Pilihan Permainan dandanan Terkini

Siapa yang tidak suka permainan atau permainan baik pada telefon pintar dan PC? Hampir semua orang suka permainan, termasuk kanak-kanak perempuan. Beberapa pilihan permainan berdandan dan berpakaian kini mula muncul sehingga kanak-kanak perempuan dapat menikmatinya.

Ini juga termasuk dalam kesan perkembangan teknologi semasa di mana pada masa lalu kita hanya mengetahui permainan kanak-kanak seperti bermain dengan anak patung, guli, dan sebagainya. Namun, permainan ini kini dalam bentuk perisian yang dapat dinikmati di telefon bimbit, telefon pintar atau PC.

Jadi, kita bukan sahaja dapat menikmati permainan boneka asli tetapi juga dapat menikmati perkhidmatan permainan dalam talian di PC dan telefon pintar. Ini tentu lebih cekap jika dibandingkan dengan mengumpulkan pelbagai jenis boneka.

Berdandan dan Berdandan Permainan Barbie Dalam Talian

Siapa yang tidak suka boneka Barbie? Kanak-kanak pasti suka permainan boneka Barbie. Barbie adalah anak patung yang paling popular untuk kanak-kanak perempuan, walaupun ada juga kanak-kanak lelaki yang menyukainya. Kerana bentuknya comel, comel, dan cantik, sehingga menjadikan kita semua sangat menyukai boneka yang satu ini.

Sekarang, bukan sahaja boneka Barbie dapat dinikmati secara nyata, tetapi juga kita dapat bermain dalam talian di PC atau di telefon pintar. Bagi anda yang suka boneka Barbie, anda boleh mencuba beberapa permainan Barbie ini. Berikut adalah senarai lengkap:

1. Barbie di Game Dress up Sekolah

berdandan dan menggayakan permainan di sekolah

Dalam permainan boneka Barbie ini, anda harus menggayakan Barbie yang cantik dengan memakai pakaian sekolah yang sejuk dan bergaya. Beberapa jenis pakaian yang boleh anda pilih untuk Barbie termasuk pakaian jalanan, gaun malam, dan beberapa pilihan pakaian sekolah yang bergaya.

Bukan hanya pakaian, tetapi anda juga boleh memilih beberapa jenis beg sekolah dengan pelbagai warna yang cantik dan comel. Untuk menjadikannya lebih cantik, anda boleh melengkapkan aksesori dengan pilihan yang ada. Anda melakukan ini dengan menyeret barang ke dalam almari, kemudian memakai badan Barbie.

Main

2. Permainan Barbie on Rollers Dress up

permainan berdandan dan berpakaian roller

Dalam permainan berpakaian dan berpakaian, Barbie akan kelihatan lebih menarik dan bergaya dengan memakai pakaian sukan yang dilengkapi dengan roller skate. Anda harus menolong Barbie memakai pakaian sporty ini seperti pakaian musim panas.

Anda boleh memilih aksesori untuk bermain roller skate, seperti pelindung lutut, pelindung topi keledar, dan pelindung siku. Sudah tentu anda juga boleh memilih pelbagai kasut roda sejuk dengan pelbagai warna untuk dipakai.

Di samping itu, anda juga boleh menambahkan aksesori ke Barbie, seperti anting-anting, kalung, cermin mata, dan aksesori rambut. Untuk lebih cantik dan bergaya, anda boleh memilih pakaian di Barbie dengan pelbagai model dan pelbagai warna yang sesuai dengannya.

Main

3. Permainan Berdandan Pesta Barbie Morning

pakaian permainan dan berdandan pesta pagi

Anda juga boleh menikmati permainan berpakaian cantik ini. Anda boleh menggayakan Barbie dengan menukar jenis pakaian yang terdapat dalam permainan ini. Di sana anda akan menemui lapan butang untuk memilih peralatan Barbie yang terletak di sebelahnya.

Untuk simbol rambut, anda boleh mengklik butang untuk memilih gaya rambut yang anda rasa sesuai untuk Barbie. Manakala simbol pakaian digunakan untuk memilih pakaian yang dipakai oleh Barbie. Sementara itu, untuk memilih gaun dan seluar, anda perlu mengklik butang gaun atau seluar yang akan anda pakai di Barbie.

Anda perlu mengklik butang beberapa kali untuk memilih aksesori yang sesuai dipakai oleh Barbie. Anda juga boleh memilih beg dan kasut dengan butang yang berbeza.

