iSkysoft PDF Editor Pro untuk Mac, Editor PDF Terbaik untuk Macbook

Macbook adalah komputer riba yang telah banyak digunakan di pejabat atau untuk kegunaan peribadi. Komputer riba sememangnya sangat menyokong semua aktiviti multimedia. Untuk menjadikan prestasi Macbook anda lebih utama, anda boleh memasang iSkysoft PDF Editor Pro pada Macbook anda. Ini adalah aplikasi penyunting PDF terbaik untuk Macbook.

iSkysoft PDF Editor Pro adalah penyelesaian pelbagai guna untuk kedua-dua pengurusan dokumen utama atau untuk keperluan pejabat. Dengan aplikasi ini, anda boleh membuat, mengedit dan menukar dokumen secara profesional.

iSkysoft PDF Editor Pro untuk Mac

Hanya dengan Editor PDF iSkysoft, anda boleh melakukan pelbagai aktiviti untuk membuat atau mengedit PDF dengan sangat mudah. Di samping itu, permohonan ini juga dioptimumkan dengan antara muka mesra pengguna , terbina dalam teknologi OCR maju, dan sokongan untuk pelbagai jenis format dan enjin rendering.

Kelebihan Editor PDF iSkysoft adalah terdapat pelbagai ciri yang melengkapi aplikasi ini. Adapun beberapa ciri unggulan aplikasi penyunting PDF terbaik untuk Macbook ini adalah:

Edit

Edit Teks PDF

Aplikasi ini memberikan kawalan penuh untuk mengedit fail PDF anda. Melalui iSkysoft PDF Editor, anda dapat melakukan berbagai pekerjaan mudah, mulai dari memasukkan, menghapus, memutar, memotong , membelah , menambahkan tanda air , mengubah latar belakang , dan memasukkan apa saja ke dalam fail PDF tersebut.

Pilihan untuk mengedit teks telah dioptimumkan menjadi aplikasi penyuntingan teks profesional yang sangat mudah dan bebas kerumitan. Sebenarnya, dengan ciri ini anda dapat menggabungkan, memindahkan, dan memberikan pautan URL dalam teks.

Tukarkan

Tukar Format PDF

Adakah anda mahu menukar fail PDF ke format tertentu? Dalam Editor PDF iSkysoft anda boleh melakukan ini semudah memusingkan tapak tangan anda. Dengan hanya satu klik, fail PDF yang telah anda buat dapat ditukar menjadi pelbagai jenis fail. Anda boleh menentukan format fail yang diinginkan, bermula dari Word, Excel, PPT, gambar, teks, hingga EPUB dan HTML.

OCR

OCR PDF

OCR bermaksud Optical Character Recognition , yang merupakan teknologi untuk mengenali bit dari dokumen yang diimbas sebagai bit teks dan bukannya gambar, sehingga membolehkan mesin menganalisis fail sebagai fail teks.

Editor PDF iSkysoft menggunakan teknologi ini untuk membawa dokumen PDF ke dalam kehidupan anda dan membolehkan anda menyalin, mengedit dan menukar fail ini dalam format gambar.

Bentuk

Borang Penyunting PDF

Mengalami masalah dalam membuat fail dalam bentuk borang? Dengan aplikasi ini, anda boleh membuat borang dalam format PDF. Sebenarnya, fail yang anda buat dapat dilihat melalui penyemak imbas web , sehingga orang lain dapat mengisi borang ini. Sebenarnya, anda boleh duduk di depan komputer atau menggunakan telefon bimbit anda untuk mengisi borang dalam format PDF.

Keselamatan

Keselamatan adalah salah satu fokus iSkysoft PDF Editor untuk melindungi dokumen anda daripada diakses oleh sesiapa sahaja. Terdapat beberapa kaedah perlindungan yang ditawarkan oleh aplikasi ini untuk menjamin bahawa setiap dokumen anda dilindungi dengan baik:

Tambahkan kata laluan untuk fail PDF

Kata laluan PDF

Untuk menambahkan kata laluan ke fail PDF, anda hanya perlu mengarahkan kursor ke sebelah kanan dan klik "Perlindungan". Seterusnya, klik "Encrypt with Password and Key", kemudian buat kata laluan anda, kemudian simpan perubahan data.

Tambahkan kebenaran

Tetapkan Kebenaran

Untuk menetapkan izin edit dan cetak, klik pada "Detail Permission" di bawah ikon "Perlindungan", lalu pilih opsi yang ingin Anda lindungi atau tambahkan izin untuk mengedit dan mencetak.

Tambah Penyulitan PDF

Batch Encrypt

Editor PDF iSkysoft membolehkan anda menambahkan kumpulan yang menyulitkan banyak fail PDF sekaligus. Anda hanya perlu mengklik butang "Batch Encrypt" dan menambahkan kata laluan ke fail PDF pada masa yang sama.

Ciri-ciri lain

Bukan hanya itu, Editor PDF iSkysoft juga menyediakan pelbagai kemudahan lain untuk anda. Berikut adalah perkara yang boleh anda lakukan menggunakan aplikasi ini:

  • Dengan antara muka yang mudah, anda boleh melakukan pelbagai perkara dengan aplikasi ini, seperti memasukkan komen penting, menyoroti teks, dan melukis bentuk atau garis agar halaman kelihatan lebih deskriptif
  • Ciri "Komen" dapat digunakan untuk membuat tempat agar anda dapat memasukkan komen atau catatan melekat dalam setiap fail PDF
  • Terdapat satu set alat gambar markup sehingga pengguna dapat melukis bentuk, seperti kotak, bulatan, dll.
  • Boleh menonjolkan teks menggunakan "Highlight Text" dan "Highlight Area"
  • Dengan hanya satu klik, anda boleh berkongsi fail PDF ke Dropbox, Google Drive, Eevernote, atau dihantar terus melalui e-mel. Fail PDF dapat dikongsi dengan cepat dan dilengkapi dengan perlindungan maksimum
  • Lindungi dokumen PDF dengan kata laluan untuk melindungi maklumat teks atau gambar sensitif dalam dokumen
  • Anda boleh menandatangani dokumen secara digital dan menetapkan kata laluan untuk pelbagai dokumen. Aplikasi ini menawarkan enkripsi gabungan untuk menjamin perlindungan maksimum bagi setiap fail PDF anda.

Berminat untuk mencuba Editor PDF iSkysoft? Anda boleh menggunakan Percubaan Percuma dari aplikasi ini. Jadi, anda tidak perlu membeli aplikasi ini secara langsung sekiranya anda ingin mencubanya terlebih dahulu. Sekiranya anda berminat untuk meneruskan percubaan , anda boleh segera membeli aplikasi ini dengan harga mulai dari USD 69.95.

Editor PDF iSkysoft hadir dalam beberapa pakej yang dapat disesuaikan dengan keperluan anda. Beli aplikasi ini dengan menggabungkan ciri lain yang anda perlukan. Sudah waktunya untuk membuat atau mengedit fail PDF dengan cara yang lebih mudah. Manfaatkan Editor PDF iSkysoft untuk mengoptimumkan prestasi komputer riba Macbook anda.

Artikel Berkaitan