Kategori: Tablet RAM

10 Tablet dengan RAM 3GB Terkini (Julai 2020)

10 Tablet dengan RAM 3GB Terkini (Julai 2020)

Ia tidak lengkap setelah membincangkan tablet RAM 2 GB tanpa membincangkan tablet RAM 3 GB. Ya, jika anda merasakan tablet dengan RAM 2GB masih belum cukup untuk memenuhi keperluan anda, maka tablet dengan RAM 3GB dapat menjadi pilihan anda.Baiklah, kali ini saya akan mengkaji semula 10 tablet terbaru yang sudah dilengkapi dengan RAM 3 GB.
10 tablet dengan RAM 4GB terkini (Julai 2020)

10 tablet dengan RAM 4GB terkini (Julai 2020)

Tidak berpuas hati dengan tablet yang mempunyai RAM 3 GB? Mungkin anda boleh memilih salah satu daripada 10 cadangan tablet dengan RAM 4 GB. Dengan kapasiti RAM yang cukup besar, diharapkan tablet dapat mengatasi masalah lambat atau lambat ketika melakukan multitasking.Tidak hanya bergantung pada RAM yang besar , pelbagai tablet juga dilengkapi dengan spesifikasi lain yang sangat berkualiti, seperti chipset dan grafik.
10 Tablet dengan RAM 2GB Terkini (Julai 2020)

10 Tablet dengan RAM 2GB Terkini (Julai 2020)

Kapasiti RAM yang berkelayakan sangat penting untuk peranti Android. Kerana sistem operasi Android cenderung memerlukan RAM yang besar untuk dapat berjalan dengan optimum, baik ketika melakukan multitasking atau ketika bermain game.Untuk telefon pintar Android, RAM 2GB mungkin dianggap terlalu kecil.