Main

4. Permainan Barbie yang menawan

pakaian dan permainan yang menarik

Permainan menarik seterusnya adalah permainan Barbie yang menawan. Permainan ini agak mudah kerana tidak ada banyak pilihan gaya rambut, pakaian, aksesori kasut, beg dan sebagainya. Walaupun begitu, peralatan Barbie yang boleh anda pilih cukup elegan dan berkelas untuk menjadikan Barbie lebih bergaya dan bergaya.

Dalam permainan pakaian Barbie ini, anda harus memilih empat pasang anting-anting, empat jenis kalung, gaya rambut dengan dua pilihan dan 8 warna yang berbeza, empat pasang kasut, empat sarung tangan, dan lapan gaun mewah dan cantik untuk dipilih.

Main

5. Permainan Puteri Barbie

berdandan dan permainan berpakaian puteri

Sekarang untuk permainan ini, Barbie adalah tetamu kehormat di sebuah pesta sehingga anda harus berpakaian Barbie dengan cantik dan menawan seperti pengantin perempuan. Anda hanya perlu mengklik beberapa butang yang ada di menu.

Langkah pertama anda harus menggayakan Barbie dengan memakai alat solek, memilih alis dengan mengklik butang berulang kali untuk mendapatkan alis yang sesuai dengan bentuk wajah, dan memilih warna kulit.

Anda juga harus menggunakan lipstik, pemerah pipi, bayangan mata dan juga gaya rambut dengan pelbagai pilihan warna dan gaya. Setelah melakukan solek di wajah Barbie, maka anda boleh memilih kasut dan gaun pesta dengan mengklik butang 'seterusnya'.

Main

Itulah beberapa permainan pakaian untuk Barbie yang sangat anda gemari. Anda juga boleh mencuba permainan dandanan lain untuk peranti dengan sistem operasi Android yang akan disemak di bawah

Permainan Berdandan dan Berpakaian untuk Android

Oleh kerana kanak-kanak perempuan umumnya suka berpakaian dan bermain anak patung, mereka kemudian akan mempersembahkan sejumlah permainan gadis selain permainan Barbie seperti yang dijelaskan sebelumnya.

Anda boleh mendapatkan permainan ini di telefon pintar atau tablet yang menggunakan sistem operasi Android melalui Google Play Store. Adapun beberapa permainan yang boleh anda cuba adalah:

1. Berpakaian Asia

Permainan pakaian dan pakaian orang Asia

Model permainan ini berbeza dengan permainan sebelumnya, di mana dalam permainan Asian Dress Up ini anda dapat menikmati permainan berpakaian wanita dengan berpakaian mewah dengan gaya wanita Asia. Anda akan disajikan dengan beberapa aksesori mewah dan pilihan pakaian yang cantik dan cantik sesuai dengan ciri tradisional Asia, seperti Jepun, India, dan lain-lain.

Dalam permainan ini, anda mesti menolong model cantik yang mesti berpakaian untuk bersiap-siap untuk pergi ke pesta tersebut. Anda melakukannya dengan memilih pakaian elegan terbaik dengan beberapa aksesori dan gaya rambut terkini yang sesuai dengan keindahan model.

Muat turunnya

2. Berpakaian Jogging

Permainan pakaian lain yang tidak kurang menariknya ialah berpakaian joging. Dalam permainan ini, anda akan bermain dengan Laura, seorang gadis remaja yang selalu ingin kelihatan cantik sepanjang masa.

Anda boleh memilih pakaian sukan untuk berjoging di almari Laura. Anda juga harus menolong Laura memakai gaya rambut, gelang, stoking, peralatan kepala, pemain mp3, dan sebagainya.

3. Miss Selebriti Berpakaian

Permainan Miss Celebrity Dress Up cukup menarik kerana di sini anda akan menyedari seseorang untuk memenuhi impiannya untuk menjadi Miss Celebrity. Di sini, model akan memasuki pertandingan Miss Celebrity, jadi anda harus menjadikan model itu kelihatan cantik dan cantik mungkin. Sekiranya anda berjaya menolong model untuk tampil cantik dan menawan di hadapan para juri, model tersebut akan mendapat mahkota dengan gelaran Miss Celebrity.

Nah, itulah beberapa pilihan permainan berdandan untuk kanak-kanak perempuan yang sangat menarik dan mesti dinikmati untuk anda semua di PC dan juga di telefon pintar. Semoga berjaya!