Kategori «Scienza»

10 telefon LG paling canggih di bawah 2 juta pada tahun 2017

Siapa yang tidak mahu memiliki telefon pintar yang canggih? Semua orang pasti mahu memiliki telefon bimbit yang canggih. Namun, jika dana yang ada hanya sekitar 2 juta, adakah telefon bimbit canggih yang harganya di bawah 2 juta?Beberapa ketika yang lalu, kami berpeluang memberikan ulasan mengenai telefon bimbit LG dengan harga di bawah 1 juta.

Pulihkan Data iPhone yang Hilang dengan Pemulihan Data iPhone

Adakah anda pengguna iPhone atau pengguna iOS yang lain? Pernah mengalami kehilangan data? Jangan panik, anda boleh memulihkan data iPhone yang hilang dengan mudah, cara menggunakan Pemulihan Data iPhone. Pemulihan Data iPhone adalah perisian yang akan memudahkan pengguna memulihkan data yang hilang pada peranti iOS.

10 Telefon Samsung Kalis Air Terbaik dan Berkualiti pada tahun 2017

Pada tahun 2016, Bacaterus mengkaji senarai telefon bimbit dengan kekerasan dan air secara ringkas. Senarai itu diisi dari pelbagai jenama telefon bimbit. Walau bagaimanapun, kali ini kami akan memberi tumpuan untuk membincangkan telefon bimbit Samsung kalis air terbaik. Memandangkan Samsung adalah jenama mudah alih terlaris pada masa ini, sudah tentu senarai ini akan sangat berguna untuk peminat telefon bimbit Samsung.

Ingin Dapatkan Pulangan Tunai dari Shopback Ketika Harbolnas? Ini caranya!

Banyak cara digunakan oleh penjual untuk menarik minat pembeli. Salah satu cara adalah dengan menawarkan baucar membeli-belah, diskaun, dan juga wang tunai. Dengan begitu banyak tawaran yang menguntungkan, ini membuat pembeli berpusu-pusu ingin membeli-belah dengan meminimumkan perbelanjaan.Nah, dari banyak tawaran di atas, mungkin ada di antara anda yang lebih kerap mendapat tawaran dalam bentuk cashback dan potongan harga.

10 HP Lenovo yang Disyorkan Harga 2 Juta Terbaik 2017

Sekiranya beberapa ketika dahulu anda menyemak senarai telefon Lenovo dengan harga 2 juta dan anda tidak cukup berpuas hati dengan spesifikasi yang ditawarkan oleh rangkaian HP, maka anda boleh membeli telefon pintar Lenovo dengan harga yang lebih mahal. Dengan dana hanya 2 juta, anda boleh membawa pulang telefon pintar Lenovo yang cukup canggih, anda tahu .