Kategori «Scienza»

10 Pilihan Smartfren HP 4G Murah dan Berkualiti 2017

Tidak hairanlah Smartfren adalah salah satu jenama terkenal Indonesia yang menjadi sasaran kebanyakan pengguna telefon pintar. Selain harga yang murah, tetapi telefon bimbit dropout Indonesia ini mempunyai kualiti dan spesifikasi yang tidak kurang kompetitifnya dengan jenama telefon bimbit terkenal lainnya.

10 Telefon ASUS 4G LTE yang Murah dan Berkualiti pada tahun 2017

Hari ini, membeli telefon bimbit yang serasi dengan rangkaian 4G adalah suatu keharusan. Sebelumnya, HP 4G dibeli dengan harga yang mahal, kini banyak telefon pintar murah sudah dapat digunakan di rangkaian 4G. Oleh itu, nampaknya ada sesuatu yang hilang jika pada zaman teknologi yang semakin berkembang seperti ini, anda tidak segera mengganti telefon bimbit anda dengan telefon bimbit yang serasi pada rangkaian 4G.

Cara memuat turun lagu MP3 secara percuma di DownloadLagu.Net

Pada masa kini, terdapat banyak aplikasi streaming muzik yang dapat digunakan oleh pengguna telefon pintar. Walau bagaimanapun, anda mesti mempertimbangkan setiap kuota yang digunakan semasa anda menggunakan aplikasi streaming muzik. Tidak ketinggalan ada beberapa aplikasi muzik yang mengharuskan pengguna membeli paket tertentu untuk mendengarkan semua muzik atau streaming bebas iklan.

iSkysoft PDF Editor Pro untuk Mac, Editor PDF Terbaik untuk Macbook

Macbook adalah komputer riba yang telah banyak digunakan di pejabat atau untuk kegunaan peribadi. Komputer riba sememangnya sangat menyokong semua aktiviti multimedia. Untuk menjadikan prestasi Macbook anda lebih utama, anda boleh memasang iSkysoft PDF Editor Pro pada Macbook anda. Ini adalah aplikasi penyunting PDF terbaik untuk Macbook.

10 Telefon Samsung Murah Di Bawah 2 Juta Terbaik 2017

Pada zaman teknologi serba boleh seperti ini tentunya sangat mudah untuk mendapatkan telefon bimbit yang canggih dengan harga yang rendah. Sebenarnya, anda boleh mendapatkan telefon pintar pengeluaran Samsung dengan anggaran terhad, anda tahu . Sekiranya anda merasakan bahawa telefon bimbit Samsung di bawah 3 juta masih terlalu mahal untuk anda, maka pertimbangkan untuk mencari telefon bimbit Samsung yang murah di bawah 2 juta.