHECKOUT ", kemudian masukkan kaedah pembayaran yang tersedia dan diinginkan. Kemudian masukkan data anda dan sahkan pesanan anda.

Setelah pembayaran selesai, anda akan menerima produk yang dipesan dalam masa yang sangat pantas melalui e-mel dan tidak rumit. Selesai.

Mari kita tergesa-gesa dan membeli asal Windows 10 dan produk pejabat   di  Goodoffe24.com  sebelum promo dan diskaun adalah lengkap dan siap! Tidak buruk untuk menjimatkan perbelanjaan daripada perlu membeli di kedai lain yang harganya lebih tinggi.