Trik Cara Mengenal Kata Laluan Facebook Orang Lain

Anda mencari kaedah untuk mencari kata laluan Facebook orang lain? Tepat jika anda membaca artikel ini. Ya, kerana dalam artikel ini saya akan mengemukakan beberapa petua dan trik untuk mengetahui kata laluan FB untuk rakan, teman wanita, atau sesiapa sahaja dengan mudah dan cepat.

Cara yang dikaji di sini juga sangat mudah. Anda tidak perlu mengadakan pengaturcaraan, penggodaman, retak, dll. Anda hanya mempunyai akaun Facebook dan tahu menggunakannya. Ingin tahu apa petua dan trik? Inilah dia..

Tanya orang itu

Silap mata pertama ini adalah tahap kejayaan yang paling mudah dan hebat. Anda hanya perlu meminta kata laluan kepada pemiliknya. Sekiranya anda bernasib baik, anda akan mendapatkannya dengan segera.

Anda boleh bertanya secara langsung, melalui SMS, melalui BBM, atau melalui Facebook. Ingat, salah satu kunci kejayaan muslihat pertama ini adalah anda harus yakin dan yakin. Singkirkan pemikiran negatif bahawa dia akan menolak permintaan anda. Sekiranya anda masih keliru, di sini saya berikan beberapa contoh:

  • Pelakon: Hai bro ..
  • Mangsa : .
  • Pelakon: Bolehkah saya meminta kata laluan FB atau tidak?
  • Mangsa: Ya, ini adalah "370H55V"
  • Pelakon: Terima kasih bro ...
  • Mangsa: Anda dialu-alukan ..

Jadi, seberapa mudahnya? Pastikan dan jangan lupa membaca doa terlebih dahulu. Tingkatkan secara automatik agar perbualan tidak serupa dengan contoh di atas.

Tanya kekasihnya

cara mengetahui kata laluan Facebook orang lain

Ramai orang memberitahu kata laluan Facebook mereka kepada teman wanita mereka dengan pelbagai alasan. Ada mereka yang secara sukarela, tetapi ada juga yang dipaksa oleh teman lelaki mereka yang posesif dan biasa-biasa saja kerana bimbang dia berselingkuh dengan yang lebih cantik atau tampan.

Oleh itu, jika kaedah pertama gagal, maka anda boleh meminta kata laluan Facebook anda kepada kekasihnya. Dengan mengikuti kaedah ini, anda akan menghadapi dua kemungkinan; dapatkan kata laluan atau dapatkan penumbuk terlebih dahulu daripada teman wanitanya.

Jadi kekasihnya

Cara seterusnya untuk mengetahui kata laluan Facebook orang lain adalah dengan menjadi kekasihnya. Ya, jika anda melihat kes nombor dua di atas, seseorang biasanya cenderung memberikan kata laluan Facebook kepada kekasihnya.

Jika sasaran anda masih bujang, maka tidak ada salahnya anda menembaknya dan menjadi kekasihnya. Sekiranya dalam peribahasa disebut semasa menyelam air minum. Sekiranya anda sudah menjadi kekasihnya dan mendapatkan kata laluan Facebooknya, maka anda boleh segera memutuskannya.

Tetapi ingat bahawa sasaran ini hanya dapat dilaksanakan jika sasaran anda adalah lawan jenis. Sekiranya sasaran anda ternyata menjadi jantina yang sama dengan anda, maka itu menjadi privasi anda. Saya tidak mahu mengganggu kehidupan peribadi anda, cubalah sendiri.

Tanya abang

Sebagai tambahan kepada kekasihnya, seseorang juga biasanya akan memberitahu kata laluan Facebook kepada saudaranya, sama ada saudara lelaki atau saudaranya. Oleh itu, cubalah juga bertanya kepada adik dan adik.

Terutama jika anda sudah biasa dan dekat dengan keduanya, sudah pasti kadar kejayaannya akan sangat tinggi. Sekiranya saudara atau saudari anda lebih cantik atau lebih tampan, maka kita juga dapat semua PDKT menjadi teman wanitanya. Baiklah, tidak buruk semasa menyelam untuk minum air lagi.

Buat status perangkap

Status pitam

Sekiranya pelbagai kaedah di atas nampaknya masih gagal, maka cara terakhir ini mungkin akan berjaya. Caranya adalah dengan membuat status perangkap seperti dalam gambar di atas. Sebilangan orang biasanya akan tersekat dan menulis kata laluan Facebook mereka secara sukarela.

Anda boleh menulis status di laman utama, dalam kumpulan, di halaman, atau di tempat lain yang akan dilihat oleh sasaran anda. Tetapi jangan sekali-kali menulis di dinding sasaran anda kerana ia sangat depan dan anda akan kelihatan amatur.

Tahap kejayaan kaedah yang terakhir sebenarnya adalah lima puluh lima puluh, kerana mungkin dia tidak menjawab status anda. Sebenarnya, akan ada banyak orang lain yang menuliskan kata laluan dalam status anda. Tetapi tidak mengapa, semasa menyelam air minuman.

Inilah 5 cara untuk mengetahui kata laluan Facebook orang lain yang boleh anda cuba. Ingat, jangan pernah mempercayai aplikasi yang dapat mematahkan Facebook kerana biasanya aplikasi tersebut mengandung virus dan skrip berbahaya. Cukup praktikkan pelbagai kaedah di atas dengan doa dan keyakinan yang tinggi, anda pasti akan berjaya. Semoga berjaya!