Petua dan Cara Membeli Microsoft Windows 10 Pro Murah

Katakan tidak untuk membeli sistem operasi Windows cetak rompak! Sebabnya, Windows cetak rompak sebenarnya membuat anda kehilangan, misalnya, sering melakukan kesalahan, sukar mendapatkan kemas kini, dan PC / komputer riba anda dapat disekat oleh laman web tertentu kerana terperangkap menggunakan sistem operasi cetak rompak.

Tetapi sayangnya, Microsoft Windows 10 Pro mempunyai harga lesen yang agak mahal. Oleh itu, di sini kami ingin mencadangkan untuk membeli Microsoft Windows 10 Pro dengan harga yang rendah dan pastinya selamat . Sebenarnya, harganya boleh menjadi jauh lebih murah anda tahu ! Bagaimana boleh datang? Sudah tentu anda boleh, kerana ada promo Microsoft Windows 10 Pro yang anda tahu !

Tetapi sebelum anda mengetahui cara membeli Windows 10 yang murah, anda harus mengetahui petua untuk membeli Microsoft Windows terlebih dahulu!

Petua Membeli Microsoft Windows

Sebelum memasuki bahagian cara membeli Windows 10 yang murah, kami ingin memberikan beberapa petua cepat mengenai memilih dan membeli Microsoft Windows. Tujuannya adalah agar anda tidak salah membeli dan dapat disesuaikan dengan anggaran dan keperluan anda. Inilah petua:

1. Sesuaikan dengan keperluan

kelebihan dan kekurangan tingkap 10

Windows mempunyai banyak versi sistem operasi, bermula dari Windows 8, Windows 2016, bahkan ada versi Windows 10 Pro. Sekarang, dari sekian banyak versi ini, anda mesti bijak menentukan yang mana yang paling anda perlukan. Walaupun semua versi kelihatan sama, sebenarnya setiap versi Windows mempunyai sejumlah ciri yang berbeza.

Sebagai contoh, pada Windows 10 Pro anda boleh memainkan Xbox Live dan terdapat ciri Microsoft Office Universal. Malah, Windows 10 Pro juga tetap digadang sebagai sistem operasi yang baik untuk bermain permainan. Sekiranya anda suka bermain permainan dan memerlukan ciri sokongan ini, lebih baik menggunakan Windows 10 Pro.

2. Selaraskan Belanjawan

Selaraskan Belanjawan

Malangnya, untuk membeli Microsoft Windows yang asli tidaklah murah. Di laman web Microsoft sendiri untuk mendapatkan pek penuh Microsoft Windows 10 Pro maka anda harus bersedia membelanjakan lebih dari 3 juta yang anda tahu ! Sangat mahal, bukan ?

Sekiranya anda merasakan harganya terlalu tinggi, anda pasti harus mencari pilihan lain, misalnya anda boleh mencari harga promo Microsoft Windows dari penjual dalam talian . Dengan cara itu, anda dapat menjimatkan wang untuk Microsoft Windows dengan harga yang murah!

3. Cari Penjual yang Dipercayai

Jelas Hubungi Penjual atau Perkhidmatan Pelanggan

Jangan tergoda dengan harga yang rendah. Memang ada banyak yang menjual OS Windows dengan harga murah, tetapi tidak semestinya anda boleh dipercayai dan selamat . Oleh itu, jika anda telah memutuskan untuk membeli dan melanggan Microsoft Windows, cari peniaga yang dipercayai.

Ciri-ciri peniaga atau penjual yang selamat dan boleh dipercayai dapat dilihat dari testimoni. Anda perlu membaca komen dari pembeli terdahulu untuk mengetahui sama ada penjual itu dipercayai atau tidak. Sekiranya terdapat banyak komen positif, penjual boleh dipercayai dan sebaliknya.

Selain melihat dari testimoni, anda juga dapat melihat dari sistem pembayaran. Biasanya penjual yang dipercayai mempunyai pelbagai cara untuk membayar dan disahkan secara sah. Contohnya, penjual menerima pembayaran melalui VISA, PayPall, MasterCard, dan lain-lain.

