EaseUS MobiMover, Aplikasi Pemindahan Data Terbaik untuk iPhone

Adakah anda pengguna iPhone? Rasa sukar dan keliru ketika mahu memindahkan data dari iPhone ke PC? Jangan risau, ada penyelesaian termudah untuk anda yang ingin memindahkan data iPhone ke PC dengan selamat dan sederhana. Jawapannya, EaseUS MobiMover!

Apa itu EaseUS MobiMover? Ini adalah aplikasi PERCUMA di mana anda dapat memindahkan semua data yang terdapat pada iPhone ke PC dengan mudah, selamat dan pantas. Bukan hanya percuma, anda juga dapat menikmati pelbagai ciri berguna secara percuma di EaseUS MobiMover ini.

Sekiranya anda menghadapi masalah untuk memindahkan data dari iPhone ke PC berasaskan Windows, sekarang anda hanya perlu menggunakan aplikasi EaseUS MobiMover untuk membuat sandaran semua data iPhone ke PC. Anda boleh membuat sandaran foto, video, dokumen penting dan banyak lagi. Ingin mengetahui lebih lanjut? Teruskan membaca artikel ini!

Apa itu EaseUS MobiMover?

Apa itu EaseUS

Seperti yang dijelaskan di atas bahawa EaseUS MobiMover adalah aplikasi khas untuk pengguna iPhone untuk memindahkan semua data antara peranti iPhone atau dari iPhone ke PC dan sebaliknya. Nah, kelebihan utamanya ialah, aplikasi ini yang boleh anda muat turun secara percuma yang anda tahu.

Ingat, EaseUS MobiMover mempunyai 3 versi aplikasi iaitu Versi Demo, Versi Percuma, dan Versi Pro. Apa perbezaannya? Sekarang, dalam Versi Demo, anda dapat menggunakan aplikasi EaseUS MobiMover MobiMover secara percuma tetapi terbatas pada maksimum 10 pemindahan data. Jadi, jika anda memindahkan lebih dari 10 data maka anda tidak dapat melakukannya lagi kerana sudah melebihi had maksimum.

Untuk Versi Percuma, anda bebas melakukan pemindahan data tanpa had, sama ada dari iPhone ke PC, PC ke iPhone, atau sesama pengguna iPhone. Anda juga dapat menikmati semua kemudahan dan ciri lain dalam versi aplikasi EaseUS MobiMover percuma.

Jadi apa bezanya dengan Versi Pro? Nah, bagi anda yang memilih Versi Pro ada kelebihan untuk selalu menaik taraf versi terbaru aplikasi EaseUS MobiMover secara percuma. Anda juga akan diberi sokongan teknikal percuma .

Oleh itu, jika anda ingin menjimatkan lebih banyak, lebih baik menggunakan Versi Percuma. Walau bagaimanapun, jika anda ingin sentiasa meningkatkan aplikasi sepenuhnya, maka gunakan Versi Pro dengan harga $ 39.95. Dua versi lebih baik daripada yang anda pilih Versi Demo.

Ciri EaseUS MobiMover

Keistimewaan EaseUS

Sudah tahu mengenai aplikasi EaseUS MobiMover? Sekarang mari kita teruskan dengan ciri-ciri lengkap yang ditawarkan oleh aplikasi EaseUS MobiMover ini. Seperti yang dijelaskan sebelumnya, EaseUS MobiMover dapat dengan mudah dan cepat memindahkan data dari iPhone ke PC, memindahkan data dari PC ke peranti iPhone / iPad, dan memindahkan data dengan sesama peranti iPhone / iPad.

Nah, aplikasi EaseUS MobiMover bukan hanya untuk memindahkan data dalam bentuk foto dan video. Sebabnya, anda juga dapat membuat sandaran e-mel, kenalan, mel suara, muzik, pada dasarnya semua data di iPhone dapatkah anda bergerak dengan mudah dan cepat menggunakan aplikasi EaseUS MobiMover ini.

Tidak cukup untuk berhenti di situ, EaseUS MobiMover juga menjamin keselamatan data penggunanya. Jadi, anda tidak perlu merasa bimbang dan takut bahawa akan ada data yang rosak atau tiba-tiba hilang. Kerana, EaseUS MobiMover mempunyai teknologi canggih untuk menjaga keselamatan data anda tanpa terhapus secara tiba-tiba. Hebat, bukan?

