Mari Main Permainan Naruto Percuma ini dalam talian

Pada zaman ini permainan yang disesuaikan dari komik dan filem tidak asing lagi. Pelbagai jenis filem terkenal kini mesti mempunyai versi permainan. Salah satunya adalah permainan dalam talian Naruto yang diadaptasi dari komik dan filem animasi dari Jepun.

Kewujudan permainan dalam talian hari ini sememangnya menarik minat ramai pencinta permainan di komputer. Dengan sokongan sambungan internet, kita dapat bermain permainan dan bertualang dengan pemain lain di seluruh dunia. Permainan dalam talian seperti Naruto tentu dapat menyembuhkan kebosanan pengguna permainan yang monoton, kerana mereka dapat merasakan sensasi pertempuran yang lebih nyata.

Sayangnya permainan dalam talian yang mengambil watak kartun Naruto sebagai tema utama masih sukar dicari, terutamanya permainan yang secara khusus mengambil tema cerita seperti dalam komik atau filem. Kurangnya minat pembangun permainan untuk membuatnya, tentu saja, mengejutkan memandangkan Naruto adalah watak yang mempunyai banyak peminat.

Tetapi kurangnya minat pengembang terhadap permainan bertema Naruto tidak berarti tidak ada permainan serupa yang diluncurkan untuk permainan dalam talian. Terdapat beberapa laman web yang boleh kita lawati untuk bermain permainan dalam talian yang mempunyai watak Naruto di dalamnya. Permainan dalam talian ini biasanya dikembangkan oleh pemaju indie dan disediakan secara percuma.

Sebilangan besar permainan dalam talian Naruto yang terdapat di internet dibuat dalam konsep statik. Tujuan konsep statik ini adalah bahawa semua aktiviti dalam permainan dijelaskan dalam teks dan gambar. Masih sangat minimum produk permainan dalam talian yang mengandungi watak Naruto yang sudah mempunyai format dan grafik 3D. Walaupun begitu, permainan yang ada pada masa ini juga tetap menarik.

Sekiranya anda tidak sabar untuk mencuba permainan bertema Naruto, berikut ini akan meninjau beberapa laman web yang menyediakannya. Dengan cara itu anda dapat mencari permainan Naruto yang menarik untuk melengkapkan koleksi permainan dalam talian anda.

Ninja RPG

Naruto permainan ninja rpg dalam talian

Ninja RPG adalah permainan dalam talian yang boleh diakses dan dimuat turun secara percuma di internet. Anda boleh melayari laman web rasmi di sini. Apabila anda memasuki laman web ini, paparan skrin laman web dengan dominasi warna gelap akan menyambut anda. Kemudian, di halaman utama terdapat ruangan untuk pendaftaran.

Namun, dalam permainan ini tidak ada sedikitpun maklumat yang dapat diperoleh dari watak Naruto. Tokoh kegemaran Naruto boleh didapati dalam pilihan pemain yang akan anda pilih. Kerana permainan Ninja RPG jenis ini tidak khusus untuk petualang Naruto sebagai watak utama. Tetapi watak disenaraikan dalam pilihan pemain.

Anda boleh memainkan permainan ini dengan mendaftar terlebih dahulu jika anda ingin menikmati petualangan dengan Naruto melawan ninja dan watak-watak lain. Pelajari sistem dalam permainan ini, dari fitur hingga peraturan sehingga Anda dapat merasakan sensasi sebenar bermain permainan dalam talian sambil mengalahkan pengguna di seluruh dunia.

Arena Naruto

Arena permainan dalam talian Naruto

Tidak seperti Ninja RPG, di Naruto Arena anda boleh menemui Naruto dan watak-watak lain yang terdapat dalam kisah komik Naruto. Pencinta permainan dalam talian yang menggemari komik Naruto dapat menemui idola mereka dalam permainan ini. Apabila dimasukkan di halaman permulaan, anda akan disajikan dengan halaman utama yang dikuasai oleh oren sebagai ciri anime Naruto.

