Tawaran Terbaik! Dapatkan Lesen Pembaikan iTunes & Umate Mac PERCUMA untuk iOS 13

Keghairahan pengguna Apple yang sangat baik ketika iOS 13 muncul, menjadikan iMyFone juga meraikannya dengan memberikan Giveaway. Nah, hadiah hadiah yang ditawarkan juga sangat menarik, lesen percuma untuk menggunakan perisian iMyFone TunesFix dan versi premium Umate Mac Cleaner. Kedua-dua produk tersebut adalah perisian khas untuk pengguna Apple untuk memperbaiki kesalahan iTunes dan membersihkan fail sampah di Mac.

Sekiranya anda berminat menggunakan perisian ini dan ingin mendapatkan versi premium perisian secara percuma, anda mesti membaca artikel ini hingga akhir, ya!

Memberi! iMyFone TunesFix dan Umate Mac Cleaner

iMyFone TunesFix dan Umate Mac Cleaner

Terdapat dua perisian yang akan diberikan sebagai hadiah giveaway, TunesFix dan Umate Mac Cleaner. Hmm, ingin mengetahui perincian perisian ini dan bagaimana mengikuti pemberian hadiah? Ayuh, baca artikel hingga akhir!

iMyFone TunesFix

iMyFone TunesFix adalah perisian untuk memperbaiki fail ralat iTunes. Dalam iMyFone TunesFix, anda boleh menyelesaikan masalah iTunes dari penyambungan ke sandaran / pemulihan iTunes. Yang baik sekali lagi, perisian ini menjamin keselamatan data di iTunes, jadi anda tidak perlu risau kehilangan data iTunes.

Malah, perisian ini juga dapat menghapus semua fail di iTunes. Sangat lengkap, ya? Sekiranya anda berminat untuk mencuba perisian ini, anda boleh mencuba langkah-langkah menggunakan iMyFone TunesFix.

  • Cara Mengesan dan Membaiki Kesalahan iTunes

Sekiranya anda mempunyai masalah dengan iTunes maka anda perlu mengesan masalahnya terlebih dahulu, maka anda boleh memperbaikinya dengan cara ini:

1. Buka perisian TunesFix secara langsung. Sekiranya anda tidak mempunyai perisian, muat turun dan cubalah secara percuma di sini.

1 Cara Mengesan dan Membaiki iTunes Ralat

2. Setelah dibuka, perisian ini secara langsung mengimbas iTunes. Sekiranya telah dipindai, perisian ini secara automatik akan memaparkan beberapa masalah di iTunes. Selanjutnya, anda boleh langsung klik  Repair.

2 Cara Mengesan dan Membaiki iTunes Ralat

3. Kemudian, tunggu beberapa saat sehingga TunesFix selesai menyelesaikan masalah di iTunes.

3 Cara Mengesan dan Membaiki Ralat iTunes

4. Akhirnya, anda boleh segera klik  OK.

4 Cara Mengesan dan Membaiki iTunes Ralat

  • Padamkan Semua Data iTunes

Selain memperbaiki masalah iTunes, TuneFix juga memiliki fitur untuk menghapus semua data yang ada di iTunes dengan mudah dan cepat. Berikut adalah langkah-langkahnya:

1. Buka dan pilih menu Clean Mode dalam perisian TuneFix.

1 Padamkan Semua Data iTunes

2. Kemudian, pilih pilihan Bersih Pantas untuk menghapus media, fail kemas kini perisian, Sandaran iOS, cache, kuki, log, dan sampah lain di iTunes. Selepas itu, klik Imbas untuk mengimbas semua "sampah" di iTunes.

2 Padamkan Semua Data iTunes

3. Tetapi, jika anda ingin menghapus Sandaran iOS dari peranti pihak ketiga, anda boleh menggunakan Deep Clean. Kemudian anda boleh memilih  Imbas.

3 Memadam Semua Data iTunes

4. Seterusnya, TuneFix akan memaparkan semua data di iTunes. Kemudian, anda hanya perlu menyemak senarai data yang ingin anda hapus. Setelah selesai memilih data, anda boleh mengklik  Bersih.

4 Memadam Semua Data iTunes

5. Akhirnya, anda hanya perlu menunggu sehingga TuneFix selesai menghapus data yang anda pilih sebelumnya.

5 Memadam Semua Data iTunes

  • Nyahpasang iTunes pada PC / Komputer riba

Kelebihan lain dari TuneFix bukan hanya menghapus data iTunes dengan mudah, tetapi juga menyahpasang iTunes dengan cepat dan mudah. Untuk melakukan ini, anda boleh mengikuti langkah - langkah berikut :

1. Buka dan segera pilih pilihan Nyahpasang Penuh pada halaman pembukaan TuneFix.

1 Nyahpasang iTunes pada PC

2. Kemudian, klik Nyahpasang untuk menghapus iTunes dan semua komponen iTunesnya.

2 Nyahpasang iTunes di PC

3. Tunggu beberapa saat sehingga TuneFix selesai menyahpasang.

3 Nyahpasang iTunes di PC

4. Akhirnya, klik OK apabila proses selesai.

4 Nyahpasang iTunes di PC

Bagaimana, perisian ini sangat lengkap dan mudah digunakan, bukan ? Sekiranya anda ingin menggunakan perisian ini, anda boleh mendapatkannya secara percuma di sini.

Tetapi, sebenarnya perisian ini mempunyai ciri yang lebih lengkap, anda tahu. Namun, semua ciri unggul ini hanya dapat digunakan pada versi berbayar / premium. Jika anda berminat menggunakan perisian versi premium, anda boleh mengambil bahagian dalam Giveaway yang dianjurkan oleh iMyFone.