Bukan hanya itu, penjual yang dipercayai biasanya menggunakan laman web rasmi dan berbayar. Sekiranya penjual itu palsu, biasanya merasakan kerugian untuk menghabiskan modal dan akhirnya hanya bergantung pada laman web percuma yang tidak jelas.

Jadi, adakah penjual Microsoft Windows, terutamanya Microsoft Windows 10 Pro murah dan boleh dipercayai? Terdapat, benar-benar , iaitu WhoKeys. Penjual ini sangat selamat dan boleh dipercayai, yang paling penting, mereka selalu menyediakan promosi Microsoft Windows yang anda tahu !

Cara Membeli Microsoft Windows 10 Pro

Baiklah, telah disebutkan sebelumnya bahawa ada WhoKeys yang menjual OS Windows yang murah dan boleh dipercayai. Untuk cara membeli Windows 10 yang murah sangat mudah. Pertama, anda hanya perlu memilih OS yang anda perlukan. Kemudian, bayar mengikut produk yang ingin anda beli. Akhirnya, nikmati keaslian dan keselamatan produk! Untuk keterangan lebih lanjut, di sini kami menyediakan tutorial mengenai cara membeli Windows 10 yang murah di WhoKeys:

1. Pertama, anda boleh memasuki laman web WhoKeys.

Cara Membeli Microsoft Windows 10 Pro 1

2. Kemudian, anda boleh menaip produk yang ingin anda beli. Contohnya, "Microsoft Windows" di ruangan  carian. Secara automatik, beberapa produk Microsoft akan muncul yang diperlukan.

Cara Membeli Microsoft Windows 10 Pro 2

3. Selepas itu, klik pada bahagian produk yang dipilih, di sini kita klik "Microsoft Windows 10 Pro". Selanjutnya akan muncul keterangan produk, harga, dan lain-lain.

4. Seterusnya, anda boleh terus klik Beli Sekarang di sebelah kanan dengan kotak merah.

Cara Membeli Microsoft Windows 10 Pro 3

5. Langkah seterusnya, anda mesti mempunyai akaun WhoKeys terlebih dahulu. Anda boleh mendaftar dengan mengklik Daftar. Tetapi, jika anda tidak mahu diganggu, anda boleh mendaftar dengan akaun Facebook. Caranya, cukup klik simbol Facebook dan secara automatik anda terdaftar di WhoKeys.

Cara Membeli Microsoft Windows 10 Pro 4

6. Sekiranya anda sudah mendaftar, anda boleh meneruskan proses pembayaran. Klik Beli sekali lagi . Kemudian, klik bahagian Hantar Pesanan.

Cara Membeli Microsoft Windows 10 Pro 5

7. Langkah seterusnya adalah menentukan kaedah pembayaran. Di sini terdapat 3 sistem pembayaran, yang pertama adalah kad kredit, baik VISA dan MasterCard. Cara kedua, sistem pembayaran menggunakan PayPall. Akhirnya, anda boleh memilih BitCoin sebagai sistem pembayaran alternatif lain. Sekiranya anda telah memilih, segera klik Bayar Sekarang.

Cara Membeli Microsoft Windows 10 Pro 6

8. Baiklah, pada peringkat ini anda hanya perlu mengisi borang yang diperlukan. Sekiranya anda menggunakan PayPall maka tuliskan e-mel dan kata laluan yang didaftarkan dengan akaun PayPall anda. Tetapi, jika anda menggunakan kad kredit, anda boleh menulis kod CVV / CVC secara langsung dan membayar secara langsung.

Cara Membeli Microsoft Windows 10 Pro 79. Akhirnya, tunggu pengesahan dari WhoKeys untuk membeli produk mereka melalui e-mel.

Bagaimana, sangat mudah kanan untuk mendapatkan Microsoft Windows 10 Pro murah dan selamat? Apa tunggu lagi, mari beli Windows 10 dengan harga murah, asli dan boleh dipercayai hanya di WhoKeys! Masih ada harga promo Microsoft Windows yang anda tahu !