11 Permainan Pelayan Restoran Terbaik di Android Mudah Alih

Permainan menjadi pelayan di restoran mungkin bukan permainan biasa. Terdapat banyak jenis permainan seperti ini yang boleh dimainkan pada peranti Android. Adakah anda salah seorang peminat permainan pelayan restoran ini?

Ya, permainan yang melayani pelanggan di restoran ini memberikan keseronokan dan ketegangan tersendiri. Seronok kerana anda nampaknya pelayan yang menyediakan dan menyajikan makanan kepada pelanggan dan merasa puas kerana anda dapat melayan mereka dengan baik.

Ketegangan, kerana tahapnya meningkat, tahap kesukaran dan kepantasan juga akan meningkat. Permainan yang berkaitan dengan restoran ini dapat dimainkan oleh siapa saja, biasanya anak-anak akan suka.

Dari banyak jenis permainan restoran, permainan mana yang menjadi kegemaran anda? Dalam perbincangan ini, kami akan membincangkan secara ringkas beberapa jenis permainan restoran yang boleh anda mainkan pada peranti Andorid. Nantikan  artikel ini hingga akhir!

1. Makan Malam

Makan Malam

Permainan Diner Dash mungkin sudah tidak asing lagi bagi anda. Permainan ini kini boleh dimuat turun di telefon pintar Android anda dan akan menemani hari-hari anda. Permainan Diner Dash ini mempunyai pelbagai gaya dan kemunculan pelanggan baru.

Anda akan membantu Flo untuk melayani ramai tetamu yang datang berkunjung. Anda akan menghadapi tiga shift kerja bermula dari sarapan, makan tengah hari dan makan malam. Salah satu kelebihan Diner Dash Game pada telefon pintar ini ialah anda boleh bermain dengan rakan anda dan saling membantu melawan Mr. Besar dan tenteranya.

Bagi mereka yang ingin memuat turun dan memainkan permainan menarik ini, anda boleh segera mengunjungi pautan ini untuk memuat turunnya dari Google Play Store secara percuma.

2. Kegilaan Memasak - Permainan Restoran Chef

Cooking Madness - Permainan Restoran A Chef

Untuk menjalankan restoran yang berjaya, tentunya kepuasan pelanggan adalah perkara yang paling penting. Oleh itu, dalam permainan Cooking Madness - A Chef's Restaurant Games pemain mesti membuat pelanggan berpuas hati dan tidak membuat pelanggan menunggu lama dengan pesanannya.

Di samping itu, dalam Cooking Madness - A Chef's Restaurant Games, pemain mesti  membuka kunci  setiap kawasan yang berbeza. Setiap wilayah yang telah dibuka,  menu baru akan muncul secara automatik. Menarik,  bukan ? Ayuh, main permainan di sini.

3. Demam Memasak

Demam Memasak

Salah satu permainan menjadi pelayan restoran yang sangat diminati oleh pengguna Android. Ini dapat dilihat dengan pencapaian lebih daripada 1 juta pemuat turun yang telah memuat turun permainan ini di PlayStore. Selain itu, Cooking Fever juga membuktikan kebahagiaannya dengan menjadi salah satu pilihan editor permainan terbaik dari PlayStore, anda tahu.

Permainan ini tidak jauh berbeza dengan permainan Diner Dash di mana anda akan melayani pelanggan yang memesan makanan. Anda harus berkhidmat dengan cepat sebelum pelanggan marah dan menimbulkan kemarahan. Terdapat pelbagai lokasi restoran yang boleh anda lawati dan setiap tingkat mempunyai tahap kesukaran tersendiri. Mari bermain Cooking Fever secara percuma di sini.

4. Little Little Restaurant

Permainan Pelayan Little Big Restaurant

Permainan ini akan membawa anda menguruskan restoran makanan Amerika dan burger. Anda mesti dapat membuat pelanggan berasa gembira. Kepakaran anda akan diuji dalam permainan perkhidmatan restoran yang satu ini. Permainan percuma yang boleh dimuat turun ini merangkumi versi lengkap, yang bermaksud anda tidak perlu membayar lebih banyak dan percuma untuk kemas kini.

Hiasan restoran yang cantik dan berkualiti juga disediakan untuk setiap negara. Permainan Little Big Restaurant boleh menjadi teman yang menyeronokkan untuk hari anda. Anda boleh memuat turunnya dengan segera dengan melayari pautan ini.

5. Restoran Ais Krim Penuh

Restoran Ais Krim Penuh

Tidak seperti permainan restoran jenis lain, permainan ini menampilkan tema yang berbeza, iaitu restoran ais krim. Anda akan membantu pencinta Julie dan Paul untuk melayani pesanan ais krim di restoran mereka.

