Kategori: Xiaomi 2016

Petua dan Trik Penting Semasa Membeli Xiaomi Redmi Note 4

Petua dan Trik Penting Semasa Membeli Xiaomi Redmi Note 4

Memandangkan alat itu, Xiaomi bukan lagi jenama asing di telinga kebanyakan orang. Penjualan Xiaomi di Indonesia cukup berjaya di pasaran. Xiaomi mampu menarik perhatian pengguna gajet dengan memaparkan sesuatu yang baru. Namun, tidak jarang juga jenama mudah alih Cina ini membuat pengguna keliru.Salah satu jenama telefon bimbit Xiaomi yang cukup menarik adalah Xiaomi Redmi Note 4.
Cara Mengatasi Berbagai Masalah pada Xiaomi Mi5

Cara Mengatasi Berbagai Masalah pada Xiaomi Mi5

Siapa yang tidak mengenali telefon pintar Android dari China yang satu ini? Xiaomi disebut-sebut sebagai salah satu jenama telefon pintar dari China yang mampu memikat hati pelanggannya dengan munculnya keluaran telefon pintar terkini.Pada 22 Februari 2016, Xiaomi melancarkan telefon pintar barunya, Xiaomi Mi5.
Apa kelebihan dan kekurangan Xiaomi Redmi Note 3?

Apa kelebihan dan kekurangan Xiaomi Redmi Note 3?

Xiaomi Redmi Note 3 bukanlah telefon bimbit baru di pasaran telefon pintar Indonesia. Sebabnya, Redmi Note 3 telah beredar di Indonesia sejak beberapa bulan yang lalu. Jadi, telefon bimbit ini tidak boleh dikatakan sebagai telefon bimbit terkini. Walau bagaimanapun, saya berminat untuk membincangkan mengenai tinjauan Xiaomi Redmi Note 3 kerana telefon bimbit ini cukup laris .
Mari Ketahui Kekuatan & Kelemahan Xiaomi Mi 5

Mari Ketahui Kekuatan & Kelemahan Xiaomi Mi 5

Terdapat jeda panjang antara pelepasan Xiaomi Mi 4 dan Mi 5. Setelah menunggu lama, kini para pencinta telefon pintar berkualiti murah dapat bersorak gembira kerana Xiaomi Mi 5 telah dilancarkan secara rasmi. Malah, telefon pintar ini juga telah dijual di Indonesia.Dengan kemunculan Mi 5, Xiaomi sekali lagi membuktikan bahawa ia serius bekerja pada telefon pintar menjimatkan dengan kualiti yang tidak kalah dengan high-end telefon pintar .
Kaji Kekuatan & Kelemahan Xiaomi Redmi 3

Kaji Kekuatan & Kelemahan Xiaomi Redmi 3

Jika anda merasakan bahawa harga Nota Xiaomi Redmi 3 adalah terlalu mahal, maka anda boleh memilih siri yang lebih menjimatkan, Xiaomi Redmi 3. Telefon pintar ini, yang dikeluarkan pada awal tahun 2016, membawa spesifikasi baik cantik yang rendah-akhir telefon . Oleh itu, untuk memiliki telefon bimbit yang berkualiti, anda tidak perlu menagih dompet anda secara berlebihan.