Oh ya, aplikasi EaseUS MobiMover bukan hanya untuk memindahkan data, ya. Di EaseUS MobiMover, anda boleh menambah data atau menghapus data dan  item di iPhone atau PC anda.

Istimewanya lagi, EaseUS MobiMover bukan sahaja dapat dijalankan pada sistem operasi iOS 11 . Bagi anda yang mempunyai iPhone / iPad menggunakan sistem operasi di bawah iOS 11 juga boleh menggunakan aplikasi EaseUS MobiMover.

Aplikasi ini juga sangat sesuai digunakan untuk membuat sandaran data sebelum anda membuat kemas kini ke sistem operasi iOS 11. Dengan cara itu anda tidak perlu risau kehilangan data sekiranya terdapat masalah atau kegagalan semasa melakukan pembaruan.

Bagaimana, masih berfikir dua kali untuk menggunakan EaseUS MobiMover? Ciri-ciri lengkap dan anda boleh menggunakannya secara percuma. Jadi, tunggu apa lagi?

Cara menggunakan EaseUS MobiMover

Sudah mula berminat untuk menggunakan aplikasi EaseUS MobiMover? Sekiranya anda berminat, sekarang akan hadir tutorial tentang cara menggunakan atau cara membuat pemindahan dalam aplikasi EaseUS MobiMover. Tenanglah, EaseUS MobiMover dapat digunakan dengan sangat mudah.

Hanya memerlukan tiga langkah mudah, anda dapat dengan cepat memindahkan data dari iPhone ke PC, memindahkan data PC ke iPhone, dan memindahkan data ke sesama pengguna iPhone. Kelebihan lain, tentu saja EaseUS MobiMover mempunyai antara muka yang boleh dibilang sesederhana tetapi tetap menarik dan senang bagi sesiapa yang menggunakannya.

Tidak perlu berlama-lama lagi, segera lihat beberapa langkah mudah berikut, tetapi pastikan anda sudah mempunyai aplikasi EaseUS MobiMover terlebih dahulu, ya! Sila muat turun aplikasi EaseUS MobiMover di sini.

1. Pindahkan Data PC ke iOS

Pertama, masukkan dan buka aplikasi EaseUS MobiMover di PC dan klik Transfer ke peranti. Kemudian, pilih cara memindahkan data mengikut folder atau fail.

1 PC Data Transfer ke iOS

Kedua, anda boleh terus klik pada fail atau folder yang ingin anda pindahkan. Anda boleh mengklik lebih dari satu fail / folder yang ingin anda pindahkan sekaligus.

2 Pindahkan data PC ke iOS

Ketiga, klik Transfer untuk memindahkan data PC ke iOS. Dan, selesai! Kini data PC anda dapat dipindahkan ke iOS

Pemindahan Data 3 PC ke iOS

2. Pindahkan data iOS ke PC

Buka dan masukkan aplikasi. Kemudian, klik Transfer ke PC. Tunggu beberapa saat sehingga aplikasi membaca semua data yang terdapat pada peranti iOS anda.

1 Pindahkan data iOS ke PC

Kemudian, pilih folder atau kategori data yang ingin anda pindahkan ke PC. Anda boleh memindahkan lebih dari 1 data pada satu masa.

2 Pindahkan data iOS ke PC

Akhirnya, anda hanya perlu mengklik Transfer untuk mula memindahkan data. Sudah selesai, data anda telah dipindahkan dengan mudah dan cepat.

3 Pindahkan data iOS ke PC

3. Pindahkan data iOS ke iOS

Pertama, anda pastikan iPhone / iPad akan memindahkan data untuk berhubung antara satu sama lain. Sekiranya ia disambungkan, anda mengklik Pindahkan ke peranti lain.

1 Pindahkan iOS ke Data iOS

Selepas itu, pilih data yang ingin anda pindahkan.

2 Pindahkan data iOS ke iOS

Kemudian, klik Transfer dan data anda akan dipindahkan secara automatik ke peranti iPhone / iPad lain. Mudah, bukan?

3 Pindahkan data iOS ke iOS

Itulah penjelasan lengkap mengenai aplikasi EaseUS MobiMover. Selain mentransfer data dari iOS ke PC, EaseUS MobiMover juga dapat memindahkan data PC ke iOS dan memindahkan data ke sesama pengguna iOS. Di samping itu, ciri-cirinya lengkap dan senang digunakan. Yang penting ialah, EaseUS MobiMover adalah aplikasi percuma! Mari cuba segera!

Artikel Berkaitan