Julie akan menjadi pelayan yang menyampaikan pesanan dan Paul menjadi Ice Cream Man atau yang membuat ais krim. Terdapat banyak rasa, bentuk dan saiz ais krim di restoran mereka.

Ayuh, bantu mereka untuk memberikan perkhidmatan terbaik setiap hari kerana seperti permainan restoran lain, mereka mempunyai tarikh akhir perkhidmatan pada akhir hari. Bagi anda yang ingin tahu permainan ini, anda boleh memuat turunnya di sini.

6. Bandar Memasak

Chef Memasak

Salah satu permainan pilihan editor PlayStore terbaik juga mesti anda cuba. Sebabnya, dalam Cooking Townini akan mencabar pemain dengan tahap lebih dari 480 yang anda tahu ! Sudah tentu, apabila setiap tahap meningkat, cabaran akan menjadi semakin sukar. Selain cabaran menarik, Cooking Town juga menyediakan lebih dari 12 bentuk restoran yang menarik dan elegan. Mahu main? Muat turun di sini.

7. Bakat Memasak - Demam restoran

Bakat Memasak - Demam restoran

Tidak kurang menarik dengan permainan restoran lain, di mana Bakat Memasak - Demam restoran juga akan mencabar pemain dengan pelbagai peringkat. Tugas yang harus dilakukan pemain di Cooking Talent - Demam restoran hanya untuk membuat makanan, dan memenuhi pesanan setiap pelanggan. Kedengarannya mudah,  bukan ? Tetapi sebenarnya, permainan ini cukup untuk membuat pemandangan! Main di sini.

8. My Cafe - Permainan restoran

Resepi & Cerita Kafe Saya - Permainan Memasak Dunia

Pernah terfikir untuk memiliki kafe? Nah, sekarang anda boleh memiliki dan menguruskan kafe dalam permainan My Cafe - restoran. Dalam permainan yang telah dimuat turun oleh lebih dari 1 juta kali pengguna Android ini akan membuat pemain mesti mengurus dan menguruskan segala hal mengenai kafe.

Anda mesti menyediakan bahan, menguruskan kewangan, dan juga melayani pelanggan yang memesan makanan di kafe anda. Juga, pemain boleh mengambil beberapa  kakitangan  untuk membantu bekerja di kafe. Bolehkah cafe berjaya? Buktikan dan mainkan permainan di sini.

9. Cafeland - Dapur Dunia

Cafeland - Dapur Dunia

Masih dengan permainan pelayan restoran, kali ini permainan tandu GAMEGOS memasuki salah satu pilihan terbaik isyarat Caris. Dalam permainan, Cafeland - World Kitchen menyajikan permainan di mana anda akan melayani setiap pelanggan yang datang ke restoran.

Selain berkhidmat, anda juga harus menguruskan restoran dengan baik. Mulai dari hiasan restoran hingga bahan makanan yang ada. Bukan itu sahaja, malah anda juga boleh  menaik taraf  ke peralatan memasak di restoran yang anda kenali. Mari klik di sini untuk memuat turun permainan.

10. MEMASAK DASH

MEMASAK DASH

Tidak jauh berbeza dengan Diner Dash, COOKING DASH juga menawarkan permainan di mana anda akan menjadi pelayan yang mesti bersedia berlari kepada pelanggan dan menyampaikan makanan pelanggan. Pada peringkat awal anda mungkin tidak mengalami kesukaran.

Namun, setelah melangkah ke tahap seterusnya, cabaran akan menjadi lebih sukar di mana pelanggan akan terus berkembang. Kesabaran pelanggan juga semakin rendah. Bolehkah anda mengatasinya? Buktikan dan mainkan COOKING DASH di sini.

11. Restoran Makan

restoran makan

Di restoran ini, anda akan menyediakan pelbagai makanan segera yang lazat seperti burger, kentang goreng, pasir, hot dog, dan minuman ringan. Anda akan memasak dan melayan pelanggan, oleh itu anda mesti dapat menguruskan semuanya agar ia berjalan lancar dan anda tidak kehilangan pelanggan.

Restoran yang disajikan merangkumi restoran di beberapa negara mulai dari Amerika hingga New Zealand. Adakah anda mahu memainkannya dengan segera? Cukup meluncur ke pautan ini dan segera memuat turun aplikasi permainan.

Itulah beberapa jenis permainan pelayan restoran yang menyeronokkan dan mencabar kepantasan anda. Anda akan dihormati kerana dapat melayani pelbagai menu pesanan dari pengunjung dalam masa yang sangat singkat. Selamat bermain!