Giveaway kali ini iMyFone menyediakan perisian TunesFix secara percuma yang boleh anda ikuti mengikut terma dan syarat. Dan, pemberian ini boleh diikuti hingga 24 September 2019. Ingin menyertai pemberian hadiah? Ayuh, segera serang perisian percuma dari iMyFone di pautan ini!

Pencuci Umate Mac

Kami telah membincangkan Tunesfix dan kali ini kami akan membincangkan Umate Mac Cleaner. Sekiranya perisian ini ditujukan untuk pengguna Mac. Seperti namanya, perisian ini dapat membersihkan fail sampah, menghapus data, dan meningkatkan prestasi Mac . Sekiranya anda ingin mengetahui cara menggunakan Umate Mac Cleaner, baca prosedur berikut.

  • Bersihkan Fail Sampah

Untuk membersihkan fail sampah yang bersarang di Mac, anda boleh mencuba menggunakan Umate Mac Cleaner. Untuk cara membersihkannya, anda boleh mengikuti langkah-langkah berikut:

1. Pertama, anda boleh segera menjalankan perisian, kemudian pilih pilihan Clean Up Junk, kemudian  Scan.

1 Fail Bersih Bersih

2. Selepas itu, biarkan Umate Mac Cleaner mengimbas Mac untuk mencari  sampah. Setelah selesai, anda boleh meneruskan dengan mengklik Bersih.

2 Fail Bersih Bersih

3. Ini adalah proses pembersihan cepat, sekarang dalam tahap Pembersihan Dalam. Pada peringkat ini, anda dapat segera memilih dan  memeriksa  data / senarai sampah mana yang perlu dihapus. Sekiranya anda selesai memilih, anda boleh mengklik Bersih. Akhirnya, anda hanya memerlukan proses pembersihan untuk diselesaikan.

3 Membersihkan Fail Sampah

  • Meningkatkan Prestasi Mac

Bukan hanya membersihkan fail sampah kerana perisian ini juga dapat meningkatkan prestasi dan prestasi pada Mac dengan melakukan langkah-langkah berikut:

1. Pertama, anda boleh memilih pilihan Speed ​​Up Your Mac secara langsung . Sekiranya demikian, anda boleh teruskan dengan mengklik Mula Sekarang. Kemudian, tunggu sebentar sehingga prosesnya selesai.

1 Meningkatkan Prestasi pada Mac

2. Untuk prestasi yang lebih optimum, anda boleh mematikan aplikasi pada Mac yang tidak digunakan. Cara melakukannya, anda boleh memilih aplikasi yang ingin dinonaktifkan dengan mengklik Nonaktifkan. Secara automatik, aplikasi tidak akan aktif selagi anda tidak mengaktifkannya semula. Mudah, bukan ?

2 Meningkatkan Prestasi pada Mac

Sekiranya anda berminat menggunakan Umate Mac Cleaner lebih awal, anda boleh memuat turun perisian di sini. Percuma, tidak perlu membayar apa sahaja yang anda tahu !

Tetapi, jika anda mahukan versi yang lebih lengkap tanpa had, ada juga versi berbayar. Makan, jangan teragak-agak kerana "dibayar", ya. Masalahnya, iMyFone mengadakan Giveaway untuk menyediakan perisian Umate Mac Cleaner premium secara percuma. Mahu? Anda boleh menyemak hadiah di sini! Cepat dan sertai, hanya sehingga 24 September 2019,  anda tahu !

ITransor Diskaun Besar untuk Whatsapp

ITransor Diskaun Besar untuk Whatsapp

Bukan hanya menawarkan TunesFix dan Umate Mac Cleaner, iMyFone juga menawarkan potongan besar pada perisian iTransor untuk Whatsapp, anda tahu ! Untuk diskaun iTransor untuk Whatsapp, anda boleh membelinya dengan harga hanya $ 9,95 dari harga biasa $ 39,95. Betul, besar , diskaun?

Maklumat ringkas, iTransor untuk Whatsapp sangat berguna untuk memindahkan data Whatsapp dari peranti Apple ke peranti Android. Bukan hanya mentransfer data, kerana software ini juga dapat digunakan untuk membuat backup data Whatsapp di Android / iPhone ke PC / laptop.

Terdapat satu lagi, di sini, satu lagi kelebihan, yang adalah bahawa ia boleh memulihkan data Whatsapp yang telah disandarkan. Bahagian paling menarik dari perisian ini ialah ia boleh digunakan untuk semua peranti iPhone dan Android. Sangat lengkap, bukan ? Anda mahukan potongan harga? Tekan di sini!

30% kupon untuk Pembelian Perisian iMyFone Lain

Siapa kata berhenti sampai pemberian dan potongan? Sekiranya anda memerlukan perisian lain dari iMyFone maka anda boleh menggunakan kod kupon diskaun 30% yang anda tahu ! Bagaimana caranya ? Sangat mudah, benar-benar, kerana anda hanya perlu menyalin kod dan masukkan kod apabila anda ingin membeli perisian dari iMyFone. Baiklah ! Adakah anda mahukan kod kupon? Ayuh, klik pautan ini!

Itu adalah tawaran terbaik dari iMyFone untuk meraikan pelancaran iOS 13. Oleh itu, apa tunggu lagi? Ikuti pemberian segera dan dapatkan perisian premium percuma dari iMyFone!

Artikel Berkaitan