Ciri-ciri yang dikemukakan oleh pembangun permainan dalam talian memang banyak, jadi anda dapat menikmati pengembaraan permainan dalam talian yang lebih luas. Oleh itu, anda boleh menjelajahi seluruh kawasan dalam permainan ini untuk mencari pengembaraan yang luar biasa. Sebenarnya, anda boleh menjadi penguasa dunia permainan dalam talian di Arena Naruto ini.

Tetapi format permainan ini masih sama dengan format yang digunakan oleh ninja RPG. Kedua-duanya masih menggunakan format teks yang sama dalam setiap tindakan, sehingga belum mendukung kualiti grafik 3D untuk mendapatkan sensasi yang lebih sempurna. Tetapi jika anda lebih mementingkan watak Naruto daripada grafik, maka permainan dalam talian ini sesuai untuk anda pilih.

Naruto Mugen

mugen Naruto permainan dalam talian

Laman dalam talian ini juga menyediakan beberapa pilihan permainan dalam talian yang merangkumi watak Naruto. Pencinta permainan dalam talian Naruto boleh terus melayari laman web Gamesbox untuk mencubanya. Laman web ini menyediakan permainan percuma di sekitar Naruto yang akan mengundang kami untuk bertualang sebagai pejuang. Anda boleh memilih watak Naruto atau watak lain seperti Shasuke Uciba dan lain-lain.

Permainan yang terdapat di laman web ini mengambil lokasi seperti yang terdapat dalam kisah komik Naruto, misalnya mengambil tempat di Konoha dan di Tanah Api. Misi utama dalam permainan ini adalah menyelamatkan kampung dari ancaman Kyuubi yang akan memusnahkan kampung. Tugas anda adalah untuk mengalahkan serangan Kyuubi sehingga kampung tetap aman dan anda menjadi pemenang.

Permainan Naruto Mugen ini tentunya memberikan sensasi yang berbeza dengan latar belakang tema khas seperti kisah asalnya. Jadi bagi anda yang gemarkan permainan dalam talian Naruto, tidak lengkap sekiranya anda belum mencuba permainan ini. Segera lawati laman web untuk memainkannya secara percuma sehingga anda dapat mengatasi kebosanan dengan permainan yang sama.

Naruto Ultimate Ninja Dalam Talian

Sekiranya permainan di atas hanya membawa grafik dan permainan sederhana, maka permainan terakhir ini menawarkan sesuatu yang lebih banyak. Ya, Naruto Ultimate Ninja Online adalah permainan yang sedang dikembangkan oleh syarikat terkenal Bandai. Berikut adalah treler yang dikeluarkan:

Sayangnya hingga kini belum diketahui bila pembangun permainan secara rasmi mengeluarkannya. Permainan ini kemungkinan besar akan dilancarkan untuk pertama kalinya di wilayah China, dengan kerjasama dengan syarikat telekomunikasi dari China, Tencent.

Permainan PC Naruto dalam talian sememangnya cukup serius dalam proses projek ini. Salah satu petanda adalah keterlibatan pembangun permainan Cyber ​​Connect2 dalam projek ini. Pembangunnya cukup berjaya ketika menghasilkan permainan dalam talian Ultimate Ninja Storm 3. Apa hasil akhirnya dari permainan bercita-cita tinggi itu? Sudah tentu anda ingin tahu?

Ini adalah sebilangan rujukan bagi anda yang sedang mencari permainan dalam talian bertema Naruto. Nampaknya dari semua rujukan di atas, Naruto Ultimate Ninja Online adalah permainan yang paling dinanti-nantikan kerana ia dikembangkan oleh pembangun terkenal. Dengan cara itu, paparan grafik akan lebih baik daripada permainan Naruto semasa.

Permainan Naruto mana yang paling anda sukai dari senarai di atas? Atau ada permainan Naruto lain yang anda gemari selama ini? Sila kongsi dengan kami di ruangan komen di bawah.